- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
- #23.141
Kuaförler elinde hangi boya varsa en iyisi bu en bitkiseli bu falan diyorlar geneldeBenim de diplerim cikmis .baktikca kendime moralim bozuluyor.kuaforde bitkisel yaparlarmi acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuaförler elinde hangi boya varsa en iyisi bu en bitkiseli bu falan diyorlar geneldeBenim de diplerim cikmis .baktikca kendime moralim bozuluyor.kuaforde bitkisel yaparlarmi acaba
Dr muayenem yarindi .sabretmeye calisiyorum.simdi gecti bidaha gelirse mecbur gidicem .Canım en büyük sıkıntı zaten stres bence bir doktora görün içini rahatlat. Stres yapınca benim karnım kaskatı kesiliyor hemen sende stres yaptın sanırım. Ama nolur nolmaz görün düşünmek daha çok strese sokar seni
O anlık olmuştur içini ferah tut birşey olmamıştır Allahın izniyle . Zaten yarın kontrolün varmış. Bol bol sıvı tüket sola uzan dinlen bugün.Dr muayenem yarindi .sabretmeye calisiyorum.simdi gecti bidaha gelirse mecbur gidicem .
O da dogru .oyle yaparlarmi acaba ?sormak lazim .Kuaförler elinde hangi boya varsa en iyisi bu en bitkiseli bu falan diyorlar geneldeBelirtisiznesne senin boyanın adı neydi alsak ondan boyatsak olmaz mı acaba...sonra da vicdan yapıp vazgeçiyorum da ben...kestirsem de şu pislik turuncular biraz gitse bari
Canim ben bugun aldim babyjem kuveti ve diger banyo malzemelerini.Kizlar E bebek te sevi bebe ürünlerinde indirim var. Küveti ve diğer banyo malzemelerini daha önce kullanan var mı? Şimdiden alsam mı erken mi bilemedim.
Babyjem de indirimde ikisi arasında hangisi daha iyidir?
Ben iki ayrı çanta yapmıştım ufak elde taşınan. Çantanın içine direkt kıyafetleri değilde hurçla koymuştum. Elinde olan herhangi valiz, çantayı degerlendir bence yeni almaya gerek yok. 34. Hafta civarı hazırlamıştım oğlumda .nasipse şimdi de öyle yapayım diyorum. Oğlumda hastane çantama koyduklarımı not etmiştim o kağıdı buldum ama bir türlü resim eklenmiyor anlamadim gitti. Fikir olurdu sizlereBende hastane çıkışında bebek arabasının anakucağını kullanmayı düşünüyorum. Ama çanta konusunda napsam bilemedim. Senin gibi yapmakta mantıklı hurçlara koyduğun zaman gerçekten düzenli olur. İki ayrı çantada alabilirim bilemedim en mantıklısı ne olur. Herkes bana şimdiden hazırlamaya başla diyor. Acaba başlasammı ben son aya bırakmayı düşünüyorum. 34 35 haftalarda yapsam normal heralde.
Aynen ya sanki aracin hasarini konusunca esimle tekrar gelio .susunca gidioO anlık olmuştur içini ferah tut birşey olmamıştır Allahın izniyle . Zaten yarın kontrolün varmış. Bol bol sıvı tüket sola uzan dinlen bugün.
Güle güle kullanın canım. Ben de gidip alayım o zaman. Hiçbir fikrim yok ilk çocuk olunca her şeyi soruyorum :)Canim ben bugun aldim babyjem kuveti ve diger banyo malzemelerini.
Oglumdada kullanmistim memnundum.
Bu indirimin bidaha olacagini sanmiyorum
2 gündür bende de var bişeyler de anlayamadım o yüzden ne desem bilemiyorum sana da...daha doktora falan da gidemedik belki yarın sabah 2 saat dersim boş o zaman gideriz...Dün çok aşırı hareketliydi bebeğim bugün daha normal hareketleri...kasılma gibi sancı gibi bişey var sanki ama enfeksiyon da olabilir...ben bi de oğlumda 1 gece boyunca sancı çektim anlamamışım...hamileyim normaldir diye diye esgeçmek de doğru değil yani sonuçtaAynen ya sanki aracin hasarini konusunca esimle tekrar gelio .susunca gidiogulsemmi aglasammi bilemedim.neyse cana gelen mala gelsin
Ben de hic uyuyamiyorumYaa neden böyle oluyor ki, bu dönem hamileleri mi böyle oluyor acaba. Arkadaşlar anlatıyor yok şöyle uyurdum yok böyle uyurdum, aylardır uykusuzum, her şey bi tuhaf..
