- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 43
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #23.861
Kizlar bu seker yuklemesi bi bana mi tok halde yapildi. Sabah kahvaltimi yaptim tatli yemedim. Sonra 50 ml yuklediler 140 limitti altinda cikti. Sadece 1 kere 1 saat sonra kan alindi.
Parmaktan delerekmi yaptin takibi canim.Benim birinci saatim senden daha yüksek. İkinci saatim düşük. Dahiliye ve diyetisyene gittim. Dahiliye uzmanı bir haftalık takipten sonra diyetisyene gerek görmedi ama inanç bey mutlaka takipte kalın dedi:))
Ayyy evet yaa. Bu kadar hamile var burda. Yazılmaz bunlar :) ben okumadan geçiyorum artık :)Kız yazmasana hem kendini hem bizi gaza getiriyorsunşimdi bunları yemezsek uyku tutmaz bugün bizi
Can'ım tüm babynestler aynı boy değil sanırım. İnstagramda bi sayfa vardı baya büyük yapıyordu baby nestleri. 2 yaşındaki çocuk bile yatıyordu içinde :)Kızlar bir de kullanan annelere babynest sormak istiyorum kaç aya kadar kullandınız. Bazı anneler onunla yatırıyormuş geceleri nasıl olur sizce
Bana öyle bişey demedi . 12 sinden itibaren gitmezsin dediAynen ben de hemen ayrilacagim izne gun sayiyorum ama her durumda 32 de gitmek gerekiyormus calisanlar icin dedi doktorum.
Gördüm canım onu evet çok güzel en kötü ondan alacağım çok maliyetli değil en azından. Onun dikdörtgen olanını gördün mü ona 24 ay yazmışlar kullanım süresi için doğru mu acaba
minikoglan canım sağol ona da bakmıştım. Letgo tutumluanne GittiGidiyor n11 hepsine baktım :))
Ayni sey bendede var.peki yapilcak bisey varmiymis canim.yani tehlikeli biseymi bobrekte buyume yoksa gecici biseymi.hamilelige bagli olarak?Benim de sağ kaburgamın altıyla ağrım oluyor ve sırtıma vuruyordu, son kontrolde doktor böbreğimde büyüme olduğunu söyledi. Baskıdan dolayı oluyormuş.
@arbicigaci Valla vaktiniz enerjiniz varsa ne ala...adetten sonra yapılınca 1 ayda anca çıkıyor hormonlar durgun olduğu için ve acımıyor...ben onu kendim yapsam 1 hafta başım boynum tutuluyor zaten vaktim de yok...sınıf öğretmeniyim ve oğlum var yemeğiydi yoğurduydu kefiriydi çamaşırıydı...temizliğe de birini çağırıyorum 15günde bir...ağdayı da kuaföre yaptırıyorum yıllardır mikrop falan da kapmadım...azıcık da rahatımıza bakalım yaa...haftasonu temizlik mi yapcam ağda mı dinlenmeyelim mi gezmeyelim mi...napalım yani
Ben çalışmayı düşünmüyorum . Sonrası zaten yaz tatiline denk geliyor . Zor dayanıyorum zaten lisedeyim 45 50 kişilik sınıflar hepsi boyumdan büyük . Gün sayıyorum
Aynen ben de hemen ayrilacagim izne gun sayiyorum ama her durumda 32 de gitmek gerekiyormus calisanlar icin dedi doktorum.
Bana öyle bişey demedi . 12 sinden itibaren gitmezsin dedi
Güle güle kullan canım. Kraft twist xlx iyi diye biliyorum. Bi arkadaşım çok araştırmıştı. Ondan aldı.Ayy ben bir şey yaptım ama iyi mi yaptım kötü mü yaptım yaa bilmiyorum. E bebek e tekstil ürünlerine bakmaya gittim arabayla park yatak alıp çıktım
Casual Cadillac Air alacaktım kırmızı siyah. Bugün siyahı indirimliydi sadece, 1400 lira. Kırmızı istiyorum diye istemedim onu. Sonra kraft ta indirim var diye öylesine bakalım dedik. Alıp çıktık
Kraft Twist XLX. Daha önce hiiiç bakmadım, incelemedim. Bilen var mı iyi mi yaaa? Inşallah pişman olmam
Yatağı da kraft calipso elite dönenceli aldık gri renkte.
