- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #21.621
çok güzeller, Rabbim içini doldursun. ben de montessori oda düşünüyorum ama ilk altı ay yanımda olacağı için acele etmiyorum. önce temel ihtiyaçları tamamlayayım, hastane masrafı prof. masrafı derken erteledim biraz.Eki Görüntüle 2102096 Eki Görüntüle 2102091 Eki Görüntüle 2102092 Eki Görüntüle 2102093 Eki Görüntüle 2102094 Eki Görüntüle 2102095 Bu arada alacağım odayı buldum çok sevdim, başka hiçbir şeye bakasım yok artık
Duvarlarını da yeşile boyayacağım çok uyacak diye düşünüyorum
Caploonba (doğru yazdım umarım) mağazasından alcam, yere bitişik olan karyolayı yaptırıcam
Next2me de alcam 6 ay yanımda olcak minnoşum ama odası hazır olsun istiyorum
Genel olarak tamamladım cnm . Yeni doğanları ve hastane cikisnida aldim.hep büyük almistimSen bilirsin canim bende 2 takim hastane cikisi aldim hastane vermeyecek geri kalani yeni dogan .cokta tatlilarmis bunlar buarada gule gule giysin
Masallah canim olabilir gittikce yerlesiyolar buyuyolar insEki Görüntüle 2101999
Kızlar ben de hareketleri azaldı falan diye huzursuzlanıyordum o arada karnım 1-2 gün içinde birden büyüdü sankiinanamıyorum...göğüslerimle aynı hizada gibiydi şimdi öne geçti...rahim mi büyüyor bebek mi bilmiyorum ama hareket azalmasından sonra oldu bu
Masallah canim cok tatli gozukuyor.AA aynı karnımız resmen inanmıyorum :))
Ve dediğin gibi az hareket ediyor dedim dedim bir BAktım karnım pırtladı. Şimdi yine maşallahı var demekki yerleri daralıyor sabilerin
Canım tecrübeli anne olarak söylüyorum istediğin gibi yatAllah korusun zaten çocuk rahatsız olsa seni de rahatsız eder. Sağ sol kan akışı olayına da çok takılmayın İnan’ın. Rahat anne rahat bebek. Sabaha kadar sola yatınca soldaki damarlar ezilir yaa olmuşum 71 kilo zaten
Meleğineli ne ben yaptırıcamhttps://www.instagram.com/tripartyshop
https://www.instagram.com/melegineli
Bak bu iki sayfada da çok güzel kapı süsleri var. Tabi fiyatları nasıl bilemiyorum
Evet ben de internet sayfasına baktım. Gerçekten çok uçuk rakamları yaaa.Meleğineli ne ben yaptırıcam
7 harfli isime 250 tl dedi
Pahalı ama senelerdir takip ettiğim bi sayfa ve ben de senin gibi senelerdir bekliyorum kuzumu kıycam paraya
Nevresim 2 tane yeter bence. En azından şimdilik. Bornoz da 1 tane yetmez mi kiarkadaşlar nevresim ve bornoz kaç tane olmalı?
Yok cankm doktora danistim ben yaramaz olacak dedi sadece hareketli olusunaGünaydın kızlar
Benim minnoş kızım birkaç gündür çok hareketli maşallah
Çok mutlu oluyorum ama bir yandan da bu çocuk hiç uyumuyo mu, rahatsız mı vs diye düşünmeden edemiyorum
Bir sıkıntısı yoktur di mi
Canim cok guzelmis gule gule kullansin insallah .Eki Görüntüle 2102096 Eki Görüntüle 2102091 Eki Görüntüle 2102092 Eki Görüntüle 2102093 Eki Görüntüle 2102094 Eki Görüntüle 2102095 Bu arada alacağım odayı buldum çok sevdim, başka hiçbir şeye bakasım yok artık
Duvarlarını da yeşile boyayacağım çok uyacak diye düşünüyorum
Caploonba (doğru yazdım umarım) mağazasından alcam, yere bitişik olan karyolayı yaptırıcam
Next2me de alcam 6 ay yanımda olcak minnoşum ama odası hazır olsun istiyorum
Nevresim 2 yeter .1bornoz 1 havlu yeterli canim .oglumda fonusumlu yillarca kullandim.arkadaşlar nevresim ve bornoz kaç tane olmalı?
