2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar bebisimin ilk bebek bezini aldim hic aklimda yokken. Migrosta huggies bezlerde %40 indirim vardi. 1 numara yenidogan dan aldim bir oaket 64 lu. Simdi bezin icine iki bardak su doktum nerdeyse aninda emdi. İki dk sonra da kupkuruydu bez. Ve yumuşacık. Ben sevdim insallah bebegim de sever. Sizin de aklinizda bulunsun bakarsaniz eger. Ben 64 luyu 17 liraya aldim.

Sabah biz de eşimle bu konuyu tartıştık. Ne gerek var buna diyor. Çok biliyormuş gibi
Gerekli olur canım ev batmasın diye. Sonuçta altını açtığında da Velet'ler çiş kaka yapabilir. Kirlenmediği sürece de kullanılabilir bence.

Cok biliyorlar gercekten evde kullanmak neyse de bence misafirlige gittiginde veya disari ciktiginda kullanmak cok mantikli. Ne baskasinin evini kirletirsin. Ne de disardaki o toplu alt degistirme yerlerine yatirirsin bebegi. Temiz temiz oh misZ

Bugün hiç iyi değilim kızlar elim ayağım şiş misafirlikteyim ankarada rahat rahat yatmayı uzanmayı özledim son iki gün eve gitcem inşaAllah

Merhaba kizlar, 32. Haftada izne ayrilacaklara bir sorum var. Ben persembeleri yeni haftaya giriyorum 8 mart persembe tam 32 haftalik oluyorum. Persembe mi ayrilmaliyim yoksa cuma da calisip haftayi bitirmeli miyim. Hatta pazartesiden ayrilsam super olur agirlastm belime agri vuruyor fitik da var. Yani 32 yi doldurmak mi gerekiyor bunu soruyorum

Arkadaşlar bir devlet okulunda idarecilik yapıyorum..
Sorum şu ki tecrübeli arkadaşlar doğum sonrası sürecinde süt iznini nasıl kullandılar.. Idarecilikten öğretmenliğe dönmek mi mantıklı yoksa 3saat süt iznini idarecilikte kullanmak mi.. Malum okul öncesi her zaman süt izninde sorun yaşanan bir kademe olmuştur.. Öğretmenliğe döndüğümde başka okula geçeceğim ve yönetim bunu nasıl karşılar bilemiyorum.. Kafam çok karıştı.. Idarecilige devam etsem temmuzda ise donmem gerekecek fakat ogrermenlige donsem 1 ay daha bebegimle vakit geçirebileceğim.. Bu konuda tecrübesi olanlardan yardım istiyorum lütfen..

Canim 35 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum bende doğum sonrasına daha fazla iznim kalsın diye ama ağırlaştığı söylemişsin o kadar kötü mu yani.. Bende de bel fıtığı var çünkü korktum şimdi..

CAnım bunu bende merak ediyorum girincemi ayrılıyoruz dolduruncamı ayrılıyoruz

Çok şık görünüyor, gri sarı da çok güzel uyum sağlamış canım güle güle kullanın inşallah

Benim de persembeleri yeni hafta basliyor Haftaya kontrolum var doktordan net tarih isteyecegim ben ne kadar erken olursa o zaman cikmak istiyorum persembe baslayacak olursa uc gun onden rapor alirim heralde

Canim ben de gecen sene idareciydim Yazin mulakata girdim ve düşük puan aldim o zaman uzulmustum simdi iyi ki öyle olmus diyorum Ki ben brans ogretmeniyim ek dersim yari yariya azaldi buna ragmen tekrar dönmem heralde idareciliğe sen zaten ek dersi hep full alacaksin kadro varsa hic düşünme derim

Canım ben oglum da mavi olanı kullanıyorum kızım içinde yandaki kumaşları aldım kendim yapacağım. Hem misafirlikte hemde evde kullaniyorum. Cok rahat ve pratik. Gerçekten kullanışlı tavsiye ederim

Eklentiler

• Screenshot_20180204-134726.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 70
Ben de ayrılıcam 32 de 1 günde beklemem senin yerinde olsam ek ders acısından düşünürsen tabi ki cuma da git. Çünkü o dort gun ek dersin yanabilir idarete danısmak lazım

Canım ben oglum da mavi olanı kullanıyorum kızım içinde yandaki kumaşları aldım kendim yapacağım. Hem misafirlikte hemde evde kullaniyorum. Cok rahat ve pratik. Gerçekten kullanışlı tavsiye ederim
Cok guzel gorunuyorlar canim. Kendin nasil yaptin? Kumaslar arasina baska bir malzeme koydun mu yumusak olsun diye? Bir de makine dikisi mi? Ben de bir cok seyi kendim yapmak istedim ama makinem olmadigindan hic cesaret edemiyorum.

Bende 2 yıldır ciddi manada çalışarak bu kadroya geçtim. Bircok kişinin aksine sabahlara kadar anayasa calistigim gunleri biliyorum.. O kadar emeği çöp e de atmak istemiyorum.. Ve ben 5 yil bebek tedavisi gördüm geçen mayıs ayında tedaviyi bıraktım maddi olarak zorlandığım için.. Eylul ayinda atamam oldu ve işe başladığım gün rahatsizlandim.. Hastahaneye goturduler hamile olduğumu öğrendim.. Uzum bir süre kendim bile inanamadım.. Şimdi bir yandan emek verip geldiğim kadro diğer yandan ise uzun yıllardır beklenen bir bebek.. Çok arada kaldım..

Gecenlerde bi yere bebek görmeye gittim oyun halısı içine anne yani bebeği içine koyup yatırabilecegın bir sey almıs ona koymus cok da güzel duruyodu. Bu oyun halısında hangisini almak lazım ki acaba

Eklentiler

• 167C7A1E-FC33-4B67-8D08-F54BCBA8A41D.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 70
  • 900AB19E-2A92-4592-8DDA-C79824DC6607.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 68
Bence peynir zeytin ceviz çoğaltılabilir ya tabiki kilo alacağız depolarımız dolacak. Sadece Doğum için değil ki. Sonra o depolarla 6 ay bebek beslenecek. Bilmiyorum kendimi mi kandırıyorhm ama karbonhidrat dışında kısmayı doğru bulmuyorum. Bir öğünde 3 köfte nedir ya benim 3 yaşındaki kızım bile 2 taneyle doyuyor :)))

Canım şöyle bişey var hanilelikte vücut depoları dolduruyor. Ben buna gerçekten inanıyorum. 59 kiloyla hamile kaldım anlamadığım bir hızda 82 yelle doğuma gittim 40 ında 66 ydım. Eğer karbonhidrat ve çok yağlı tüketmiyorsak ve vücut alıyorsa gerçekten vücudun ihtiyacı vardır diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 2105992 biz de ayrıntıdan geldik kizim bi masallahinizi alirizEki Görüntüle 2105992
Maşallah çok net kime benziyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…