2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Önceki izlere çaresi varmı acaba yaa onlar yok olurmu ki

Ya bende onu merak ettim bi tanıdığımin vücudu ilkokul 5 de yaptığımız haritalar gibi. Kalemi bastırarak çizip silmeye çalışmışlar sanki. Eğer geçirirse onada tavsiye edeyim. Tam olarak bilip bilmeden kızın duygularıyla oynamayayim

Çok tatlı maşallah benim minnoş da bugün çok sessiz, illa bizi endişelendirecek yaramazlar

Önceki izlere çaresi varmı acaba yaa onlar yok olurmu ki
Maalesef hayır yara iyileşmesi döneminde fibrin dokuyu güçlendirmek gibi bir etkisi var ama yerleşmiş eski izlere bir faydası dokunmuyor çünkü eski izlerse hücresel yenilenme çoktan bitmiş oluyor

Yok ya onun çimlenme dönemindeki bakımı hassastır ısı nem kontrolü falan ben beceremem muhtemelen elime yüzüme bulaştırırım yetişmez Doğuma üzülürüm sonra

Harbimi ya.. bende sola yatacam diye telef oluyom... Sıkıntı olmaz mı dedi doktorlar...

Evet canım. Kendi doktorum istediğin gibi yatabilirsin demişti ben yine de pek salmadım kendimi.. devamlı sola yatıyordum, dinlenirken falan sola dönüyordum.

Detaylıya gittiğimde prof.a sordum, o da gülümsedi zorlama kendini öyle bi zorunluluk yok dedi. Sıkıntı yaşamadığın, rahat hissettiğin sürece sağa sola sırtüstü nasıl istersen öyle yat dedi.

Bazı özel durumlar varmış, bebeğe giden kan akımı az oluyormuş mesela. O tür problemle karşı karşıya olan gebelerin sırt üstü yatmamaya özen göstermesi gerekiyormuş.

Bide fazla kilodan kaynaklı nefes darlığı vs sıkıntılar olabiliyormuş. Artı bel ağrısını tetikleyebilirmiş, sırt üstü yatınca direkt baskı uygulanıyormuş çünkü. Benim bu tür problemlerim olmadığı için -en azından şimdilik- gayet relaxım.

Doktorların ille sol takıntısı da yok ayrıca. Hatta sık sık pozisyon değiştirmenin daha faydalı olduğunu söylüyorlar.

benim bir haftadır özellikle sırt ağrılarım çok arttı, pozisyon değiştirmek de kar etmiyor, ileriki aylar hayırlısıyla gelse de ne olacak bu halim bilmem

Evet canım. Denemende fayda var.
Tabii şu da bi gerçek ki genetik ve fizyolojik olarak çatlamaya müsaitsen mümkünatı yok hiçbir şey önleyemez, belki derinliğini hafifletir.
Tabiki genetik olarak catlicam cunku annemde ole.ama en azindan biraz olsun hafifler belki daha ilerde olacaklar bu kadar derin olmaz diye dusunuyorum

Evet cnm waikinin müslinleri kücük ben bi tane e bebekten aldım mycey diye bi marka cift kat hosuma gitti büyük hem bide hello baby aldım 115*115 o bana büyük sarmaya filan cok iyi
Evet onlari da gordum e bebekten aldim bende bi tane. Begendikce gordukce abartmadan almaya calisiyorum.

AA aynı karnımız resmen inanmıyorum :))
Ve dediğin gibi az hareket ediyor dedim dedim bir BAktım karnım pırtladı. Şimdi yine maşallahı var demekki yerleri daralıyor sabilerin

Eklentiler

• C388BC91-6366-4AF3-B6F3-3D27E2AD0F94.webp
    21 KB · Görüntüleme: 103
sofiarya aldıkların Harika ya ne kadardı tulumlar. Ben de tulum delisiyim kızımda kullanışsız derlerdi ama yine de vazgeçemezdim. Çok derli toplu duruyor hem de tek parça oh mis diye

Çok şükür arkadaşlar içim rahatladı... Allah hepimizin bebislerine sağlık sıhhat versin..isteyene de tez zamanda nasip etsin inşallah..Allah'a emanet olalim..

Haklisin gercekten.organikler ...ortopedikler...bambular havada ucusuyor
Ya Kızlar bana kızımda organik hediye gelmişti. Ne biliyim bir yıkamadan sanki hemen yıprandı eskidi. Hiç hoşuma gitmemişti valla yazık okadar paraya. Ben pazardan bile 10 liraya alınan takımı daha çok giydirmiştim.

Çok şükür arkadaşlar içim rahatladı... Allah hepimizin bebislerine sağlık sıhhat versin..isteyene de tez zamanda nasip etsin inşallah..Allah'a emanet olalim..
Canım tecrübeli anne olarak söylüyorum istediğin gibi yat Allah korusun zaten çocuk rahatsız olsa seni de rahatsız eder. Sağ sol kan akışı olayına da çok takılmayın İnan’ın. Rahat anne rahat bebek. Sabaha kadar sola yatınca soldaki damarlar ezilir yaa olmuşum 71 kilo zaten

Chicco da çok güzel indirimler var kızlaaaaar haberiniz olsun. Ben bir tulum hastası olaraktan kızımın bütün tulum ihtiyacını an itibariyle karşılamış bulunmaktayım
Ben de almıştım 1 ay önce falan :)) aldığımız 2 tulum aynı. Sadece benim biri yeşil biri krem.
Sma chicco nun kalıpları çok tutarsızmış onu anladım. 3 aylık aldığım ile 1 aylık aldığım arasında hiç fark Yok nerdeyse. 3 aylık olanın o dönem olması mümkün değil gibi. Kesinlikle modelden modele değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…