2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende hiç çatlak yok. Hamile kalana kadar hep spor yaptım belki onun etkiside vardır. Sadece bebek yağı kullanıyorum o da haftada 2 kez falan. Bio oil, zeytin yağı, lierac bi araştır derim iyi diyorlar

Masallah kizlar . en buyugu benim olabilir .kilolu hamile kaldim ondan sanirim[/QUOTE]

Muhtemelen ondandır canım. Bide üstüne fazla kilo aldıysan, normal.

hanimlar ben cok agirlastim cok yorgun dusuyorum ve bebegim sanki altimdan firlicak gibi hem agrim oluyor hem cok hareketli oluyor asalarimda sizler nasilsiniz

Oğlumda cok almamıstım tulum ama şimdi gözüm hep onlarda dediğin gibi herkes kullanıssız diyo bencede gayet derli toplu ya cokta güzel duruyo
Evet canım çabuk küçülüyor diyorlar da ben büyük mü almıştım bilmiyorum ama çok severek kullandım bir de niyeyse daha bir hoş görünüyor gözüme

Evet canım çabuk küçülüyor diyorlar da ben büyük mü almıştım bilmiyorum ama çok severek kullandım bir de niyeyse daha bir hoş görünüyor gözüme
Cartersta beğendim bende ama almadım hiç kalıpları nasıldır acaba netten baktım

hanimlar ben cok agirlastim cok yorgun dusuyorum ve bebegim sanki altimdan firlicak gibi hem agrim oluyor hem cok hareketli oluyor asalarimda sizler nasilsiniz
Ben bir haftadir yogunluktan hic hissetmiyordum. Bugun dinlenmeye durunca fark ettim. Ben de genel de asagilarda hissetmeye basladim. Daha dogrusu hem asagida, sanki cok affedersin elimi iceri soksam bebegime ulasacakmisim gibi :), hem de yukarida midemim oralarda hissediyorum. Buyuyorlar galiba :) kafa bir tarafta ayaklar bir tarafta :)

Cartersta beğendim bende ama almadım hiç kalıpları nasıldır acaba netten baktım
Carters kalıpları 2 yıl önce dardı canım. Ben chicco ve lcw çok kullandım. Şimdi lcw d çok seçenek yok sanki. Ama lcw kalıpları tak uyuyordu. Chicco biraZ değişken. E bebekte motherlove vardı çok güzeldi tulumları.

Ben de bu hafta resmen ağırlaştım canım hep Yorgun’um uykum var inşallah geçicidir. İlaçlarımı düzenli almıyordum halsiz mi düştüm acaba. Daha çok erken çünkü gerçi ilk kızımda hep yorgundum bunda iyi bile geldim bu zamana

Kızlar size birşey soracam hafta başından beri arar ara oluyor bugünde baya hissettim.karnimda bi ağrı böyle adet olmadan önce kasıklarda ağrılar oluyor du ya öyle bi ağrı ama karminda sizde de böyle bi ağrı oluyor mu

Az önce temizlik yaptım karnıma feci sancı girdi sanırım çok yoruldum... Bian eyvah dedim progestan vardı ondan aldım hemen dinleniyorum şimdi azaldı acaba progestan almakla iyimi yaptım bilmiyorum 1. 5 aydır içmiyordum

Canım dikkatli ol yorulduğunu için olmuştur progestan için bişey diyemiyorum bilmiyorum

kötü değildir herhalde, en hassas zqmqnlarımızda kullandık neticede ama sen yine de çok iş yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…