2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar ben bugün midemden boğazıma cayır cayır yandım resmen. İlk kez böyle bişey yaşıyorum. Reflü var ama hiç böyle olmamıştı.
Tuhaf bi yanma. Görümcemde bebeğin saçları çıkıyordur dedi :))
Öyle olurmuş.
Bana saçma geldi açıkçası. Suyun içinde kuzum. Nasıl böyle yanmaya etkisi olur ki

Kızlar oğlumun küçüklerini çıkardım sarı leke olmuş çoğu çıkarmış yıkanınca

Ben o sarı lekeleri çıkarmanın tek yolunu araştırmalarım sonucu buldum çok şükür. Beyaz sabunu rendeledim 1 gece sabunlu sıcak suda kıyafetleri beklettim ve ertesi gün makine de 60 derecede yıkadım. Sonuç gerçekten şaşırtıcı. Çünkü çıkacağına hiç inanmamıştım

sofiarya aldıkların Harika ya ne kadardı tulumlar. Ben de tulum delisiyim kızımda kullanışsız derlerdi ama yine de vazgeçemezdim. Çok derli toplu duruyor hem de tek parça oh mis diye
İnanmayacaksın ama 20 illa 30 lira arası değişiyor fiyatları. Hem de 70-80 lirada. Düşmüş o fiyatlara yumuşacıklar öldüm bayıldım hiçbirini diğerinden ayırt edemedim hepsinden aldım gözüm döndü resmen. ben de çok seviyorum tulum, kullanışsız diyenlere de anlam veremiyorum aksine bence alt üst takımdan daha kullanışlı dediğin gib derli toplu tek parça. Büyük Kızım 6yaşında ona bile hala tek parça tulum giydiririm yatırırken h&m den aldığım ince uyku tulumlarından, bulsam kendime bile alıp giyicem

Evet bedenler sıkıntı yaa gerçekten bir modelin 3 aylık yazanı ile diğer modelin 6 aylık yazanı aynı boyda nerdeyse ama yumuşacıklar benim çık hoşuma gitti kumaşları modelleri de güzel renkleri falan fiyatta ta süper uygun olunca aldım gitti ben de güle güle giysin yavrucaklarımız

Hiiiiiii inanmıyorum aşırı aşırı uygun çok kaliteli oluyorlar çünkü canım. Dediğin gibi yumuşacık oh mis. Güle güle kullan inşallah yarın ben de bir avm turu yapmalıyım sanırım

Çok güzel süslü püslü ama o danteller falan bebeğin boynuna değip acıtmaz mı? İpek gibi teni kızarır kaşınır gibi geldi bana rahat değil sanki
Haklisin hic dusunemedim

Sen bilirsin canim bende 2 takim hastane cikisi aldim hastane vermeyecek geri kalani yeni dogan .cokta tatlilarmis bunlar buarada gule gule giysin
Almadim daha canim kasindirir demis bi arkadas kullanissiz olabilir gercektende

Canım maşallah biraz fazlamı şiştin ne? Akşamları öyle oluyor insan genelde gaz falan oluyor sanırım ama şuan sen 8 aylıksın sanki

Ben 2 bebeğimde de böyleydim canım yapı meselesi bebeği de önden gidiyormuş arkadaşın zaten.
Gündüz ve akşam arasında çok fark oluyor bende akşamları doğuracak gibi oluyorum kaburgam sıkışıyor taa.. Ama gündüz daha radar karnım daha hafif oluyorum.. Ama bu hep böyledir bildiğim kadarıyla.. Okadar yiyip içiyoruz tabi İnş kuzucuklara yarasın canım 1 gram 1 gramdır yarasın bıdıklara

sofiarya canım etki etmemesine üzüldüm ama napalım alıştım zaten artık onlarla yaşamaya şimdi yine eski yırtık lar morarmaya başladı içleri derinleşiyor.. Bakalım yeni yırtıklarla tanışıcazmı budefa

Günaydın kızlar
Benim minnoş kızım birkaç gündür çok hareketli maşallah
Çok mutlu oluyorum ama bir yandan da bu çocuk hiç uyumuyo mu, rahatsız mı vs diye düşünmeden edemiyorum
Bir sıkıntısı yoktur di mi

Canım maşallah biraz fazlamı şiştin ne? Akşamları öyle oluyor insan genelde gaz falan oluyor sanırım ama şuan sen 8 aylıksın sanki
Canım akşam yemeğini 6 da yedim ve 8 de 4km yol yürüdüm bende öyle şişkinlik falan olmaz pek...oğlumda da böyleydim hatta daha büyüktü karnım oğlum 4 kilo doğmuştu ve evet 2 hafta öndeyiz kendim kısa boyluyum belki de ondan fazla oluyor ama yenilerde kilo da almadım hala toplam 8 kilo

Oh maşallah tosuncuk oluyo senin kuzucukların benim kuzular hep minik oldu ırsı sanırım bende çok ufak doğmuşum zaten 7.5 aylıkken doğmuşum... Yürüyüş çok güzel bişey İnş biraz daha toparlayınca bende çok istiyorum... Kilo almadım ama bende şişkinlik oluyo malesef 4 kilo ile yola devammm

Bu arada alacağım odayı buldum çok sevdim, başka hiçbir şeye bakasım yok artık
Duvarlarını da yeşile boyayacağım çok uyacak diye düşünüyorum
Caploonba (doğru yazdım umarım) mağazasından alcam, yere bitişik olan karyolayı yaptırıcam
Next2me de alcam 6 ay yanımda olcak minnoşum ama odası hazır olsun istiyorum

Kız ben senin çocuğunmu olsam Ayyy bayıldım yaa

Çook güzel Can'ım. Güle güle kullansın kuzucuk. Bir tek şifonyerini sevmedim ama.
Ben de böyle montessori tarz bir oda düşünüyorum. Ama şimdi değil 1,5 2 yaşına gelince falan. O zamana kadar Benimle aynı odada yatsın. Yıllardır hasret kalmışım zaten :))

Sessizlikten sonra büyüyen arkadaşlar sıra bizde sanırım bakalım bu sessizliğin ardından ne olucak bizimki...
benim de öyle oldu iki ğç gün sakin kaldı, hatta karnımı elleşiyordum kıpırdasın diye doktora gidince gördüm ki içerde takla atıyo bebiş iki hafta önden ilerlemiş, gönüş de aldı başını gitti bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…