- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 43
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #21.741
Kızlar benim bu bebişte karnım top gibi ama aşağıda sanki. Kızımda hep yukarıdaydı. Çok ayakta durmak vs ondan mıdır acaba ya. Haftaya kontrolüm 2 ay sonra göreceğim ama sanki aşağıya inmiş gibi bebiş. Ya da saçmalıyorum ben
aynen oyle ben hep bel ve kasik agrisi yasiyorum bide cok hareketli oluyor bide oyle asadaki diyorum heralde suyum patlicak
Valla canım önemli bişey diyemiyorum önemli değil de diyemiyorum sürekli bir ağrıysa doktorumu arardım ben olsam. Ya da bir acile gider görünürdüm. Sertleşme de bu dönemde hafif hafif ticari olur ama sürekli olması ard arda olması iyi değildir.hazımsızlık yok.Dünden beri belim de feci agriyo.normalde kalcamda olurdu sağ yada solda.ama simdi adetteki bel ağrısı gibi belimde ağrıyı.agrida bebegin olduğu bölgede oluyo.sertlesmemi yoksa başka bisey mi anlayamıyorum.kasıklarda olan ağrıyı karinda bebegin olduğu bölgede hissediyorum.allahım inşallah erken doğum gibi birşey değildir
Benim belim ağrımıyor hiç ondan rahatım belki de ayaklarım ağrıyor bir de dediğin gibi hareketleri yoruyor bebişin.hele ben dusun iki hafta once doktorda 60 kilo ben 62 gordum dun bana biseler oldu 12 kilo aldim oturamiyoru. simdiden patliyorum nefesde gucluk cekiyorum cabuk yoruluyorum uykuLar haram bebekde asadan hareketli cikti cikacak gibi cok agrilarim var belimde kasikda bide bebek resmen asadan cikacak gibi hareketleniyor yatiryorum oyle olunca gecmesini bekliyorum canim yaniyor aha diyorum geliyor bi kac saat sonra hafifliyor
Aaa okuyunca rahatladım ya sağol. Gerçekten rahim rahatlığı olabilir. Göbeğim bildiğin aşağıda çünkü. Ve sivri hani yanlar bomboş. Ben de alttan muayeneyi hiç sevmiyorum Allahtan çok olmadı şimdiye kadar. Şeyi merak diyorum gittiğimizde bakıyorlar ya rahim ağzı uzunluğuna 4 küsurlu bişey. İnşalllah yine öyledir kısalmamıştır.Ben de basından beri hep kasıklarda hissediyordum bebeği. Doktora sordum ikinci bebek olur oyle dedi rahim daha rahat ve aşağıda dedi.
Ama artık bu gunlerde cikacak gibi hissediyorum bende. O kadar cok baskisi oluyor ki bazen canim aciyor. Hatta içeriden birseyler disari cikmis gibi.
Oglum da böyle değildi daha yukarıda hissediyordum ve herşey yerli yerinde hiçbirşey dışarı çıkmamıştı ilk hamilelik olmasına bağlıyorum
Doktora sorsam alttan muayene korkusu var hiç o toplara girmiyorum.
Bence bu bünyeye göre değişir. Ben hiç acıktığımı hissetmedim midem de bulanmadı. Son kanı verdim işte o zmn çok acıktığımı hissettim ama dört saat falan orda olcaksın çok canın sıkılırBenimde 50 lik 150 çıktı sonucu doktor yarın 100 lük yapıcaz dedi inşallah sonucum iyi çıkar birde şeker yüklemeden sonra kötü hissettin mi kendini yoksa yemek yiyince kendine geldin mi tek başıma gidicem hastaneye de
Yani büyüdü mü bu ara emin değilim ama gerildiğini hissediyorum derimin bazen böyle oluyodu belki de bi anda büyücek ondan geriliyoEvet eskisi gibi haldir küldür vuramıyorlar sanırımkarnın büyüdü mü bu süreçte dikkat ettin mi hiç. Benim çok büyüdü bu hafta. Bütün karnımı da kapladığına göre bebiş şu aralar büyüme atağında
Valla canım önemli bişey diyemiyorum önemli değil de diyemiyorum sürekli bir ağrıysa doktorumu arardım ben olsam. Ya da bir acile gider görünürdüm. Sertleşme de bu dönemde hafif hafif ticari olur ama sürekli olması ard arda olması iyi değildir.
Şeyi merak diyorum gittiğimizde bakıyorlar ya rahim ağzı uzunluğuna 4 küsurlu bişey. İnşalllah yine öyledir kısalmamıştır.
