- 10 Aralık 2016
- 143
- 98
- 18
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #21.761
teşekkür ederim sagolasin dikkat ediyorum kendimeAllah eşine acil şifalar versin gerçekten salgın çok feci geçti.. İnş eşinde atlatıcak canım sen muhakkak korunmaya çalış çünkü senin direncin eşinden çok çok düşük... Bol c vitamini alın canım
Aynı kıyafetlerle çekince daha iyi anladımKızlar biri Aralık 21 de çekilmiş biri ise dün sabah aradaki fark baya belli sanırım göbüşler aldı başı gidiyor maşallah hepimize
Seninki de top koymuşsun gibi duruyor çok tatlı :)Kızlar biri Aralık 21 de çekilmiş biri ise dün sabah aradaki fark baya belli sanırım göbüşler aldı başı gidiyor maşallah hepimize
Başta yaygındı kız olduğu belliydi ama şimdi bildiğin erkek göbüşü oldu sağlıkla doğsunlar İnş..Seninki de top koymuşsun gibi duruyor çok tatlı :)
Nemlendirmek iyi gelebilir. Genelde catlamaya basladiginda kasinirmisGöbeği kasinanlar varmı varsa napiyorsunuz
İnş canım hayırlısıyla gel İnş benim daha 2 haftam var kontrole merak ediyorum bıdıkıkızlar yarın detaylı ultrasonum var
nerdeyse 2 ay önce aldım randevuyu
çok heyecanlıyım, her şey çok güzel olsun inşallah
Canım aynı rüyanın benzerini gördüm hiç sıkıntı yapma.ah bu hormonlarBugece felaket kabus gördüm doğum yapmıştım erken doğum okadar seviyorum okadar öpüyorum ki kızımı koklaya koklaya doyamıyorum sonra fenalaştı ve bi anda öldü ellerimde aklımı yitiriyodum rüyamda nefesim kesildi doktorlara bağıramadım sesim çıkmadı... Dünki sancı falan etkiledi sanırım hamilelikteki bu rüyaları hiç sevmiyorum... Hepmi aynı olur yaa
Benimkide öyle.erkek göbeği :)Başta yaygındı kız olduğu belliydi ama şimdi bildiğin erkek göbüşü oldu sağlıkla doğsunlar İnş..
Temiz cikmasina sevindim .ilkkez duyuyorum bende canim ilaclardandir .Kızlar selam, ben bugün sonuçlarımı aldım şeker konusunda çok şükür bir sıkıntım yok daha doktoruma gösteremedim ama sonuçta demir yüksek çıkmış. İlk defa görüyorum böyle bir şey genelde hep düşük olur ya. Demir haplarından mı kaynaklanıyor acaba. Doktoruma yarın sorabileceğim.
Masallah canim epey fark vr aradaKızlar biri Aralık 21 de çekilmiş biri ise dün sabah aradaki fark baya belli sanırım göbüşler aldı başı gidiyor maşallah hepimize
Var zaten çatlakların.oncekinden kalma :)) Allah'tan sonradan belli olmuyor :)Nemlendirmek iyi gelebilir. Genelde catlamaya basladiginda kasinirmis
Canim bende dun gece gordum de gordum .Bugece felaket kabus gördüm doğum yapmıştım erken doğum okadar seviyorum okadar öpüyorum ki kızımı koklaya koklaya doyamıyorum sonra fenalaştı ve bi anda öldü ellerimde aklımı yitiriyodum rüyamda nefesim kesildi doktorlara bağıramadım sesim çıkmadı... Dünki sancı falan etkiledi sanırım hamilelikteki bu rüyaları hiç sevmiyorum... Hepmi aynı olur yaa
Guzel haberlerle gel ins canim .kızlar yarın detaylı ultrasonum var
nerdeyse 2 ay önce aldım randevuyu
çok heyecanlıyım, her şey çok güzel olsun inşallah
Bisey olmamistir canim icini ferah tut ama bundan sonrasina dikkat et .Hafta sonu taşındık ve haliyle hem ayakta fazla kaldım 2 gün hemde sürekli eğilip yerden kıyafet alıp gardolaba dizdim şimdi iş yerinde herkes kızdı bu halde eğilip durdunmu diye eğilmek zararlımı ki ben bilmiyordumbişey olurmu sizce
Canim bende dun gece gordum de gordum .
Artik uyandigimda cok sinirliydim
Guzel haberlerle gel ins canim .
Bisey olmamistir canim icini ferah tut ama bundan sonrasina dikkat et .
Bende tasinacaktim hamileyim die vazgectim.simdi cile cekiyorum aile binasinda.bugun bi ciktim disari 2 tinerciyle karsilastim
Allah korusun cnm, rüyaların tersi çıkar derlerBugece felaket kabus gördüm doğum yapmıştım erken doğum okadar seviyorum okadar öpüyorum ki kızımı koklaya koklaya doyamıyorum sonra fenalaştı ve bi anda öldü ellerimde aklımı yitiriyodum rüyamda nefesim kesildi doktorlara bağıramadım sesim çıkmadı... Dünki sancı falan etkiledi sanırım hamilelikteki bu rüyaları hiç sevmiyorum... Hepmi aynı olur yaa
Nasil alirtirirsan oylemgidiyo ben emzigede sallamaya da alistirdim emzik neysede keske sallamaya alistirmasaydim ama bazen insan mecbur kaliyoKizlar emzik kullandirmayi dusunuyormusunuz .
Ve ayakta sallamayi.
Ben oglumda ikisinide yaptim.Baska turlu hep agliyordu ama sizin dusuncenizi merak ettim
çevremde onu yapmam bunu yapmam diye büyük konuşanların en hasını yaptığını gördüğüm için gerekirse yaparım diyorumKizlar emzik kullandirmayi dusunuyormusunuz .
Ve ayakta sallamayi.
Ben oglumda ikisinide yaptim.Baska turlu hep agliyordu ama sizin dusuncenizi merak ettim
Hiç alakası yok canım inanki bu bebeğimde de 14 haftada alttan muyane oldum olacağı varsa sebep buluyoruz işte doktorlat bile bile gunu yapmaz sanmıyorum risk olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?