- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #21.561
Aaa ben de bugün aldım hepsini aslında. Mall of İstanbul daki mağazasına gittim çok ta vardı hatta istanbuldaysqn oraya da bak mutlaka bulursun
benim dizimde ergenlikten kalma büyüme çatlaklarım var, kullansam etki eder mi acaba ?Evet yazdım zaten normal de klinikte ne amaçla kullanıldığını ben de biliyorum ama işleyiş olarak doku yenilenmesine yardımcı oldugu için stria dediğimiz çatlaklarda da işe yarıyor. Çatlak kremlerininse dermokozmetik oldukları için ben işe yararlılığı konusunda şüpheliyim
Organik pamuk diye bişiler çıkardılar, ikiye katlıyorlar fiyatları. Eskiden her şey pamuktu, organik pamuk da netmişuyguna hic yok zaten fiyatlar bicok yerde ayni.
Harbimi ya.. bende sola yatacam diye telef oluyom... Sıkıntı olmaz mı dedi doktorlar...BeeenSaatlerce sırt üstü dinleniyorum, tv izliyorum.. Iki doktordan da onay aldıktan sonra hiç kasmıyorum kendimi 'sürekli' sola yatmak için. Vücut s.o.s verene kadar devam :)) Belli bi zaman sonra istesekte sırt üstü yatamıyormuşuz -ki rahatsızlık duyduğumuz için istemiyormuşuz.
evet ilk çocuk tecrübem yok ama etrafımdakiler frenliyor özellikle eşimİlk çocuk mu? Genelde tucrubeli anneler rahatlar bu konuda. Bende burda okuduklarima göre hareket ediyorum ama erken sanirim
Normal canım bendede öyle herşey yolunda rahat olKızlar birde bebisin hareketlerini daha güçlü hissediyordum ama 2-3 gündür çok hafifledi,günde 1 yada 2 kere sadece..siz de de öyle mi..normalmi degilmi..offf...
bende de birkaç gündür gündüz daha az hissediyorum, yatınca biraz daha hareketleniyor sanki. buradaki bir çok arkadaş da benzer şeyler yazınca telaş etmiyorum sen de rahat ol canımKızlar birde bebisin hareketlerini daha güçlü hissediyordum ama 2-3 gündür çok hafifledi,günde 1 yada 2 kere sadece..siz de de öyle mi..normalmi degilmi..offf...
Önceki izlere çaresi varmı acaba yaa onlar yok olurmu kiBuarada çatlaklar için şahsım tarafından tesadüfen denenmiş ve başarısı kanıtlanmış bir Önerim varCONTRACTUBEX krem normalde plastik cerrahi de izlerin kalıcı olmamasını sağlamam için ameliyat sonrası çok önerilir. Benim ilk kızımda inanmayacaksınız ama nasıl olduysa popom çatlamıştı bildiğin kaba Etim kırmızı mor yarılmıştı çok fena eşim farketmişti ilk hatta çok canım sıkılmıştı. Sonra bu krem geldi aklıma yani dedim neden olmasın, sezaryenden sonra izimin üzerine sürerim diye düşünüyordum zaten, aldım bi tüp başladım kullanmaya her banyodan sonra popomu güzelce kremledim yaklaşık 7 aylık falandım başladığımda sonra doğurdum Doğumdan sonra da bi 3 ay kullandım hiçbirşey kalmadı, o oluşan çatlaklar kendiliğinden kayboldu. Aklınızda olsun, direk tıbbi medikal ürün zaten öyle çatlak kremleri gibi kozmetik değil gebelikte de kullanmakta hiçbir sakınca Yok aklınızda olsun
Sağlıklo olsunlar da napalım bazı şeylerün önüne geçilmiyor maalesefZaten goguslerim taaa ergenlikte catladi ama bu kadar derin degiller.ve rengi cok acik oldu icin belli bile olmuyo ama bunlarin gececegini ve renginn acilcagini hic sanmiyorum hele bi tanesi cukut oldu resmen :)
Kizlar sirt ustu yatiyor musunuz? Ben bu ara sirt ustu daha rahat yatmaya basladim.
Yaaa o da mi tuylenme yapiomusCanım oğlum da badem yağı kullandım çatlamadım ama kıllandım. Hatta o zaman devlet hastanesindeki doktorum kılları görünce bi krem ismi verdi ben bunu kullandım çatlamadım dedi ama almadım son ayımdı adını hatırlamıyorum ama fiyatı 2015 te 125 gibi bişeydi ve her eczanede satilmiyordu. Tekrar oğlumun dosyasına bakarım ama görmedim.
Ben su anda bebe yağı kullanıyorum. Bazen zeytinyağı. Hindistancevizi yağı ni bende kocama söylemiştim alsın diye oda reklamlarda sac reklamında görmüş güçlendiriyor diye bana eminmisin dedi. Bende kalsın şimdilik elimdeki yağlarla idare ederim dedim.
Bu çatlaklardan kurtulmak için çözüm bulursak yazalim
ama cildin kuruysa devamlı nemlendir
Haklisin gercekten.organikler ...ortopedikler...bambular havada ucusuyorOrganik pamuk diye bişiler çıkardılar, ikiye katlıyorlar fiyatları. Eskiden her şey pamuktu, organik pamuk da netmiş
Ben çok severim evimde de birsürü var. Hatta kendimi yapsam diye düşündüm ama maliyet açısından çok farketmiyor hesaplayınca risk almaya değmez çok güzel yapmışlar ben okadar güzel yapamayabilirim
Aynen ole valla.sanirim anne olmak kendinden fazlaca ödün vermek.. o eskisi gibi genc kiz vuctlarina elveda :) onlarin cani sag olsun ya.bazen o kadar zorlaniyorum ki diyorum siz bi dogum sag salim de ben size yapacgmi biliyorum her tatafinizi isircam :)Sağlıklo olsunlar da napalım bazı şeylerün önüne geçilmiyor maalesef
Herkes ayni durumda sanirim canim .Kızlar birde bebisin hareketlerini daha güçlü hissediyordum ama 2-3 gündür çok hafifledi,günde 1 yada 2 kere sadece..siz de de öyle mi..normalmi degilmi..offf...
En guzeli dustan once surrmek ddigim gibi yada surceksin tum gun o kiyafet ustunde kalcak ondan sonra dusa :)Valla ben genelde duş almadan bir iki saat önce sürüyorum hindistan cevizi yağını iyice yediriyorum sonra kıyafetimi kapatıyırum üstüne kıyafete bulaşıyo biraz. Hatta kokusu siniyo çok fazla. Sonra o kıyafetler kirliye mecbur. Bi kere gece sürdüm öyle yattım. Ertesi gün yorgandan nevresimden kokusunu alır gibi oldum. Bi daha yapmadjm öyle. Benim migrenim var bu koku ve vanilya kokusu beni mahvediyo.
YaaaBen denemiştim canım malesef bende fayda etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?