2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

riske atma bence

Biraz yürü canım evin içinde geçmezse git doktora, adet agrısı gibi mi? Adetlikten pıhtı gelir gibi mi? Nasıl bir agrı?

Kızlar bilmiyorum sürekli idrarım geliyormuş hibi baskı var sonrada baskıyla bıçak saplanır gibi vajinama ağrı girip çıkıyor ama sanırsınız bebek okadar aşağıda.biraz daha durucam devam ederse hastaneye gidicem çok sağolun ben haber veririm

İdrar yolu enfeksiyonu olabilir canım o da tetikler çünkü söylediklerin ona benziyor

Allah razi olsun canm.hepimizin yardimcisi olsun rabbim.evet az kaldi sag salim tamamlariz insallah

Fiyat çok uygun olunca ben düşünmedim o kısmı. Olmadı cilalar öyle saklarız
Zaten uzun süre kullanılmayacak sırf aklım kalmasın diye alıyorum. Bir şey olursa da verdiğim paraya üzülmem en azından. Uzun süre kullanılacak bir şey olsa en iyisini alalım. Ayrıca paradan ziyade boyasız daha sağlıklıdır diye düşündük.

Kızlar sağ göğüs kafesim batıyor ya bir iki haftadır . Tam sağ göğsümün altı hem batıyır hem tam kemik acıyor bzim bebiş mi sıkıltırıyor acaba ?başına gelen var mı ?

Bir haftadir sag göğüs altinda agri vardi ama sadece gece rahatsiz ediyordu Dun o agri sol göğüs altina gecti Bugun de sirtima doğru geldi ve nefes alirken bile cok agriyor yatakta sagdan sola donmek icin esim yardim etti az once ne olacak bilmem boyle

Kizlar bu seker yuklemesi bi bana mi tok halde yapildi. Sabah kahvaltimi yaptim tatli yemedim. Sonra 50 ml yuklediler 140 limitti altinda cikti. Sadece 1 kere 1 saat sonra kan alindi.

Ayyy sen çok yaşa emi ben de akşam yemeği yaklaşırken, yarım ekmek arası döner, ayranla nasıl gider şarkısını söylerken buldum kendimi neyse az kaldı dayanacaz inşallah

Kizlar bu seker yuklemesi bi bana mi tok halde yapildi. Sabah kahvaltimi yaptim tatli yemedim. Sonra 50 ml yuklediler 140 limitti altinda cikti. Sadece 1 kere 1 saat sonra kan alindi.
Canım ben de bir kere, şekerli suyu içtikten sonra kan verdim ama aç gitmiştim, aç iken içtim o şerbeti 116 çıkmıştı sanırım

Şiirler süper hislerime tercüman hepsi. Özellikse böreksiz kahvaltı olur mu :))) kısmı !
BENİ de psikoloğa havale edecekler canım yalnız değilsin. Pzt den buyana 2 kg almış görünüyorum 5 günde nasıl oluyor valla kafayı yicem yesem hiç üzülmeyeceğim

Valla canım haklısın artık ben de çok para vermem o attığım beşik 600 küsur. Okadar para vermeyeyim 4 ay için. sen nereden almıştın ben de BAkayım oraya

6 ay kullandim cnm cok kullanamiysn

Bence suan icin dusunmen gereken sey bebeginin sagligi fotografi sonrada cekebilirsin.

Mesele fotoraf degilki bebeği an ve an karışırmı karışmazımı diye takip edebilmek kizimdayken bebek karışmalarını duymuştum eşime beni bırak bebeğinizi takip et demiştim oda çıkınca hemen video çekmiş takip etmiş yani tabiki sağlıklı olsun yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…