Dün yürüyüşe çıkmıştık annemle yanımızda cüzdan falan da yok, çok sıkıştım normalde Bursa da evimiz sitede bahçede tuvaletler var şimdi tatil diye İstanbul dayız kızkardeşimin evinde ve caddede yürüyoruz...çözdüm kabanın düğmelerini açtım karnımı girdim Burger King e hamileliğin bana verdiği yetkiye dayanarak rica ettim lavaboyu kullanabilir miyim diye, herkes seferber oldu bir göbek nelere kadirAA aynı karnımız resmen inanmıyorum :))
Ve dediğin gibi az hareket ediyor dedim dedim bir BAktım karnım pırtladı. Şimdi yine maşallahı var demekki yerleri daralıyor sabilerin
Yeni doğduğundan 3 yaşına kadar bornoz.kullanmadim kafalı bebek havlularindn kullandım.benarkadaşlar nevresim ve bornoz kaç tane olmalı?
MaşallahBuda benim koca gobusum herifimin kazağını giydim
Oglumdada boyleydim canım iç karnim dar sanırım :))69kilo olmusum 6 kilo almışımMaşallah. Ben şu anda sizin 3 bilemedin 4 aylık haliniz gibiyimdir herhade
ben de size bakınca 3 aylık hamile gibiyim :)Maşallah. Ben şu anda sizin 3 bilemedin 4 aylık haliniz gibiyimdir herhade
Kızlar ben bugün midemden boğazıma cayır cayır yandım resmen. İlk kez böyle bişey yaşıyorum. Reflü var ama hiç böyle olmamıştı.
Tuhaf bi yanma. Görümcemde bebeğin saçları çıkıyordur dedi :))
Öyle olurmuş.
Bana saçma geldi açıkçası. Suyun içinde kuzum. Nasıl böyle yanmaya etkisi olur ki
Canim hindistan cevizi yagi da tuylenme yapiyor. Ben suruyorum hamileligimin basindan beri her banyodan sonra. Gobegimdeki tuyler artti gozle gorulur derecede.ama takmiyorum kafaya. Cunku catlagin tesavisi yok ama tuyun tedavisi cok kolay. Zaten ergenlikten kalma bir suru catlagim var yenileri olsun istemiyorum.Canım oğlum da badem yağı kullandım çatlamadım ama kıllandım. Hatta o zaman devlet hastanesindeki doktorum kılları görünce bi krem ismi verdi ben bunu kullandım çatlamadım dedi ama almadım son ayımdı adını hatırlamıyorum ama fiyatı 2015 te 125 gibi bişeydi ve her eczanede satilmiyordu. Tekrar oğlumun dosyasına bakarım ama görmedim.
Ben su anda bebe yağı kullanıyorum. Bazen zeytinyağı. Hindistancevizi yağı ni bende kocama söylemiştim alsın diye oda reklamlarda sac reklamında görmüş güçlendiriyor diye bana eminmisin dedi. Bende kalsın şimdilik elimdeki yağlarla idare ederim dedim.
Bu çatlaklardan kurtulmak için çözüm bulursak yazalim
ama cildin kuruysa devamlı nemlendir
Benim ki bir haftadir cok sessiz. O kadar yogundum ki bebisim napsin i da hakli.Çok tatlı maşallahbenim minnoş da bugün çok sessiz, illa bizi endişelendirecek yaramazlar
Masallah canimBuda benim koca gobusum herifimin kazağını giydim
Canım akşam yemeğini 6 da yedim ve 8 de 4km yol yürüdüm bende öyle şişkinlik falan olmaz pek...oğlumda da böyleydim hatta daha büyüktü karnım oğlum 4 kilo doğmuştu ve evet 2 hafta öndeyiz kendim kısa boyluyum belki de ondan fazla oluyor ama yenilerde kilo da almadım hala toplam 8 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?