2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bu siteyi ben daha once nasil gormedim Cok guzel kumaslar varmis. Ben dukkan dukkan gezdim en sonunda yaldizli almak zorunda kaldim cunki baska model yoktu.

Bende netten ponpinle pazen kumaş bakıyordum. Kafaya koydum babynest yapacam ya :)) Pinterestte yabancı sitelerde vardı handmade modeller, bayıldım. Araştırdım satış yok. Bide güzel kumaşlar beğendim sorma. Hatta birebir aynılarını da buldum derken bu siteyi keşfettim tesadüfen. Dedim uğraştığıma değmez, benim yaptığım dikişle bunlar zaten bir olmaz. Aldım işte öyle.

Biraz da şansım yaver gitti yoksa bende kendim yapmaya kalkıp elime yüzüme bulaştıracaktım ya da içime sinmeye sinmeye alacaktım bi tane.

Açıkçası ben de almayı düşünmüyorum. Sadece bir kişi al dedi. Doktor sürekli sağ sütün çoğalsın demiş. Yani belki foşur foşur sütümüz gelecek gerek kalmayacak. Belki sonra manuel bişey alınabilir istisna durumlar için. Söyle 15 sene öncesine bakıyorum da ablam Doğum yaptı hiç böyle seyler yoktu ya. Yeğenim de paşa paşa büyüdü valla.
Ateşölçerden tut süt sağmaya kameraya kadar ...
Fazla mı piyasaya dönüştü acaba düşüyorum bazen. Anneler gerekli gereksiz bir sürü şey alıyor.
Bence sen de doğumu bekle. Belki çalışana kadar hiç ihtiyaç duymayacaksın.

Bu site çok güzelmiş gerçekten. Ürünlere bayıldım. Almayı düşünmüyordum baby nest. Ama o kadar güzel modeller var ki. Kanıma girdi :))

Kızlar ben babynest,alt açma bezi,oyun minderi,destek yastığını filan teyzeme yaptırdım. Bu konularda cok beceriklidir. Kurslara filanda gidiyor.Sadece kumaşları aldım kendisi hic ücret almadan yaptı sağolsun. Çokta güzel,kaliteli olmuş hepsi. Isteyen olursa internettekilerden daha uyguna yapar diye dusunuyorum. Elime gecince benimkilerin fotoğraflarınıda gönderirim. İlgilenenler benimle iletisime geçebilir.

Çok güzel gerçekten yavrun rahat edicek İnş benim 3 battaniyem var bitane de kayınvalide örmüş.. Bitane ben kızına örüyorum ama benimki biraz daha süs vari yani.. Bunun kızlısını bulsam alırdım çok hoş duruyor

Ben Ümraniye kumaşçılar çarşısında buldum. Yakinin varsa orada ikamet eden aldirabilirsin. Pembelisi de vardi. Hepsi çok güzel gerçekten. Benim bebek olasim geldi valla

Gözün aydın canım rabbim hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar dünyaya getirmeyi nasip etsin.

Bnm çevremdeki arkadaslarım da aynı şeyi söylüyo ağrı yapıyomuş bi memeyi bile zor bitiriyormuş bebek . Tabi bn biraz şanslıyım bi arkadaşım verdi bana onda vardı

arkadasim orasi sana kalmis ama kizimdan tecrubeli olarak ben almayi dusunuyorum cunku sut fazlalari akip gidiyor bosuna en azindan onlari sagip saklayip bi misafirlik gitsen bile kullanabilirsn benim sıkıntidan 4 aylikken sutum yok denecek kadar azaldi kizim hic bir mama kabul etmedi ben cok darladim aldim caylardanda fayda gormedim. o yuzden bu seferde boyle yapmayi dusunuyorum dogumdan sonrada alabilirsn ama ben ameliyatlim disari ne kadar cikarim hem riskliyiz o yuzden ben erken alicam insallah. sende dogumdan sonrada alabilirsn

