2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ihtiyaç halinde eşim bi koşu alır gelir diye düşündüm ben de ya da e bebekten sipariş hemen 1 gün sonra geliyo
bi doğuralım hayırlısıyla da bol bol sütümüz olur inşallah canım

Cokkkm sevindimm. Allah'a sukur. Benimde gerilememis daha dogrusu 1 hafta aynen devam. Ama dedigin gibi gerileme artmasinda.. 22+4 cikti. 23+2 yim normalde. Boyunu soylemedi 530 ge dedi.

MAAŞALLAH
Çok şükür, gözünaydın canım, çok sevindim; Rabbim tüm bebişleri esirgesin

Gule gule kullansin bebisin insAllah. Bende pinterestten cok guzel kumas desenleri goruyorum ama burda bulamiyorum malesef. Benim babynest'i annem birisine diktirecek o yuzden hazir satin almadim. Kumas zaten 20 tl anca tutuyor dikecek olan kisi de sagolsun bedava yapacak. Kendimiz yapacak olsak dedigin gibi elimize yuzumuze bulastirma ihtimali cok yuksek

Cok sevindim bir dahakine insallah daha da gununu yakalamis hatta gecmis olsun

Zeynep neden bebeğinin erken doğacağını düşünüyosun şartlandırıyosun kendni

Güzel günlerde gitsin bebeğin çok tatlılar
Sağol canım . Hepimizin bebekleri inşallah. Her şey bizler için. Ne olur ne olmaz .hem kendim hem bebek için kıyafetleri tamamlıyorum az kaldı. Erken doğum olabilir. Bu risk hepimiz için var. Biraz erken ama olsun

Sağol canım . Hepimizin bebekleri inşallah. Her şey bizler için. Ne olur ne olmaz .hem kendim hem bebek için kıyafetleri tamamlıyorum az kaldı. Erken doğum olabilir. Bu risk hepimiz için var. Biraz erken ama olsun
Aslında bende yıkayıp utulesemmi diye düşünmeye başladım ama herşeyi almadan da tekrar tekrar yikamakta istemiyorum bı karar verebilirsem yapicam inşallah :)) oglusumun Yenidoğanlar umuda giydiririm mavi ama olsun :)

Kizlar bebek arabasi olarak pierre cardin pc 409 kullanan duyan var mi? Civil de indirimdeydi. 1000 liradan 800 liraya dusmus. Biz esimle cok begendik. Cift yonlu, katlamasi acmasi cok kolay. Ayak korumaligi var. Anakucagi sabitleniyor. Baya hosumuza gitti. Ancak internette hakkinda hic yorum yok bu beni tedirgin ediyor. Ben chicco little wat istiyordum. Ama aralarinda 200 lira olmasi ve pierre cardin de anakucagi olmasi beni cezbetti acikcasi. Sadece surmesi biraz sert geldi. O da acilir heralde sonucta magza ortami dar. Almadik henuz. Onumuzdeki ay almayi dusunuyoruz ama indirim biterse o zamana sikinti. Karar veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…