2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
çok güzeller, Rabbim içini doldursun. ben de montessori oda düşünüyorum ama ilk altı ay yanımda olacağı için acele etmiyorum. önce temel ihtiyaçları tamamlayayım, hastane masrafı prof. masrafı derken erteledim biraz.

Masallah canim olabilir gittikce yerlesiyolar buyuyolar ins
AA aynı karnımız resmen inanmıyorum :))
Ve dediğin gibi az hareket ediyor dedim dedim bir BAktım karnım pırtladı. Şimdi yine maşallahı var demekki yerleri daralıyor sabilerin
Masallah canim cok tatli gozukuyor.buyuyolar kuzular

Meleğineli ne ben yaptırıcam
7 harfli isime 250 tl dedi
Pahalı ama senelerdir takip ettiğim bi sayfa ve ben de senin gibi senelerdir bekliyorum kuzumu kıycam paraya
Evet ben de internet sayfasına baktım. Gerçekten çok uçuk rakamları yaaa.
Ama çok güzeller. Sonrasında odasına da asılır.
Ben istediğim gibi güzel ve uygun bişey bulamazsam yaptırmam belki. Yada kendim yapmaya çalışırım yapabilirsem tabi

Yok cankm doktora danistim ben yaramaz olacak dedi sadece hareketli olusuna

Canim cok guzelmis gule gule kullansin insallah .
arkadaşlar nevresim ve bornoz kaç tane olmalı?
Nevresim 2 yeter .1bornoz 1 havlu yeterli canim .oglumda fonusumlu yillarca kullandim.

AA aynı karnımız resmen inanmıyorum :))
Ve dediğin gibi az hareket ediyor dedim dedim bir BAktım karnım pırtladı. Şimdi yine maşallahı var demekki yerleri daralıyor sabilerin
Dün yürüyüşe çıkmıştık annemle yanımızda cüzdan falan da yok, çok sıkıştım normalde Bursa da evimiz sitede bahçede tuvaletler var şimdi tatil diye İstanbul dayız kızkardeşimin evinde ve caddede yürüyoruz...çözdüm kabanın düğmelerini açtım karnımı girdim Burger King e hamileliğin bana verdiği yetkiye dayanarak rica ettim lavaboyu kullanabilir miyim diye, herkes seferber oldu bir göbek nelere kadir

Kizlar benim ikinci oldugu icin bebise oda yapamadim .bebek dusunmedigim icin oturma odam kurulu duzende kiyamadim.2yasina gelince oda yaparim dedim hem odalarida ayiririm .
2.besbiste olanlar sizler naptiniz

Canım tıbbi bir açıklaması olduğunu sanmıyorum ama oglum da bende çok mide yanmasi çektim. Her gören saçlı olacak derdi ve oglum doğduğunda berbere götürüp tıraş ettirebilecek saçı vardı ensesini kapatıyordu.

Canim hindistan cevizi yagi da tuylenme yapiyor. Ben suruyorum hamileligimin basindan beri her banyodan sonra. Gobegimdeki tuyler artti gozle gorulur derecede.ama takmiyorum kafaya. Cunku catlagin tesavisi yok ama tuyun tedavisi cok kolay. Zaten ergenlikten kalma bir suru catlagim var yenileri olsun istemiyorum.
Çok tatlı maşallah benim minnoş da bugün çok sessiz, illa bizi endişelendirecek yaramazlar
Benim ki bir haftadir cok sessiz. O kadar yogundum ki bebisim napsin i da hakli.

Maşallah canım nazar değmesin yavruya.
Bende çok şiştim. Boyumda var ama goren gobek onden geliyor diyo. Senin bebis onde benim oyle bir durumum da yok.
Karnım sivriydi şimdi uç tarafı yassilasti sanki. Ve ayin 12 sinden 26 sina 1.3 gr almisim.
Ve sen düzenini kurdun ne güzel.hem yemek hemde hareket olarak. Hava çok soğuk çıkamıyorum dışarı. Cuma günü dışarıdaydım 15 dk falan midemi üşütmüşüm sanırım 2 gündür mide bulanması iç titremesi devamlı kusma ve boş mide yanmasi beni tüketti. Yani senin gibi yürüyemem de. Birde her akşam yemeği sonrası 1 halley istiyor canım ne yapicam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…