- Konu Sahibi kardelen384
-
- #2.321
Ben de söylemedim. Tam 6 haftalık hamileyim ama daha sadece bir kez bhcg yaptırdım, nasıl ilerleyecek bilmiyorum, ne kese ne de kalp atışı göremedik daha, biraz da ondan söylemiyorum daha iş yerineben çalışıyorum daha çok yeni olduğu için söylemedim.SİZ?
bende kalp sesini duyduktan sonra söylemek istiyorum randevuya 23 ünde gidicem. daha önce kalp sesini duymadığım için bir kaybım oldu.Ben de soylemedim. Biraz risk oldugunu dusunuyoruz o yuzden mudurume kalp atisindan sonra ( benim 9 haftada randevum), kalanina 12 hafta diye dusunduk. Ama dun isten bir arkadasim soyledim. Sirkette but konuda sorun cikarmazlar asla o yuzden erken soylenebilir ama bir sey olursa diye korkuyorum iste.
Araara benimde oluyor kasiklarimda yerlesme sancisi diye dusunelim benceeKızlar ağrınız oluyor mu? Bugün çok ağrıdı karnım, sanki kazıyorlar gibi. Çok şiddetli değil ama ağrım hep vardı, normal mi acaba? Göğüslerim ağrıyor bacaklarım ağrıyor halsizim de
canım bendede oldu bir gün önce pembe akıntı geldı sonra kahve ama az. senin nasıl. yogun mu kac gundur var. iki günü gecerse dktroa gıt tabi. rengi kırmızıysa hıc bekleme gıtKızlar ya benim kahverengi akintim var.çok korkuyorum.daha önce iki bebeğimi kaybettim.inşallah buna bişey olmaz.fikri olan var mı dua edin bana
Aynı şikayetler bende de var maalesef doktorum yerleşme ağrıları olduğunu soylediKızlar ağrınız oluyor mu? Bugün çok ağrıdı karnım, sanki kazıyorlar gibi. Çok şiddetli değil ama ağrım hep vardı, normal mi acaba? Göğüslerim ağrıyor bacaklarım ağrıyor halsizim de
Allah korusun, insallah bu sefer sagliklinolur bebeklerimizbende kalp sesini duyduktan sonra söylemek istiyorum randevuya 23 ünde gidicem. daha önce kalp sesini duymadığım için bir kaybım oldu.
Allah korusun, insallah bu sefer saglikli olur bebeklerimizbende kalp sesini duyduktan sonra söylemek istiyorum randevuya 23 ünde gidicem. daha önce kalp sesini duymadığım için bir kaybım oldu.
Bugün ilk oldu canım yoğun değil devamı olmadı şimdilik.zaten yarın doktor kontrolüm var inşallah bi sıkıntı olmazcanım bendede oldu bir gün önce pembe akıntı geldı sonra kahve ama az. senin nasıl. yogun mu kac gundur var. iki günü gecerse dktroa gıt tabi. rengi kırmızıysa hıc bekleme gıt
Olmaz canım hiç korkma benim daha once düşüğüm vardı onda direk kırmızı gelmişti. Büyük ihtimal yerlesme kanamasıdır.bol su iç canım rahim kasılmasını durduruyormus.ve uzan iş yapmaBugün ilk oldu canım yoğun değil devamı olmadı şimdilik.zaten yarın doktor kontrolüm var inşallah bi sıkıntı olmaz
canım doktoru aradım korkma stres yapma 5. haftadan sonra çok hızlı gelişir bebekler anne karnında kılcal damarlarda genişleme çatlama yapabilir ama mutlaka gel bi bakalım dedi akşam gidicem bi baktırcam yüksek ihtimal prgestran vercek.. bir de sadece peçeteye sildiğimde akıntıyla karışık kahverengi çamur gibi bişey dedim korkulcak bişey gibi gözükmüyor dedi biraz rahatladım..
Yarın kontrolün varmış arkadaşım hiç üzülme birşey olmazinşallah. Risk görürse progestan verir mucizevi ilaçKızlar ya benim kahverengi akintim var.çok korkuyorum.daha önce iki bebeğimi kaybettim.inşallah buna bişey olmaz.fikri olan var mı dua edin bana
Hiç korkma canım benim bugün bende de oldu panikledim doktora gittim doktor eski kanlar kahverengi olarak çıkar korkma dedi ultrasonla baktı kanama noktası görmedi keseyi gördü bişey yok ama biz yinede tedbir amaçlı iğne ilaç başlayalım dedi bugün başladık.. yarın doktorunda söyler muhakkak ama stres yapma inşallah hepimiz sağlıkla alıcaz bebeklerimizi kucağımızaKızlar ya benim kahverengi akintim var.çok korkuyorum.daha önce iki bebeğimi kaybettim.inşallah buna bişey olmaz.fikri olan var mı dua edin bana
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun gunlerimiz aynıymis benim 2 yasinda birde kizim var..bende bugün net kalp atışı duydum 7+0 im şuan. Öyle birşey yaşamadim kan testimi acken vermiştim.. aynen benimde 3 hafta sonra tekrar randevum var içini ferah tut canım mide bulantısı varmı sende? Ben fenalardayim
Arkadaslar progestan degerlerinize bakildimi kac olmasi lazim bilen varmi
Calisiyorsan daha zor Allah kolaylik versin canım.. ben kizim olduğu icin calismiyorum o yüzden işi gücü bırakıp uzaniyorum evde..çubuk kraker disinda tuzlu leblebi salatalık ve elma da iyi geliyor birazcık..ilk bebek mi senin?Hemde ne bulantı su içsem çıkıyor. İşten izin almak zorunda kaldım. Çubuk kraker bile fayda vermedi bide bende astım var hepten tıkanıyorumAllah yardımcımız olsun..
Kızlar benim keselerin şekline bakar mısınız?
Genelde yuvarlak oval oluyor ama benimkiler niye böyle? İlk günden beri aklımda ama ancak dile dökebildim.[/QUOTE
Ikizleriniz hayırlı olsun. Tedaviylemi oldu ikizleriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?