Ben normalde araştırıp incelemeden hiçbir şey almam. Şu an çok şaşkınım iyi mi yaptım kötü mü yaptım şoktayım
Benim de sat 28 temmuz 9 Mart'ta verebileceğini söyledi . Öncesi için bişey demedi . 9 martta gel dediKizlar merhaba
Benim SAT 1 Agustos. 13 Martta ise gitme dedi doktorum, gel sana 32. Haftalik olduguna dair belge vereyim dedi. Onu sonra kuruma teslim edicem sanirim belgeyi. 13 mart sali gunune denk geliyor laf olsun diye 12sinde verirmisiniz belgeyi dedim hic farketmez bir gun ama oylesine sordum. Kesinlikle olmuyormus sgk sorun cikarir erken izne ayrilcagim icin olmasi gerekenden. Yani sat tarihini baz aliyorlarmis. Size de oyle birsey dedi mi doktor?
İlahi, valla güldürdün beni. Aslında aynı durumdayız da bozuntuya vermiyoruz işteSucuklu yumurta yemeden
Nasıl mutlu olunurdu
Ballı kaymak yemeden
Boynu bükük kalinirdi..
Yumurtanın haşlanmışi
Domatesin yağsızı
Bunları yiyip dururum
Dinmez yüregimdeki sızı..
Pazarlar pazar değil
Salilar salı
Nasıl özledim bilsen
Tereyağ üstüne balı..
Akşama mantı isterim
Yanında da kutu kola
Sorayım bari doktora
Ne zaman bu diyette mola..
......
Fenalardayim yine..
canım sende de mi genişleme var böbrekte? doktor ayrıntılı bişey söylemedi sadece bol su iç ve soluna yat dedi. gün içinde ayakta durduğumda ve biraz fazla yürüdüğümde ağrı giriyor. sen de nasıl belirtiler var?Ayni sey bendede var.peki yapilcak bisey varmiymis canim.yani tehlikeli biseymi bobrekte buyume yoksa gecici biseymi.hamilelige bagli olarak?
Yok yani tani konmadi bana.Senin gibi sag gogsumun altina agri giriyo bazende sirtima vuruyor canim.Sen yazinca Ben de oyle dusundum.canım sende de mi genişleme var böbrekte? doktor ayrıntılı bişey söylemedi sadece bol su iç ve soluna yat dedi. gün içinde ayakta durduğumda ve biraz fazla yürüdüğümde ağrı giriyor. sen de nasıl belirtiler var?
Canım ben de kraft twist xlx aldım.güzel bir araba bence.sürüşü konforlu.çift taraflı kullanılabiliyor olması da güzel bir özellik.güle güle kullan :)Ayy ben bir şey yaptım ama iyi mi yaptım kötü mü yaptım yaa bilmiyorum. E bebek e tekstil ürünlerine bakmaya gittim arabayla park yatak alıp çıktım
Casual Cadillac Air alacaktım kırmızı siyah. Bugün siyahı indirimliydi sadece, 1400 lira. Kırmızı istiyorum diye istemedim onu. Sonra kraft ta indirim var diye öylesine bakalım dedik. Alıp çıktık
Kraft Twist XLX. Daha önce hiiiç bakmadım, incelemedim. Bilen var mı iyi mi yaaa? Inşallah pişman olmam
Yatağı da kraft calipso elite dönenceli aldık gri renkte.
Ben normalde araştırıp incelemeden hiçbir şey almam. Şu an çok şaşkınım iyi mi yaptım kötü mü yaptım şoktayım
Devlet hastanesi ise doğrudur , özelde şeker yüklemesi dersen sadece onu yapar çünkü fiyat söylerken AKŞ ve şeker yüklemeyi ayrı aldılarCanim özel hastane değil ki devlet hastanesi. Kendi prosedürleri var benim dememle olmuyor. Çünkü ben 75lik yapalım kesin olsun dedim. Hayır dediler. Birde tüm hamileler kapı önünde toplanmıştık. Sadece benim değil hepsinin açlık şekerine bakilmadi.
Ama yinede bana garip geldi bakilmamasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?