2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar sirt ustu yatiyor musunuz? Ben bu ara sirt ustu daha rahat yatmaya basladim.

Beeen Saatlerce sırt üstü dinleniyorum, tv izliyorum.. Iki doktordan da onay aldıktan sonra hiç kasmıyorum kendimi 'sürekli' sola yatmak için. Vücut s.o.s verene kadar devam :)) Belli bi zaman sonra istesekte sırt üstü yatamıyormuşuz -ki rahatsızlık duyduğumuz için istemiyormuşuz.

Gule gule kullan canim guzelmis modeli

Buarada çatlaklar için şahsım tarafından tesadüfen denenmiş ve başarısı kanıtlanmış bir Önerim var CONTRACTUBEX krem normalde plastik cerrahi de izlerin kalıcı olmamasını sağlamam için ameliyat sonrası çok önerilir. Benim ilk kızımda inanmayacaksınız ama nasıl olduysa popom çatlamıştı bildiğin kaba Etim kırmızı mor yarılmıştı çok fena eşim farketmişti ilk hatta çok canım sıkılmıştı. Sonra bu krem geldi aklıma yani dedim neden olmasın, sezaryenden sonra izimin üzerine sürerim diye düşünüyordum zaten, aldım bi tüp başladım kullanmaya her banyodan sonra popomu güzelce kremledim yaklaşık 7 aylık falandım başladığımda sonra doğurdum Doğumdan sonra da bi 3 ay kullandım hiçbirşey kalmadı, o oluşan çatlaklar kendiliğinden kayboldu. Aklınızda olsun, direk tıbbi medikal ürün zaten öyle çatlak kremleri gibi kozmetik değil gebelikte de kullanmakta hiçbir sakınca Yok aklınızda olsun

Sen bilirsin canim bende 2 takim hastane cikisi aldim hastane vermeyecek geri kalani yeni dogan .cokta tatlilarmis bunlar buarada gule gule giysin

Chicco da çok güzel indirimler var kızlaaaaar haberiniz olsun. Ben bir tulum hastası olaraktan kızımın bütün tulum ihtiyacını an itibariyle karşılamış bulunmaktayım
Bende bugun baktim ama bu aldiklarinin hicbiri yoktu .almadan ciktim .gule gule kullansin prenses ins

Guzelmis canim farkli fikirlere bayilirim.
Benim ziyaretcilerim acikcasi ya gelir laf sokar ya nekadar harcamisim hesap yapip yanlis oldugunu soylerler .en iyisimi hiiic hediye isine girmiyim .cikolatasini yiyen gider enazindan
Kizlar sirt ustu yatiyor musunuz? Ben bu ara sirt ustu daha rahat yatmaya basladim.
Yok canim mumkun degil hem rahat etmiyorum hem cok tekmeliyor uyuyamiyorum.
Ayy cok sevindim hemen alicam kremi

Gule gule kullan canim guzelmis.mavimi grimi kaca aldin nereden aldin
Teşekkür ederim canım, rengi mavi ama beyaz ve pembesi de var, ben hepsini 89 sanıyordum ama battaniye ekstra 65 miş, 156 ya gelmiş. İnstagramda pamuku diye bi sayfa var ordan seçip sitesinden sipariş verdik

Teşekkür ederim canım, rengi mavi ama beyaz ve pembesi de var, ben hepsini 89 sanıyordum ama battaniye ekstra 65 miş, 156 ya gelmiş. İnstagramda pamuku diye bi sayfa var ordan seçip sitesinden sipariş verdik
uyguna hic yok zaten fiyatlar bicok yerde ayni.

kardeşim trafik kazası sonrası yüzündeki izler için kullanmıştı ve çok işe yatamıştı, çatlak için etkili olduğunu bilmemiz de iyi oldu. teşekkürler

Canım onu doğum sonrası dikiş izi kalmaması için kullanıyorsun, çatlak için lierac krem kullanmıştım ben

Canım onu doğum sonrası dikiş izi kalmaması için kullanıyorsun, çatlak için lierac krem kullanmıştım ben
Evet yazdım zaten normal de klinikte ne amaçla kullanıldığını ben de biliyorum ama işleyiş olarak doku yenilenmesine yardımcı oldugu için stria dediğimiz çatlaklarda da işe yarıyor. Çatlak kremlerininse dermokozmetik oldukları için ben işe yararlılığı konusunda şüpheliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…