- Konu Sahibi kardelen384
-
- #21.721
Stresten uyuyamiyorum. Eşim zatürre ve grip ikisi bir arada yani ciğerinde 2 tane leke var. yaklaşık 1 haftadır hasta ama verilen ilaçlar alerji yaptı kullanmadık zatürre olduğunu da bugün öğrendik.Ve ben endişeliyim ister istemez bebeğime yansıyor oda huzursuz.Sadece dertleşmeye ihtiyacım var çok mutsuzum ve huzursuz
Kızlar size birşey soracam hafta başından beri arar ara oluyor bugünde baya hissettim.karnimda bi ağrı böyle adet olmadan önce kasıklarda ağrılar oluyor du ya öyle bi ağrı ama karminda sizde de böyle bi ağrı oluyor mu
Gecmis olsun canim .uzme skma kendini hastalik gececek elbet.Sen kendine dikkat et sana bulasmasin .Stresten uyuyamiyorum. Eşim zatürre ve grip ikisi bir arada yani ciğerinde 2 tane leke var. yaklaşık 1 haftadır hasta ama verilen ilaçlar alerji yaptı kullanmadık zatürre olduğunu da bugün öğrendik.Ve ben endişeliyim ister istemez bebeğime yansıyor oda huzursuz.Sadece dertleşmeye ihtiyacım var çok mutsuzum ve huzursuz
carter'ın bedenlerine küçük diyorlardı ama ben mağazada gittim gördüm ortalama 3kilo dogacak bir bebek için bedenleri tam üzerinde yazan aylarda bebeğin üzerine cuk diye olacak şekilde. ama 3500ün üzerinde doğar ve toparlacık topaarlacık güzel kilo alarak büyürse 1ay ancak giyer alınanları. carters için en mantıklısı yenidoğan için 3aylık olarak almak.ilk dogduunda azcık büyük olur ama 1aydan sonra geniş geniş giyerCartersta beğendim bende ama almadım hiç kalıpları nasıldır acaba netten baktım
teşekkür ederim saolsinGecmis olsun canim .uzme skma kendini hastalik gececek elbet.Sen kendine dikkat et sana bulasmasin .
teşekkür ederim sagolasinçok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin.sen stres yapmamaya çalış.
canım bu dönemde salgın var inan o kadar çok kişi hasta ki, sen kendine dikkat et, yemeni içmeni ihmal etme, eşinin de ilaçlarını değiştirsin doktor çünkü ilaçsız o süreci atlatamaz. tekrar çok geçmiş olsunStresten uyuyamiyorum. Eşim zatürre ve grip ikisi bir arada yani ciğerinde 2 tane leke var. yaklaşık 1 haftadır hasta ama verilen ilaçlar alerji yaptı kullanmadık zatürre olduğunu da bugün öğrendik.Ve ben endişeliyim ister istemez bebeğime yansıyor oda huzursuz.Sadece dertleşmeye ihtiyacım var çok mutsuzum ve huzursuz
çok sağol ben dikkat ediyorum vitaminlerime vs ilaçlar değişti şükür bu günde uzman doktora geldik bakalım ne diyecekcanım bu dönemde salgın var inan o kadar çok kişi hasta ki, sen kendine dikkat et, yemeni içmeni ihmal etme, eşinin de ilaçlarını değiştirsin doktor çünkü ilaçsız o süreci atlatamaz. tekrar çok geçmiş olsun
Benim 50lik 151 çıktı biraz yüksek ama yüzlük hepsi normaldi hatta en son ki kanda aclıktan şekerim düşük çıkmıştı doktor koş yemek ye bayılcan demiştiKizlar gobusler cok tatli herkese masallah. Bir sorum olucak. Bu seker yuklemesinde 50 lik yuksek cikip 100luk normal cikan cok oluyomuş. O nasil oluyo ???
