- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #21.641
Herkesin bir olmuyo işte :)) böyle daha iyi canım çok büyüyünce deri kalıyor malesefAy herkes göbüşünü atmış bende atayım bari dedim. Sizinkilere göre biraz küçük ama ilk çocuk ondan galiba. Yoksa en son tartıldığımda 10.5 kilo almıştım Eki Görüntüle 2102134
Bendede göbek vardı daha doğrusu deri fazlası vardı :) oglumdada çok büyüktü ikiz mi diyen oluyodu buda öyle olucak gibiMasallah canim
Benim bukadar yok galiba zaten gobeylidim millet o gobegide bebek saniyor
Dün yürüyüşe çıkmıştık annemle yanımızda cüzdan falan da yok, çok sıkıştım normalde Bursa da evimiz sitede bahçede tuvaletler var şimdi tatil diye İstanbul dayız kızkardeşimin evinde ve caddede yürüyoruz...çözdüm kabanın düğmelerini açtım karnımı girdim Burger King e hamileliğin bana verdiği yetkiye dayanarak rica ettim lavaboyu kullanabilir miyim diye, herkes seferber oldu bir göbek nelere kadir
Benim bi arkadaşımın da tam tersi olmuş. Mide yanmasını çok yaşamış ama bebiş keltoş olmuş tam :))Canım tıbbi bir açıklaması olduğunu sanmıyorum ama oglum da bende çok mide yanmasi çektim. Her gören saçlı olacak derdi ve oglum doğduğunda berbere götürüp tıraş ettirebilecek saçı vardı ensesini kapatıyordu.
Demek az kilo alsam bu kadar bile olmazmış ikinciye tecrübe olurHerkesin bir olmuyo işte :)) böyle daha iyi canım çok büyüyünce deri kalıyor malesef
Hala çok zayıf görünüyorsun maşallahDemek az kilo alsam bu kadar bile olmazmış ikinciye tecrübe olur
Annem babam yanımızda 3 haftadır falan annem sayesinde yürüyorum gündüz okuldayım...yoksa oğlum akşam 8de uyuyor birlikte yürüyecek kimse yok biz Bursa da yeniyiz ve eşim tek başıma yürümemi istemiyor site güvenli ama düşerim şaşarım tek başıma tehlikeli olur diye...valla soğuk falan dinlemiyorum iki kat tayt giydim dün atkı bere iyice bürünüp çıkıyorum zaten ağırlık var bende bu sefer yatıp yuvarlanmaya başlarsam iflah olmamMaşallah canım nazar değmesin yavruya.
Bende çok şiştim. Boyumda var ama goren gobek onden geliyor diyo. Senin bebis onde benim oyle bir durumum da yok.
Karnım sivriydi şimdi uç tarafı yassilasti sanki. Ve ayin 12 sinden 26 sina 1.3 gr almisim.
Ve sen düzenini kurdun ne güzel.hem yemek hemde hareket olarak. Hava çok soğuk çıkamıyorum dışarı. Cuma günü dışarıdaydım 15 dk falan midemi üşütmüşüm sanırım 2 gündür mide bulanması iç titremesi devamlı kusma ve boş mide yanmasi beni tüketti. Yani senin gibi yürüyemem de. Birde her akşam yemeği sonrası 1 halley istiyor canım ne yapicam bilmiyorum.
Bende yapmadım canım kızımda dediğin gibi oturma odamı kullanmıyorum eşim salonda oturmamızı istiyor oturma ıdasında kızım yatıyor oğlumuda bir süre beşikte yatırcam daha sonra kısmetse kendi evimize geçtiğimizde ayrı oda yapcamKizlar benim ikinci oldugu icin bebise oda yapamadim .bebek dusunmedigim icin oturma odam kurulu duzende kiyamadim.2yasina gelince oda yaparim dedim hem odalarida ayiririm .
