2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

aynen oyle ben hep bel ve kasik agrisi yasiyorum bide cok hareketli oluyor bide oyle asadaki diyorum heralde suyum patlicak

Ben de basından beri hep kasıklarda hissediyordum bebeği. Doktora sordum ikinci bebek olur oyle dedi rahim daha rahat ve aşağıda dedi.
Ama artık bu gunlerde cikacak gibi hissediyorum bende. O kadar cok baskisi oluyor ki bazen canim aciyor. Hatta içeriden birseyler disari cikmis gibi.
Oglum da böyle değildi daha yukarıda hissediyordum ve herşey yerli yerinde hiçbirşey dışarı çıkmamıştı ilk hamilelik olmasına bağlıyorum
Doktora sorsam alttan muayene korkusu var hiç o toplara girmiyorum.

Valla canım önemli bişey diyemiyorum önemli değil de diyemiyorum sürekli bir ağrıysa doktorumu arardım ben olsam. Ya da bir acile gider görünürdüm. Sertleşme de bu dönemde hafif hafif ticari olur ama sürekli olması ard arda olması iyi değildir.

Benim belim ağrımıyor hiç ondan rahatım belki de ayaklarım ağrıyor bir de dediğin gibi hareketleri yoruyor bebişin.
Ya bizim ikinci bebiş sürekli hareketliyiz, ilk çocuklar küçük çünkü valla yakalamaca da oynuyoruz saklambaç da. İlk bebek de paso yatıyordum ondan mo yukardaydı acaba. Evet ben de bazen bildiğin genital bölgemde hissediyorum ne işin var evladın okadar aşağıda diyorum.

Aaa okuyunca rahatladım ya sağol. Gerçekten rahim rahatlığı olabilir. Göbeğim bildiğin aşağıda çünkü. Ve sivri hani yanlar bomboş. Ben de alttan muayeneyi hiç sevmiyorum Allahtan çok olmadı şimdiye kadar. Şeyi merak diyorum gittiğimizde bakıyorlar ya rahim ağzı uzunluğuna 4 küsurlu bişey. İnşalllah yine öyledir kısalmamıştır.

Bence bu bünyeye göre değişir. Ben hiç acıktığımı hissetmedim midem de bulanmadı. Son kanı verdim işte o zmn çok acıktığımı hissettim ama dört saat falan orda olcaksın çok canın sıkılır

Yani büyüdü mü bu ara emin değilim ama gerildiğini hissediyorum derimin bazen böyle oluyodu belki de bi anda büyücek ondan geriliyo

sürekli değil 2 3 günde bir oluyor.haftaya kontrolüm var o zamana kadar ard arda olmazsa beklerim diyorum.bide şeker yuklemeside var haftaya o yüzden erken gitmekte istemiyorum of gerçi oğluşumda ben iyiyim dercesine pıt pıt vuruyor yavrum

Şeyi merak diyorum gittiğimizde bakıyorlar ya rahim ağzı uzunluğuna 4 küsurlu bişey. İnşalllah yine öyledir kısalmamıştır.

Benim rahim ağzı uzunluğun 31mm idi ayrintili ultrasonda canım. Sana gore bayağı kısa ama doktor birşey dememişti. Bende evde bakmıştım o haftalarda 3 um üzerinde olması beklenirmis tam sınırda çıkmış.

Yani büyüdü mü bu ara emin değilim ama gerildiğini hissediyorum derimin bazen böyle oluyodu belki de bi anda büyücek ondan geriliyo
Benimki de hala gergin daha da büyüyecek demekki bu dönemde. Büyüsünler ama tabi

Daha ne istiyor annesi vuruyormuş işte maşaşşah yani arada bir benim de oluyor canım normalmiş yalancı kasılmalar deniliyor. Bunhaftalarda olup rahimi Doğuma hazırlarmış.

Evet 3 üzeri normal zaten. Altı olmasın da üstü güzel :) senin ilki normal Doğum muydu Peki ? benimki normalden de yukardaydı Şuan ama aşağıda çünkü düştü karnım Emin’im. Neyseki normalmiş bebiş de iyi çünkü hareketli baya.

alttan muahane bende 37 haftaya kadar kardim bi arkadasim 25 haftalik bebegini kaybetti belki gubu yoktu ama sebebi gibi oldu

olabilir cocuk evisi felan bizde yoruluyoruz tabi ikinci oldundan demekki her hamilelik farkli yani

Canim yeterde artar bile cokta kullanisli olur bence
Canim belki vardir buyumesine daha .
Birde her gebelik ayni olmuyor benim ilk gebeligim kucucuktu herkes ic karnin genis derdi.
Simdi baska bi dunya oldum

Kızlar selam, ben bugün sonuçlarımı aldım şeker konusunda çok şükür bir sıkıntım yok daha doktoruma gösteremedim ama sonuçta demir yüksek çıkmış. İlk defa görüyorum böyle bir şey genelde hep düşük olur ya. Demir haplarından mı kaynaklanıyor acaba. Doktoruma yarın sorabileceğim.

B
Benimde 3.2 canım gayet iyi dedi takılma herkesin aynı olmaz bildiğim kadarıyla 2.5 altı risk oluyor du

alttan muahane bende 37 haftaya kadar kardim bi arkadasim 25 haftalik bebegini kaybetti belki gubu yoktu ama sebebi gibi oldu
Hiç alakası yok canım inanki bu bebeğimde de 14 haftada alttan muyane oldum olacağı varsa sebep buluyoruz işte doktorlat bile bile gunu yapmaz sanmıyorum risk olsa

Demiri keser canım olur biter geçmiş olsun şekerde iyi çıkmış şükür

Kızlar biri Aralık 21 de çekilmiş biri ise dün sabah aradaki fark baya belli sanırım göbüşler aldı başı gidiyor maşallah hepimize

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-28-23-49-49.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 93
  • Screenshot_2018-01-28-23-49-12-1.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 85
teşekkür ederim sağol vitaminlere dikkat ediyorum ama zatürre olduğunu yeni öğrendik inşallah bulasmamistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…