Benimki de hala gergin daha da büyüyecek demekki bu dönemde. Büyüsünler ama tabiYani büyüdü mü bu ara emin değilim ama gerildiğini hissediyorum derimin bazen böyle oluyodu belki de bi anda büyücek ondan geriliyo
Daha ne istiyor annesi vuruyormuş işte maşaşşahsürekli değil 2 3 günde bir oluyor.haftaya kontrolüm var o zamana kadar ard arda olmazsa beklerim diyorum.bide şeker yuklemeside var haftaya o yüzden erken gitmekte istemiyorum ofgerçi oğluşumda ben iyiyim dercesine pıt pıt vuruyor yavrum
Evet 3 üzeri normal zaten. Altı olmasın da üstü güzel :) senin ilki normal Doğum muydu Peki ? benimki normalden de yukardaydı Şuan ama aşağıda çünkü düştü karnım Emin’im. Neyseki normalmiş bebiş de iyi çünkü hareketli baya.Benim rahim ağzı uzunluğun 31mm idi ayrintili ultrasonda canım. Sana gore bayağı kısa ama doktor birşey dememişti. Bende evde bakmıştım o haftalarda 3 um üzerinde olması beklenirmis tam sınırda çıkmış.
Ben de basından beri hep kasıklarda hissediyordum bebeği. Doktora sordum ikinci bebek olur oyle dedi rahim daha rahat ve aşağıda dedi.
Ama artık bu gunlerde cikacak gibi hissediyorum bende. O kadar cok baskisi oluyor ki bazen canim aciyor. Hatta içeriden birseyler disari cikmis gibi.
Oglum da böyle değildi daha yukarıda hissediyordum ve herşey yerli yerinde hiçbirşey dışarı çıkmamıştı ilk hamilelik olmasına bağlıyorum
Doktora sorsam alttan muayene korkusu var hiç o toplara girmiyorum.
Benim belim ağrımıyor hiç ondan rahatım belki de ayaklarım ağrıyor bir de dediğin gibi hareketleri yoruyor bebişin.
Ya bizim ikinci bebiş sürekli hareketliyiz, ilk çocuklar küçük çünkü valla yakalamaca da oynuyoruz saklambaç da. İlk bebek de paso yatıyordum ondan mo yukardaydı acaba. Evet ben de bazen bildiğin genital bölgemde hissediyorum ne işin var evladın okadar aşağıda diyorum.
Canim yeterde artar bile cokta kullanisli olur benceHErkese merhabaaşağı bölgelerde ağrım oluyor diyenler olmuş evet bende de var son üç gündür sanki bi tekmeyle dışarı çıkacakmış gibi hissediyorum nedendir bilen var mo acaba yorulduğum falan da yok hayır olsun kızlar danışmak istediğim bi konu var ; hastanede giyinmek ve eve döndüğümde misafirlerimin yanında giyinmek için şık bir sabahlıklı takım almak istiyorum 3 parça ayrıca iki de penye lohusa takımı almam 2 parçalı alt üst yani yeterli ve kullanışlı mıdır ? Önerisi olan var mı yada daha akıllıca bir fikri olan ?
Canim belki vardir buyumesine daha .Kızlar benim bu bebişte karnım top gibi ama aşağıda sanki. Kızımda hep yukarıdaydı. Çok ayakta durmak vs ondan mıdır acaba ya. Haftaya kontrolüm 2 ay sonra göreceğim ama sanki aşağıya inmiş gibi bebiş. Ya da saçmalıyorum ben
Benimde 3.2 canım gayet iyi dedi takılma herkesin aynı olmaz bildiğim kadarıyla 2.5 altı risk oluyor duBenim rahim ağzı uzunluğun 31mm idi ayrintili ultrasonda canım. Sana gore bayağı kısa ama doktor birşey dememişti. Bende evde bakmıştım o haftalarda 3 um üzerinde olması beklenirmis tam sınırda çıkmış.
Hiç alakası yok canım inanki bu bebeğimde de 14 haftada alttan muyane oldum olacağı varsa sebep buluyoruz işte doktorlat bile bile gunu yapmaz sanmıyorum risk olsaalttan muahane bende 37 haftaya kadar kardim bi arkadasim 25 haftalik bebegini kaybetti belki gubu yoktu ama sebebi gibi oldu
Demiri keser canım olur biter geçmiş olsun şekerde iyi çıkmış şükürKızlar selam, ben bugün sonuçlarımı aldım şeker konusunda çok şükür bir sıkıntım yok daha doktoruma gösteremedim ama sonuçta demir yüksek çıkmış. İlk defa görüyorum böyle bir şey genelde hep düşük olur ya. Demir haplarından mı kaynaklanıyor acaba. Doktoruma yarın sorabileceğim.
teşekkür ederim sağol vitaminlere dikkat ediyorum ama zatürre olduğunu yeni öğrendik inşallah bulasmamistirCanım zatürre çok fazla kişide var şu sıra eşin antibiyotikle iğneyle kısa sürede toparlar ama sen çok dikkat et. Çünkğ bulaşıcı. Ve hiç stres yapamaya çalış stres çekiyor bütün hastalıkları. Maske tak ve vitamin takviyesi al dinlen bol bol. Domuz gribi vs herkes hasta ama geçiyor bir şekilde. Rabbim dermansız dert vermesin.
canım okudum ama anlayamadım sertlik olmuyor değil mi. Doğum sancısında sertleşir karnın. Bel ağrın olur. Senşn kasıkların da değil karnın ağrıyorsa hazımsızlık gaz ya da mide sıkıştırması falan olabilir mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?