2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
benim dizimde ergenlikten kalma büyüme çatlaklarım var, kullansam etki eder mi acaba ?

Harbimi ya.. bende sola yatacam diye telef oluyom... Sıkıntı olmaz mı dedi doktorlar...

Kızlar birde bebisin hareketlerini daha güçlü hissediyordum ama 2-3 gündür çok hafifledi,günde 1 yada 2 kere sadece..siz de de öyle mi..normalmi degilmi..offf...

Kızlar birde bebisin hareketlerini daha güçlü hissediyordum ama 2-3 gündür çok hafifledi,günde 1 yada 2 kere sadece..siz de de öyle mi..normalmi degilmi..offf...
bende de birkaç gündür gündüz daha az hissediyorum, yatınca biraz daha hareketleniyor sanki. buradaki bir çok arkadaş da benzer şeyler yazınca telaş etmiyorum sen de rahat ol canım

Önceki izlere çaresi varmı acaba yaa onlar yok olurmu ki

Yaaa o da mi tuylenme yapiomus valla istesek o kadar sacimiza sureriz dolgunlastirmaz ama bi vucuda sir hemen kil tuy.. kadinlarin isi cok zor valla. O markann adi olsaydi iyi olurdu ya etkili biseymiki acaba? Cildim haddinden fazla sert ve kuru.cildim yumusak degil yani genetik zaten annem deli gibi catlamis karninn heryeri. bende ole olcam belli ama en azindan canm acimaz valla bi su icsem geriliyorum napcam bilmiyorum.

Farklı bir hediye olacak. Bende dışarıda bi saksı da gormuştum hemen 3 yaprak kopardim evde saksı üzerine koydum. Tomurcuklandı. Ama yavaş büyüyen bir bitki.Tohumla daha çabuk mu buyuyoo acaba Kendin yapsaydın yetisirmiydi ki doğuma

Sağlıklo olsunlar da napalım bazı şeylerün önüne geçilmiyor maalesef
Aynen ole valla.sanirim anne olmak kendinden fazlaca ödün vermek.. o eskisi gibi genc kiz vuctlarina elveda :) onlarin cani sag olsun ya.bazen o kadar zorlaniyorum ki diyorum siz bi dogum sag salim de ben size yapacgmi biliyorum her tatafinizi isircam :)

En guzeli dustan once surrmek ddigim gibi yada surceksin tum gun o kiyafet ustunde kalcak ondan sonra dusa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…