- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #20.121
Can'ım Pierre cardinin bebek arabalarının çok dayanıksız olduğunu duydum kullanan arkadaşlarımdan. Tekerlekleri falan çabuk dağılıyormuş.Kizlar bebek arabasi olarak pierre cardin pc 409 kullanan duyan var mi? Civil de indirimdeydi. 1000 liradan 800 liraya dusmus. Biz esimle cok begendik. Cift yonlu, katlamasi acmasi cok kolay. Ayak korumaligi var. Anakucagi sabitleniyor. Baya hosumuza gitti. Ancak internette hakkinda hic yorum yok bu beni tedirgin ediyor. Ben chicco little wat istiyordum. Ama aralarinda 200 lira olmasi ve pierre cardin de anakucagi olmasi beni cezbetti acikcasi. Sadece surmesi biraz sert geldi. O da acilir heralde sonucta magza ortami dar. Almadik henuz. Onumuzdeki ay almayi dusunuyoruz ama indirim biterse o zamana sikinti. Karar veremedim.
Haklısın canım aslında benimde erken doğacak bi an düşündümde aslında almak mantıklı İnş ameliyata falan hiç gerek kalmayacak göreceksin senin yavrun neleri atlattı annesi biz araştırma yapalım ben 34 haftadan sonra da sipariş vereyim Allah izin verirse
Ayyyysuan galiba kızımın kafasını hissediyorum sağ tarafında ufacık bir sertlik
ihtiyaç halinde eşim bi koşu alır gelir diye düşündüm ben de ya da e bebekten sipariş hemen 1 gün sonra geliyo
bi doğuralım hayırlısıyla da bol bol sütümüz olur inşallah canım
Amiİn oğlumu emziremedim bunu inşallah doya doya emziririmolacak insallah arkadasim bol bol hosafti icecez zaten Allah sutumuzu bebegimize iki yil nasip etsin ins
Sezaryende vajinadan muayene olmadığınımı düşünüyorsun yanılıyorsun, son haftalarda açılmaya bakmak için alttan muayene yapılır bilgineEvet sultangazide oturuyorum okulum bu ilçede olduğu için. Ben de erkek doktordan çekinirim aslında vajinal muayenede kadına da çok zor oluyorm geriliyorm ama şimdi karından bakılıyor ya sorun yapmıyorum ama doğum normal olursa yapamam herhalde sezeryan farketmez de
Gule gule kullansin bebisin insAllah. Bende pinterestten cok guzel kumas desenleri goruyorum ama burda bulamiyorum malesef. Benim babynest'i annem birisine diktirecek o yuzden hazir satin almadim. Kumas zaten 20 tl anca tutuyor dikecek olan kisi de sagolsun bedava yapacak. Kendimiz yapacak olsak dedigin gibi elimize yuzumuze bulastirma ihtimali cok yuksek
Yaaaaaaa cok tatli bunlar.saglikli, huzurlu gunlerde giysin kuzun.
Bana da kimse demiyor Can'ım. Ama hiçbiri babynesti bilmiyor kiAmin canım hepimizinkiler inşallah.
Ya ne güzel hem nerdeyse bedavaya geliyor hem de kumaşı kendi istediğin gibi oluyor. Ben annem dahil kimseye bsy diyemiyorum ki, huyum kurusunkimse de bana babynest ister misin demedi
Bana da kimse demiyor Can'ım. Ama hiçbiri babynesti bilmiyor kietrafımdaki gençlerde bile kullanan görmedim.
Onların bildiği beşik kundak battaniye vs.
Ben oğlumda oturma odasına getirdigimde koltuğa battaniye serip yaptırıyodum o zaman yoktu babynest sırf bu yüzden aldım canım sadece yatağında kullanmak için değil yani :)Kızlar ben de baby nest yapmayı düşündüm teyzemle, o anlar bu işlerden. Ama sonra düşündüm de kullanacak mıyım acaba. Benim ilk bebeğim bilmiyorum, gerekli mi işe yarıyor mu? Çünkü reflü yatağı alacağım herkes çok memnun ve öneriyor. Bebek onun üstünde yatacağına göre buna gerek var mı? Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Hazır şimdi tatildeyken ona göre yapayım.
Bir de yatak konusunda hâlâ çok kararsızım. Park yatak herkes çok kullanışlı diye öneriyor ama görüntü hiç hoşuma gitmiyor. Park yatak kullananlar marka ve boyut önerebilir mi?
