- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #21.601
Kızlar oğlumun küçüklerini çıkardım sarı leke olmuş çoğu çıkarmış yıkanınca
İnanmayacaksın ama 20 illa 30 lira arası değişiyor fiyatları. Hem de 70-80 lirada. Düşmüş o fiyatlara yumuşacıklar öldüm bayıldım hiçbirini diğerinden ayırt edemedim hepsinden aldım gözüm döndü resmen. ben de çok seviyorum tulum, kullanışsız diyenlere de anlam veremiyorumsofiarya aldıkların Harika ya ne kadardı tulumlar. Ben de tulum delisiyim kızımda kullanışsız derlerdi ama yine de vazgeçemezdim. Çok derli toplu duruyor hem de tek parça oh mis diye
Evet bedenler sıkıntı yaa gerçekten bir modelin 3 aylık yazanı ile diğer modelin 6 aylık yazanı aynı boyda nerdeyse ama yumuşacıklar benim çık hoşuma gitti kumaşları modelleri de güzel renkleri falan fiyatta ta süper uygun olunca aldım gitti ben deBen de almıştım 1 ay önce falan :)) aldığımız 2 tulum aynı. Sadece benim biri yeşil biri krem.
Sma chicco nun kalıpları çok tutarsızmış onu anladım. 3 aylık aldığım ile 1 aylık aldığım arasında hiç fark Yok nerdeyse. 3 aylık olanın o dönem olması mümkün değil gibi. Kesinlikle modelden modele değişiyor.
Hiiiiiii inanmıyorum aşırı aşırı uygun çok kaliteli oluyorlar çünkü canım. Dediğin gibi yumuşacık oh mis. Güle güle kullan inşallah yarın ben de bir avm turu yapmalıyım sanırımİnanmayacaksın ama 20 illa 30 lira arası değişiyor fiyatları. Hem de 70-80 lirada. Düşmüş o fiyatlara yumuşacıklar öldüm bayıldım hiçbirini diğerinden ayırt edemedim hepsinden aldım gözüm döndü resmen. ben de çok seviyorum tulum, kullanışsız diyenlere de anlam veremiyorumaksine bence alt üst takımdan daha kullanışlı dediğin gib derli toplu tek parça. Büyük Kızım 6yaşında ona bile hala tek parça tulum giydiririm yatırırken h&m den aldığım ince uyku tulumlarından, bulsam kendime bile alıp giyicem
Haklisin hic dusunemedimÇok güzel süslü püslü ama o danteller falan bebeğin boynuna değip acıtmaz mı? İpek gibi teni kızarır kaşınır gibi geldi bana rahat değil sanki
Almadim daha canim kasindirir demis bi arkadas kullanissiz olabilir gercektendeSen bilirsin canim bende 2 takim hastane cikisi aldim hastane vermeyecek geri kalani yeni dogan .cokta tatlilarmis bunlar buarada gule gule giysin
Canım maşallah biraz fazlamı şiştin ne? Akşamları öyle oluyor insan genelde gaz falan oluyor sanırım ama şuan sen 8 aylıksın sankiEki Görüntüle 2101999
Kızlar ben de hareketleri azaldı falan diye huzursuzlanıyordum o arada karnım 1-2 gün içinde birden büyüdü sankiinanamıyorum...göğüslerimle aynı hizada gibiydi şimdi öne geçti...rahim mi büyüyor bebek mi bilmiyorum ama hareket azalmasından sonra oldu bu
Bence de rahatsız eder cAnım yoksa model gerçekten çok güzel.Haklisin hic dusunemedim
Almadim daha canim kasindirir demis bi arkadas kullanissiz olabilir gercektende
Ben 2 bebeğimde de böyleydim canım yapı meselesi bebeği de önden gidiyormuş arkadaşın zaten.Canım maşallah biraz fazlamı şiştin ne? Akşamları öyle oluyor insan genelde gaz falan oluyor sanırım ama şuan sen 8 aylıksın sanki
Tabiki canım herkesin göbüşü bir olmaz ki bide bu haftalarda hızlı artış oluyo bebişlerin kilosunda Rabbim hepimizin kuzucuklarını korusun İnş..Ben 2 bebeğimde de böyleydim canım yapı meselesi bebeği de önden gidiyormuş arkadaşın zaten.
