2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Selam kizlar. E bebekteki şu araba hakkında ne düşünüyorsunuz ? Fiyat olarak çok uygun geldi bana. Kullanan,almayi düşünen var mı ? 799 tl bu arada.

Merhaba canim bende bu arabadan dusunuyorum gecen e bebekte baktim gayet guzel biraz arka tekerleri baya buyuk ama diger arabalardada ayniydi. Yanliz internette ayni model farkli marka 700 tl ye var.

Merhaba canim bende bu arabadan dusunuyorum gecen e bebekte baktim gayet guzel biraz arka tekerleri baya buyuk ama diger arabalardada ayniydi. Yanliz internette ayni model farkli marka 700 tl ye var.
Canım e bebekten almak daha güvenilir geliyor bana. En azindan sorun yasandiginda karsimizda muhattap bulabiliriz. Ben mağazada baktım ama göremedim sanki. Benimde aklıma yattı gibi ama bakalım..

Canım e bebekten almak daha güvenilir geliyor bana. En azindan sorun yasandiginda karsimizda muhattap bulabiliriz. Ben mağazada baktım ama göremedim sanki. Benimde aklıma yattı gibi ama bakalım..

Aynen oyle tabi :) Kalmamistir belki? Bence gayet guzel ve kibar duruyor ayrica fiyatida cok uygun. Diger markalar bana daha kaba geldi. Yorumlar okudum tabi kimisi cok yer kapladigi icin sikayetci ama cogu kiside memnun.

Aynen oyle tabi :) Kalmamistir belki? Bence gayet guzel ve kibar duruyor ayrica fiyatida cok uygun. Diger markalar bana daha kaba geldi. Yorumlar okudum tabi kimisi cok yer kapladigi icin sikayetci ama cogu kiside memnun.
Bilmiyorum ki hafta sonu tekrar uğrayıp bakmayı düşünüyorum. Yorumlar genelde olumlu. Diğer arabalara bakmadım açıkçası. Bu birazda görünüs olarak cezbetti beni. Başkalarınada baksam bu aklımda kalacak sanki :)

Anım benim sezeryan olcağı için ilk etapta hemen süt gelmeyebiliyor gelene kadar hem emzirip hem vermiştim ilk gece ertesi gün gerek kalmadı bazen eve çıkana kadar gelmeyeniliyor bu seferde çocuğun kan şekeri düşüyor sarılığa eğilimi artıyor
Sut gelsin diye boza oneriyorlar.birde gogusse sicak su torbasi koyuluyormus .Cok sicak zararli olurda belki ilik su ise yarayabilir.bir bilene sormak lazim.hasssas bir bolge sonucta.

Merhaba hanımlar, konuya yanlışlıkla tıklamışım. Farkedince çıktım ama sonra tekrar girdim. 2014 mayıs annesiyim ben de:KK68:

Kendi hamileliğindeki heyecanlar geldi aklıma:KK61: hamileliğim hayatımın en güzel dönemiydi, çok mutluydum. Çok kısıtlı bütçeyle çok güzel şeyler almıştım. Herşeyi tek tek incelemek, bebeğim için en iyisini seçmeye çalışmak. Tekmelerle uyanmak, en sevdiğim yüzüstü uykuya hasret kalmak ama en çok da merak etmek...

Ayyy çok duygulandım yaa:cry:

Hepinize sağlıklı, kolay doğumlar diliyorum:KK36: Hamilelik döneminin kıymetini bilin. Bol bol uyuyun, kalan zamanlarda gezin, bolca nazlanın, güzel alışverişler yapın, günlük tutun, kendinizi şımartın:KK39:

Çünkü yakında bunları yapmaya vaktiniz kalmayabilir:-)
Ne guzel yazmissin canim insan yasarken bian unutuveriyor.

