2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hemde sonuna kadar hakkımız. İnşallah bende öyle yapicam.

Yok canım o toplanma yer darlığından artık ayakları heryerde gezer onların merak etme

Ya bende biliyorum oyle ama sabah kahvaltilarimi boyle yapayim dedim. Cay icmektense onu yaptim. :).

Bende oyleyim ya goremedim hicbisey. dua et canim insallah yarin test sonuclarimda temiz cikar.
İnş canım çıkacak merak etme benim kadar tatlı yememişsindir acaba erkek mi diye kıllanıyorum bazen

Benimfe öyle canım daha dündü kontrolüm drum gayet iyi dedi sıkıntı yoktu bugünde sağlık ocağına gittim kalbini dinledim ee çok hareketli maşallah bir orda bir burda dedi

Evet ben de e bebekte gördüm. Başka yerlerde 800 den fazla. İnş biz karar verene kadar artmaz.
Yine de en sade o hoşuma gitti. Diğerleri çok renkli.

Eşinin amcasıyka yengesi otursun bir çocuk yapdın adınıda ne istiyolarsa onu koysunlar sendende uzak dursunlar

İnşallah canım. Ahhhh herşeyi kafaya takan ben. Teşekkür ederim canım ilgin için
Sen bukadar şeyi yaşamışsın ben olsam afedersin şeyime takmam ne takıcam be 2 oğlum var sağlıklı 1 kaybım var cennette sonra menepoza girdim bu benim süpriz bebeğim ben milleti be dinliyeceğim onlar beni dinlesin benim gözümden yaş değil kan aktı resmen sende öyle yap kocişle ver kafa kafaya canın nasıl isterse öyle davran boşverrr bazı şeyleri insan herzaman yaşayamıyor... Bunu çeken bilir yaşadıklarının değerini bil özellikle saba verilenin..

Evet ben de e bebekte gördüm. Başka yerlerde 800 den fazla. İnş biz karar verene kadar artmaz.
Yine de en sade o hoşuma gitti. Diğerleri çok renkli.
Inşallah canım. Düşündüğüm bebek arabası 1600 liraydı e bebek te şimdi 1779 mu ne yapmışlar. Ben de Şubat ı bekliyordum indirim için
Önce zam yapıp sonra indirim diye aynı fiyata mi verecekler bilmiyorum. Ocak ayından itibaren de çoğu şey zamlandı

39 tl canim bu set bebek patigi ve bandanasida var
Çok tatlılar evet ama kapalı bayan kullanabilirmi diyede düşündüm aslında yatak odamda olucam İnş doğum sonrası hastane de nekadar ortam müsait olucak bilmiyorum ama evde istiyorum ben... Aslında hevesleniyorum çok eskiden bukadar süslü şeyler yoktu yada vardı ben kördüm bilmiyorum cahillik iste 16 da anne olursan olacağı bu tabiki...

Ay secmesin lutfen yavrucaklarimiz :)

Yaa makina dikisi mi yapacaksin el dikisi mi? Ben de basta kendim yapmayi cok istedim. Ama el dikisi duzgun yapamam diye vazgectim

El dikişi yapacaktım canım o yüzden vazgeçtim, hani zaten çok çok muntazam yapacağımdan değil ama ne kadar muntazam olursa olsun makina dikişine benzemiyor. Ya da risk al(a)madım diyelim.

Ne biliyim nerdeyse pierre cardin alacaktik deyince olumsuz dusundugunuz icin diyorsunuz sandim :) baby nest bence cok kullanisli cocuklar icin :) ben de dedigin gibi yapacam galiba. Tum yorumlar icin kulagimi kapatip icime sineni alacam. Ama chicco little way icin de hic olumsuz yorum yok aklimi celmiyor degil :)
Yok canım o toplanma yer darlığından artık ayakları heryerde gezer onların merak etme
Cok tatli degiller mi ama :)
Benimfe öyle canım daha dündü kontrolüm drum gayet iyi dedi sıkıntı yoktu bugünde sağlık ocağına gittim kalbini dinledim ee çok hareketli maşallah bir orda bir burda dedi
Cok sukur ya. Sizler yazinca icim rahatliyor :) tekmeleri falan cok tatli gercekten keske hep hissetsem :)

içinde kalmasın öyleyse al kimse yokken bile olsa tak

Chicco yada baktım bu ne biliyim çok hoşuma gitti yarın 1500-2000 versem araba bozulsa içim acırdı ama 800 liraya bişey olursa gider bi tane daha alırım:))
Tekmeler çok tatlı yaa bazen en yanımı tekmeliyor huylanıyorum:)

Bence zaten arabalar icin 1000 liranin uzerindeki fiyatlar asiri uçuk. İkiz bebek arabalari falan mantikli yani. Bilmiyorum bana genel olarak arabalara bitcikleri fiyat fazla geliyor ama el mahkum hem uygun hem kaliteli bir sey bulmak zorundayiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…