2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
En başta birçok tecrübeli annenin tavsiyesi üzerine park yatağa karar vermiştim. İçim çok rahattı park yatak alacaktım.
Sonra başta eşim olmak üzere kardeşim vs düşüncemin değişmesine neden oldular.
Eşim Yok öyle yatak mı olur adam gibi beşik alalım ben sevmiyorum onları çadır gibi vs diye diye soğuttu beni
Zaten içimde heves vardı karyola beşiklere. Onun da gazıyla fikrim değişti.
Gelin görün ki beyfendinin de dün fikri değişti. Şimdi park yatak alalım diyor. Delirtecek beni valla. Joie nin park yatağını görmüş çok beğenmiş. Mini beşiği varmış bilmem ne? Ona ikna çabasında. Bugün gidip alalım e bebekten diyor
Ben ise napsam bilemedim yine
Gerçi çilek in karyolasında aklım. Vazgeçmeyi düşünmüyorum. Ay ne çok konuştum siZe döktüm içimi

Banada tam pihtilasma diyemem dedi .oladabilir olmayadabilir dedi.O oyle deyince cok takmadim .muayene gunumde doktoruma danisayim bi .
Magnezyum eksikligi yapar canim .doktorundan iste yinede vermezse kendin alirsin .

Bugün hiç iyi değilim kızlar elim ayağım şiş misafirlikteyim ankarada rahat rahat yatmayı uzanmayı özledim son iki gün eve gitcem inşaAllah
Ya ben 1 gece bile kalamıyorum artık. Perişan oluyorum resmen. Evine git bir an önce rahat rahat dinlen Can'ım :)
Can'ım ben doldurmak gerekiyor diye biliyorum. Hatta bi arkadaşım gitmişti ama 2 günü dolmadığı için 2 gün ekstra rapor almak zorunda kaldı.

Ah ah.
Valla aynı durumu yaşayan ve atamasını bebeği için yakmış biri olarak öncelik bebeğin diyorum.
6 yıldır bebek sahibi olmayı 7 yıldır atanmayı bekliyordum. Çalış çalış ömrüm geçti. Ve ikisi aynı anda geldi. Hem atamam oldu hem hamile kaldım. Başka şehirde yalnız eşim ailem olmadan ...
göze alamadım.
Bence önceliğin bebeğin. Benim eşimde yıllarca idarecilik yapıtı ben de memurdum bi okulda. Zorluğunu sorumluluğunu bilirim idareciliğin. Sonraki süreçlerde bebeğinin sana ihtiyacı olacak.

Cok sasrdim .Perinatolog cok fazla degil ileriki donemde tansiyonunun takibini doktorun yapmali dedi.oladabilir olmayabilirde deyince cok onemli degil sandim.
Doktorumlada gorusmedim .Ona randevu alip gidiyim ozaman

aynı abisi:)

Aynı fikirdeyim. Herkes park yatağı ovse de mobilya alacağım. Yatak odama da senin begendigin beşikten :)

32 dolunca yani 33 ün ilk günü alınıyor

arksdaslar niye ben resim yukluyemiyorum resmin boyutunuda kucultuyorum yok yi e kabul etmiyor
Uygulamadanmi giriyorsun
Gunaydin canim kendini kotu hissedersen mecbur kullanacaksin .
Ben oglumdada kullanmistim..
Ozellikle misafirlikte gezmede cok iyi oluyor.
Simdide kullanmayi dusunuyorum.
Tek seferlik kullanmiyorum acikcasi

ben de 32 de ayrılıcam ama hesaplamadım henüz.

Bence vucutsal birsey .hamilelikte bakiyosun kadin 40 kilo almis ama cocuk zayif oyle olsa cocukta kilolu olurdu.

Çok teşekkürler arkadaşım.bende bildiğim bikac şey soyliyim.bi onceki ogunle ertesi sabahki ogün arasında en fazla 10-12 saat olması gerekiyormuş.tarçın iyi bir kan sekeri dengeleyiciymis ama dozunu çok iyi ayarlamak gerekirmiş.fazlası bebekte toksik etki yaparmış Allah korusun.yani cok azcik meyvelerin üstüne serpilebilir herhalde .bazen minicik muzun falan üstüne dokuyorum.bol su içmek ve stresten de uzak durmamız gerekirmiş.insallah bir sıkıntı yaşamadan atlatiriz bugünleri.ayrıca keten tohumuda iyi gelirmiş diye söylediler ama onu daha arastirmadim.birde sutte bile glikoz olduğunu duyunca şok geçirdim.ne zormus doğru dürüst beslenmek

Eki Görüntüle 2105992 biz de ayrıntıdan geldik kizim bi masallahinizi alirizEki Görüntüle 2105992
Masallah canim nasil gecti sorun yoktur insallah.
Gecenlerde bi yere bebek görmeye gittim oyun halısı içine anne yani bebeği içine koyup yatırabilecegın bir sey almıs ona koymus cok da güzel duruyodu. Bu oyun halısında hangisini almak lazım ki acaba
Ben babynestten vazgectim.oyun halisida dogsun kendini toparlasin sonra alirim diye dusunuyorum.

Ya su erkekleri anlamiyorum ben ya hep onlar diyor kadinlarin kilavuzu olsa vs diye de kendileride bi cesitler yanii.
Dun benimkiylede bozustum da bebek arabasini ve puseti zaten 1 yil kullanmazmisim almama gerek yokmus arac onda olurmus.
Hem dogurup hem araci vermicem haberi yok

Ya hiç olur mu bebek arabası olmadan. Bebeğe göre değişir bu durum. Kullanmadan bilinmez ki. Bizimki de tam tersi bebek arabasında en başta baya uçtu. Travel sistemler falan. En çok ben kullanıcam oysaki. Israrcı oldu ama sonunda o da anladı gidip bakınca. Kullanışlı teavellerde çok pahalıydı.
Erkek milleti çeşit çeşit işte. Kadınlara bir kılavuz yeter oysa ki

32 yi doldurmak lazım diye bliyorum da çok sıkıntı değil o hafta rapor al sonra doğum iznine ayrıl birde doktorun tarihde oynayabiliyorsa pazartesiden başlatsın iznini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…