- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #21.481
Hastane de veriyorsa bence yeterli olur canım 2 tane hastane çıkışı.Kizlar hastane cikisi icin sadece bundan yaptirmk istiyorum. Baska almasam nolurki. Ilk doğduğunda zaten hastane veriyo 1 takim. Bide yenidogan lardan bi set yaparim kndim. Aldiklarimdan. Bunu cokkkk begendim. 2. Bisey alirsam cok pahali olucak ne diyosunuz. :/ kararsizim
Dediğin instagram sayfasına baktım da. Battaniyesiz sadece tulum şapka eldiven 89 tl yazıyor canım. Senin battaniye de o fiyata dahil miSağol teyzesi, pamuku canım butiğin adı, 89 liraya aldım. Hastane çıkışı almıştım ama sanırım bunu kullanıcam, Melek kanatlı kokulu taş da bulursam gelenlere hediyelik tam olur
48 saat arayla iki katı artmamış ama iki embriyo transfer yapıldıysa birinin gelişimi durmuştur belki. O yüzden değeri oynamistir[/QUOTE ] evet iki transfer edildi
Aynı yerde yapıldı ve ikigün arayla yapıldı ertesi gün yapılmadı 48 saat sonra yapıldı. Ve iki transfer yapldı fıanızı beklıyorz yıllardır istiyo bu kacıncı deneme ilk defa değerler bu kadar artmış inş vardrevet canım ilk katlanma en az 2 katı olmalı
bi sıkıntı var gibi görünüyor aynı yerde mi yaptı 2. tahlili de?
2 gün sonra tekrarlasın bakalım inşallah güzel sonuç çıkar ya
not:2. testi ilk testten 2 gün sonra yapmadı mı?
öyle olması gerekiyor, o hemen ertesi gün mü yaptı 2. yi
https://www.instagram.com/sekertasarimm Bunlar nasıl ben kapı süsüne bayıldım ve kadın hakkıyla yapıhor oğluşumda bundan istetim çok memnun kaldımKızlar bu kolonya şişesi çok hoşuma gitti. Arkadaşta gördüm.
Atılacak gibi de değil. Süs olarak çok güzel durmuş. Aile yakınlarına düşündüm bundan. Herkese çok maliyetli olabilir. Aradım ama bulamadım bu şişeden falan.
Gördüğünüz bi sayfa falan var mı?
Can'ım çok fazla çeşit göremedim ben. Daha çok taş falan var. Çok daha güzel ve farklı ürünler yapan sayfalar var. Ama sen bir kez almışsın ve memnun kalmışsın. Gerisi önemli değil.https://www.instagram.com/sekertasarimm Bunlar nasıl ben kapı süsüne bayıldım ve kadın hakkıyla yapıhor oğluşumda bundan istetim çok memnun kaldım
https://www.instagram.com/tripartyshophttps://www.instagram.com/sekertasarimm Bunlar nasıl ben kapı süsüne bayıldım ve kadın hakkıyla yapıhor oğluşumda bundan istetim çok memnun kaldım
Gitti gidiyor da buna benzer şişeler görmüştüm cnmKızlar bu kolonya şişesi çok hoşuma gitti. Arkadaşta gördüm.
Atılacak gibi de değil. Süs olarak çok güzel durmuş. Aile yakınlarına düşündüm bundan. Herkese çok maliyetli olabilir. Aradım ama bulamadım bu şişeden falan.
Baktım Can'ım buldum bi yerde. Tam aynısı olmasa da.Gitti gidiyor da buna benzer şişeler görmüştüm cnm
Aynen cnm bende evde malzemelerini alip kendim yapmayı düşündüm ama hesaplayinca daha da pahalıya geldi. Hazır almaya karar verdik. Bana da boşuna uğraş gibi geliyor açıkçası ama heves isteBaktım Can'ım buldum bi yerde. Tam aynısı olmasa da.
Boşuna mı uğraşmış olurum bilmiyorum ki.
Tek tek her şeyi almak da maliyeti çok düşürmüyor gibi.
Uğraşmayı seven olabilir ama ben de açıkçası uğraşmak istemiyorum. Kolonya şişesi istediğim gibi olsun istersem baya pahalıya geliyor her türlü. Sadece yakınlara falan yaptırabilirim. Diğerlerine de klasik bir şey olabilir. Hatta en güzeli şeker falan. :)) diğerleri çöpe gidiyor Zaten.Aynen cnm bende evde malzemelerini alip kendim yapmayı düşündüm ama hesaplayinca daha da pahalıya geldi. Hazır almaya karar verdik. Bana da boşuna uğraş gibi geliyor açıkçası ama heves iste
Aynen bende bana verilen lerin hiçbirini saklamadim ki evde boşuna ıvır zıvır geliyor bana. Çok yakınlarının kinden bir iki tane var sadeceUğraşmayı seven olabilir ama ben de açıkçası uğraşmak istemiyorum. Kolonya şişesi istediğim gibi olsun istersem baya pahalıya geliyor her türlü. Sadece yakınlara falan yaptırabilirim. Diğerlerine de klasik bir şey olabilir. Hatta en güzeli şeker falan. :)) diğerleri çöpe gidiyor Zaten.
E-eminönü diye bi sayfa var orda bayagı çeşit kolonya şişesi var bi bak istesen ordakilere bu tarzda var hatta kapakları da tuğra şeklinde galiba.Kızlar bu kolonya şişesi çok hoşuma gitti. Arkadaşta gördüm.
Canım ben kendim yapıcam fakat herkese değil sadece çok yakınlara. Çikolata ve hediyelik çok yakınlarım için daha özel şeyler hazırlamayı düşünüyorum. Hediye olarak da yelpaze düşündüm en azından kullanılır Sıcak yaz gününde:)Aynen cnm bende evde malzemelerini alip kendim yapmayı düşündüm ama hesaplayinca daha da pahalıya geldi. Hazır almaya karar verdik. Bana da boşuna uğraş gibi geliyor açıkçası ama heves iste
Evet cnm waikinin müslinleri kücük ben bi tane e bebekten aldım mycey diye bi marka cift kat hosuma gitti büyük hem bide hello baby aldım 115*115 o bana büyük sarmaya filan cok iyiLcwdeki ikili müslinden aldım ben ama ölçüleri bana saçma geldi 60*60 kundak gibi sarılamaz altına serilemez gibi geldi bana. Bende 4 e böldüm o müslini kenarlarını makinede geçtim tekrardan. Agız bezi sırtına ter bezi gibi kullanıcam.
Güzel fikirmisCanım ben kendim yapıcam fakat herkese değil sadece çok yakınlara. Çikolata ve hediyelik çok yakınlarım için daha özel şeyler hazırlamayı düşünüyorum. Hediye olarak da yelpaze düşündüm en azından kullanılır Sıcak yaz gününde:)
Yok kuzum battaniye ayrı 65 liraDediğin instagram sayfasına baktım da. Battaniyesiz sadece tulum şapka eldiven 89 tl yazıyor canım. Senin battaniye de o fiyata dahil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?