- Konu Sahibi kardelen384
-
- #2.341
doktorunuz bişey demedi mi? bende pek bilemiyorum ama şekille ilgili size bilgi vermediyse normaldir o zamanKızlar benim keselerin şekline bakar mısınız?
Genelde yuvarlak oval oluyor ama benimkiler niye böyle? İlk günden beri aklımda ama ancak dile dökebildim.
Yok doktorum olumsuz hiçbir şey demedi. Ben kafaya takıyorum işte durduk yeredoktorunuz bişey demedi mi? bende pek bilemiyorum ama şekille ilgili size bilgi vermediyse normaldir o zaman
Calisiyorsan daha zor Allah kolaylik versin canım.. ben kizim olduğu icin calismiyorum o yüzden işi gücü bırakıp uzaniyorum evde..çubuk kraker disinda tuzlu leblebi salatalık ve elma da iyi geliyor birazcık..ilk bebek mi senin?
korkmayın boşuna stres yapmayın olumsuz bişey olsaydı doktor söylerdi çünkü hepimiz biliyoruz ki doktorlar olumsuz konuşmaya bayılır..Yok doktorum olumsuz hiçbir şey demedi. Ben kafaya takıyorum işte durduk yere
hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla alırız hepimiz kucaklarımıza.. benim sizinle çok yakın tarihim beni niye 10 gün sonra çapırdı acaba?? siz vajinal usg ile mi gördünüz kalpatışlarını?Günlerdir yazılarınızı takip ediyorum kızlar...doktora görünmeden bir türlü buraya yazamadım.. o kadar zor zamanla4 geçirdim ki belki de korkudan..dün ilk kontrolünde gittik şükürler olsun herşey yolunda minnakımı gördük kalp atışlarını duyduk... bütün hamile olan arkadaşlar Rabbim tamamına erdirsin inşallah...bebişim yolu bekleyenlerden Rabbim en kısa zamanda nasip etsin
Evet cnm vajinal baktı...dün muayene olduk 5+6 daydım dün..senin tam kaçhayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla alırız hepimiz kucaklarımıza.. benim sizinle çok yakın tarihim beni niye 10 gün sonra çapırdı acaba?? siz vajinal usg ile mi gördünüz kalpatışlarını?
benim 5+4 ama benim karnımdan baktı benim doktor fobim var ben karından bile baktırırken çok kastım kendimi hiç vajinal bakmadı o yüzden sen 10-15 gün sonra gel karından bakarız dedi..Evet cnm vajinal baktı...dün muayene olduk 5+6 daydım dün..senin tam kaç
Anladım cnm karından gözükmez daha o yüzden demiştir zatenbenim 5+4 ama benim karnımdan baktı benim doktor fobim var ben karından bile baktırırken çok kastım kendimi hiç vajinal bakmadı o yüzden sen 10-15 gün sonra gel karından bakarız dedi..
Benim ki 1000 i geçmişti gittiğimde karından ultrasonla görünmüştüIyi aksamlar,
Ben en son sali günü beta hcg tahlili yaptirdim ve sonuc 118 cikmisti.
Simdi ne zaman doktora gitsem ultrasonda gorunur?
Calistigim icin gittigimde direk gorunsun istiyorum saglikliysa tabi
Vallahi çok haklısınkorkmayın boşuna stres yapmayın olumsuz bişey olsaydı doktor söylerdi çünkü hepimiz biliyoruz ki doktorlar olumsuz konuşmaya bayılır..
Benim Çarşamba günü bthcg 180 çıktı geç döllenme olmuş bende ekimin başına kadar beklemeyi düşünüyorum gittiğimde hep keseyi hem kalp atışı ni duyayim diyeIyi aksamlar,
Bende çok takıyorum herşeyi . Kitap okumayı severdim elime alasim yok okuduğumda da bişey anlamiyorum.orgu başladım bende battaniye en kolay modelindenVallahi çok haklısın
6.haftanın bitmesini bekleyin..vajinal usg de görülür..Iyi aksamlar,
Bence takma cnm kafana vajinal baktı dimi..muhtemelen usg tutuşla alakalı..Kızlar benim keselerin şekline bakar mısınız?
Genelde yuvarlak oval oluyor ama benimkiler niye böyle? İlk günden beri aklımda ama ancak dile dökebildim.
Çok teşekkür ederim canım dikkat edicemOlmaz canım hiç korkma benim daha once düşüğüm vardı onda direk kırmızı gelmişti. Büyük ihtimal yerlesme kanamasıdır.bol su iç canım rahim kasılmasını durduruyormus.ve uzan iş yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?