- 13 Kasım 2017
- 267
- 380
- 23
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #21.541
Çatlaklar için vazelin de öneren oldu bana..kullanıyorum..
Kizlar sirt ustu yatiyor musunuz? Ben bu ara sirt ustu daha rahat yatmaya basladim.
Ben de daha rahat yatıyorum sırtüstü ve bebiş daha çok hareketleniyor öyle yattığımda ama bazen içime fenalık gelir gibi oluyor o zaman biraz yan yatıp tekrar sırtüstüne geçiyorum canımKizlar sirt ustu yatiyor musunuz? Ben bu ara sirt ustu daha rahat yatmaya basladim.
Ben çok severim evimde de birsürü var. Hatta kendimi yapsam diye düşündüm ama maliyet açısından çok farketmiyor hesaplayınca risk almaya değmez çok güzel yapmışlar ben okadar güzel yapamayabilirimSululent hiç aklıma gelmemişti, harikasın canım
Gule gule kullan canim guzelmis.mavimi grimi kaca aldin nereden aldinEki Görüntüle 2101406 Teyzeleri oğlumun cicileri nasıl kiİnstagramda beğenmiştim, kaç aydır aklımdaydı dayanamadım aldım
Evet evet anneler gününe kucağımızda bebişli resmen anne ya da 2 çocuklu anne olarak gireceğizAnneler günü civarı oluyor galiba .en guzel hediye :)
Iyi oldu canim soyledigin dedigin gibi yapayim.1 tane de iş görür. Normalde lcw da büyükler 20 tl. Eğer 10 tl lik indirimli bulursan 2 tane al derim ama tanesi 20 tl den 2tane alma şimdiden. Hep indirime giriyor denk gelir yine.
Gule gule kullan canim guzelmis modeliOhh ohhh alışveriş muhabbetleri ayyuka çıkmış
Eksikler bitmiyor sankiiii.
Kızlar ben de bugün english home dan emzirme yastığı aldım. 30 tl.
Renkleri çok cici. Almak isterseniz belki. Gerçi birçoğunuz görmüşsünüzdür belki de.Foto koyuyorum.
Sen bilirsin canim bende 2 takim hastane cikisi aldim hastane vermeyecek geri kalani yeni dogan .cokta tatlilarmis bunlar buarada gule gule giysinKizlar hastane cikisi icin sadece bundan yaptirmk istiyorum. Baska almasam nolurki. Ilk doğduğunda zaten hastane veriyo 1 takim. Bide yenidogan lardan bi set yaparim kndim. Aldiklarimdan. Bunu cokkkk begendim. 2. Bisey alirsam cok pahali olucak ne diyosunuz. :/ kararsizim
Hastane çıkışını da aldim bugün. + 1 penye battaniye 3 takım yeni dogan 115 e geldi. Hep büyük almistim, yeni doğanlarida tamamladım.Allah izin verirse yarin da tüm aldiklarimi yıkayıp hastane cantasini ayarlamayi
Eksiklerin bittimi canim biraz erkn gibi
Bende bugun baktim ama bu aldiklarinin hicbiri yoktu .almadan ciktim .gule gule kullansin prenses insChicco da çok güzel indirimler var kızlaaaaar haberiniz olsun. Ben bir tulum hastası olaraktan kızımın bütün tulum ihtiyacını an itibariyle karşılamış bulunmaktayım
Ben önceden yatıyordum ama artık nefes alırken zorlanıyorum sırt üstü yatıncaKizlar sirt ustu yatiyor musunuz? Ben bu ara sirt ustu daha rahat yatmaya basladim.
Guzelmis canim farkli fikirlere bayilirim.Eki Görüntüle 2101850 Buarada hastaneye gelenlere ve bebek görmeye gelen yakın arkadaşlarıma vermek için resmini koyduğum sukkulentletden alacağım kızlar,fikir olsun diye yazayım dedim. Fiyat olarak 9tl dedi tanesine oyuzden max 20 tane falan alabilirim zaten öyle çok kalabalık ziyaretçilerimde olmaz diye umuyorum
Yok canim mumkun degil hem rahat etmiyorum hem cok tekmeliyor uyuyamiyorum.Kizlar sirt ustu yatiyor musunuz? Ben bu ara sirt ustu daha rahat yatmaya basladim.