Bnm çevremdeki arkadaslarım da aynı şeyi söylüyo ağrı yapıyomuş bi memeyi bile zor bitiriyormuş bebek . Tabi bn biraz şanslıyım bi arkadaşım verdi bana onda vardı
4 aya kadar dengeleniyor süt olayı canım çalışan anneye şart bence poşete koyup saklamak için gerçekten rahat bi alet oluyor yoğun bakım döneminde kullandım kim çıkarmış diye çok dua ettim... Şimdi evdeyim ama ihtiyaç duyduğum an alırım yani muhakkak

Canım internet veririz spariş 2 bu güne gelir ilk günler zaten memeden beslenirler sık sık İnş çünkü memenin ucundaki vitaminde almalı yavrularımız

Yani bncede çalışan anne için çift baslılar çok iyi biz evde duranlar için tek baslı olanlar yeter bnce

Yani bncede çalışan anne için çift baslılar çok iyi biz evde duranlar için tek baslı olanlar yeter bnce
Bencede zaten zora kalmadan kullanacağım bişey değil biberon çok istemiyorum çünkü sonra kolaya alışır hemen çift başlının iyiliği hami birini sağarken diğeri kaynıyor ya elin hep o memede oluyor yoksa akıp gidiyor diğeri tutmak lazım ucunu ilk dönemde

Canım internet veririz spariş 2 bu güne gelir ilk günler zaten memeden beslenirler sık sık İnş çünkü memenin ucundaki vitaminde almalı yavrularımız

haklisin ama ben alicam cunku belki dogar dogmaz ameliyat alinir yavrumdan ayri kalirim dogumdan sonra boyle seyler ugrasmak istemiyorum. beykozdaki doktor beni birakdi bu sebeblersen oturu sonkez seker yuklemesi icin gun verdiler o gun gidecegim ondan sonra gitmem daha zeynep kamil baslayacagim dosya yaptim hamilelimin basindan beri tahlillerim raporlar felan doktorumda gel onlarida eline verim zeynel kamil git dedi sekee yuklemesi icin bana bence biraz gec verdiler 27 haftalik olucam test yapilcagi zaman bakalim ne olur

Haklısın canım aslında benimde erken doğacak bi an düşündümde aslında almak mantıklı İnş ameliyata falan hiç gerek kalmayacak göreceksin senin yavrun neleri atlattı annesi biz araştırma yapalım ben 34 haftadan sonra da sipariş vereyim Allah izin verirse

kizimdan tecrube olarak gene soyluyorum ben kizima 6 ay anne sutu sonra ek gida basladim. ama 6 aylik olan cocuk biberon su disinda kabul etmiyor ve sendende doymuyor. gercekden akli ek gida oldunu kesiyor ve kabul etmiyor. o yuzden hem emziririm hemde arada biberon vermeyi dusunuyorum. cocuk 2 bucuk yasina geldi 11 bucuk kiloda kaldi. şu yemek isleri yuzunden yemeyen cocuk benimki. bu sefer bu kadar darlanmak istemiyorum. dusun ev isi yapiyorsun ama aklinda bebegin o ac. bi yere gidiyorsn senden doymuyor hic birsey kabul etmiyor. gittin yerdede darlaniyorsn. kizim 7 aydan sonra 8 kiloda kaldi taki iki yasinda felan 11 bucuk zor ciktik. yani hic biriniz karismiyorum yanlis anlmayin bende bi profesorden cok etkilenmistim. kanserlerin annelerin bebekleri emzirmeyi kisa surede biraktigi icin cogaldigindan bahsediyordu ve ben iki sene emzirdim ama cok kiziyorum kendime diyorum. emzirdin arada bi yogurttu nniye vermedim 4 aylikdan neden baslamadim su biberon neden ogretmedim. diye hala kiziyorum kendime bu yuzden demek istedim annelinize kesinlikle karisacak degilim.

Şimdi senin dediğin tuğra bebeği gördüm 24 haftada 310 gram doğmuş küçücük yavrum ya çok üzüldüm içim gitti Allah yardımcısı olsun inşallah yaşar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…