Canım zatürre çok fazla kişide var şu sıra eşin antibiyotikle iğneyle kısa sürede toparlar ama sen çok dikkat et. Çünkğ bulaşıcı. Ve hiç stres yapamaya çalış stres çekiyor bütün hastalıkları. Maske tak ve vitamin takviyesi al dinlen bol bol. Domuz gribi vs herkes hasta ama geçiyor bir şekilde. Rabbim dermansız dert vermesin.tekrar gittik bu sefer ozel hastaneye başka ilaç verdiler bu akşam simdi daha iyi ama boşuna geçen ve hastalığı ilerleten doktorlar yüzünden bu haldeyiz eğitim araştırma acillerine hep tecrübesiz daha gencecik doktorları koymuşlar yanlış yönlendiriyorlar sıkıntımız budan arttı maalesef
canım okudum ama anlayamadım sertlik olmuyor değil mi. Doğum sancısında sertleşir karnın. Bel ağrın olur. Senşn kasıkların da değil karnın ağrıyorsa hazımsızlık gaz ya da mide sıkıştırması falan olabilir mi.benim gibi ağrı yaşayan yok sanırım.bu doğum sancısı gibi bisey olmaz dimi kızlar.Doğum sancısı yasayan deneyimli anneler nasıl oluyo
Benimde 50 lik 150 çıktı sonucu doktor yarın 100 lük yapıcaz dedi inşallah sonucum iyi çıkar birde şeker yüklemeden sonra kötü hissettin mi kendini yoksa yemek yiyince kendine geldin mi tek başıma gidicem hastaneye deBenim 50lik 151 çıktı biraz yüksek ama yüzlük hepsi normaldi hatta en son ki kanda aclıktan şekerim düşük çıkmıştı doktor koş yemek ye bayılcan demişti
Evet eskisi gibi haldir küldür vuramıyorlar sanırımKızlar çoğunuz biliyosunuz benim bebişin hateketleri bi haftadır falan azalmıştı. Dün şunu fark ettim sabahta oldu ama özellikle akşam ve gece yatarken bizim bebiş çok nadir tekme atmaya basladı. Tekmeler yerini ittirmeye ve sürtünmeye bıraktı galiba bebiş bya büyüdü yeri sıkıştı herhalde . Kasıklardaki kemiklerime ayaklarını değdirdi dün akşam resmen ve kaburgalarında hissettim çok değişik insanın içi bi garip oluyor
Canım zatürre çok fazla kişide var şu sıra eşin antibiyotikle iğneyle kısa sürede toparlar ama sen çok dikkat et. Çünkğ bulaşıcı. Ve hiç stres yapamaya çalış stres çekiyor bütün hastalıkları. Maske tak ve vitamin takviyesi al dinlen bol bol. Domuz gribi vs herkes hasta ama geçiyor bir şekilde. Rabbim dermansız dert vermesin.
canım okudum ama anlayamadım sertlik olmuyor değil mi. Doğum sancısında sertleşir karnın. Bel ağrın olur. Senşn kasıkların da değil karnın ağrıyorsa hazımsızlık gaz ya da mide sıkıştırması falan olabilir mi.
Allah eşine acil şifalar versin gerçekten salgın çok feci geçti.. İnş eşinde atlatıcak canım sen muhakkak korunmaya çalış çünkü senin direncin eşinden çok çok düşük... Bol c vitamini alın canımStresten uyuyamiyorum. Eşim zatürre ve grip ikisi bir arada yani ciğerinde 2 tane leke var. yaklaşık 1 haftadır hasta ama verilen ilaçlar alerji yaptı kullanmadık zatürre olduğunu da bugün öğrendik.Ve ben endişeliyim ister istemez bebeğime yansıyor oda huzursuz.Sadece dertleşmeye ihtiyacım var çok mutsuzum ve huzursuz
Ben bir haftadir yogunluktan hic hissetmiyordum. Bugun dinlenmeye durunca fark ettim. Ben de genel de asagilarda hissetmeye basladim. Daha dogrusu hem asagida, sanki cok affedersin elimi iceri soksam bebegime ulasacakmisim gibi :), hem de yukarida midemim oralarda hissediyorum. Buyuyorlar galiba :) kafa bir tarafta ayaklar bir tarafta :)
Ben de bu hafta resmen ağırlaştım canım hep Yorgun’um uykum var inşallah geçicidir. İlaçlarımı düzenli almıyordum halsiz mi düştüm acaba. Daha çok erken çünkügerçi ilk kızımda hep yorgundum bunda iyi bile geldim bu zamana
Kizlar hastane cikisi icin sadece bundan yaptirmk istiyorum. Baska almasam nolurki. Ilk doğduğunda zaten hastane veriyo 1 takim. Bide yenidogan lardan bi set yaparim kndim. Aldiklarimdan. Bunu cokkkk begendim. 2. Bisey alirsam cok pahali olucak ne diyosunuz. :/ kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?