- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.681
Kizlar bebek bakim ortusu/alt degistirme ortusu hakkinda dusunceleriniz nedir? Gercekten gerekli seyler mi? Disari misafirlige falan gittigimizde gerekli olacagini dusunuyorum. Ama ev icin de gerekli mi sizce? Bir de kullanan anneler, o ortuler tek kullanimlik mi?
Aynı soru benimde kafamda dolaşıp duruyor:))gerçi ben çarşamba günü rapor alcam düğünümüz var ama geriye kalan günlerdede gitmek istemiyorum:))Benimde hiç gidesim yok yaa 32.hafta gelir gelmez ayrılıcam da beş hafta nasıl gidicem bilmiyorum
Cok biliyorlar gercektenSabah biz de eşimle bu konuyu tartıştık. Ne gerek var buna diyor. Çok biliyormuş gibi
Gerekli olur canım ev batmasın diye. Sonuçta altını açtığında da Velet'ler çiş kaka yapabilir. Kirlenmediği sürece de kullanılabilir bence.
Amin amin bende ondan korkuyorum zaten düşük tansiyonluyum. Allah tüm yavrulara vaktinde saglıkla kavusmayı nasip etsinNidilat 7. Aydan sonra küçük oğlumda içtim tansiyon sıkıntısı yaptı acil bıraktım ozaman İnş sana çok iyi gelir vakitli gelsin kuzular İnşallah
Canim 35 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum bende doğum sonrasına daha fazla iznim kalsın diye ama ağırlaştığı söylemişsin o kadar kötü mu yani.. Bende de bel fıtığı var çünkü korktum şimdi..Merhaba kizlar, 32. Haftada izne ayrilacaklara bir sorum var. Ben persembeleri yeni haftaya giriyorum 8 mart persembe tam 32 haftalik oluyorum. Persembe mi ayrilmaliyim yoksa cuma da calisip haftayi bitirmeli miyim. Hatta pazartesiden ayrilsam super olur agirlastm belime agri vuruyor fitik da var. Yani 32 yi doldurmak mi gerekiyor bunu soruyorum
MasallahEki Görüntüle 2105992 biz de ayrıntıdan geldik kizim bi masallahinizi alirizEki Görüntüle 2105992
CAnım bunu bende merak ediyorum girincemi ayrılıyoruz dolduruncamı ayrılıyoruzMerhaba kizlar, 32. Haftada izne ayrilacaklara bir sorum var. Ben persembeleri yeni haftaya giriyorum 8 mart persembe tam 32 haftalik oluyorum. Persembe mi ayrilmaliyim yoksa cuma da calisip haftayi bitirmeli miyim. Hatta pazartesiden ayrilsam super olur agirlastm belime agri vuruyor fitik da var. Yani 32 yi doldurmak mi gerekiyor bunu soruyorum
Çok şık görünüyor, gri sarı da çok güzel uyum sağlamış canım güle güle kullanın inşallahKızlar babymall da da hergün indirim var. E bebek gibi. Bugün bebek arabaları indirimde. Düşünenler bir incelesin.
Biz Kraft london aldık. 850 den 590 a düşmüştü.
Chicco lite way ile arasında çok gittik geldik. Beynimiz yandı karşılaştırmaktan
Ama kraftın kumaşı falan daha çok hoşumuza gitmişti. Tentesi de daha iyi kapanıyor. Chicco daha ucuz. 480 falan o.
Kraft ta renk seçeneği pek Yok. Gri siyah ve gri sarı vardı. Biz sarıyı tercih ettik
İnş göründüğü gibi gelir.
Merhaba kizlar, 32. Haftada izne ayrilacaklara bir sorum var. Ben persembeleri yeni haftaya giriyorum 8 mart persembe tam 32 haftalik oluyorum. Persembe mi ayrilmaliyim yoksa cuma da calisip haftayi bitirmeli miyim. Hatta pazartesiden ayrilsam super olur agirlastm belime agri vuruyor fitik da var. Yani 32 yi doldurmak mi gerekiyor bunu soruyorum
Arkadaşlar bir devlet okulunda idarecilik yapıyorum..
Sorum şu ki tecrübeli arkadaşlar doğum sonrası sürecinde süt iznini nasıl kullandılar.. Idarecilikten öğretmenliğe dönmek mi mantıklı yoksa 3saat süt iznini idarecilikte kullanmak mi.. Malum okul öncesi her zaman süt izninde sorun yaşanan bir kademe olmuştur.. Öğretmenliğe döndüğümde başka okula geçeceğim ve yönetim bunu nasıl karşılar bilemiyorum.. Kafam çok karıştı.. Idarecilige devam etsem temmuzda ise donmem gerekecek fakat ogrermenlige donsem 1 ay daha bebegimle vakit geçirebileceğim.. Bu konuda tecrübesi olanlardan yardım istiyorum lütfen..
Kizlar bebek bakim ortusu/alt degistirme ortusu hakkinda dusunceleriniz nedir? Gercekten gerekli seyler mi? Disari misafirlige falan gittigimizde gerekli olacagini dusunuyorum. Ama ev icin de gerekli mi sizce? Bir de kullanan anneler, o ortuler tek kullanimlik mi?
