- Konu Sahibi kardelen384
-
- #2.361
Teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibidir rahatladım birazEvet canım çok sevindim iyi haber gerçekten. Ben de progestan kullanmıştım
Yarın kontrolün varmış arkadaşım hiç üzülme birşey olmazinşallah. Risk görürse progestan verir mucizevi ilaçDoktorum kahverengi önceden olmuş ve durmuş kanama demek kırmızı hala devam eden demek demişti. İlişki vs olunca kılcal damarlar nedeniyle olabiliyormjş
Bana uzaktan çekmiş gini geldi belki ikisinide görmek için yapmıştır o yüzden şekilsiz duruyo olabilir yakınlaştıkça şekli düzelir sankiYok doktorum olumsuz hiçbir şey demedi. Ben kafaya takıyorum işte durduk yere
Gözünaydın canım bişey çıkmamış çok sevindimKızlar merhaba kahverengi akıntı için doktora gittim.. benim ilk doktor kontrolümdü keseyi gördü kanama noktası göremedi ama yinede biz progstan iğne ve ilaç başlayalım tedbir amaçlı dedi çok şükür korkulcak bişey yokmuş.. beni rahatladan arkadaşlar hepinize çook çook teşekkür ederim..
Hayırlı olsun hoşgeldinizGünlerdir yazılarınızı takip ediyorum kızlar...doktora görünmeden bir türlü buraya yazamadım.. o kadar zor zamanla4 geçirdim ki belki de korkudan..dün ilk kontrolünde gittik şükürler olsun herşey yolunda minnakımı gördük kalp atışlarını duyduk... bütün hamile olan arkadaşlar Rabbim tamamına erdirsin inşallah...bebişim yolu bekleyenlerden Rabbim en kısa zamanda nasip etsin
Hoşgeldiniz amin inşallah o günleri de görürüzMerhabalar bayanlar bende ikinci bebeğimi bekliyorum,rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip eylesin, bizlere de sağlıkla sihhatle kucagimiza almayı nasip eylesin inşaallah
Benim dr bulantı için ilaç verdi de kullanmadım bebeğe zararı olur diye ama böyle giderse kullanacagim içim dışımda yaşıyorumevet canın ilk bebek elmayı denedim ama olmadı bide salatalık deneyim. Kasıklarım ağrıyo artık çıkarmaktan. Alışcam artık mecbur. Bide en sevmediğim şey bulantı ağrıyı çekerim ama bulantı oldum olası dayanamıyorum
Bilmiyorum Can'ım. Ama yoktur inş. Olumsuz hiçbir şey demedi çünkü.Dolunay22 canım ultrason tutuşuyla alakalı olabilir mi. Çünkü bir sorun olsa söylerdi bence.
Aslında evet ikisinin birden alındığı resimde böyle. Tek tek olanlar bir nebze daha düzgün.Bana uzaktan çekmiş gini geldi belki ikisinide görmek için yapmıştır o yüzden şekilsiz duruyo olabilir yakınlaştıkça şekli düzelir sanki
Evet canım. Vajinal baktı. Önceki hamileliğimde şekli hep yuvarlaktı yada ovaldi ondan sorguladım. Çok sağol.Bence takma cnm kafana vajinal baktı dimi..muhtemelen usg tutuşla alakalı..
Ayni şekilde benimde karnımın agridigi Tatlım oluyortoist Pamukprncess kızlar durumlarınız nasıl bulantı falan varmi henüz bende tik yok ara ara gece yatarken karnım açıyor dönerken falan
Gunaydin canim bende henuz hic bulanti yok cok istah da yok orta ayar gidiyorum:)gunaydin hanimlar benim bulantilar basladi kusmazsam rahatlayamiyorum baska var mi baslayanlar
aman olmasin canim zor oluyor bide benm 2. gebelik ilki bu kadar deildiGunaydin canim bende henuz hic bulanti yok cok istah da yok orta ayar gidiyorum:)
Günaydın ben de aynıyım şuan kussam rahatlıcam ama ben kusamıyorum yâgunaydin hanimlar benim bulantilar basladi kusmazsam rahatlayamiyorum baska var mi baslayanlar
Hoşgeldiniz iyi yaptınız hayırlı uğurlu olsunKızlar merhaba ve günaydın bende aranıza katışmak istedim. Bu ilk gebeliğim. Herkese şimdiden hayırlı gebelikler diliyorum
evet canm acken oluyor yiyincede kusuyorm malesef hele bugun dahada arttiGünaydın ben de aynıyım şuan kussam rahatlıcam ama ben kusamıyorum yâaç karnına mı oluyor sende de
Benim dr bulantı için ilaç verdi de kullanmadım bebeğe zararı olur diye ama böyle giderse kullanacagim içim dışımda yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?