Bence o toplanmayla kasilma toplanmasi ayni degil. Ben kasilma oldugunda farkli bir toplanma hissediyorum. Boyle tas gibi oluyor bir kisim ve orasi sanciyor. Ama bebegin toplanmasi o kadar sert olmuyor. Bir de bebek toplandigi yeri belli esiyor. Benim bir gobek resmim var gorsen gulersin :) sol tarafta oyle bir toplanmisti karnim resmen yamulmus :)Bende de yangın var normalde deli gibi üşeyen insanımdır kat kat giyinip öyle geçiririm kışı yazın bile yorgansız yatamam ama şimdi açıyorum göbüşü evde akşamları öyle geziyorum. Birde bu toplanma olayı bence kasılma değil ya benimki de çok toplanıyor özellikle solumda hep kafasını bile hissediyorum hep solumda. Kendi keyfiyle yerini beğenmekle alakalı bir durum diye düşünüyorum. Yada çok döndükleri için ve artık kocaman oldukları için bize toplanma gibi geliyor olabilir. Benimki çok dönüyor mesela ama en son gelip solda durup tekmeliyor hep ben hiç kasılma diye düşünmedim onu.
Ben de ne canta konusunda ne de tasima konusunda karar veremedim. Portbebe almak istemiyorm. Cok cirkin ve gereksiz geliyor. Bebek arabasini travel almazsak ayrica anakucagi almayi da dusunmuyorum. Battaniyeye sarili kucakta tasisak olmaz mi ya? Zaten bizim ev hastaneye cok yakin.Kızlar hastane çantası olarak ne kullanacaksınız nasıl birşey alacaksınız. Bebek çantası falan nasıl olacak hiç bir fikrim yok. Bu ay çantaları alacağım hangisi en kullanışlı olur acaba. Birde bebeği hastaneden çıkarırken anakucağı mı kullanacaksınız portbebe mi
geçmiş olsunKizlar cok kotu durumdayim ya .
Sancim vardi .artti.arabadaydim ufak bi kaza yaptim .buyuk birsey degil korkmadim ama uzuldum sanirim simdi cok fena sancim var bicak gibi saplaniyo karnimda vajinada .Birsey olmaz degilmi.
Ğöalesef canım her gelen yıl bir önceki yılı aratıyor bizim okul malesef çoğunluğu veli zıruyla gelen çocuklardan oluşuyor ve çocuklar açıkça okulda olmak istemediklerini söylüyorlar ve ortaokuldan çok yetersiz altyapıyla geliyorlar 9. Sınıfta inan okuma yazma bilmeyen öğrencilerim var bunu farkedip derhal veliyi çsğırdım ve beni dahada şok eden durum velinin bundan habersiz olmasıydıAçıkçası ben şimdi o velilere acıdım öyle anlatmışsınızki nasıl olurda %0 olur başarı ve her derste sanıyorum toplu bi sıkıntı var okulda hele müdürün malzeme bu demesi beni ayrı şok etti şahsen ben liseye giden çocuk sahibiyim bana müdür öyle bi laf diyecek kendimi kaybederim çok merak ettim kendi çocuklarını acaba neyle yapmışlar malzemesi neyden..... Sistem okadar kötü okadar kötü ki şuan hiçbirimizin okuduğu gibi okumuyorlar bende lise okudum ama oğlum sanki lise değil 2 ünv hazırlanıyor bilmiyorum Anadolu olduğu içinmi ama çevremdede görüyorum zaten zamane çocukları sıkıntı büyütmeyen bilmiyor gerçekten bu halimize şükredecez ondan eminim diğer oğlum 8 yaşında listeye gidenden çok daha zaman farkı var.... Allah yardım etsin çocuk doğurmak değil yetiştirmek marifet...