Ben de ayrılıcam 32 de 1 günde beklemem senin yerinde olsam ek ders acısından düşünürsen tabi ki cuma da git. Çünkü o dort gun ek dersin yanabilir idarete danısmak lazımMerhaba kizlar, 32. Haftada izne ayrilacaklara bir sorum var. Ben persembeleri yeni haftaya giriyorum 8 mart persembe tam 32 haftalik oluyorum. Persembe mi ayrilmaliyim yoksa cuma da calisip haftayi bitirmeli miyim. Hatta pazartesiden ayrilsam super olur agirlastm belime agri vuruyor fitik da var. Yani 32 yi doldurmak mi gerekiyor bunu soruyorum
Çok sağol Can'ım. İçimize sindi rengi. Açıkçası eşim illa mavi olsun der diye endişe etmiştimÇok şık görünüyor, gri sarı da çok güzel uyum sağlamış canım güle güle kullanın inşallah
Cok guzel gorunuyorlar canim. Kendin nasil yaptin? Kumaslar arasina baska bir malzeme koydun mu yumusak olsun diye? Bir de makine dikisi mi? Ben de bir cok seyi kendim yapmak istedim ama makinem olmadigindan hic cesaret edemiyorum.Canım ben oglum da mavi olanı kullanıyorum kızım içinde yandaki kumaşları aldım kendim yapacağım. Hem misafirlikte hemde evde kullaniyorum. Cok rahat ve pratik. Gerçekten kullanışlı tavsiye ederim
Bende 2 yıldır ciddi manada çalışarak bu kadroya geçtim. Bircok kişinin aksine sabahlara kadar anayasa calistigim gunleri biliyorum.. O kadar emeği çöp e de atmak istemiyorum.. Ve ben 5 yil bebek tedavisi gördüm geçen mayıs ayında tedaviyi bıraktım maddi olarak zorlandığım için.. Eylul ayinda atamam oldu ve işe başladığım gün rahatsizlandim.. Hastahaneye goturduler hamile olduğumu öğrendim.. Uzum bir süre kendim bile inanamadım.. Şimdi bir yandan emek verip geldiğim kadro diğer yandan ise uzun yıllardır beklenen bir bebek.. Çok arada kaldım..Benim de persembeleri yeni hafta basliyor Haftaya kontrolum var doktordan net tarih isteyecegim ben ne kadar erken olursa o zaman cikmak istiyorum persembe baslayacak olursa uc gun onden rapor alirim heralde
Canim ben de gecen sene idareciydim Yazin mulakata girdim ve düşük puan aldim o zaman uzulmustum simdi iyi ki öyle olmus diyorum Ki ben brans ogretmeniyim ek dersim yari yariya azaldi buna ragmen tekrar dönmem heralde idareciliğe sen zaten ek dersi hep full alacaksin kadro varsa hic düşünme derim
Bence peynir zeytin ceviz çoğaltılabilir ya tabiki kilo alacağız depolarımız dolacak. Sadece Doğum için değil ki. Sonra o depolarla 6 ay bebek beslenecek. Bilmiyorum kendimi mi kandırıyorhm ama karbonhidrat dışında kısmayı doğru bulmuyorum. Bir öğünde 3 köfte nedir yasağol canım dünden beri basladık bakalım kuzenin nasıl besleniyordu canım verdikleri diyet listesindeki gibi iki dilim ekmek 5 adet zeytin 2 dilim peynir iki adet ceviz i adet yumurta vardı aynen uyguladım fakat doymadım yasabahta bi arkadasıma doktor aynı listeye göre bune böyle bebek bu şekildeki miktarla kilo alamaz tatlıdan sekerden pirinçten kızartmadan şekeri ykseltecek şeylerden uzak dursun gerisini istediği kadar yesin demiş kahvaltı yapalı yarım saat oldu olmadı acım şu anda
Canım şöyle bişey var hanilelikte vücut depoları dolduruyor. Ben buna gerçekten inanıyorum. 59 kiloyla hamile kaldım anlamadığım bir hızda 82 yelle doğuma gittim 40 ında 66 ydım. Eğer karbonhidrat ve çok yağlı tüketmiyorsak ve vücut alıyorsa gerçekten vücudun ihtiyacı vardır diye düşünüyorum.Peki sence benim yememle mi alakalı bebeğin kilosu. Bu bana çok mantıklı gelmiyo. Çünkü zaten öyle çok yemiyorum. Toplamda 11 kilo aldım. Ama diyetten çıkmıştım o sebeple hızlı almış oldum. Yoksa zaten diyet yapanlar bence benden fazla yiyor. Metabolizmamda sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Bi bakalım şeker yüklemesi ne çıkacak ona göre diyete başlatabilir doktor.
Maşallah çok net kime benziyor :)Eki Görüntüle 2105992 biz de ayrıntıdan geldik kizim bi masallahinizi alirizEki Görüntüle 2105992
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?