Gündüz ve akşam arasında çok fark oluyor bende akşamları doğuracak gibi oluyorum kaburgam sıkışıyor taa.. Ama gündüz daha radar karnım daha hafif oluyorum.. Ama bu hep böyledir bildiğim kadarıyla.. Okadar yiyip içiyoruz tabi İnş kuzucuklara yarasın canım 1 gram 1 gramdır yarasın bıdıklaraBen 2 bebeğimde de böyleydim canım yapı meselesi bebeği de önden gidiyormuş arkadaşın zaten.
Canım akşam yemeğini 6 da yedim ve 8 de 4km yol yürüdüm bende öyle şişkinlik falan olmaz pek...oğlumda da böyleydim hatta daha büyüktü karnım oğlum 4 kilo doğmuştu ve evet 2 hafta öndeyiz kendim kısa boyluyum belki de ondan fazla oluyor ama yenilerde kilo da almadım hala toplam 8 kiloCanım maşallah biraz fazlamı şiştin ne? Akşamları öyle oluyor insan genelde gaz falan oluyor sanırım ama şuan sen 8 aylıksın sanki
Oh maşallah tosuncuk oluyo senin kuzucukların benim kuzular hep minik oldu ırsı sanırım bende çok ufak doğmuşum zaten 7.5 aylıkken doğmuşum... Yürüyüş çok güzel bişey İnş biraz daha toparlayınca bende çok istiyorum... Kilo almadım ama bende şişkinlik oluyo malesef 4 kilo ile yola devammmCanım akşam yemeğini 6 da yedim ve 8 de 4km yol yürüdüm bende öyle şişkinlik falan olmaz pek...oğlumda da böyleydim hatta daha büyüktü karnım oğlum 4 kilo doğmuştu ve evet 2 hafta öndeyiz kendim kısa boyluyum belki de ondan fazla oluyor ama yenilerde kilo da almadım hala toplam 8 kilo
Kız ben senin çocuğunmu olsam Ayyy bayıldım yaaEki Görüntüle 2102096 Eki Görüntüle 2102091 Eki Görüntüle 2102092 Eki Görüntüle 2102093 Eki Görüntüle 2102094 Eki Görüntüle 2102095 Bu arada alacağım odayı buldum çok sevdim, başka hiçbir şeye bakasım yok artık
Duvarlarını da yeşile boyayacağım çok uyacak diye düşünüyorum
Caploonba (doğru yazdım umarım) mağazasından alcam, yere bitişik olan karyolayı yaptırıcam
Next2me de alcam 6 ay yanımda olcak minnoşum ama odası hazır olsun istiyorum
Çook güzel Can'ım. Güle güle kullansın kuzucuk. Bir tek şifonyerini sevmedim ama.Eki Görüntüle 2102096 Eki Görüntüle 2102091 Eki Görüntüle 2102092 Eki Görüntüle 2102093 Eki Görüntüle 2102094 Eki Görüntüle 2102095 Bu arada alacağım odayı buldum çok sevdim, başka hiçbir şeye bakasım yok artık
Duvarlarını da yeşile boyayacağım çok uyacak diye düşünüyorum
Caploonba (doğru yazdım umarım) mağazasından alcam, yere bitişik olan karyolayı yaptırıcam
Next2me de alcam 6 ay yanımda olcak minnoşum ama odası hazır olsun istiyorum
benim de öyle oldu iki ğç gün sakin kaldı, hatta karnımı elleşiyordum kıpırdasın diyeSessizlikten sonra büyüyen arkadaşlar sıra bizde sanırım bakalım bu sessizliğin ardından ne olucak bizimki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?