2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim de öyle Can'ım çoğunlukla. Endişelenmiştim ama sıkıntı değilmiş.

bazı bebekler yatak seçiyormuş öyle duydum
Ay secmesin lutfen yavrucaklarimiz :)

Yaa makina dikisi mi yapacaksin el dikisi mi? Ben de basta kendim yapmayi cok istedim. Ama el dikisi duzgun yapamam diye vazgectim

Canım ben de e bebek te baktım Kraft Calipso Elite idi 70×120 ölçülerinde 689 lira. Fiyatı da iyi aslında ama dediğim gibi içime pek sinmiyor. Alırsam mecburiyetten alacağım.

Ben de öyle düşünmeye başladım ve baby nest ten vazgeçtim sanırım canım. Sonuçta o da uzun süre kullanılacak bir şey değil gibi.

Lokum işimi eşim düşünmüş sağolsun benden daha meraklı hani şu hazır paket halinde olanlardan sipariş vermiş oysa daha çook var ama benimkinde kurdele yok düşündümde ben yapabilirim aslında
Ozenmis adamcağız kizcesine ne güzel

Canım kesinlikle portakalı sıkma direk öylece ye on kat daha fayda görürsün
Ya bende biliyorum oyle ama sabah kahvaltilarimi boyle yapayim dedim. Cay icmektense onu yaptim. :).
Canım bdp fl ac önemli.. Fl bacak boyu gelişiminin yeterliliği için çok önemli onu biliyorum boyunu bende sormadım inanki zaten bi sıkıntı olsa derdi benim gözüm tarihlere bakmaktan bebeğe bakmıyorum bile
Bende oyleyim ya goremedim hicbisey. dua et canim insallah yarin test sonuclarimda temiz cikar.

Kızlar eşimle ortak kararımız isim konusunda Ahmet Enes ti. Ama Ahmet'i kimliğe yazdırıp yazdirmayacagimiz a tam karar vermemostik. Peygamber efendimiz ismi diye koymak istedik. Ama kararımız netti. Eşim sağolsun herkese söyleyip gezdiği için amcası Enes tamam da Ahmet ne değiştirin diyormuş. Yengesi beni arayacakmis değiştirin diye ben mi abartiyorum kızlar yaaa kim ne karışır

Benim de öyle Can'ım çoğunlukla. Endişelenmiştim ama sıkıntı değilmiş.
Sagol canim insallah oyledir :/ bana da sıkıntı vermiyor aslinda ama bilmedigim icin tedirgin ediyor. Duzgun bir doktorum yok soramiyorum da kimseye.

Ayyy Allah'ım neden karışırlar ana babaya yahu hiç anlamıyorum kendi çocuklarına karışınlae of

Ayyy Allah'ım neden karışırlar ana babaya yahu hiç anlamıyorum kendi çocuklarına karışınlae of
Vallahi hiç aklıma gelmezdi böyle bir durum yaşayacağım 7 yıl beklemisim dokmedigim göz yaşı kullanmadığım iğnesii ilac kalmamis 3. Tüp bebek denemesinde zor bulmuşum ama ne önemi var değil mi ? Birde isim begndirmem gerekli

Boşver kuzum kimseye birşey beğendirmek zorunda değilsin eşin seni destekliyodur umarım gönlün neye isindiysa onu koyun siz

Canım zaten içine battaniye falan seriyorsun yumuşacık; hatta ben en alta bitane sandalye minderi koymuştum
İlk aylar bende altına koyayım mantıklı oyy yerim ben onu :))

Üstelik seninki baston tipi değil. Normal bebek arabası.
Biz de araba bakmaya gittiğimizde satıcı ilk ay zaten tam yatırmıyorsunuz. Yenidoğanlar ilk kademede yatırılır demişti. Kusma riskine karşı.

Evet bu da 4 kademe ilk kademe bana iyi gibi geldi arabayı şimdi kurdum iyi ki almışım ya evin içinde dönüyorum:)

Babyneste yeni baktım ne olduğunu sizden öğrendim:) pierre neden kötü olsun twist travel modeline baktım adam 1650 ye bile düşürdü 2000 liraydı fiyatı.hatta bana çok sağlam çok güzel geldi.sadece kaba geldi gözümüze yüksek felan sırf görüntüden vazgeçtik başta onu almayı planlıyordum sonra baktım sade küçük bunu aldık.yorum işine gelince belki on arabaya baktım onu hakkındada şikayet vardı gözlerini kapa millete sadece içine sineni al.

Evet çok şükür destekliyor. En azından o konuda icim çok rahat
ben isim düşündünüz mü diyenlere evet uzun zamandır adıyla seviyoruz diyorum,işgüzarlar ona rağmen öneride bulununca da teşekkürler netiz isim konusunda diye kestirip atıyorum. tavsiye ederim, bazen kendi isteklerimizi önde tutmamız kazım, o kadar hakkımız vardır herhalde

Belli bir haftadan sonra bebek buyudugu icin bastan topuga boy olculemiyormus fl bacak boyunu 7 ile carparsan boyunu hesaplamis olursun dedi 28-30 cm falan oluyor 24. Haftada ortalama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…