2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
hiye adven sanırım ilk bebisler. Bende oglum da 4 ay sakladım bi terslik olursa diye kimseye söylememiştim. 6 aylık gibi çıkmaya başladı göbeğim.
Hamile kalmadan önce zaten gobegim vardı ve bebiş olunca da katlandı. Ikıncı hamileliklerde genelde daha rahat çabuk ve fazla şişiyorsun.

Benim bi arkadaşımın da tam tersi olmuş. Mide yanmasını çok yaşamış ama bebiş keltoş olmuş tam :))
Sanırım midemiz de iyice sıkışıyor.

Annem babam yanımızda 3 haftadır falan annem sayesinde yürüyorum gündüz okuldayım...yoksa oğlum akşam 8de uyuyor birlikte yürüyecek kimse yok biz Bursa da yeniyiz ve eşim tek başıma yürümemi istemiyor site güvenli ama düşerim şaşarım tek başıma tehlikeli olur diye...valla soğuk falan dinlemiyorum iki kat tayt giydim dün atkı bere iyice bürünüp çıkıyorum zaten ağırlık var bende bu sefer yatıp yuvarlanmaya başlarsam iflah olmam

Kizlar benim ikinci oldugu icin bebise oda yapamadim .bebek dusunmedigim icin oturma odam kurulu duzende kiyamadim.2yasina gelince oda yaparim dedim hem odalarida ayiririm .
2.besbiste olanlar sizler naptiniz
Bende yapmadım canım kızımda dediğin gibi oturma odamı kullanmıyorum eşim salonda oturmamızı istiyor oturma ıdasında kızım yatıyor oğlumuda bir süre beşikte yatırcam daha sonra kısmetse kendi evimize geçtiğimizde ayrı oda yapcam

soğuk falan dinlemiyorum iki kat tayt giydim dün atkı bere iyice bürünüp çıkıyorum

Çok iyi yapıyorsun canım. Bir kere düzen kurulsa devam ediyor soğuk kar kış dinlemiyor.
Bende dışarı çıkarken tayt içinde de içlik giyip çıkıyorum ama montlarım olmuyor önleri kapanmıyor genelde hepsi belden oturmali dar eşim yeni alalım dedi bedenim genislemedi ki sadece one dogru cikinti oldu büyük bedenler komik oluyor o yuzden bende 2 ay sonra giyemeyecegim cöp olacak dedim ona vereceğim paraya bebisime birseyler alırım. Göbeğim açıkta olduğu için üşüyorum.

Canım göbeğini kapatmak için panço alabilirsin yada şal montun üstüne atarsan usumezsin

Ben kaban giymiyorum. Panço tarzı uzun bir tuniğim var. 2 ayrı renk aldım. Şapkası da tüylü falan. Dış giysisi gibi duruyor. Omuzuma da şal alıyorum. Sanırım kışı böyle geçiririm. Sen de panço falan düşünebilirsin içine. Göbüşün üşümez :)

birde kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarım, göbekten yapıyorum ben hâlâ , sizlerde yapıyormusunuz

Evet canim göbekten devam ama son zamanlarda epeyce morardim

Yok canim daha iyi iste kipir kipir olmasi

Super Yesil duvarlarla tam uygun olacaktir

Ay herkes göbüşünü atmış bende atayım bari dedim. Sizinkilere göre biraz küçük ama ilk çocuk ondan galiba. Yoksa en son tartıldığımda 10.5 kilo almıştım Eki Görüntüle 2102134
Seni topigimizin en kucuk gobusu ilan ediyorum .ondandr canim .ben nasilim acaba gezmekten elime gecmiyor foto cekip atmak.

Seni topigimizin en kucuk gobusu ilan ediyorum .ondandr canim .ben nasilim acaba gezmekten elime gecmiyor foto cekip atmak.
Yaa dimi bi de 1 mayıs doğumlu yani topiğin ilklerinden . Neyse boyun kısa zaten böyle iyi at sende foto herkes atsın hatta çok güzel bakması

Kızlar vajinal fitil ve krem aynı anda mı kullanılıyor? Atıyorum fitil kullanımı bittikten sonra mı kreme geçiliyor? Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen..

Kızlar vajinal fitil ve krem aynı anda mı kullanılıyor? Atıyorum fitil kullanımı bittikten sonra mı kreme geçiliyor? Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen..
Aynı anda kullanabilirsin doktor herhangi birşey soylemediyse

Canım göbeğini kapatmak için panço alabilirsin yada şal montun üstüne atarsan usumezsin

Saol canim. Panço hiç aklıma gelmemişti de şalla kapatmaya çalışıyorum ama pek kullanmadığım birşey olduğu için çok.zor geliyor

Saol canim. Panço hiç aklıma gelmemişti de şalla kapatmaya çalışıyorum ama pek kullanmadığım birşey olduğu için çok.zor geliyor
Canım bakmben bunlardan aradım ama bulamadım malesef çok kullanışlı ve sıcakta tutar 2 ay gitmicem deme al bence üşüme nirmladede giyersin, ben kapaliyim belden assaya bollasan kalın bı tunik aldım üstünde şal atıyorum hiç usumuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…