- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.701
Eki Görüntüle 2105992 biz de ayrıntıdan geldik kizim bi masallahinizi alirizEki Görüntüle 2105992
Bence etmiyordur canim. Ben daha once tok gitmistim ve cikmisti. Doktor aclik toklukla ilgili bir sey demedi.İdrarda enfeksiyona baktırmak için aç tok farkediyo muydu?
Banada tam pihtilasma diyemem dedi .oladabilir olmayadabilir dedi.O oyle deyince cok takmadim .muayene gunumde doktoruma danisayim bi .O sol taraftaki damarlarda bende de var sıkıntı pıhtılaşma varmış aynı şeyi banada söyledi doktorum. Tansiyon sorunu ve bebek normalden daha zayıf doğabilir dedi. Bende telaş yaptım hatta hemen hemen 1 ay olacak doktorum bini söylediğinde çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım herşey yolunda rahat ol
Magnezyum eksikligi yapar canim .doktorundan iste yinede vermezse kendin alirsin .Kizlar ben son iki hafta icerisinde gece 3 sefer sol bacağıma giren kramp yuzunden uyandim. İlki o kadar siddetliydiki hatta agrisi iki uc gun surdu bacagimda. Neden kaynaklaniyor olabilir? Ve neden sol bacagim hep. Gittigim sabit bir doktor yok ve hepsi cok ilgisiz. Doktora sorsam hamilelikte olur deyip yollayacagina o kadar eminim ki o yuzden doktora gitmek dahi istemiyorum.
Ya ben 1 gece bile kalamıyorum artık. Perişan oluyorum resmen. Evine git bir an önce rahat rahat dinlen Can'ım :)Bugün hiç iyi değilim kızlar elim ayağım şiş misafirlikteyim ankarada rahat rahat yatmayı uzanmayı özledim son iki gün eve gitcem inşaAllah
Can'ım ben doldurmak gerekiyor diye biliyorum. Hatta bi arkadaşım gitmişti ama 2 günü dolmadığı için 2 gün ekstra rapor almak zorunda kaldı.Merhaba kizlar, 32. Haftada izne ayrilacaklara bir sorum var. Ben persembeleri yeni haftaya giriyorum 8 mart persembe tam 32 haftalik oluyorum. Persembe mi ayrilmaliyim yoksa cuma da calisip haftayi bitirmeli miyim. Hatta pazartesiden ayrilsam super olur agirlastm belime agri vuruyor fitik da var. Yani 32 yi doldurmak mi gerekiyor bunu soruyorum
Ah ah.Bende 2 yıldır ciddi manada çalışarak bu kadroya geçtim. Bircok kişinin aksine sabahlara kadar anayasa calistigim gunleri biliyorum.. O kadar emeği çöp e de atmak istemiyorum.. Ve ben 5 yil bebek tedavisi gördüm geçen mayıs ayında tedaviyi bıraktım maddi olarak zorlandığım için.. Eylul ayinda atamam oldu ve işe başladığım gün rahatsizlandim.. Hastahaneye goturduler hamile olduğumu öğrendim.. Uzum bir süre kendim bile inanamadım.. Şimdi bir yandan emek verip geldiğim kadro diğer yandan ise uzun yıllardır beklenen bir bebek.. Çok arada kaldım..
Cok sasrdimSol damarda direnç bende de var ama ben buna bağlı ecopirin kullanıyorum. Bu durum 30. Haftalardan sonra tansiyon yüksekliği yapıyor yani şuan tansiyonunuzun normal olması sıkıntı olmayacagı anlamına gelmiyor, ayrıca bebeğin düşük Doğum ağırlığıyla doğmasına,anne karnında gelişmemesine bağlı doğumun erkene alınmasına sebep olabiliyor. Uterusa bağlanan bu damarlarda direnç görülmesi annenin ileriki gebelik haftalarında preeklemsi ile karşı karşıya kalabilme ihtimalininde sinyalini verebiliyor . Yanii demem o ki doktorlarınızın sıkıntı Yok yaa önemli bir şey değil demlerine şaşırdım enazından erken dönemde aspirin türevi kan sulandırıcılar başlanarak bebekte görülebilecek kilo alımına bağlı eksikliklerin önüne kolaylıkla geçilebilir, bence doktorunuzla bu konuyu birkez daha görüşün ya da bir perinatalogla
aynı abisi:)Bence peynir zeytin ceviz çoğaltılabilir ya tabiki kilo alacağız depolarımız dolacak. Sadece Doğum için değil ki. Sonra o depolarla 6 ay bebek beslenecek. Bilmiyorum kendimi mi kandırıyorhm ama karbonhidrat dışında kısmayı doğru bulmuyorum. Bir öğünde 3 köfte nedir yabenim 3 yaşındaki kızım bile 2 taneyle doyuyor :)))
Canım şöyle bişey var hanilelikte vücut depoları dolduruyor. Ben buna gerçekten inanıyorum. 59 kiloyla hamile kaldım anlamadığım bir hızda 82 yelle doğuma gittim 40 ında 66 ydım. Eğer karbonhidrat ve çok yağlı tüketmiyorsak ve vücut alıyorsa gerçekten vücudun ihtiyacı vardır diye düşünüyorum.
