2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Masallah kizlar . en buyugu benim olabilir .kilolu hamile kaldim ondan sanirim

Muhtemelen ondandır canım. Bide üstüne fazla kilo aldıysan, normal.[/QUOTE]
Cok almadim aslinda
hanimlar ben cok agirlastim cok yorgun dusuyorum ve bebegim sanki altimdan firlicak gibi hem agrim oluyor hem cok hareketli oluyor asalarimda sizler nasilsiniz
Bende oyleyim canim neden bilmiyorum
Ben de kilolu kaldim 84 kiloydum hamile kaldigimda :) ama sukur daha cok kilo almadim. İnsallah cok almam.
Aynen canim bende almadim.
Hep korkardim kilolu hamile kalmaktan korktugum gibi olmadi.
bence birincilik bende ay başında ilçelerdeki müdürlerle toplantimiz vardı.müdürün biri doğum ay sonundak mi dedi ya
O da abartmis yani okadar da yok.
Bazen cok patavatsiz konusuyorlar .

Canim doktorun oyle mi kullan dedi.ben ilk hamileligimde kullanmistim ama sanci olunca degildi
Göbeği kasinanlar varmı varsa napiyorsunuz
Oksuyorum.kesinlikle kasimiyorum.ve hemen kremliyorum.cok tatli kasiniyo ama
Eki Görüntüle 2102410 Bu da benim göbüşümün 2 hafta önceki hali
2 haftada degisiklik varmi peki .bende epey oluyor ondan soruyorum

Cartersta beğendim bende ama almadım hiç kalıpları nasıldır acaba netten baktım
Can'ım carters kalıpları çok dar oluyormuş. Birkaç ay büyük almak gerekiyormuş. Öyle duydum.
Benim göbeğim değil de tam göğüs altı mide ve göğüs arası bölgem felaket kaşınıyor. Hatta kaşınmak değil sadece yanıyor sanki tahriş olmuş gibi. Perişan ediyor beni. Anlamadım niye. Sütyen bile zor takar oldum bu yüzden.
Sürekli nemlendir Can'ım.
Kaşıntıya çare olur belki ama benimkine çare bulamadım

Kasinmaz mi canım göbek büyüyor elastin lifler geriliyor sonrada yepisyeni çatlak oluşuyor. Normalde de kuyruk sokumu kaçınıyorsa kilo aldığımi anlıyorum. Kaşıntı olduğunda ben bebek yağı sürüyorum ve kasıyorum da ara sıra. Duştan sonra ozellikle çok kaşınıyor. Sanırım cilt kuruduğu için

Stresten uyuyamiyorum. Eşim zatürre ve grip ikisi bir arada yani ciğerinde 2 tane leke var. yaklaşık 1 haftadır hasta ama verilen ilaçlar alerji yaptı kullanmadık zatürre olduğunu da bugün öğrendik.Ve ben endişeliyim ister istemez bebeğime yansıyor oda huzursuz.Sadece dertleşmeye ihtiyacım var çok mutsuzum ve huzursuz

Canım çık geçmiş olsun sikma canini endise etme desekte boş ama şunu unutma senin ruh halinin hepsini yavrunda hissediyor ve onun sagligida bozulabilir.
Eşinin ilaçlarını degistiremiyormusunuz.

Canım çık geçmiş olsun sikma canini endise etme desekte boş ama şunu unutma senin ruh halinin hepsini yavrunda hissediyor ve onun sagligida bozulabilir.
Eşinin ilaçlarını degistiremiyormusunuz.
tekrar gittik bu sefer ozel hastaneye başka ilaç verdiler bu akşam simdi daha iyi ama boşuna geçen ve hastalığı ilerleten doktorlar yüzünden bu haldeyiz eğitim araştırma acillerine hep tecrübesiz daha gencecik doktorları koymuşlar yanlış yönlendiriyorlar sıkıntımız budan arttı maalesef

Bende hiç çatlak yok. Hamile kalana kadar hep spor yaptım belki onun etkiside vardır. Sadece bebek yağı kullanıyorum o da haftada 2 kez falan. Bio oil, zeytin yağı, lierac bi araştır derim iyi diyorlar
Sporun cok etkisi var bide tabi ten le alakali sanirim.Bende tmda onlari arastryodum cnm :)

Evet canım malesef asistan doktorlar bulunuyor. Adi üstünde eğitim olduğu için. Asistan olup işine 4 elle sarılıp severek yapan insanlar da gördüm
Neyse sıkma canını bak daha iyiye gitmeye başlamış ne güzel iste. Sende dikkat et. Zatürre bulaşıcıdır. Bağışıklığı güçlendirecek besinler tüketmeye bak canım. Allah beterinden saklasin.

Kizlar gobusler cok tatli herkese masallah. Bir sorum olucak. Bu seker yuklemesinde 50 lik yuksek cikip 100luk normal cikan cok oluyomuş. O nasil oluyo ???

sağol canim teşekkür ederim derdime ortak olduğun için

Canim doktorun oyle mi kullan dedi.ben ilk hamileligimde kullanmistim ama sanci olunca degildi

Oksuyorum.kesinlikle kasimiyorum.ve hemen kremliyorum.cok tatli kasiniyo ama

2 haftada degisiklik varmi peki .bende epey oluyor ondan soruyorum
çok aşırı fark yok sanki, azcık daha büyümüş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…