- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #20.141
Bence gayet güzel kullanışlı gorunuyor gayette rahat yatirirsin hiç merak etmeKızlar kendime inanamıyorum bir aydır tüm markaların arabalarına baktım hep de travel baktım en son 2 bin verip pierre cardin bile alacaktım.ebebek şubatı bekliyodum araba için..bugün civilde tesadüf geziyoduk eşimle aklımızda araba almak yokken casual sonic baston gibi ama kolu çift yönlü karşıya geçiyor kibar küçük çok hoşumuza gitti fiyatta bedava geldi kucakladık eve getirdik:))
Aşağıya linkini atıcam yalnız size bişey sormak istiyorum.şimdi bunda anakucağı takılmıyor çocuk diyelim 2-3 aylık bunda yatabiliyor mu?yani mantıken düz işte yatırırım diyorum ama nolur bişey diyin iyi mi ettim kötümü
https://www.e-bebek.com/casual-soni...MI2KW3ksXk2AIVxqoYCh1qaAdNEAQYASABEgJESPD_BwE
Sağol canım Satıcı çok kafamı karıştırdı anakucağı yok diye çocuk eğri büğrü olurmuşBence gayet güzel kullanışlı gorunuyor gayette rahat yatirirsin hiç merak etme
Yani fiyatı daha uygunsa pahalisi satmaya çalışırlar genelde valla ben baston kullandım tam yatırıp kullandım nerdeyse 6 ay bide biner binmez uyurdum sipam :)Sağol canım Satıcı çok kafamı karıştırdı anakucağı yok diye çocuk eğri büğrü olurmuşiçi çok rahattı çocuk niye düz yatamıyor küçükken anlamadım bir kademesine alırım diye düşündüm
Yaa çok sağol içimi rahatlattın ben parasında değildim inan bu çok kibar geldi bana ve kolu karşıya atmak müthiş rahatlık baktım tecrübeli herkes baston tip kullanıyor .sağol yorumun içinYani fiyatı daha uygunsa pahalisi satmaya çalışırlar genelde valla ben baston kullandım tam yatırıp kullandım nerdeyse 6 ay bide biner binmez uyurdum sipam :)
Rica ederim canım bilgilerimiz tecrübelerimizi paylaşmak için buradayızYaa çok sağol içimi rahatlattın ben parasında değildim inan bu çok kibar geldi bana ve kolu karşıya atmak müthiş rahatlık baktım tecrübeli herkes baston tip kullanıyor .sağol yorumun için
Aminn inanki hep aklım onda benim oğlum da tuğraydı oda minnacıktı sanki benim yavrum orda dua ediyorum Allah bağışlasın diye mucize olduğunu bilsemdeŞimdi senin dediğin tuğra bebeği gördüm 24 haftada 310 gram doğmuş küçücük yavrum ya çok üzüldüm içim gittiAllah yardımcısı olsun inşallah yaşar
Oh maşallah kilosu iyi şükür gerilik senin 4 gün canım zaten artmaması çok önemliydi İnş bu şekilde hep ilerler yavrularCokkkm sevindimm. Allah'a sukur. Benimde gerilememis daha dogrusu 1 hafta aynen devam. Ama dedigin gibi gerileme artmasinda.. 22+4 cikti. 23+2 yim normalde. Boyunu soylemedi 530 ge dedi.
Bu arada kilosu maşallah çok iyi senin minnakın çok şükürCokkkm sevindimm. Allah'a sukur. Benimde gerilememis daha dogrusu 1 hafta aynen devam. Ama dedigin gibi gerileme artmasinda.. 22+4 cikti. 23+2 yim normalde. Boyunu soylemedi 530 ge dedi.
