2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben hiç kundak.yapmadim kendini uyandıramiyodu bunda bakarım.bakalim illaki bisekil kullanırız :)

Ben hiç kundak.yapmadim kendini uyandıramiyodu bunda bakarım.bakalim illaki bisekil kullanırız :)

Mutlaka kullanırız. Aslında kızıma pek bisi almadim bi 8li hastane çıkışımız var. 1 zıbın ve ayaklı pijama ile takım yaptım. Bide hiç aklımda yokken battaniye aldim alışveriş için 30 haftayı bekliyorum

Büyük boy ben başka bi yerden aldım 3 tane lcw de yoktu her mağazada bulamıyorum internet sitesindede denk gelmedim. Gerçi dikiyorum da kendim o yüzden çok da aramadım kumaş alıp istediğim boyutta yaparım dedim. Deseni çok beğenirsem alıyorm ama.

Canım senin dediğin mermerşahi kumaşı, tülbente çok benzer. Ama o da aynı görevi görür. Müslin biraz daha kalın oluyo aslında. Ama mermerşahide aynı fiyat aralığında genelde. Doğal pamuk dedin mi fiyat uçuyo.

Sağol teyzesi, pamuku canım butiğin adı, 89 liraya aldım. Hastane çıkışı almıştım ama sanırım bunu kullanıcam, Melek kanatlı kokulu taş da bulursam gelenlere hediyelik tam olur

Ayyy evet ya vucut emene kadar bi yere oturamamak cok kotu ayakta geziniyorum ole :)
Valla ben genelde duş almadan bir iki saat önce sürüyorum hindistan cevizi yağını iyice yediriyorum sonra kıyafetimi kapatıyırum üstüne kıyafete bulaşıyo biraz. Hatta kokusu siniyo çok fazla. Sonra o kıyafetler kirliye mecbur. Bi kere gece sürdüm öyle yattım. Ertesi gün yorgandan nevresimden kokusunu alır gibi oldum. Bi daha yapmadjm öyle. Benim migrenim var bu koku ve vanilya kokusu beni mahvediyo.

Sanki bi arkadaş pisikler için de tavsiye etmişti. Sarı kantaron yağı diye hatırlıyorum.
Hatta annesi yapıp gönderiyordu

Doğrudur canım. Sarı vs Kırmızı için kesin konuşamıyorum ama genel anlamda kantaronun yaralar, yanıklar, iltihaplar, çatlaklar, izler, pişikler, dikişler etc. gibi birçok kullanım alanı var, kayda değer faydaları da gözlemlenmiş. Hatta çayı için idrar yolu enfeksiyonuna ve mide yanmasına birebir diyorlar ama gebelikte kullanılır mı bilmiyorum.

Egede çok yaparlar bu yağdan. Anadoluda da epey yaygın. Zeytinyağına yatırıyorlar turşu gibi bekletiyorlar. Yanık için kullanılacaksa zeytinyağı yerine başka bir yağ ile mayalıyorlardı ama unuttum keten tohumu diyesim var.

Aslında her zaman evde bulundurmak gerek. Pek bi faydalı şeymiş mübarek

Ohh ohhh alışveriş muhabbetleri ayyuka çıkmış
Eksikler bitmiyor sankiiii.
Kızlar ben de bugün english home dan emzirme yastığı aldım. 30 tl.
Renkleri çok cici. Almak isterseniz belki. Gerçi birçoğunuz görmüşsünüzdür belki de. Foto koyuyorum.

Eklentiler

• IMG_4016.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 94

Canım kokusu var mı ben de kokuya çok hassasım. Migren atakları bastırıyor hemen. Hafif se kokusu hemen alayım. Doğumdan sonra bebiş için alacaktım zaten biraz erken olur. Oglum da pişik için zeytinyağı sürmüştüm. Ama kantaron yağı daha etkili sanırım. Hatta trt1 deki doktor programında da bir bayan bahsetmişti sadece bu yağı kullanip hiç pişik kremi kullanmadigindan. Gelen misafir dr. hiç yorum yapmadı. Bizim de dikkatimizi çekmişti yorum yapmaması. Cunku zeytinyagi icin zamanla cilt tabakasini kalinlastirir gibi bir yorumda buluşmuştu.
O yüzden hem zeytinyağı hem kantaron yağı dönüşümlü kullanırım demistim.

Gerçekten çok şekermis. Oğlundan kalma var olmasaydı alırdım. Benim çok işime yaradı emzirme yastığı. Güzel günlerde kullan canım.

Kizlar hastane cikisi icin sadece bundan yaptirmk istiyorum. Baska almasam nolurki. Ilk doğduğunda zaten hastane veriyo 1 takim. Bide yenidogan lardan bi set yaparim kndim. Aldiklarimdan. Bunu cokkkk begendim. 2. Bisey alirsam cok pahali olucak ne diyosunuz. :/ kararsizim

Eklentiler

• 20180127_022134.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 101
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…