2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin.sen stres yapmamaya çalış.

benim gibi ağrı yaşayan yok sanırım.bu doğum sancısı gibi bisey olmaz dimi kızlar.Doğum sancısı yasayan deneyimli anneler nasıl oluyo

Gecmis olsun canim .uzme skma kendini hastalik gececek elbet.Sen kendine dikkat et sana bulasmasin .

Cartersta beğendim bende ama almadım hiç kalıpları nasıldır acaba netten baktım
carter'ın bedenlerine küçük diyorlardı ama ben mağazada gittim gördüm ortalama 3kilo dogacak bir bebek için bedenleri tam üzerinde yazan aylarda bebeğin üzerine cuk diye olacak şekilde. ama 3500ün üzerinde doğar ve toparlacık topaarlacık güzel kilo alarak büyürse 1ay ancak giyer alınanları. carters için en mantıklısı yenidoğan için 3aylık olarak almak.ilk dogduunda azcık büyük olur ama 1aydan sonra geniş geniş giyer

canım bu dönemde salgın var inan o kadar çok kişi hasta ki, sen kendine dikkat et, yemeni içmeni ihmal etme, eşinin de ilaçlarını değiştirsin doktor çünkü ilaçsız o süreci atlatamaz. tekrar çok geçmiş olsun

çok sağol ben dikkat ediyorum vitaminlerime vs ilaçlar değişti şükür bu günde uzman doktora geldik bakalım ne diyecek

Kizlar gobusler cok tatli herkese masallah. Bir sorum olucak. Bu seker yuklemesinde 50 lik yuksek cikip 100luk normal cikan cok oluyomuş. O nasil oluyo ???
Benim 50lik 151 çıktı biraz yüksek ama yüzlük hepsi normaldi hatta en son ki kanda aclıktan şekerim düşük çıkmıştı doktor koş yemek ye bayılcan demişti

HErkese merhaba aşağı bölgelerde ağrım oluyor diyenler olmuş evet bende de var son üç gündür sanki bi tekmeyle dışarı çıkacakmış gibi hissediyorum nedendir bilen var mo acaba yorulduğum falan da yok hayır olsun kızlar danışmak istediğim bi konu var ; hastanede giyinmek ve eve döndüğümde misafirlerimin yanında giyinmek için şık bir sabahlıklı takım almak istiyorum 3 parça ayrıca iki de penye lohusa takımı almam 2 parçalı alt üst yani yeterli ve kullanışlı mıdır ? Önerisi olan var mı yada daha akıllıca bir fikri olan ?

Kızlar çoğunuz biliyosunuz benim bebişin hateketleri bi haftadır falan azalmıştı. Dün şunu fark ettim sabahta oldu ama özellikle akşam ve gece yatarken bizim bebiş çok nadir tekme atmaya basladı. Tekmeler yerini ittirmeye ve sürtünmeye bıraktı galiba bebiş bya büyüdü yeri sıkıştı herhalde . Kasıklardaki kemiklerime ayaklarını değdirdi dün akşam resmen ve kaburgalarında hissettim çok değişik insanın içi bi garip oluyor

Canım zatürre çok fazla kişide var şu sıra eşin antibiyotikle iğneyle kısa sürede toparlar ama sen çok dikkat et. Çünkğ bulaşıcı. Ve hiç stres yapamaya çalış stres çekiyor bütün hastalıkları. Maske tak ve vitamin takviyesi al dinlen bol bol. Domuz gribi vs herkes hasta ama geçiyor bir şekilde. Rabbim dermansız dert vermesin.

benim gibi ağrı yaşayan yok sanırım.bu doğum sancısı gibi bisey olmaz dimi kızlar.Doğum sancısı yasayan deneyimli anneler nasıl oluyo
canım okudum ama anlayamadım sertlik olmuyor değil mi. Doğum sancısında sertleşir karnın. Bel ağrın olur. Senşn kasıkların da değil karnın ağrıyorsa hazımsızlık gaz ya da mide sıkıştırması falan olabilir mi.

