- 13 Kasım 2017
- 352
- 430
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #21.701
yanlış alarm çoktan tükenmiş maalesefkızlar selamlar az evvel ebebekte gezinirken bir ana kucağının fiyatının 399 liradan 49 liraya indiğini gördüm.markayı duyan bilen var mı https://www.e-bebek.com/cybex-aton-basic-ana-kucagi-p-cyb-512101024005/#menu--details model bu
Fiyat çok iyi baktımda sadece bu renk o fiyatkızlar selamlar az evvel ebebekte gezinirken bir ana kucağının fiyatının 399 liradan 49 liraya indiğini gördüm.markayı duyan bilen var mı https://www.e-bebek.com/cybex-aton-basic-ana-kucagi-p-cyb-512101024005/#menu--details model bu
Olsa şaşardım :)yanlış alarm çoktan tükenmiş maalesef
Masallahkizlar . en buyugu benim olabilir .kilolu hamile kaldim ondan sanirim
Bende oyleyim canim neden bilmiyorumhanimlar ben cok agirlastim cok yorgun dusuyorum ve bebegim sanki altimdan firlicak gibi hem agrim oluyor hem cok hareketli oluyor asalarimda sizler nasilsiniz
Aynen canim bende almadim.Ben de kilolu kaldim 84 kiloydum hamile kaldigimda :) ama sukur daha cok kilo almadim. İnsallah cok almam.
O da abartmis yani okadar da yok.bence birincilik bende ay başında ilçelerdeki müdürlerle toplantimiz vardı.müdürün biri doğum ay sonundak mi dedi ya
Canim doktorun oyle mi kullan dedi.ben ilk hamileligimde kullanmistim ama sanci olunca degildiAz önce temizlik yaptım karnıma feci sancı girdi sanırım çok yoruldum... Bian eyvah dedim progestan vardı ondan aldım hemen dinleniyorum şimdi azaldı acaba progestan almakla iyimi yaptım bilmiyorum 1. 5 aydır içmiyordum
OksuyorumGöbeği kasinanlar varmı varsa napiyorsunuz
2 haftada degisiklik varmi peki .bende epey oluyor ondan soruyorumEki Görüntüle 2102410 Bu da benim göbüşümün 2 hafta önceki hali
Çok güzel ya sadece göbeğin çıkmış hiç kilo almamış gbi duruyosunEki Görüntüle 2102410 Bu da benim göbüşümün 2 hafta önceki hali
Can'ım carters kalıpları çok dar oluyormuş. Birkaç ay büyük almak gerekiyormuş. Öyle duydum.Cartersta beğendim bende ama almadım hiç kalıpları nasıldır acaba netten baktım
Benim göbeğim değil de tam göğüs altı mide ve göğüs arası bölgem felaket kaşınıyor. Hatta kaşınmak değil sadece yanıyor sanki tahriş olmuş gibi. Perişan ediyor beni. Anlamadım niye. Sütyen bile zor takar oldum bu yüzden.Göbeği kasinanlar varmı varsa napiyorsunuz
kızlar selamlar az evvel ebebekte gezinirken bir ana kucağının fiyatının 399 liradan 49 liraya indiğini gördüm.markayı duyan bilen var mı https://www.e-bebek.com/cybex-aton-basic-ana-kucagi-p-cyb-512101024005/#menu--details model bu
Göbeği kasinanlar varmı varsa napiyorsunuz
Stresten uyuyamiyorum. Eşim zatürre ve grip ikisi bir arada yani ciğerinde 2 tane leke var. yaklaşık 1 haftadır hasta ama verilen ilaçlar alerji yaptı kullanmadık zatürre olduğunu da bugün öğrendik.Ve ben endişeliyim ister istemez bebeğime yansıyor oda huzursuz.Sadece dertleşmeye ihtiyacım var çok mutsuzum ve huzursuz
tekrar gittik bu sefer ozel hastaneye başka ilaç verdiler bu akşam simdi daha iyi ama boşuna geçen ve hastalığı ilerleten doktorlar yüzünden bu haldeyiz eğitim araştırma acillerine hep tecrübesiz daha gencecik doktorları koymuşlar yanlış yönlendiriyorlar sıkıntımız budan arttı maalesefCanım çık geçmiş olsun sikma canini endise etme desekte boş ama şunu unutma senin ruh halinin hepsini yavrunda hissediyor ve onun sagligida bozulabilir.
Eşinin ilaçlarını degistiremiyormusunuz.
Sporun cok etkisi var bide tabi ten le alakali sanirim.Bende tmda onlari arastryodum cnm :)Bende hiç çatlak yok. Hamile kalana kadar hep spor yaptım belki onun etkiside vardır. Sadece bebek yağı kullanıyorum o da haftada 2 kez falan. Bio oil, zeytin yağı, lierac bi araştır derim iyi diyorlar
tekrar gittik bu sefer ozel hastaneye başka ilaç verdiler bu akşam simdi daha iyi ama boşuna geçen ve hastalığı ilerleten doktorlar yüzünden bu haldeyiz eğitim araştırma acillerine hep tecrübesiz daha gencecik doktorları koymuşlar yanlış yönlendiriyorlar sıkıntımız budan arttı maalesef
Ay masallahBu da benim göbüş
sağol canim teşekkür ederim derdime ortak olduğun içinEvet canım malesef asistan doktorlar bulunuyor. Adi üstünde eğitim olduğu için. Asistan olup işine 4 elle sarılıp severek yapan insanlar da gördüm
Neyse sıkma canını bak daha iyiye gitmeye başlamış ne güzel iste. Sende dikkat et. Zatürre bulaşıcıdır. Bağışıklığı güçlendirecek besinler tüketmeye bak canım. Allah beterinden saklasin.
en son 1 hafta önce tartıldım 7 kilo almıştım, bi daha cesaret edemedim tartılmayaÇok güzel ya sadece göbeğin çıkmış hiç kilo almamış gbi duruyosun
çok aşırı fark yok sanki, azcık daha büyümüş gibiCanim doktorun oyle mi kullan dedi.ben ilk hamileligimde kullanmistim ama sanci olunca degildi
Oksuyorum.kesinlikle kasimiyorum.ve hemen kremliyorum.cok tatli kasiniyo ama
2 haftada degisiklik varmi peki .bende epey oluyor ondan soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?