2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Doğru söylüyorsun canım ama normalde sal panço pek kullanmadığım için hiç aklıma gelmedi. Alış-veriş e çıktığımda bir bakarim

Saol canim. Panço hiç aklıma gelmemişti de şalla kapatmaya çalışıyorum ama pek kullanmadığım birşey olduğu için çok.zor geliyor
Kızkardeşim biraz benden iricedir ben her hamilelikte ondan aldıklarımı giyiyorum siyah bi kabanını vermişti bana önceleri belini bağlayınca epey sıkılıyordu şimdi geniş geniş bağlıyorum ama panço da iyi fikirmiş

Çok şıkmış sanırım zenderu nun bahsettiği de böyle birşey.

Ay herkes göbüşünü atmış bende atayım bari dedim. Sizinkilere göre biraz küçük ama ilk çocuk ondan galiba. Yoksa en son tartıldığımda 10.5 kilo almıştım Eki Görüntüle 2102134
Gobuslerimiz cok benziyor :)) cok tatli bence.
ay böyle yazılanları okudukça telaş yapıyorum bizde daha doğru düzgün bisey yok
Resmem bende de hicbir sey yok. Bir tek battaniyeleri tam teyzem sagolsun acaba gec mi kaliyoruz?

Haha koca göbüş çok işe yarıyor ya. İyi yapmışsın hamile öncelini diye bişey var tabi benim ilk bebişte kimse anlamaz yer falan vermezdi. Sonradan çok çıkmıştı. Şimdi heryerde saygı hürmet sonuna kadar

@sofiarya aldıkların Harika ya ne kadardı tulumlar. Ben de tulum delisiyim kızımda kullanışsız derlerdi ama yine de vazgeçemezdim. Çok derli toplu duruyor hem de tek parça oh mis diye
Oğlumda cok almamıstım tulum ama şimdi gözüm hep onlarda dediğin gibi herkes kullanıssız diyo bencede gayet derli toplu ya cokta güzel duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…