2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kızçeler merhabalar,

gebelikte karpal tünel sendromu, yani kollarda sinir sıkışması yaşayanlarınız vardır elbette diye düşünüyorum...
fizik tedavi doktoruma gittim, artık geceleri bilekliklerimi takıp yatıyorum, çok ağrıyor kollarım , uyuşuyor, ısırıyordum bazen,15 gün kullan , eğer fayda etmezse emg çekilip, iğne yaparız dedi, çok erken başlamış dedi birde , sizlerde kaçıncı hafta başladı.....

Merhabalar en once kontrolden cıktım cok enteresandı el ayak ve kordon hepsi yüzünün önündeydi oğlusun yüzünü goremedim malesef. Karnımdaki toplanma yine oldu doktor kasılma dedi rahım kanalı normal ama erken dogum riskine karsı nidilat içicem. Sadece bebegın gobek cevresi 1 hafta on gün geride bacak boyuda bi hafta ilerde ikisini oranlayınca haftası tutuyo ama gobek olayı sıkıntı. Neden olur sonuc ne olur bilen var mı

Be
kızçeler merhabalar,

gebelikte karpal tünel sendromu, yani kollarda sinir sıkışması yaşayanlarınız vardır elbette diye düşünüyorum...
fizik tedavi doktoruma gittim, artık geceleri bilekliklerimi takıp yatıyorum, çok ağrıyor kollarım , uyuşuyor, ısırıyordum bazen,15 gün kullan , eğer fayda etmezse emg çekilip, iğne yaparız dedi, çok erken başlamış dedi birde , sizlerde kaçıncı hafta başladı.....

benimde 3 haftadır var canım.bide annem her iki bilekten de ameliyat oldu bende de ilerlemez inşallah diyorum geceleri özellikle çok uyuşuyor

Hanimlar reflu basladi bende.. Perisan oldum bugun. Sizde de var mi? Bu zamana kadar hic boyle bisey yasamamistim cok kotu bisey

Canım ılık bir duşta aynı işi görür ah oğlumda ictiğim bozanın haddi hesabı yok kilo aldırıyo maalesef bende burda okudum maya üstüne su içiyomuşşun yarım saat bişey yemiyomussun onu denicem maya süt yapıyo gercekten su e bebekte satılan iceceklerden de içmiştik onların iceriğide maya bana baya süt yapmıstı

Canım bende maya yi burada okudum yeni doğum yapan kuzenime söylemiştim. O hafta sonu mayalı poğaça yemiş ve gece sütü bol bol akmış. Mayayı sade yiyip su icmek mideyi kaldırabilir belki ama mayalı poğaça da yenilebilir. Rezene çayı yeşillik bulgur bol bol su bol bol sutumuz olacak insallah

Yok duymuyorum. Ama 1.saat 193, 2.saat 201çıktı.
Benim de açlık 85 1.saat 230 2.saat 150 çıkmıştı...dikkat et dedi...ekmek hamurişi tatlı pirinç patates yemiyorum ve her gün yürüyorum...2 gün önce devlette zorla 50lik yaptılar o da açlık 80 1.saat170 çıkmış doktorum ne der bilmiyorum...

Benim de açlık 85 1.saat 230 2.saat 150 çıkmıştı...dikkat et dedi...ekmek hamurişi tatlı pirinç patates yemiyorum ve her gün yürüyorum...2 gün önce devlette zorla 50lik yaptılar o da açlık 80 1.saat170 çıkmış doktorum ne der bilmiyorum...
Canım doktor sonucu gördükten sonra banada bilgi verirmisin benimde 50 likte açlık 84 1 saat sonrasıda 152 çıktı.benim doktor çok önemsemedi gibi dikkat et diyetine dedi ama ben hic diyet yapmadım ki

kızçeler merhabalar,

Canım benim iki aydır öyle, bileklerime atel kullanmam gerekiyor ama onunla da kaşınıyorum. Sabah uyandığımda iki saat falan ellerimi kullanamıyorum, ılık suyla açma kapama hareketi yaparak ağır ağır açılıyor, gün içinde kasılan parmaklarım oluyor, tetik parmak diyorlar, bebeyagıyla masaj yaparak açıyorum . Bu ara omzuma doğru da ağrımaya başladı, daha çok sızlama şeklinde.. Fizik tedavici 10 gün tedaviye gel dedi ama geçmeyebilir dedi, araba kullanamıyorum ellerimden dolayı, toplu taşıma sıkıntı, eşim de hergün izin alamıyor gidemedim o yüzden tedaviye.. bana iğne falan yapamayız hamilelere yapmıyoruz demişti. Sana hangi iğneden bahsetti acaba?