Ayy cok sevindim hemen alicam kremiBuarada çatlaklar için şahsım tarafından tesadüfen denenmiş ve başarısı kanıtlanmış bir Önerim varCONTRACTUBEX krem normalde plastik cerrahi de izlerin kalıcı olmamasını sağlamam için ameliyat sonrası çok önerilir. Benim ilk kızımda inanmayacaksınız ama nasıl olduysa popom çatlamıştı bildiğin kaba Etim kırmızı mor yarılmıştı çok fena eşim farketmişti ilk hatta çok canım sıkılmıştı. Sonra bu krem geldi aklıma yani dedim neden olmasın, sezaryenden sonra izimin üzerine sürerim diye düşünüyordum zaten, aldım bi tüp başladım kullanmaya her banyodan sonra popomu güzelce kremledim yaklaşık 7 aylık falandım başladığımda sonra doğurdum Doğumdan sonra da bi 3 ay kullandım hiçbirşey kalmadı, o oluşan çatlaklar kendiliğinden kayboldu. Aklınızda olsun, direk tıbbi medikal ürün zaten öyle çatlak kremleri gibi kozmetik değil gebelikte de kullanmakta hiçbir sakınca Yok aklınızda olsun
Teşekkür ederim canım, rengi mavi ama beyaz ve pembesi de var, ben hepsini 89 sanıyordum ama battaniye ekstra 65 miş, 156 ya gelmiş. İnstagramda pamuku diye bi sayfa var ordan seçip sitesinden sipariş verdikGule gule kullan canim guzelmis.mavimi grimi kaca aldin nereden aldin
uyguna hic yok zaten fiyatlar bicok yerde ayni.Teşekkür ederim canım, rengi mavi ama beyaz ve pembesi de var, ben hepsini 89 sanıyordum ama battaniye ekstra 65 miş, 156 ya gelmiş. İnstagramda pamuku diye bi sayfa var ordan seçip sitesinden sipariş verdik
kardeşim trafik kazası sonrası yüzündeki izler için kullanmıştı ve çok işe yatamıştı, çatlak için etkili olduğunu bilmemiz de iyi oldu. teşekkürlerBuarada çatlaklar için şahsım tarafından tesadüfen denenmiş ve başarısı kanıtlanmış bir Önerim varCONTRACTUBEX krem normalde plastik cerrahi de izlerin kalıcı olmamasını sağlamam için ameliyat sonrası çok önerilir. Benim ilk kızımda inanmayacaksınız ama nasıl olduysa popom çatlamıştı bildiğin kaba Etim kırmızı mor yarılmıştı çok fena eşim farketmişti ilk hatta çok canım sıkılmıştı. Sonra bu krem geldi aklıma yani dedim neden olmasın, sezaryenden sonra izimin üzerine sürerim diye düşünüyordum zaten, aldım bi tüp başladım kullanmaya her banyodan sonra popomu güzelce kremledim yaklaşık 7 aylık falandım başladığımda sonra doğurdum Doğumdan sonra da bi 3 ay kullandım hiçbirşey kalmadı, o oluşan çatlaklar kendiliğinden kayboldu. Aklınızda olsun, direk tıbbi medikal ürün zaten öyle çatlak kremleri gibi kozmetik değil gebelikte de kullanmakta hiçbir sakınca Yok aklınızda olsun
Canım onu doğum sonrası dikiş izi kalmaması için kullanıyorsun, çatlak için lierac krem kullanmıştım benBuarada çatlaklar için şahsım tarafından tesadüfen denenmiş ve başarısı kanıtlanmış bir Önerim varCONTRACTUBEX krem normalde plastik cerrahi de izlerin kalıcı olmamasını sağlamam için ameliyat sonrası çok önerilir. Benim ilk kızımda inanmayacaksınız ama nasıl olduysa popom çatlamıştı bildiğin kaba Etim kırmızı mor yarılmıştı çok fena eşim farketmişti ilk hatta çok canım sıkılmıştı. Sonra bu krem geldi aklıma yani dedim neden olmasın, sezaryenden sonra izimin üzerine sürerim diye düşünüyordum zaten, aldım bi tüp başladım kullanmaya her banyodan sonra popomu güzelce kremledim yaklaşık 7 aylık falandım başladığımda sonra doğurdum Doğumdan sonra da bi 3 ay kullandım hiçbirşey kalmadı, o oluşan çatlaklar kendiliğinden kayboldu. Aklınızda olsun, direk tıbbi medikal ürün zaten öyle çatlak kremleri gibi kozmetik değil gebelikte de kullanmakta hiçbir sakınca Yok aklınızda olsun
Aaa ben de bugün aldım hepsini aslında. Mall of İstanbul daki mağazasına gittim çok ta vardı hatta istanbuldaysqn oraya da bak mutlaka bulursunBende bugun baktim ama bu aldiklarinin hicbiri yoktu .almadan ciktim .gule gule kullansin prenses ins
Evet yazdım zaten normal de klinikte ne amaçla kullanıldığını ben de biliyorum ama işleyiş olarak doku yenilenmesine yardımcı oldugu için stria dediğimiz çatlaklarda da işe yarıyor. Çatlak kremlerininse dermokozmetik oldukları için ben işe yararlılığı konusunda şüpheliyimCanım onu doğum sonrası dikiş izi kalmaması için kullanıyorsun, çatlak için lierac krem kullanmıştım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?