- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #20.161
Benim de öyle Can'ım çoğunlukla. Endişelenmiştim ama sıkıntı değilmiş.Kizlar benim bu minnos oglusum alt tarafi tekmelemeye basladi. Nasil anlatsam bazen tekmelerini tam genital bolgemin ic tarafindan hissediyorum. Normal mi sizce? Arada kasilmam da oluyor toplanma seklinde. Korkuyorum erken dogum belirtisi olabilir mi? İlk hamilelik gercekten cok kaygili.
Ay secmesin lutfen yavrucaklarimiz :)bazı bebekler yatak seçiyormuş öyle duydum
Bende netten ponpinle pazen kumaş bakıyordum. Kafaya koydum babynest yapacam ya :)) Pinterestte yabancı sitelerde vardı handmade modeller, bayıldım. Araştırdım satış yok. Bide güzel kumaşlar beğendim sorma. Hatta birebir aynılarını da buldum derken bu siteyi keşfettim tesadüfen. Dedim uğraştığıma değmez, benim yaptığım dikişle bunlar zaten bir olmaz. Aldım işte öyle.
Biraz da şansım yaver gitti yoksa bende kendim yapmaya kalkıp elime yüzüme bulaştıracaktım ya da içime sinmeye sinmeye alacaktım bi tane.
Can'ım ben kraftın calipso park yatağını beğendim. Kumaşı falan hoşuma gitti.
Park yatak konusunda ben de kararsız kaldım son günlerde. İçimde kalsın istemiyorum süslü yataklar. Park yatakla aşağı yukarı aynı işlevde başka yataklara bakıyorum şimdi.
Canım hiç gerek yok bence.
Reflü yastığını biliyordum da reflü yatağından şimdi haberim oldu. Aynı babynest tarzı olanları da varmış ne güzel, üstelik daha çocuk daha rahat eder onda. Babynest siparisi vermeseydim bende ondan düşünürdüm doğrusu
Ozenmis adamcağız kizcesine ne güzelLokum işimi eşim düşünmüş sağolsun benden daha meraklı hani şu hazır paket halinde olanlardan sipariş vermiş oysa daha çook var ama benimkinde kurdele yok düşündümde ben yapabilirim aslında
Ya bende biliyorum oyle ama sabah kahvaltilarimi boyle yapayim dedim. Cay icmektense onu yaptim. :).Canım kesinlikle portakalı sıkma direk öylece ye on kat daha fayda görürsün
Bende oyleyim ya goremedim hicbisey. dua et canim insallah yarin test sonuclarimda temiz cikar.Canım bdp fl ac önemli.. Fl bacak boyu gelişiminin yeterliliği için çok önemli onu biliyorum boyunu bende sormadım inanki zaten bi sıkıntı olsa derdi benim gözüm tarihlere bakmaktan bebeğe bakmıyorum bile
fl değerini 7 ile çarpınca boyu çıkıyormuşCanım bdp fl ac önemli.. Fl bacak boyu gelişiminin yeterliliği için çok önemli onu biliyorum boyunu bende sormadım inanki zaten bi sıkıntı olsa derdi benim gözüm tarihlere bakmaktan bebeğe bakmıyorum bile
Sagol canim insallah oyledir :/ bana da sıkıntı vermiyor aslinda ama bilmedigim icin tedirgin ediyor. Duzgun bir doktorum yok soramiyorum da kimseye.Benim de öyle Can'ım çoğunlukla. Endişelenmiştim ama sıkıntı değilmiş.
