2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bence gayet güzel kullanışlı gorunuyor gayette rahat yatirirsin hiç merak etme

Bence gayet güzel kullanışlı gorunuyor gayette rahat yatirirsin hiç merak etme
Sağol canım Satıcı çok kafamı karıştırdı anakucağı yok diye çocuk eğri büğrü olurmuş içi çok rahattı çocuk niye düz yatamıyor küçükken anlamadım bir kademesine alırım diye düşündüm

Yani fiyatı daha uygunsa pahalisi satmaya çalışırlar genelde valla ben baston kullandım tam yatırıp kullandım nerdeyse 6 ay bide biner binmez uyurdum sipam :)

Yani fiyatı daha uygunsa pahalisi satmaya çalışırlar genelde valla ben baston kullandım tam yatırıp kullandım nerdeyse 6 ay bide biner binmez uyurdum sipam :)
Yaa çok sağol içimi rahatlattın ben parasında değildim inan bu çok kibar geldi bana ve kolu karşıya atmak müthiş rahatlık baktım tecrübeli herkes baston tip kullanıyor .sağol yorumun için

Yaa çok sağol içimi rahatlattın ben parasında değildim inan bu çok kibar geldi bana ve kolu karşıya atmak müthiş rahatlık baktım tecrübeli herkes baston tip kullanıyor .sağol yorumun için
Rica ederim canım bilgilerimiz tecrübelerimizi paylaşmak için buradayız

Şimdi senin dediğin tuğra bebeği gördüm 24 haftada 310 gram doğmuş küçücük yavrum ya çok üzüldüm içim gitti Allah yardımcısı olsun inşallah yaşar
Aminn inanki hep aklım onda benim oğlum da tuğraydı oda minnacıktı sanki benim yavrum orda dua ediyorum Allah bağışlasın diye mucize olduğunu bilsemde

Cokkkm sevindimm. Allah'a sukur. Benimde gerilememis daha dogrusu 1 hafta aynen devam. Ama dedigin gibi gerileme artmasinda.. 22+4 cikti. 23+2 yim normalde. Boyunu soylemedi 530 ge dedi.
Oh maşallah kilosu iyi şükür gerilik senin 4 gün canım zaten artmaması çok önemliydi İnş bu şekilde hep ilerler yavrular

Zeynep neden bebeğinin erken doğacağını düşünüyosun şartlandırıyosun kendni
Şartlandırmıyorum canım 1 günün bile önemi çoook iyi biliyorum ama ben öyle 37 38 hayal görmem canım sebebi ise şuan için sadece dikişler sezeryan aram tam 4 ay 25 gün canım şimdiden zonkluyo doktorum en başından dedi 36 benim için mükemmel miş

Bu arada kilosu maşallah çok iyi senin minnakın çok şükür
Ya boyunu sormayi unuttum oda bisey demedi. Ya bu haftasina neye gore karar veriyo doktorlar. Boy ve kiloya gore mi yoksa bas capi karin capi cgibi vucut olculerine gore mi hala cozemedim. Ben 2 haftadir sabahlari 2 portakali sikiyorum valla seker meker napiyim dedim cocugu kilolu gormek istiyorum gerilemesin dedim. :/. Iki hafta sonra seker yuklemesi yapilcak seker cikmazsa ben bu sekilde beslenmeye devam ederim. Kizlar artik her kontrolde bebislerin kilosunu boyunu yazalim hepimiz ayni haftalardayız. Netten eski konulari ariyorum zor oluyo :)

Ben misafirlere ikram etmek için lokum alicam üstünde pembisler kurdelali kurdanlardan takarım lokum kizimi görmeye gelenler lokum yesinler :))
Lokum işimi eşim düşünmüş sağolsun benden daha meraklı hani şu hazır paket halinde olanlardan sipariş vermiş oysa daha çook var ama benimkinde kurdele yok düşündümde ben yapabilirim aslında

Canım kesinlikle portakalı sıkma direk öylece ye on kat daha fayda görürsün

Canım bdp fl ac önemli.. Fl bacak boyu gelişiminin yeterliliği için çok önemli onu biliyorum boyunu bende sormadım inanki zaten bi sıkıntı olsa derdi benim gözüm tarihlere bakmaktan bebeğe bakmıyorum bile

Kızlar babynest konusu olmuş Nacizhane fikrimi söylücem yine dikimi çok kolay ni okadar eğlenceli elle bile dikilebilir sık dikişle.. Ben dikmiştim onuda poşetleyip kaldırdım tabiii... Reflü yatağını ihtiyacı olan bi arkadaş için almıştım ordan biliyorum.. Aralarındaki farkı söylüyeyim... Babynest e bebeğinizi koyup yanınıza alabilirsiniz yada eşinizle aranıza tavsiye etmesemde kardeşleriyle oynaması için bırakabilirsiniz yanlar yüksek olduğundan bebek içinde kalıyor ama reflü yatağı baş kısmı yüksek atak kısmı alçak ni sünger yatak sadece gözünün önünden ayıramazsın bence... Ben babynest daha çok sevdim.. Tabi benim fikrim

Ya yatırılır Can'ım niye yatırılmasın ki? Ben de öyle almayı düşünüyorum hatta. Altına zaten illa ki bir şey seriyorsun mecburen. Yaza da denk geldiği için sorun olmaz bence.

Canım zaten içine battaniye falan seriyorsun yumuşacık; hatta ben en alta bitane sandalye minderi koymuştum

Kizlar benim bu minnos oglusum alt tarafi tekmelemeye basladi. Nasil anlatsam bazen tekmelerini tam genital bolgemin ic tarafindan hissediyorum. Normal mi sizce? Arada kasilmam da oluyor toplanma seklinde. Korkuyorum erken dogum belirtisi olabilir mi? İlk hamilelik gercekten cok kaygili.

Değilmi yani sağolasın Canım

Üstelik seninki baston tipi değil. Normal bebek arabası.
Biz de araba bakmaya gittiğimizde satıcı ilk ay zaten tam yatırmıyorsunuz. Yenidoğanlar ilk kademede yatırılır demişti. Kusma riskine karşı.

Yatirilir canim neden yatirilmasin. Hic olmadi icin rahat etmezse arabanin icine babynest yerlestirirsin :) pierre carden almaktan neden korktun yaa? Ben de bugun civilde pierre cardin begendim hatta esim de cok begendi. Ama hep kotu gozle bakiliyor heralde o markaya ama araba cok güzeldi. Hem travel hep katlamasi kolay hem cift tarafli :/ kararsiz kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…