Bir de anne yanı olarak oval beşikler çok hoşuma gidiyor ama o da çok kısa kullanılıyormuş. Ama içimde kalmasın diye alsam diyorum. Onda önerebileceğiniz bir marka, yer var mı? Alırken bir şeye dikkat etmek gerekiyor mu? Hepsi bebeklere uygun mudur? Kansorejen madde, boya vs. bakımından. Dikdörtgen olanlar yatağa yanaştırıldığı için daha kullanışlı görünüyor ama benim gönlüm oval olanlardan yana
Ben işte oturma odasında da arkadaşım ona yatırdığı için dedim. Hamak almış içinde reflü yatağı var bebek onda yatıyor. Aynı şekilde koltuğa da yatırsam reflü yatağına yatırmak mantıklı değil mi? Bebeğin rahatlığı için.Ben oğlumda oturma odasına getirdigimde koltuğa battaniye serip yaptırıyodum o zaman yoktu babynest sırf bu yüzden aldım canım sadece yatağında kullanmak için değil yani :)
Oh be, aferin ona hadi gozun aydin canim, cok merak ediyordum cok sukur ataga gecti ya acigi kapatir da gecer bile artik senin kiz masallah .Allahim hepsine saglik, sihhat versin yavrularimizinKızlar çok şükür Rabbime kızım gününü tam yakalamasada arayı 4 güne indirmiş çok şükür çoğalmadıya geriliği çoook mutluyum.... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün darısı diğer haber bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallah.. Buarada 487 gram olmuş kızçemmm
Şimdi baktımda reflü yatağına aynen oda taşınabilir birseymis ben normal yatak sanmıştım mantıklı budaBen işte oturma odasında da arkadaşım ona yatırdığı için dedim. Hamak almış içinde reflü yatağı var bebek onda yatıyor. Aynı şekilde koltuğa da yatırsam reflü yatağına yatırmak mantıklı değil mi? Bebeğin rahatlığı için.
Hadi yaa :/ aslinda evet tekerlekleri biraz sertti. Ama esim de cok begendi. Benim de icime sindi gibi ya. Sanirim alacaz :/ insallah problem yasamayiz. Gerci daha ilk alici gozuyle bakisimizdi. Baska modellere bakinca belki fikrimiz degisir.Can'ım Pierre cardinin bebek arabalarının çok dayanıksız olduğunu duydum kullanan arkadaşlarımdan. Tekerlekleri falan çabuk dağılıyormuş.
Can'ım ben kraftın calipso park yatağını beğendim. Kumaşı falan hoşuma gitti.Kızlar ben de baby nest yapmayı düşündüm teyzemle, o anlar bu işlerden. Ama sonra düşündüm de kullanacak mıyım acaba. Benim ilk bebeğim bilmiyorum, gerekli mi işe yarıyor mu? Çünkü reflü yatağı alacağım herkes çok memnun ve öneriyor. Bebek onun üstünde yatacağına göre buna gerek var mı? Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Hazır şimdi tatildeyken ona göre yapayım.
Bir de yatak konusunda hâlâ çok kararsızım. Park yatak herkes çok kullanışlı diye öneriyor ama görüntü hiç hoşuma gitmiyor. Park yatak kullananlar marka ve boyut önerebilir mi?
Bir de anne yanı olarak oval beşikler çok hoşuma gidiyor ama o da çok kısa kullanılıyormuş. Ama içimde kalmasın diye alsam diyorum. Onda önerebileceğiniz bir marka, yer var mı? Alırken bir şeye dikkat etmek gerekiyor mu? Hepsi bebeklere uygun mudur? Kansorejen madde, boya vs. bakımından. Dikdörtgen olanlar yatağa yanaştırıldığı için daha kullanışlı görünüyor ama benim gönlüm oval olanlardan yana
Kızlar ben de baby nest yapmayı düşündüm teyzemle, o anlar bu işlerden. Ama sonra düşündüm de kullanacak mıyım acaba. Benim ilk bebeğim bilmiyorum, gerekli mi işe yarıyor mu? Çünkü reflü yatağı alacağım herkes çok memnun ve öneriyor. Bebek onun üstünde yatacağına göre buna gerek var mı? Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Hazır şimdi tatildeyken ona göre yapayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?