- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 39
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #23.821
Ben çalışmayı düşünmüyorum . Sonrası zaten yaz tatiline denk geliyor . Zor dayanıyorum zaten lisedeyim 45 50 kişilik sınıflar hepsi boyumdan büyük . Gün sayıyorumBenimde 27 temmuz 8 martta gel dedi. Ayrilsan da izne ayrilmasan da 32 de gel rapor verelim 32. Haftalık olduğuna dair dedi
Çok az da değil gerçi ama6 ay kullandim cnm cok kullanamiysn
50 kişi miBen çalışmayı düşünmüyorum . Sonrası zaten yaz tatiline denk geliyor . Zor dayanıyorum zaten lisedeyim 45 50 kişilik sınıflar hepsi boyumdan büyük . Gün sayıyorum
Şiirler süper hislerime tercüman hepsi. Özellikse böreksiz kahvaltı olur mu :))) kısmı !
BENİ de psikoloğa havale edecekler canım yalnız değilsin. Pzt den buyana 2 kg almış görünüyorum 5 günde nasıl oluyor valla kafayı yicem yesem hiç üzülmeyeceğim
Valla canım haklısın artık ben de çok para vermem o attığım beşik 600 küsur. Okadar para vermeyeyim 4 ay için. sen nereden almıştın ben de BAkayım oraya
Ben tuy dokucunun zararli olduguna inanmiyorum. Onu solumak zararlidir. Banyo da degil de yatak odasinda falan kullanmak lazim bence o kokusunu almamak icin. Ben de tuysuz sayilirim. Bacaklarimi taa yaza girerken almistim. Bak kac ay olacak daha almadim. Almam da. Cikmadi ki :) o kobuda cok sansliyim. Ama genital bolgemi malesef hamilelikte jilet vura vura cogalttim. İsin kotu tarafi simdi goremiyorum da asagiyi. Heralde doguma yakin tuy dokuculere gecerim. Dogumdan siuc bes ay sonra zaten lazere baslamayi dusunuyorum. Eskiden yaptiriyordum baya azaltmistim. Keske tamamlasaydim. Kendi kendime agda yapiyorum zorlanmiyorum lazere gerek yok diyerek biraktim. Ne biliyim hamilelikte dert olacak basima.Ya bn genital bölgeye hiç tüğ dökücü kullanmadım ama bacaklarımı sadece tüğ dökücüyle alıyodum. Hamileliğinin ilk zamanları internetten araştırınca bıraktım kullanmayı Allahtan tüğsüzüm ve kış ayı doğuma dıpru bi kez ağda yaparım bacağıma bes ay sonra ancak çıkar zaten. İlk kez ağda yapcam çok korkunçama genital bölgeyi traş bıçağıyla alıyodum artık bnde göremiyorum ne yapcam kara kara düşünüyom
Peki benim gece tuvalete diye uyanip kendimi mutfakta tikinirken bulmama ne demekiAyyy sen çok yaşa emiben de akşam yemeği yaklaşırken, yarım ekmek arası döner, ayranla nasıl gider şarkısını söylerken buldum kendimi neyse az kaldı dayanacaz inşallah
Canim internet sitesinden baktım sonuç hala çıkmamış onay bekliyor gözüküyor.
Umarım sorun yoktur diyorum salı randevum var o zaman dr a soracagim
Inşallah normal cikar
Evet en az mevcudu olan sınıf bile 46 kişi . Bir de her sınıfta 10 kişi nerdeyse sınıf tekrarı . Sadece şımarıklığa geliyorlarÇok az da değil gerçi ama
50 kişi mi
Kizlar tecrubeli analar ....
Yenidogan donemi ve 6 aylik arasi yaklasik 20 takimi var( alt ust) bunlarda 6-7 tanesi yenidogan donemi. Kalani 3 ay 6 ay cesitli olculerde. 15 tane cesitli boylarda citcitli zibini var. 16 cift corabi var. Bir tulumu 2 penye yelegi var. (Orgu yelekleri sagdan soldan gelecek tanidigim herkes oruyor heralde fazlaca olur) sizce yeter mi fazla mi? Bana yeterli geldi. Ama tecrubesizlik iste emin olamiyorum. Bir de her seyi mavi yapmayacam dedim ama nerdeyse hep mavi oldu. Resmen renk yok ya. Ya kizlar icin pembe yavruağzı pudra rengi var. Ya da erkekler icin mavi. Yahu yesil, sari, kirmizi, turuncu gibi renk yok piyasada.
Aslinda benimki de oyle sayilir. Çok gibi gorunuyor ama çok değil. Bir hafta da hepsini kirletir benceMerhabalar. İlk gebeliğim ama bende yazmak istedim. Açıkçası il üç ay giyebileceği dört beş takım aldım. beş on zıbını var yelekleri falan zaten örülüyor etrafımdaki kişilerce. hem kış olana kadar biraz büyümüş olacaklar inşallah :) Maşallah iyi almışsınız yeter gibi duruyor ama ben hevesimi kesecek kadar aldım açıkçasıçünkü insan dayanamıyor herşeyden alasım geliyor açıkçası lakin tuttum kendimi
Ayyy sen çok yaşa emiben de akşam yemeği yaklaşırken, yarım ekmek arası döner, ayranla nasıl gider şarkısını söylerken buldum kendimi neyse az kaldı dayanacaz inşallah
Aynı durumdayım... Yemedikce sisiyorum sanki.. sabır ...Şiirler süper hislerime tercüman hepsi. Özellikse böreksiz kahvaltı olur mu :))) kısmı !