Selam kizlar. E bebekteki şu araba hakkında ne düşünüyorsunuz ? Fiyat olarak çok uygun geldi bana. Kullanan,almayi düşünen var mı ? 799 tl bu arada.
Hakkındaki yorumları geçen nette okudum bende 3 4ay geçmeden tekerleri sorun çıkarıyormuş ve garanti iyi ilgilenmiyormuş falan yazıyordu.. Yine de iyice araştırmadan alma derim..

Onu denedim yine de kesmedi ;( Sabah yataktan kalkamıyorum o derece kötü..
fastjel iyi diye duydum çok yerden açıkçası cesaret edemiyorum derinin rengini aciyor dediler doğru mu..
Hic renk acilmasi olmadi bizde ilkkez duyuyorum.
Günaydın kızlar oluşum için çinden verdiğim siparişlerim gelmeye başladı emzik ipini pembe değilde mavi gonderselerdi iyiydi.onuda artik burdan alacağız.haleflerimizde gelirse emzik askımızı yapacam bakalım Eki Görüntüle 2108086
Kolay gelsin canim cok cici duruyorlar..

Bilmiyorum ki hafta sonu tekrar uğrayıp bakmayı düşünüyorum. Yorumlar genelde olumlu. Diğer arabalara bakmadım açıkçası. Bu birazda görünüs olarak cezbetti beni. Başkalarınada baksam bu aklımda kalacak sanki :)

Gorunusu cok guzel evet spor duruyor zaten baskalarina baksanda begenmezsin :KK51:

Ne guzel yazmissin canim insan yasarken bian unutuveriyor.

Yaşadığımız her anın değerini bilmeliyiz. Ama hamileliğin ve yenidoğan annesi olmanın kıymetini daha iyi bilmeliyiz.

Lohusalığı sütüm gelecek mi gibi endişeler yerine, bebeğinizi göğsünüze yatırıp koklayarak, sıcaklığını hissederek geçirin. İyi hissederseniz, herşey iyi olur zaten.

loveren loveren canim az once astim camasirlari sonuvc gayet basarili cok sevindim :super: sadece 2 parcada hafif sarilik kalmisti onlarada simdi camasir suyu doktum biraz beklesin yikiycam

Ben hala ilk oğlanınkileri çıkarmadım bakalım neyle karşılaşacağım , geçen rüyamda acil doğuma gitmem gerektiğini gördüğümden beri alışverişe başladım her aldığımda bidahakine evde neler var ona göre alacağım desemde alıyorum
Bende ilk 5 ay toplam 3 kilo alıp, son 3 hafta 3 kilo aldım ilk oğlanda da böyle olmuştı 5. aydan sonra çok hızlı alıyorum ama busefer dahada fazla oldu sanki.53 kiloyla hamile kaldım, şuan 58.8 olmuşum. haftada1 kilo nedemek daha çok vakit var.
İlkinde de doğumdan sonra çok güzel morilimi bozmuşlardı sanki hala doğum yapmamışsın gibi göbek duruyor diyorlardı.Kıyafet almak istemedim biryere giderken oturup ağlıyordum ama noldu eski bedenime 34 bedene geri dönmüştüm.Sizde aldığınız kilolar kalacak diye üzülmeyin çoğu gidecek:anneadayı:
Benim çocukların mevsimi tutmuyor. Ilk oğlum kış bebeği şimdi ki nasipse yaz bebeği. Araları da az olduğu için oğlumun çoğu kıyafeti yeni duruyor. Ben de çok beğendiğim şeyleri alayım diyorum. Zaten ilk aylar hemen büyüyorlar. Yine de dediğin gibi insan kendini tutamıyor . Bu arada oğlumda toplam 13-14 kiloyla doğuma gitmiştim. Bun da 59 'la hamile kaldım ve 10 kilo almışım :olamaz:Kalan 3 ayda 6 kilodan fazla alır miyim acaba onu düşünüyorum. Almamaya calisicam ama tatliya cikolataya çok düşkünüm

