2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ben de hiç saklamıyorum, saklayan da azdır gibi geliyor. şeker çikolata makbul bence de.

Çok güzel süslü püslü ama o danteller falan bebeğin boynuna değip acıtmaz mı? İpek gibi teni kızarır kaşınır gibi geldi bana rahat değil sanki

Hiç kokusu yok diyemem ama çok keskin çok ağır bir kokusu yok canım. Ne derece hassassın bilmiyorum ama etkilemez o kadar herhalde. Dediğin gibi zeytinyağı ile dönüşümlü olarak kullanabilirsin veya ikisini bir karışım yapıp kullanabilirsin. Ben bi karışım yaptım içinde yok yook

Canım ben tam olarak böyle değil ama benzerini evidea da gördüm. Indirimli hali 10lira idi. Bide yine osmanlı tuğralı vardı bi yerde 5lira 100 adet ve üzeri alımlarda 4,5lira.

http://www.evidea.com/emka-em2048-d...VFi0ZCh01mgD4EAQYDSABEgLYQvD_BwE&gclsrc=aw.ds
https://www.nehirsus.com/iksir-kolonya-şişesi-tuğralı

Çok sağol Can'ım. 10 lira olan pahalıymış. Tuğralı olsun da istemiyorum aslında. 4.5 olan iyiymiş aslında. Bakarım ona

Hastane çıkışını da aldim bugün. + 1 penye battaniye 3 takım yeni dogan 115 e geldi. Hep büyük almistim, yeni doğanlarida tamamladım.Allah izin verirse yarin da tüm aldiklarimi yıkayıp hastane cantasini ayarlamayi düşünüyorum.

Erken mi ? Burada 7. Ayda hazır olsun her ihtimale karsi demişlerdi. Bizimde 7. Aya az kaldı ya . Bende telas yaptim bir anda
Kuzum bence eksiklerin tamamlanması taraftarıyım dışarıdan alınacakların alınması yönünde ama yıkama işi erken gibi geldi ama planını bozma sen yıka hazırla

Ayy hastane çantasını duyunca heyecan yaptimbiraz erken değil mi hazırlamak gerekir mi acaba ya

İnşallah tutarız ( bir dilim pasta ve tost yedi ) Bende azar azar yemekten birşey olmaz diye düşünüyorum ya. Abanmadıktan sonra sıkıntı olmaz bence
bende aynısını düşünüyorum canım kararında yiyoruz yürüyüşe başlamak en guzelı ama yapamadım daha havalar soguk dıye

Kızlar oğlumun küçüklerini çıkardım sarı leke olmuş çoğu çıkarmış yıkanınca

Kızlar oğlumun küçüklerini çıkardım sarı leke olmuş çoğu çıkarmış yıkanınca
Canım bende kızımdan kalanları yıkadım çok az belli belirsiz kalanlar oldu çoğu çıktı ben ankara sodamatikle yıkadım tavsiye ederim baya etkili oldu önce makinede biraz yıkattım sonra kapattım makineyi içinde beklettim sonra tekrar çalıştırdım makineyi.direkt deterjanla yıkayınca çıkmıyorlar malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…