Son soruna cevap verebilirim yengemin hiç göğüs ucu yoktu bı pompa var uç çıkartıyor ilk zamanlar öyle yaptı sonra yigenim emekli emekli çıkardı ucu :)Kızlar bişeyler sorucam bundan almayı düşünen yada alan var mı
Bide su kameralı telsiz değilde tek kamera olup telefona bağlananlar var onlardan kullananınız var mı telsimiz var henüz bakmadık calısıyo mu hala diye ama iyi bişeyde değil ne pil dayanıyo ne sarj onlra baktım ama bilemedim nasıldır
Son sorumda ilkinde göğüs ucu kullanan var mı emzirirken ben nuk kullandım bi 4 ay filan şimdide alayım bulunsun diyorum ama şimdi pek heryerde yok nuk aventinkinden memnun herkes
Ayyy canım benim benimki horluyor bi de uyku apnesi var, yastıkla bogasım geliyorBen de hic uyuyamiyorumgece kirk kere uyaniyorum. Nefes alamiyorum. Ates basiyor. Esim ustunu ort diye baski yapiyor ona ayri sinir oluyorum
ne yapacam bilmem. Bazen kocayi yataktan atasim geliyor da kiyamiyorum
keske karicim sen rahat yat ben yerde kivrilirim deyip yerde yatsa 3 aycik ne var
Bence o toplanmayla kasilma toplanmasi ayni degil. Ben kasilma oldugunda farkli bir toplanma hissediyorum. Boyle tas gibi oluyor bir kisim ve orasi sanciyor. Ama bebegin toplanmasi o kadar sert olmuyor. Bir de bebek toplandigi yeri belli esiyor. Benim bir gobek resmim var gorsen gulersin :) sol tarafta oyle bir toplanmisti karnim resmen yamulmus :)
Ben de ne canta konusunda ne de tasima konusunda karar veremedim. Portbebe almak istemiyorm. Cok cirkin ve gereksiz geliyor. Bebek arabasini travel almazsak ayrica anakucagi almayi da dusunmuyorum. Battaniyeye sarili kucakta tasisak olmaz mi ya? Zaten bizim ev hastaneye cok yakin.
Ben oğlumla beraber yatıyorum eşim TV karşısında uyuya kalıyor diye onada salona yatak açıyorum dün gece geldin Efes sesinden uyandım ben geçtim salona yattım adamida oğlanla biraktimAyyy canım benim benimki horluyor bi de uyku apnesi var, yastıkla bogasım geliyorüstünü ört deme hastalığı hepsinde var demek ki
ben gideyim başka odada yatayım diyor öyle de içime sinmiyor, bi gün ben salonda yattım boynum tutuldu. Yatakları ayırmayın, eşleri dışlamayın diyor uzmanlar ama sinir sistemim buna ne kadar daha dayanır bilmiyorum
![]()
Allahtan benimki her zaman horlamiyorAyyy canım benim benimki horluyor bi de uyku apnesi var, yastıkla bogasım geliyorüstünü ört deme hastalığı hepsinde var demek ki
ben gideyim başka odada yatayım diyor öyle de içime sinmiyor, bi gün ben salonda yattım boynum tutuldu. Yatakları ayırmayın, eşleri dışlamayın diyor uzmanlar ama sinir sistemim buna ne kadar daha dayanır bilmiyorum
![]()
Ben de bebek arabasının anakucağıyla çıkarmayı düşünüyorum.. tam yatan anakucaklarından aldım portbebeye gerek yoktur herhalde..Ben bebek arabasının anakucağını düşünüyorum hastaneden çıkarken altına battaniye serip ayrıca portbebe alsammı bilemedim. Çanta içinde böyle çok şaşalı birşeye gerek yok sanırım. Bir ufak bir büyük çanta yeter galiba.
Ben sırt çantası almayı düşünüyorum bebek eşyaları için.sonrasında da rahat kullanırım gibi geldi.kendime ayrıca küçük bir valiz hazırlarım.