Ayyy Allah'ım neden karışırlar ana babaya yahu hiç anlamıyorum kendi çocuklarına karışınlae ofKızlar eşimle ortak kararımız isim konusunda Ahmet Enes ti. Ama Ahmet'i kimliğe yazdırıp yazdirmayacagimiz a tam karar vermemostik. Peygamber efendimiz ismi diye koymak istedik. Ama kararımız netti. Eşim sağolsun herkese söyleyip gezdiği için amcası Enes tamam da Ahmet ne değiştirin diyormuş. Yengesi beni arayacakmis değiştirin diyeben mi abartiyorum kızlar yaaa kim ne karışır
Vallahi hiç aklıma gelmezdi böyle bir durum yaşayacağım 7 yıl beklemisim dokmedigim göz yaşı kullanmadığım iğnesii ilac kalmamis 3. Tüp bebek denemesinde zor bulmuşum ama ne önemi var değil mi ? Birde isim begndirmem gerekliAyyy Allah'ım neden karışırlar ana babaya yahu hiç anlamıyorum kendi çocuklarına karışınlae of
Boşver kuzum kimseye birşey beğendirmek zorunda değilsin eşin seni destekliyodur umarım gönlün neye isindiysa onu koyun sizVallahi hiç aklıma gelmezdi böyle bir durum yaşayacağım 7 yıl beklemisim dokmedigim göz yaşı kullanmadığım iğnesii ilac kalmamis 3. Tüp bebek denemesinde zor bulmuşum ama ne önemi var değil mi ? Birde isim begndirmem gerekli
İlk aylar bende altına koyayım mantıklı oyy yerim ben onu :))Canım zaten içine battaniye falan seriyorsun yumuşacık; hatta ben en alta bitane sandalye minderi koymuştum
Üstelik seninki baston tipi değil. Normal bebek arabası.
Biz de araba bakmaya gittiğimizde satıcı ilk ay zaten tam yatırmıyorsunuz. Yenidoğanlar ilk kademede yatırılır demişti. Kusma riskine karşı.
Babyneste yeni baktım ne olduğunu sizden öğrendim:) pierre neden kötü olsun twist travel modeline baktım adam 1650 ye bile düşürdü 2000 liraydı fiyatı.hatta bana çok sağlam çok güzel geldi.sadece kaba geldi gözümüze yüksek felan sırf görüntüden vazgeçtik başta onu almayı planlıyordum sonra baktım sade küçük bunu aldık.yorum işine gelince belki on arabaya baktım onu hakkındada şikayet vardı gözlerini kapa millete sadece içine sineni al.Yatirilir canim neden yatirilmasin. Hic olmadi icin rahat etmezse arabanin icine babynest yerlestirirsin :) pierre carden almaktan neden korktun yaa? Ben de bugun civilde pierre cardin begendim hatta esim de cok begendi. Ama hep kotu gozle bakiliyor heralde o markayaama araba cok güzeldi. Hem travel hep katlamasi kolay hem cift tarafli :/ kararsiz kaldim.
Evet çok şükür destekliyor. En azından o konuda icim çok rahatBoşver kuzum kimseye birşey beğendirmek zorunda değilsin eşin seni destekliyodur umarım gönlün neye isindiysa onu koyun siz
O zaman sorun yok canım arayıp soylerselerde heeee de geç gitsin can sıkmaya değmez inankiEvet çok şükür destekliyor. En azından o konuda icim çok rahat
İnşallah canım. Ahhhh herşeyi kafaya takan ben. Teşekkür ederim canım ilgin içinO zaman sorun yok canım arayıp soylerselerde heeee de geç gitsin can sıkmaya değmez inanki
Bende bu pazen kumaşı aldım. Eni 2.40 mt boyu 1 mt . 22 TL ye aldım . 6 TL de kenar fistosu . Ama kumaşı çok güzel çok yumuşak Taç marka. Battaniye yapicam günlükte kullanmak için . Eki Görüntüle 2097247
ben isim düşündünüz mü diyenlere evet uzun zamandır adıyla seviyoruz diyorum,işgüzarlar ona rağmen öneride bulununca da teşekkürler netiz isim konusunda diye kestirip atıyorum. tavsiye ederim, bazen kendi isteklerimizi önde tutmamız kazım, o kadar hakkımız vardır herhaldeEvet çok şükür destekliyor. En azından o konuda icim çok rahat
Belli bir haftadan sonra bebek buyudugu icin bastan topuga boy olculemiyormus fl bacak boyunu 7 ile carparsan boyunu hesaplamis olursun dedi 28-30 cm falan oluyor 24. Haftada ortalamaCanım bdp fl ac önemli.. Fl bacak boyu gelişimininB yeterliliği için çok önemli onu biliyorum boyunu bende sormadım inanki zaten bi sıkıntı olsa derdi benim gözüm tarihlere bakmaktan bebeğe bakmıyorum bile
normal takım al ama büyük beden mi diyosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?