2.besbiste olanlar sizler naptiniz
Ay çok teşekkür ederimHala çok zayıf görünüyorsun maşallah
soğuk falan dinlemiyorum iki kat tayt giydim dün atkı bere iyice bürünüp çıkıyorum
Canım göbeğini kapatmak için panço alabilirsin yada şal montun üstüne atarsan usumezsinÇok iyi yapıyorsun canım. Bir kere düzen kurulsa devam ediyor soğuk kar kış dinlemiyor.
Bende dışarı çıkarken tayt içinde de içlik giyip çıkıyorum ama montlarım olmuyor önleri kapanmıyor genelde hepsi belden oturmali dar eşim yeni alalım dedi bedenim genislemedi ki sadece one dogru cikinti oldu büyük bedenler komik oluyor o yuzden bende 2 ay sonra giyemeyecegim cöp olacak dedim ona vereceğim paraya bebisime birseyler alırım. Göbeğim açıkta olduğu için üşüyorum.
Ben kaban giymiyorum. Panço tarzı uzun bir tuniğim var. 2 ayrı renk aldım. Şapkası da tüylü falan. Dış giysisi gibi duruyor. Omuzuma da şal alıyorum. Sanırım kışı böyle geçiririm. Sen de panço falan düşünebilirsin içine. Göbüşün üşümez :)Çok iyi yapıyorsun canım. Bir kere düzen kurulsa devam ediyor soğuk kar kış dinlemiyor.
Bende dışarı çıkarken tayt içinde de içlik giyip çıkıyorum ama montlarım olmuyor önleri kapanmıyor genelde hepsi belden oturmali dar eşim yeni alalım dedi bedenim genislemedi ki sadece one dogru cikinti oldu büyük bedenler komik oluyor o yuzden bende 2 ay sonra giyemeyecegim cöp olacak dedim ona vereceğim paraya bebisime birseyler alırım. Göbeğim açıkta olduğu için üşüyorum.
birde kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarım, göbekten yapıyorum ben hâlâ , sizlerde yapıyormusunuz
Günaydın kızlar
Benim minnoş kızım birkaç gündür çok hareketli maşallah
Çok mutlu oluyorum ama bir yandan da bu çocuk hiç uyumuyo mu, rahatsız mı vs diye düşünmeden edemiyorum
Bir sıkıntısı yoktur di mi
Eki Görüntüle 2102096 Eki Görüntüle 2102091 Eki Görüntüle 2102092 Eki Görüntüle 2102093 Eki Görüntüle 2102094 Eki Görüntüle 2102095 Bu arada alacağım odayı buldum çok sevdim, başka hiçbir şeye bakasım yok artık
Duvarlarını da yeşile boyayacağım çok uyacak diye düşünüyorum
Caploonba (doğru yazdım umarım) mağazasından alcam, yere bitişik olan karyolayı yaptırıcam
Next2me de alcam 6 ay yanımda olcak minnoşum ama odası hazır olsun istiyorum
Seni topigimizin en kucuk gobusu ilan ediyorum .Ay herkes göbüşünü atmış bende atayım bari dedim. Sizinkilere göre biraz küçük ama ilk çocuk ondan galiba. Yoksa en son tartıldığımda 10.5 kilo almıştım Eki Görüntüle 2102134
Yaa dimiSeni topigimizin en kucuk gobusu ilan ediyorum .ondandr canim .ben nasilim acaba gezmekten elime gecmiyor foto cekip atmak.
Aynı anda kullanabilirsin doktor herhangi birşey soylemediyseKızlar vajinal fitil ve krem aynı anda mı kullanılıyor? Atıyorum fitil kullanımı bittikten sonra mı kreme geçiliyor? Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen..
Canım göbeğini kapatmak için panço alabilirsin yada şal montun üstüne atarsan usumezsin
Canım bakmben bunlardan aradım ama bulamadım malesef çok kullanışlı ve sıcakta tutar 2 ay gitmicem deme al bence üşüme nirmladede giyersin, ben kapaliyim belden assaya bollasan kalın bı tunik aldım üstünde şal atıyorum hiç usumuyorumSaol canim. Panço hiç aklıma gelmemişti de şalla kapatmaya çalışıyorum ama pek kullanmadığım birşey olduğu için çok.zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?