Merhaba hanımlar, konuya yanlışlıkla tıklamışım. Farkedince çıktım ama sonra tekrar girdim. 2014 mayıs annesiyim ben de:KK68:

Kendi hamileliğindeki heyecanlar geldi aklıma:KK61: hamileliğim hayatımın en güzel dönemiydi, çok mutluydum. Çok kısıtlı bütçeyle çok güzel şeyler almıştım. Herşeyi tek tek incelemek, bebeğim için en iyisini seçmeye çalışmak. Tekmelerle uyanmak, en sevdiğim yüzüstü uykuya hasret kalmak ama en çok da merak etmek...

Ayyy çok duygulandım yaa:cry:

Hepinize sağlıklı, kolay doğumlar diliyorum:KK36: Hamilelik döneminin kıymetini bilin. Bol bol uyuyun, kalan zamanlarda gezin, bolca nazlanın, güzel alışverişler yapın, günlük tutun, kendinizi şımartın:KK39:

Çünkü yakında bunları yapmaya vaktiniz kalmayabilir:-)
Ne güzel anlatmıssınız:)Tavsiyeleri dikkate alayım:))

Bakış ve açıları..

Eklentiler

• bakış-açısı.webp
    bakış-açısı.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 152
Benim çocukların mevsimi tutmuyor. Ilk oğlum kış bebeği şimdi ki nasipse yaz bebeği. Araları da az olduğu için oğlumun çoğu kıyafeti yeni duruyor. Ben de çok beğendiğim şeyleri alayım diyorum. Zaten ilk aylar hemen büyüyorlar. Yine de dediğin gibi insan kendini tutamıyor . Bu arada oğlumda toplam 13-14 kiloyla doğuma gitmiştim. Bun da 59 'la hamile kaldım ve 10 kilo almışım :olamaz:Kalan 3 ayda 6 kilodan fazla alır miyim acaba onu düşünüyorum. Almamaya calisicam ama tatliya cikolataya çok düşkünüm
Bense ilkinde 18 kilo almıştım , 14 kilo iyi az almışsın . Dikkat ediyorum alırsam neyapayım elbet veririm :KK48:

Kızlar 3 sene önce kasım sonunda hazirladigim hastane çantam bu şekildeydi . Sizlere fikir olsun mevsimine göre değişiklik yapabilirsiniz:

BEBEK ICIN:

1) 10 lu hastane çıkışı (battaniyesinin içine bohça şeklinde hazırlanır )
2) Peluş battaniye + 5 li zıbın takımı
3) 2 tane Tulum, eldiven, şapka, çorap
4) yüz örtüsü + yelek
5) cam biberon, emzik ve kutusu, mama kaşığı
6) pişik kremi
7) 1 paket bez, alt açma minderi, alt açma örtüsü (2 adet)
8) ıslak mendil, kağıt havlu, ağız silme mendili (3 adet)
9) Puset + Bebek süsleri

ANNE IÇIN:

1) Hamilelik boyunca yapılan tüm tahliller + kimlik
2) Makyaj çantası + fotoğraf makinesi
3) Havlu, diş fırçası, macun
4) Göğüs pedi, orkid, Depend külot
5) Gecelik, 2 adet pijama takımı, terlik, lohusa tacı
6) iç çamaşırı ( atlet, külot, sütyen ), çorap
7) Tarak, ayna, şampuan
8) Çıkış için, eşofman takımı

Burdan biri almıştı bu arabadan Can'ım. Görürse yazar. Görüntüsü çok şık. Yolda birine sormuştuk biz de nasıl diye. Bagajı dolduruyor demişti :) katlanınca da baya yer kaplıyormuş.

kizlar ben artik nefes nefese kaliyorum.cabuk yoruluyorum.sizde boylemisiniz.one dogru egilemiyorum.simdiden zorlanmaya basladim.bizde burada 30hafta dolunca izne ayriliyorlar.neyseki az kaldi

Back
X