Merhabalar en once kontrolden cıktım cok enteresandı el ayak ve kordon hepsi yüzünün önündeydi oğlusun yüzünü goremedim malesef. Karnımdaki toplanma yine oldu doktor kasılma dedi rahım kanalı normal ama erken dogum riskine karsı nidilat içicem. Sadece bebegın gobek cevresi 1 hafta on gün geride bacak boyuda bi hafta ilerde ikisini oranlayınca haftası tutuyo ama gobek olayı sıkıntı. Neden olur sonuc ne olur bilen var mı
Bunu saba doktor mu dedi göbek çevresi sıkıntı diye... 1 hafta gerilik sanki önceki kontrolündede vardı öyle hatırlıyorum ama bacak kısmı önde diyorsun... Şöyle ki bacak boyu herzaman ölçümde daha önemli canım gerilik tespiti için bebeğin göbeğinin ufak çıkması sadece biraz zayıf olduğunu gösterir ki toplar merak etme yakalayacaktır İnşallah bendede gerilik var şuanda pazartesi yi bekliyorum ilerleme yoksa sıkıntı değil biliyorum oyuzden onun takibindeyim... Bol protein tüketip istirahatle halledersin İnş canım Allaha emanet yavrularımız

Karnın çok büyük diyen mallardan bıktım artık arkadaş benim karnım milleti gerdi, ne çok seviyorlar boş konuşmayı:KK11: illa moral bozacak bişey buluyorlar ... gerizekalı cahil pislikler
Kötü niyetli demiyolardır canım yaa stres yapma kendine... Keşke bana deseler öyle büyüyor diyince nasılsın mutlu oluyorum bi bilsen büyüyor bebeğim diye.. Maşallah desinler yeter

ben de düşündüm ama doktorum kına da kullanma dedi. sen sormuş muydun? bu arada hala inanç hocaya gidiyorsun değil mi?
Sormadım ama kullanıyorum, hint kınası falan riskli kullanımı ama bu ele yakılan kınadan. Asistanı sormuştu bende ele yakılan kına demiştim. Boya olsaydı hocaya söyleyecektim dedi:)) ablamda doktor o da kullandı gebeliğinde. Tanıdığım bir aktardan aldım.

Kötü niyetli demiyolardır canım yaa stres yapma kendine... Keşke bana deseler öyle büyüyor diyince nasılsın mutlu oluyorum bi bilsen büyüyor bebeğim diye.. Maşallah desinler yeter

İşte sıkıntı orda canım benim bir maşallah demiyorlar... kaç aylık diye 7 diyorum 9 aylık gibi diyo bir maşallah demiyo... iyi ki söyledin gerizekalı diyebilsem keşke böyle mallara , nazar değdirecekler pislikler

İşte sıkıntı orda canım benim bir maşallah demiyorlar... kaç aylık diye 7 diyorum 9 aylık gibi diyo bir maşallah demiyo... iyi ki söyledin gerizekalı diyebilsem keşke böyle mallara , nazar değdirecekler pislikler
Sende evet ya maşallah karnından kilo aldım de mecbur kalıp maşallah derler... Karşı taraf demezse biz diyince mecbur kalıyorlar diyolar

Banada bu karın erkek karnı diyolar :deli::olamaz:

Onlar öyle diyorsa erkektir o cahiller her haltı bilir çünkü doktorda kim oluyo , cahil cühala sürüye sormamız lazım bizim herşeyi :kızgın: bıktırdılar beni ya... bu insanlar niye fikirleri sorulmadan her halta yorum yapıyo bilmiş bilmiş vallahi bezdim

Back
X