2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bugece felaket kabus gördüm doğum yapmıştım erken doğum okadar seviyorum okadar öpüyorum ki kızımı koklaya koklaya doyamıyorum sonra fenalaştı ve bi anda öldü ellerimde aklımı yitiriyodum rüyamda nefesim kesildi doktorlara bağıramadım sesim çıkmadı... Dünki sancı falan etkiledi sanırım hamilelikteki bu rüyaları hiç sevmiyorum... Hepmi aynı olur yaa

Canım aynı rüyanın benzerini gördüm hiç sıkıntı yapma.ah bu hormonlar

Hafta sonu taşındık ve haliyle hem ayakta fazla kaldım 2 gün hemde sürekli eğilip yerden kıyafet alıp gardolaba dizdim şimdi iş yerinde herkes kızdı bu halde eğilip durdunmu diye eğilmek zararlımı ki ben bilmiyordum bişey olurmu sizce

Temiz cikmasina sevindim .ilkkez duyuyorum bende canim ilaclardandir .
Kızlar biri Aralık 21 de çekilmiş biri ise dün sabah aradaki fark baya belli sanırım göbüşler aldı başı gidiyor maşallah hepimize
Masallah canim epey fark vr arada

Canim bende dun gece gordum de gordum .
Artik uyandigimda cok sinirliydim
kızlar yarın detaylı ultrasonum var
nerdeyse 2 ay önce aldım randevuyu
çok heyecanlıyım, her şey çok güzel olsun inşallah
Guzel haberlerle gel ins canim .
Bisey olmamistir canim icini ferah tut ama bundan sonrasina dikkat et .
Bende tasinacaktim hamileyim die vazgectim.simdi cile cekiyorum aile binasinda.bugun bi ciktim disari 2 tinerciyle karsilastim

Valla taşındım ama çok yoruldum iş yerindeki herkeste kızdı sen hamilesin bu halinle sen niye eğildin kalktın diye Allahım korusun İnşallah bişey yapmamışımdır yavruma

Kizlar emzik kullandirmayi dusunuyormusunuz .
Ve ayakta sallamayi.
Ben oglumda ikisinide yaptim.Baska turlu hep agliyordu ama sizin dusuncenizi merak ettim

Allah korusun cnm, rüyaların tersi çıkar derler

Ve ayakta sallamayi.
Ben oglumda ikisinide yaptim.Baska turlu hep agliyordu ama sizin dusuncenizi merak ettim
Nasil alirtirirsan oylemgidiyo ben emzigede sallamaya da alistirdim emzik neysede keske sallamaya alistirmasaydim ama bazen insan mecbur kaliyo

Ve ayakta sallamayi.
çevremde onu yapmam bunu yapmam diye büyük konuşanların en hasını yaptığını gördüğüm için gerekirse yaparım diyorum

Hiç alakası yok canım inanki bu bebeğimde de 14 haftada alttan muyane oldum olacağı varsa sebep buluyoruz işte doktorlat bile bile gunu yapmaz sanmıyorum risk olsa

yani diyorum zaten bebegin yasacagi gun yokmus ama sebeb gibi goruluyor iste oda 25 haftalik kaybedince cok etkilenmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…