- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #21.461
Ben hiç kundak.yapmadim kendini uyandıramiyodu bunda bakarım.bakalim illaki bisekil kullanırız :)Aynen canım bende meraktan aldım. Küçük geldi gozume kundak da yapılmaz ki dedim ama annem bebek de küçük olacak yapılır dedi bide ben yarim kundak yaptım oglum da yani ayaklarını çok sıkmadım kollarını sabitledim sadece yüzüne falan vurup korkup uyanmasın falan diye. O yüzden kundak yapabilirim.
Bide annem yaz sıcağında üstüne örtersin hafifçe dedi kullanılır yani dedi
Mesela benim kızım buda dudakları annesi diyince ben surat aradım meğer kukuymuş kukuyu gördük yüzü kapattıkiki tane dudak goruyosun tatlimi tatlı
Eki Görüntüle 2101406 Teyzeleri oğlumun cicileri nasıl kiİnstagramda beğenmiştim, kaç aydır aklımdaydı dayanamadım aldım
Ben hiç kundak.yapmadim kendini uyandıramiyodu bunda bakarım.bakalim illaki bisekil kullanırız :)
Konusu geçmiş madem ben de çatlaklar için kırmızı kantaron yağını not düşeyim
Büyük boy ben başka bi yerden aldım 3 tane lcw de yoktu her mağazada bulamıyorum internet sitesindede denk gelmedim. Gerçi dikiyorum da kendim o yüzden çok da aramadım kumaş alıp istediğim boyutta yaparım dedim. Deseni çok beğenirsem alıyorm ama.Lcw da küçük müslinler 2 li, daha büyükleri tekli var. Oğlumda küçük 2 li almıştım. O bile çok işe yarıyor. Hep çantamdaydı. Emzirirken, bir yerde acil alt degistirirken, yazın bebek arabasında uyuduğunda üstünü örtmede falan hep kullandım. Geçen gün de teklisi indirimde 9.90 dı büyük boy 2 tane aldım. Müslin bez çok kullanisli bisey herkes almalı bence
Canım senin dediğin mermerşahi kumaşı, tülbente çok benzer. Ama o da aynı görevi görür. Müslin biraz daha kalın oluyo aslında. Ama mermerşahide aynı fiyat aralığında genelde. Doğal pamuk dedin mi fiyat uçuyo.ANNONA @adven Kahverengikus kızlar müslin müslin dedikleri tülbent gibi bir şey değil mi...annem oğlumda almış gelmişti bebeği yıkayınca havlunun içine seriyorduk omzumuza atıyorduk bebeği omzumuzda tutarken, başını kuruluyorduk falan...kenarları kıvrık ortası düz cevresi çiçekli tülbent gibi bişeydi hatta bi de namaz bürgüsü gibi büyük beyaz olanı vardı onunla da kundak yapıyorduk...bence o kadar para vermeye gerek yok son derece basit ve ucuz...
Sağol teyzesi, pamuku canım butiğin adı, 89 liraya aldım. Hastane çıkışı almıştım ama sanırım bunu kullanıcam, Melek kanatlı kokulu taş da bulursam gelenlere hediyelik tam olurÇok güzel sağlıkla giysin inşallah. Ne kadar canım fiyatı. Instagramdan hangi butik bakayım ben de bu tarz krem rengi bisey istiyorum. Hastane çıkışı olarak ya melek kanatlı ya da prens taçlı düşünüyorum
Valla ben genelde duş almadan bir iki saat önce sürüyorum hindistan cevizi yağını iyice yediriyorum sonra kıyafetimi kapatıyırum üstüne kıyafete bulaşıyo biraz. Hatta kokusu siniyo çok fazla. Sonra o kıyafetler kirliye mecbur. Bi kere gece sürdüm öyle yattım. Ertesi gün yorgandan nevresimden kokusunu alır gibi oldum. Bi daha yapmadjm öyle. Benim migrenim var bu koku ve vanilya kokusu beni mahvediyo.Ayyy evet ya vucut emene kadar bi yere oturamamak cok kotu ayakta geziniyorum ole :)
Ali ekspress bayağı uygun denemek için istenebilir bi tane. Ama beğenirsen bi daha istersen kim bilir ne zamana gelir. Süre çok uzun ordadaHaklısın canım ya ben aliexpresse bile bakıyordum, öyle güzel desenler var ki, ama bilemiyor insan kalitesini
Bize biraz geç gösterdi ama öğrendik şükürValla bizimkiler ben erkeğim diye gözümüze gözümüze sokmuş, ihtimale pay bile bırakmadılar sağolsunlar
Sanki bi arkadaş pisikler için de tavsiye etmişti. Sarı kantaron yağı diye hatırlıyorum.
Hatta annesi yapıp gönderiyordu
saol canım benimde kendi doktorum yazmadı sağlık ocağındaki doktor yazdığı için merak ettim teşekkür ederim cevabın içinferplex fol kullanıyorum canım ben 2 aydır
Doğrudur canım. Sarı vs Kırmızı için kesin konuşamıyorum ama genel anlamda kantaronun yaralar, yanıklar, iltihaplar, çatlaklar, izler, pişikler, dikişler etc. gibi birçok kullanım alanı var, kayda değer faydaları da gözlemlenmiş. Hatta çayı için idrar yolu enfeksiyonuna ve mide yanmasına birebir diyorlar ama gebelikte kullanılır mı bilmiyorum.
Egede çok yaparlar bu yağdan. Anadoluda da epey yaygın. Zeytinyağına yatırıyorlar turşu gibi bekletiyorlar. Yanık için kullanılacaksa zeytinyağı yerine başka bir yağ ile mayalıyorlardı ama unuttum keten tohumu diyesim var.
Aslında her zaman evde bulundurmak gerek. Pek bi faydalı şeymiş mübarek
Ohh ohhh alışveriş muhabbetleri ayyuka çıkmış
Eksikler bitmiyor sankiiii.
Kızlar ben de bugün english home dan emzirme yastığı aldım. 30 tl.
Renkleri çok cici. Almak isterseniz belki. Gerçi birçoğunuz görmüşsünüzdür belki de.Foto koyuyorum.
Sağol Can'ım.Gerçekten çok şekermis. Oğlundan kalma var olmasaydı alırdım. Benim çok işime yaradı emzirme yastığı. Güzel günlerde kullan canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?