Şartlandırmıyorum canım 1 günün bile önemi çoook iyi biliyorum ama ben öyle 37 38 hayal görmem canım sebebi ise şuan için sadece dikişler sezeryan aram tam 4 ay 25 gün canım şimdiden zonkluyo doktorum en başından dedi 36 benim için mükemmel mişZeynep neden bebeğinin erken doğacağını düşünüyosun şartlandırıyosun kendni
Ya boyunu sormayi unuttum oda bisey demedi. Ya bu haftasina neye gore karar veriyo doktorlar. Boy ve kiloya gore mi yoksa bas capi karin capi cgibi vucut olculerine gore mi hala cozemedim. Ben 2 haftadir sabahlari 2 portakali sikiyorum valla seker meker napiyim dedim cocugu kilolu gormek istiyorum gerilemesin dedim. :/. Iki hafta sonra seker yuklemesi yapilcak seker cikmazsa ben bu sekilde beslenmeye devam ederim. Kizlar artik her kontrolde bebislerin kilosunu boyunu yazalim hepimiz ayni haftalardayız. Netten eski konulari ariyorum zor oluyo :)Bu arada kilosu maşallah çok iyi senin minnakın çok şükür
Lokum işimi eşim düşünmüş sağolsun benden daha meraklı hani şu hazır paket halinde olanlardan sipariş vermiş oysa daha çook var ama benimkinde kurdele yok düşündümde ben yapabilirim aslındaBen misafirlere ikram etmek için lokum alicam üstünde pembisler kurdelali kurdanlardan takarım lokum kizimi görmeye gelenler lokum yesinler :))
Canım kesinlikle portakalı sıkma direk öylece ye on kat daha fayda görürsünYa boyunu sormayi unuttum oda bisey demedi. Ya bu haftasina neye gore karar veriyo doktorlar. Boy ve kiloya gore mi yoksa bas capi karin capi cgibi vucut olculerine gore mi hala cozemedim. Ben 2 haftadir sabahlari 2 portakali sikiyorum valla seker meker napiyim dedim cocugu kilolu gormek istiyorum gerilemesin dedim. :/. Iki hafta sonra seker yuklemesi yapilcak seker cikmazsa ben bu sekilde beslenmeye devam ederim. Kizlar artik her kontrolde bebislerin kilosunu boyunu yazalim hepimiz ayni haftalardayız. Netten eski konulari ariyorum zor oluyo :)
Canım bdp fl ac önemli.. Fl bacak boyu gelişiminin yeterliliği için çok önemli onu biliyorum boyunu bende sormadım inanki zaten bi sıkıntı olsa derdi benim gözüm tarihlere bakmaktan bebeğe bakmıyorum bileYa boyunu sormayi unuttum oda bisey demedi. Ya bu haftasina neye gore karar veriyo doktorlar. Boy ve kiloya gore mi yoksa bas capi karin capi cgibi vucut olculerine gore mi hala cozemedim. Ben 2 haftadir sabahlari 2 portakali sikiyorum valla seker meker napiyim dedim cocugu kilolu gormek istiyorum gerilemesin dedim. :/. Iki hafta sonra seker yuklemesi yapilcak seker cikmazsa ben bu sekilde beslenmeye devam ederim. Kizlar artik her kontrolde bebislerin kilosunu boyunu yazalim hepimiz ayni haftalardayız. Netten eski konulari ariyorum zor oluyo :)
Ya yatırılır Can'ım niye yatırılmasın ki? Ben de öyle almayı düşünüyorum hatta. Altına zaten illa ki bir şey seriyorsun mecburen. Yaza da denk geldiği için sorun olmaz bence.Kızlar kendime inanamıyorum bir aydır tüm markaların arabalarına baktım hep de travel baktım en son 2 bin verip pierre cardin bile alacaktım.ebebek şubatı bekliyodum araba için..bugün civilde tesadüf geziyoduk eşimle aklımızda araba almak yokken casual sonic baston gibi ama kolu çift yönlü karşıya geçiyor kibar küçük çok hoşumuza gitti fiyatta bedava geldi kucakladık eve getirdik:))
Aşağıya linkini atıcam yalnız size bişey sormak istiyorum.şimdi bunda anakucağı takılmıyor çocuk diyelim 2-3 aylık bunda yatabiliyor mu?yani mantıken düz işte yatırırım diyorum ama nolur bişey diyin iyi mi ettim kötümü
https://www.e-bebek.com/casual-soni...MI2KW3ksXk2AIVxqoYCh1qaAdNEAQYASABEgJESPD_BwE
Değilmi yani sağolasın CanımYa yatırılır Can'ım niye yatırılmasın ki? Ben de öyle almayı düşünüyorum hatta. Altına zaten illa ki bir şey seriyorsun mecburen. Yaza da denk geldiği için sorun olmaz bence.
Canım zaten içine battaniye falan seriyorsun yumuşacık; hatta ben en alta bitane sandalye minderi koymuştumSağol canım Satıcı çok kafamı karıştırdı anakucağı yok diye çocuk eğri büğrü olurmuşiçi çok rahattı çocuk niye düz yatamıyor küçükken anlamadım bir kademesine alırım diye düşündüm
Değilmi yani sağolasın Canım
Üstelik seninki baston tipi değil. Normal bebek arabası.Sağol canım Satıcı çok kafamı karıştırdı anakucağı yok diye çocuk eğri büğrü olurmuşiçi çok rahattı çocuk niye düz yatamıyor küçükken anlamadım bir kademesine alırım diye düşündüm
Yatirilir canim neden yatirilmasin. Hic olmadi icin rahat etmezse arabanin icine babynest yerlestirirsin :) pierre carden almaktan neden korktun yaa? Ben de bugun civilde pierre cardin begendim hatta esim de cok begendi. Ama hep kotu gozle bakiliyor heralde o markayaKızlar kendime inanamıyorum bir aydır tüm markaların arabalarına baktım hep de travel baktım en son 2 bin verip pierre cardin bile alacaktım.ebebek şubatı bekliyodum araba için..bugün civilde tesadüf geziyoduk eşimle aklımızda araba almak yokken casual sonic baston gibi ama kolu çift yönlü karşıya geçiyor kibar küçük çok hoşumuza gitti fiyatta bedava geldi kucakladık eve getirdik:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?