Maşallah çok net kime benziyor :)
En başta birçok tecrübeli annenin tavsiyesi üzerine park yatağa karar vermiştim. İçim çok rahattı park yatak alacaktım.
Sonra başta eşim olmak üzere kardeşim vs düşüncemin değişmesine neden oldular.
Eşim Yok öyle yatak mı olur adam gibi beşik alalım ben sevmiyorum onları çadır gibi vs diye diye soğuttu beni
Zaten içimde heves vardı karyola beşiklere. Onun da gazıyla fikrim değişti.
Gelin görün ki beyfendinin de dün fikri değişti. Şimdi park yatak alalım diyor. Delirtecek beni valla. Joie nin park yatağını görmüş çok beğenmiş. Mini beşiği varmış bilmem ne? Ona ikna çabasında. Bugün gidip alalım e bebekten diyor
Ben ise napsam bilemedim yine
Gerçi çilek in karyolasında aklım. Vazgeçmeyi düşünmüyorum. Ay ne çok konuştumsiZe döktüm içimi
32 dolunca yani 33 ün ilk günü alınıyorMerhaba kizlar, 32. Haftada izne ayrilacaklara bir sorum var. Ben persembeleri yeni haftaya giriyorum 8 mart persembe tam 32 haftalik oluyorum. Persembe mi ayrilmaliyim yoksa cuma da calisip haftayi bitirmeli miyim. Hatta pazartesiden ayrilsam super olur agirlastm belime agri vuruyor fitik da var. Yani 32 yi doldurmak mi gerekiyor bunu soruyorum
Uygulamadanmi giriyorsunarksdaslar niye ben resim yukluyemiyorum resmin boyutunuda kucultuyorum yok yi e kabul etmiyor
Gunaydin canim kendini kotu hissedersen mecbur kullanacaksin .Canlar gunaydin
Güle oynaya tatili bitirdik yarin okullar aciliyor dolayisiyla is basi zamani ama az once agzim burnum tikanmis bogazlarim agriyarak uyandim Daha dun aksam misafirlikteydik hicbir seyim yoktu ne ara hasta oldum Yarin okula nasil gidecegim bilmiyorum hic rapor almadan dogum iznini bekleyecektim güya
Ben oglumdada kullanmistim..Kizlar bebek bakim ortusu/alt degistirme ortusu hakkinda dusunceleriniz nedir? Gercekten gerekli seyler mi? Disari misafirlige falan gittigimizde gerekli olacagini dusunuyorum. Ama ev icin de gerekli mi sizce? Bir de kullanan anneler, o ortuler tek kullanimlik mi?
ben de 32 de ayrılıcam ama hesaplamadım henüz.Merhaba kizlar, 32. Haftada izne ayrilacaklara bir sorum var. Ben persembeleri yeni haftaya giriyorum 8 mart persembe tam 32 haftalik oluyorum. Persembe mi ayrilmaliyim yoksa cuma da calisip haftayi bitirmeli miyim. Hatta pazartesiden ayrilsam super olur agirlastm belime agri vuruyor fitik da var. Yani 32 yi doldurmak mi gerekiyor bunu soruyorum
Bence vucutsal birsey .hamilelikte bakiyosun kadin 40 kilo almis ama cocuk zayif oyle olsa cocukta kilolu olurdu.Peki sence benim yememle mi alakalı bebeğin kilosu. Bu bana çok mantıklı gelmiyo. Çünkü zaten öyle çok yemiyorum. Toplamda 11 kilo aldım. Ama diyetten çıkmıştım o sebeple hızlı almış oldum. Yoksa zaten diyet yapanlar bence benden fazla yiyor. Metabolizmamda sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Bi bakalım şeker yüklemesi ne çıkacak ona göre diyete başlatabilir doktor.
