2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İnşallah çıkar canım tekrar havlu,battaniye fln almama.gerek kalmaz iç zibinlar hadi neysede tulumlarinda da var bide hastane çıkışı bordo beyaz aldım ablam.soguk.suya yika once renkleri atmasın dedi atarmiki

İnşallah çıkar canım tekrar havlu,battaniye fln almama.gerek kalmaz iç zibinlar hadi neysede tulumlarinda da var bide hastane çıkışı bordo beyaz aldım ablam.soguk.suya yika once renkleri atmasın dedi atarmiki
Canım çok sıcakta yıkama 30 yada 40 ideal bence.dediğim gibi sodalı suda beklet makinenin tül perde programı hassas yıkıyor ya oradada yıka

Chicco da çok güzel indirimler var kızlaaaaar haberiniz olsun. Ben bir tulum hastası olaraktan kızımın bütün tulum ihtiyacını an itibariyle karşılamış bulunmaktayım

Eklentiler

• IMG_0141.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_0142.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_0143.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 88
Chicco da çok güzel indirimler var kızlaaaaar haberiniz olsun. Ben bir tulum hastası olaraktan kızımın bütün tulum ihtiyacını an itibariyle karşılamış bulunmaktayım
Bende bayildim saglikli gunlerde giysin kuzucuk.

bende aynısını düşünüyorum canım kararında yiyoruz yürüyüşe başlamak en guzelı ama yapamadım daha havalar soguk dıye

Ben eşimi ikna edemedim. Akşam işten geliyoruz birde soğukta gezelim mi diyor. Kimsem de yokki çıkıp gezeyim. Bakalım ben napcam hiç bilmiyorum. Evde hareket yapıyorum ama ne kadar yeter bilmiyorum

İlk çocuk mu? Genelde tucrubeli anneler rahatlar bu konuda. Bende burda okuduklarima göre hareket ediyorum ama erken sanirim
Canım ben basladım yıkamaya evde zaten yeterince camasır ve ütü oluyo makina bos kaldıkca atıyorun bi makina yerlerini temizleyip hazırlamıstım bütün yıkadıklarımı koyuyorum ütüm olmadıkca cıkarıp ütüleyip koycam üzerini örterim gerekirse abiden kalanlarda bar battaniyeler carsaflar agız bezleri filan bi sürü parca oluyo zaten bi kerede ütülemek mümkün değil posta posta halledeyim dedim bunda karnım filanda büyük daha cabuk yoruluyorum sonlara dogru hem ev işi hem evde bi cocuk daha gücüm kalmıcak

çok guzel hepsi sağlıkla giysin inşallah kiz çocuğuna o kadar çok çeşit varki. Erkeğe bulmak biraz zor
Çok iy yapıyorsunuz. Birde çocuk oluncdaha zor olur.

Ah dünyanın en güzel utusu,çamaşırı dir değil mi.darısı başıma :)çok az şey aldık henüz ama bundan sonra hizvermek lazım sanırım.

Çok sevimlier güle güle giysin fıstık kaç aylık aldın canım
2 tanesini 1 aylık aldım hemen Doğumda giydiririm diye,1 tanesini kadife olan kışa giyer ancak diye 9aylık aldım geriye kalanlar 3aylık :) benim ilk kızım çok mini minnoştu 3kg doğdu muhtemelen bu da ocivarda olur gibi. Oyuzden 3 aylık iyidir dedim

sofiarya canim doğum tarihlerimiz ayni seninle.ben sezeryan düşünüyorum.herşey yolunda giderse kismetse ne zamana gelir doğum bir fikrin var mi?
10gün önce alırlar tatlım 38 artılarda genelde sonlandırıyorlar. Ben 8i diyorum hadi bilemedin 10unu geçmez kızımı 38+3 de doğurmuştum 11.11.2011 e denk gelmişti negüzel, bunda da bakıyoz ama hiç özel tarih olmuyor

Buarada hastaneye gelenlere ve bebek görmeye gelen yakın arkadaşlarıma vermek için resmini koyduğum sukkulentletden alacağım kızlar,fikir olsun diye yazayım dedim. Fiyat olarak 9tl dedi tanesine oyuzden max 20 tane falan alabilirim zaten öyle çok kalabalık ziyaretçilerimde olmaz diye umuyorum

Ayy Harika bayıldım, nereden baktın canım ben de bakayım, bize de fazla gelen olmaz. Ya da sonradan gelenlere kokulu taş falan veririm

Ayy şu hediye konusunda hala karar veremedim bakalım napıcaz.. Kızlar 7. Ay çantası demiştik ya hani her ihtimale karşı diye ona öyle tıka basa koymaya gerek yok 1 gecelik 1 terlik bebek battaniyesi 2 tane zıbın 1 ıslak mendil 3 bez yeter İnş hiç ihtiyacımız olmaz o çantaya ama el ayak karışmasın diye zaten Allah korusun öyle bi durum oldumu al bebeğini demiyolarki kuvez gördüğü için malesef bebek zaten kıyafet istemiyor sadece bez ıslak mendil biberon lazım bebeğe anneyede pjama terlik sonra zaten ne gerekiyorsa tedarik olur Rabbim hepimize zamanda sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Kizlar sirt ustu yatiyor musunuz? Ben bu ara sirt ustu daha rahat yatmaya basladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…