Benim 50lik 151 çıktı biraz yüksek ama yüzlük hepsi normaldi hatta en son ki kanda aclıktan şekerim düşük çıkmıştı doktor koş yemek ye bayılcan demişti
Benimde 50 lik 150 çıktı sonucu doktor yarın 100 lük yapıcaz dedi inşallah sonucum iyi çıkar birde şeker yüklemeden sonra kötü hissettin mi kendini yoksa yemek yiyince kendine geldin mi tek başıma gidicem hastaneye de

Evet eskisi gibi haldir küldür vuramıyorlar sanırım karnın büyüdü mü bu süreçte dikkat ettin mi hiç. Benim çok büyüdü bu hafta. Bütün karnımı da kapladığına göre bebiş şu aralar büyüme atağında

Kızlar benim bu bebişte karnım top gibi ama aşağıda sanki. Kızımda hep yukarıdaydı. Çok ayakta durmak vs ondan mıdır acaba ya. Haftaya kontrolüm 2 ay sonra göreceğim ama sanki aşağıya inmiş gibi bebiş. Ya da saçmalıyorum ben

hazımsızlık yok.Dünden beri belim de feci agriyo.normalde kalcamda olurdu sağ yada solda.ama simdi adetteki bel ağrısı gibi belimde ağrıyı.agrida bebegin olduğu bölgede oluyo.sertlesmemi yoksa başka bisey mi anlayamıyorum.kasıklarda olan ağrıyı karinda bebegin olduğu bölgede hissediyorum.allahım inşallah erken doğum gibi birşey değildir

Allah eşine acil şifalar versin gerçekten salgın çok feci geçti.. İnş eşinde atlatıcak canım sen muhakkak korunmaya çalış çünkü senin direncin eşinden çok çok düşük... Bol c vitamini alın canım

aynen oyle ben hep bel ve kasik agrisi yasiyorum bide cok hareketli oluyor bide oyle asadaki diyorum heralde suyum patlicak ya bide yani kizimada hamileydim gercekden hamilelikden hamileligige cok fark var. doktorumada daha cok var 2 hafta bekledim simdi bu hafta ultrasyon girmicem sekee yuklemesi olucak sadece sonucu ne zaman cikarsa zeynep kamil baslicam. cok merak ediyorum normalmi bunlar. kizima hic sanci manci yoktu seke seke gidiyordum bu cok farkli

hele ben dusun iki hafta once doktorda 60 kilo ben 62 gordum dun bana biseler oldu 12 kilo aldim oturamiyoru. simdiden patliyorum nefesde gucluk cekiyorum cabuk yoruluyorum uykuLar haram bebekde asadan hareketli cikti cikacak gibi cok agrilarim var belimde kasikda bide bebek resmen asadan cikacak gibi hareketleniyor yatiryorum oyle olunca gecmesini bekliyorum canim yaniyor aha diyorum geliyor bi kac saat sonra hafifliyor

ay ben de bunları çok begeniyorum, belki bende yaptırırım :)

kızlar çatlaklar konuşulmuş, vazelin Petrol rafinelerinden elde edilmiş sentetik bir ürün olduğu için ben pek kullanma taraftarı değilim bununla ilgli yazılarda okumuştum sizde araştırın isterseniz ayrıca bebek yağı da ham petrolden elde edildiği için onu da kullanmıyorum ben, hatta bebek yağı gözeneklerimizi tıkıyormuş ve toksinlerin cilt yoluyla atılmasını engelliyormuş, benimde evde 2 şişe bebek yağım var ama kullanmıyorum organik hindistan cevizi yağı aldım onu kullanmaya başladım, o da zor emiliyor gerçi ama olsun. sabah aksam lierac sürüyorum, duştan çıkıncada hindistan cevzi yağı sürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…