Çok teşekkürler arkadaşım.bende bildiğim bikac şey soyliyim.bi onceki ogunle ertesi sabahki ogün arasında en fazla 10-12 saat olması gerekiyormuş.tarçın iyi bir kan sekeri dengeleyiciymis ama dozunu çok iyi ayarlamak gerekirmiş.fazlası bebekte toksik etki yaparmış Allah korusun.yani cok azcik meyvelerin üstüne serpilebilir herhalde .bazen minicik muzun falan üstüne dokuyorum.bol su içmek ve stresten de uzak durmamız gerekirmiş.insallah bir sıkıntı yaşamadan atlatiriz bugünleri.ayrıca keten tohumuda iyi gelirmiş diye söylediler ama onu daha arastirmadim.birde sutte bile glikoz olduğunu duyunca şok geçirdim.ne zormus doğru dürüst beslenmekMeyveden korkma canım listemde 3 porsiyon var ara öğünde hepside. Bende çok canım çekerdi bazen tadımlık yerdim bisküvi çikolata falan şimdi hepten kescem inşallah :) meyveden alırım artık. Hata oluşuyor canım ekran görüntüsü alıp atayım bide
Masallah canim nasil gecti sorun yoktur insallah.Eki Görüntüle 2105992 biz de ayrıntıdan geldik kizim bi masallahinizi alirizEki Görüntüle 2105992
Ben babynestten vazgectim.oyun halisida dogsun kendini toparlasin sonra alirim diye dusunuyorum.Gecenlerde bi yere bebek görmeye gittim oyun halısı içine anne yani bebeği içine koyup yatırabilecegın bir sey almıs ona koymus cok da güzel duruyodu. Bu oyun halısında hangisini almak lazım ki acaba
Ya su erkekleri anlamiyorum ben ya hep onlar diyor kadinlarin kilavuzu olsa vs diye de kendileride bi cesitler yanii.En başta birçok tecrübeli annenin tavsiyesi üzerine park yatağa karar vermiştim. İçim çok rahattı park yatak alacaktım.
Sonra başta eşim olmak üzere kardeşim vs düşüncemin değişmesine neden oldular.
Eşim Yok öyle yatak mı olur adam gibi beşik alalım ben sevmiyorum onları çadır gibi vs diye diye soğuttu beni
Zaten içimde heves vardı karyola beşiklere. Onun da gazıyla fikrim değişti.
Gelin görün ki beyfendinin de dün fikri değişti. Şimdi park yatak alalım diyor. Delirtecek beni valla. Joie nin park yatağını görmüş çok beğenmiş. Mini beşiği varmış bilmem ne? Ona ikna çabasında. Bugün gidip alalım e bebekten diyor
Ben ise napsam bilemedim yine
Gerçi çilek in karyolasında aklım. Vazgeçmeyi düşünmüyorum. Ay ne çok konuştumsiZe döktüm içimi
cok sukur iyi gecti nasıl rahatladımMasallah canim nasil gecti sorun yoktur insallah.
Ben babynestten vazgectim.oyun halisida dogsun kendini toparlasin sonra alirim diye dusunuyorum.
Ya hiç olur mu bebek arabası olmadan. Bebeğe göre değişir bu durum. Kullanmadan bilinmez ki. Bizimki de tam tersi bebek arabasında en başta baya uçtu. Travel sistemler falan. En çok ben kullanıcam oysaki. Israrcı oldu ama sonunda o da anladı gidip bakınca. Kullanışlı teavellerde çok pahalıydı.Ya su erkekleri anlamiyorum ben ya hep onlar diyor kadinlarin kilavuzu olsa vs diye de kendileride bi cesitler yanii.
Dun benimkiylede bozustum dabebek arabasini ve puseti zaten 1 yil kullanmazmisim almama gerek yokmus arac onda olurmus.
Hem dogurup hem araci vermicem haberi yok
32 yi doldurmak lazım diye bliyorum da çok sıkıntı değil o hafta rapor al sonra doğum iznine ayrıl birde doktorun tarihde oynayabiliyorsa pazartesiden başlatsın izniniMerhaba kizlar, 32. Haftada izne ayrilacaklara bir sorum var. Ben persembeleri yeni haftaya giriyorum 8 mart persembe tam 32 haftalik oluyorum. Persembe mi ayrilmaliyim yoksa cuma da calisip haftayi bitirmeli miyim. Hatta pazartesiden ayrilsam super olur agirlastm belime agri vuruyor fitik da var. Yani 32 yi doldurmak mi gerekiyor bunu soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?