2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kaçlık yükleme yaptırmıştın. Bana ilk 50lik yapıldı yüksek çıkınca 100 lük yapıldı sadece 1 değer yüksek çıktı yarın dahiliye gitcem inşallah diyet yap der oda. İnsülin bana zor olur çünkü günde 2 defa kan cıvıtıcı yapıyorum. inşallah gebelik bitince ortadan kalkar tamamen
bana 75 lik yaptılar direkt. Kendi druma mesaj attım diyet yap dedi ama katı bir diyet mi anlamadım. Ben de sulandırıcı yapıyorum mos mor kollarım:KK43:

Bende ikinci çocukta izin daha önemli tecrüben yok henüz ama iki çocuğa bakmak daha zordur diye düşünüyorum.. Gerci sınfta 25 öğrenciye bakıyorum ama insanın kendi çocuğu olunca sorumluluk daha fazla gibi..
Evet canım 2 çocukta gerçekten daha çok lazım daha çok sorumluluk daha çok ilgi isteyecekler. İlk zamanlar zaten bir kaos olacak.

Kızlar okula geldim geleli kızım durmuyor karnımda güm güm güm...nefes alamıyorum...normalde hareketliydi ama arada bir duruyordu sabah 9dan beri sürekli bi kıpırtı...bi sorun mu var acaba :110:
Benim de aynı şekildeydi. Bugün doktora gittim hiç bir sorun yok dedi. Hatta okulla alakalı mı dedim. Yan duruyordu bebiş. Bence dönmeye çalışıyor benimki :)

Karnım felaket kaşınıyor kızlar ve derim dökülüyor resmen bebe yağı vazelin faln sürüyorum daha çok kaşınıyor ancak göbeğini açınca geçiyor kaşıntı göbek açık geziyorum evde :işsiz:
Canım la rocheposeyin lipikar serisi var, bebekleri için. cilt doktoru onu önerdi bana bide yıkama jeli var. iksini kullanıyorum, ben bayagı rahatladım, kaşıntım yok artık
La Roche Lipikar Baume AP+ Plus 400 Ml- Bebek,Çocuk Ve Yetişkinlerde Çok Kuru Ve Atopiye Eğilimli Ciltler İçin Vücut Balsamı

Canım la rocheposeyin lipikar serisi var, bebekleri için. cilt doktoru onu önerdi bana bide yıkama jeli var. iksini kullanıyorum, ben bayagı rahatladım, kaşıntım yok artık
La Roche Lipikar Baume AP+ Plus 400 Ml- Bebek,Çocuk Ve Yetişkinlerde Çok Kuru Ve Atopiye Eğilimli Ciltler İçin Vücut Balsamı
Nerde satılıyor bu eczanedemi bide fiyatı nedir acaba

Kızlar akıntı durumunuz nedir yaa ben hiç kuru kalmıyorum neredeyse su gibi koku yok arada krem gibi beyaz oluyor bebeğimin suyuna falan bakıyor drum su değil yani niye böyle oluyor
Normal canım benim de öyle. İç çamaşırı yetiştiremiyorum resmen. O bölgenin hep ıslak olması gerekiyor sanırım. Ben de tam bilmiyorum nedenini ama benim de uzun zamandır hep ıslak. Mantar olacak diye korkuyorum.

Kızlar akıntı durumunuz nedir yaa ben hiç kuru kalmıyorum neredeyse su gibi koku yok arada krem gibi beyaz oluyor bebeğimin suyuna falan bakıyor drum su değil yani niye böyle oluyor
Benim de ayni özellikle ssabahlari yataktan kalktığımda oluyo doktoruma söyledim sorun değil o dedi

Kizlar bende diseti kanamasi basladi.normalmis yaziyor nette ama yinede cok canim sıkıldı.sizlerde de oluyor mu?zaten fircaliyordum bunun disinda yapilacak bisey var mi?

canım benim bayadır oluyo her fırcalamada hatta diş doktorumdan randevu almıştım kadın doğum doktorum gitmene gerek yok dedi.hormonlardan oluyo burun kanamalarında olur dedi

Kizlar bende diseti kanamasi basladi.normalmis yaziyor nette ama yinede cok canim sıkıldı.sizlerde de oluyor mu?zaten fircaliyordum bunun disinda yapilacak bisey var mi?
bende de oluyo canım sıkma canını ben ciddiye bıle almadım hormonlardan herseyimiz değişiyo normaldir bence

ciddi anlamda dişeti kanamam yok.düzenli fırçalamadığımda oluyor. kan görüyorum az az.ben hamilelikten diye düşünmemiştim pek ama ondan demek.

Ya simdi baktimda biraz saracoglu kekigi suda kaynatip o suyla fircalamayi oneriyor.aklinizda bulunsun kizlar Ben denicem.Bu hamilelik cok zor ismis.cevaplariniz icin ayrica tesekkur ediyorum.

Ben de öyle düşündüm. Sağlam ve uygun bisey bulsam hemen alicam. 150 yi geçmesin diyorum. 4. Aydan sonra bebek açısından çok güvenli olmuyorlar. Zaten yaz bebisleri olduklari için arada yere falan koymak lazım ki rahatca hareketlensinler. Uzun vadeli kullanılmıyorlar. Tiny love u geçen gün ebebekte gördüm ama bence fazla pahallı gerek yok o kadarlık biseye. Fisher price a ben de bakiyorum ama o da 250 en uygunu
  • Fisher price yağmur ormanın174 e düşmüştü geçen gün baby mall da. Şimdi baktım 250 olmuş tekrar :( takip etmek lazım hergün. Bir de chicco nun var 150 tl ye. Güzel görünüyor Can'ım. Ama görmek istiyorum tabi. O güzelse alınabilir.

Aynı durumdayım Can'ım. Su gibi akıntı. Bazen beyaz.
Bez koyuyorum ben katlayıp. Onu da hemen değiştirmezsem koku da oluyor ister istemez. Yetişemiyorum resmen. Zaten iç çamaşırlarımın çoğu olmuyor. Yeni de almadım. Bez koymasam hiç yapamam.

Bende İdrar yolu enfeksiyonu başladı sanıyorum.. Çünkü kasıklarım yanıyo sanki değişik bi ağrı var bugun kontrole 1 hafta var daha off İnş çabuk geçer bebiş bu hafta benimde az oynuyo sanıyorum dönem dönem böyle olucak telaşe yapmayalım İnş arada pıt pıt dese yeter içimizi rahat ettirsinlerde

Ben dişçiye gitmiştim canım, paradontax diş macunu ve hassas dişler için fırça kullan ve eskisinden daha çok fırçala, kanıyor diye bırakma sakın demişti, o ara geçti şimdi bir kaç gündür yine başladı. Sen de hassas fırça alıp daha sık fırçala istersen

• Fisher price yağmur ormanın174 e düşmüştü geçen gün baby mall da. Şimdi baktım 250 olmuş tekrar :KK43: takip etmek lazım hergün. Bir de chicco nun var 150 tl ye. Güzel görünüyor Can'ım. Ama görmek istiyorum tabi. O güzelse alınabilir.
Baya uygunmuş aslında keşke şuanda da o fiyat olsaydı alınabilirdi. Chicconunkini ben de gördüm nette sade bisey ama gerçekte görsek iyi olurdu aslında. Bakalım inşallah uygun ve kaliteli bisey buluruz

Back
X