BENİ de psikoloğa havale edecekler canım yalnız değilsin. Pzt den buyana 2 kg almış görünüyorum 5 günde nasıl oluyor valla kafayı yicem yesem hiç üzülmeyeceğim
Valla canım haklısın artık ben de çok para vermem o attığım beşik 600 küsur. Okadar para vermeyeyim 4 ay için. sen nereden almıştın ben de BAkayım oraya
C Chivas Regal Niye ağda yaptırmıyorsunuz ki...jiletle tüy dökücüyle uğraşılır mı bu vaziyette...ben ayda 1 kuaföre gidiyorum koltuk altı bikini sir ağda 25 lira verip tertemiz oluyorum...zaten yeterince rahatsızız her yerimizden bişeyler salgılanıyor değişik kokular vs bi de kılla tüyle mi uğraşıcaz...görülmeyen yerleri de görüyor alıyor sonuçta yapan kişi...bence bi deneyin harikaBen tuy dokucunun zararli olduguna inanmiyorum. Onu solumak zararlidir. Banyo da degil de yatak odasinda falan kullanmak lazim bence o kokusunu almamak icin. Ben de tuysuz sayilirim. Bacaklarimi taa yaza girerken almistim. Bak kac ay olacak daha almadim. Almam da. Cikmadi ki :) o kobuda cok sansliyim. Ama genital bolgemi malesef hamilelikte jilet vura vura cogalttim. İsin kotu tarafi simdi goremiyorum da asagiyi. Heralde doguma yakin tuy dokuculere gecerim. Dogumdan siuc bes ay sonra zaten lazere baslamayi dusunuyorum. Eskiden yaptiriyordum baya azaltmistim. Keske tamamlasaydim. Kendi kendime agda yapiyorum zorlanmiyorum lazere gerek yok diyerek biraktim. Ne biliyim hamilelikte dert olacak basima.
Peki benim gece tuvalete diye uyanip kendimi mutfakta tikinirken bulmama ne demeki
Herkese benden de günaydın, mutlu pazar kahvaltıları
Bende aynı durumdayım canım düşün tatilden yeni çıktık iki gün gidebildim drum bir hafta rapor verdi o da bitiyor yaaBen çalışmayı düşünmüyorum . Sonrası zaten yaz tatiline denk geliyor . Zor dayanıyorum zaten lisedeyim 45 50 kişilik sınıflar hepsi boyumdan büyük . Gün sayıyorum
Ben de geçen hafta başladı. Geçen sene sol bileğimden bu ameliyatı olmuştum, bilekliklerim duruyordu. Şimdi sağ bileğimde kullanıyorum. Doğumdan sonra ameliyat dedi doktorumkızçeler merhabalar,
gebelikte karpal tünel sendromu, yani kollarda sinir sıkışması yaşayanlarınız vardır elbette diye düşünüyorum...
fizik tedavi doktoruma gittim, artık geceleri bilekliklerimi takıp yatıyorum, çok ağrıyor kollarım , uyuşuyor, ısırıyordum bazen,15 gün kullan , eğer fayda etmezse emg çekilip, iğne yaparız dedi, çok erken başlamış dedi birde , sizlerde kaçıncı hafta başladı.....
Ay ben korkuyorum ne ağda ne de epilasyon makinelerinden kullanmadım hiç bi de utanırım sanırımC Chivas Regal Niye ağda yaptırmıyorsunuz ki...jiletle tüy dökücüyle uğraşılır mı bu vaziyette...ben ayda 1 kuaföre gidiyorum koltuk altı bikini sir ağda 25 lira verip tertemiz oluyorum...zaten yeterince rahatsızız her yerimizden bişeyler salgılanıyor değişik kokular vs bi de kılla tüyle mi uğraşıcaz...görülmeyen yerleri de görüyor alıyor sonuçta yapan kişi...bence bi deneyin harika
Ne var korkacak canım...alışıyorsun belli bir düzene koydun mu zaten hep aynı kişiye gidiyorsun her seferinde başkasına değil...ben evleneli 7 yıl oluyor gelin agdasıyla başladım hep devam...bir ara lazer yaptırdım sonra bişeylerden kesintiye uğradı tekrar ağdaya döndüm...iyice azaldı tüyler...annem bizi en başta ağdaya alıştırdı bacaklarda falan bir ara makine kullandık başka da ne jilet bilirim ne krem...adet bitiminde yaptırınca 1 ay temiz geziyorsun...süperAy ben korkuyorum ne ağda ne de epilasyon makinelerinden kullanmadım hiç bi de utanırım sanırımama doğuma dgru en kötü bi kere katlanırım şimdi idare etsinde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?