2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar bu seker yuklemesi bi bana mi tok halde yapildi. Sabah kahvaltimi yaptim tatli yemedim. Sonra 50 ml yuklediler 140 limitti altinda cikti. Sadece 1 kere 1 saat sonra kan alindi.

Canim bana da ac tok farketmez dediler ama ben ac gittim ne olur ne olmaz diye

tired e katılıyorum kızlar ağda gibisi yok. Evet bu ara bende zorlaniyorum ama 1 ay rahat oluyorsun. Ameliyat eldiveni ve ağda bu aralar karışık gidiyorum. Hamilelik oncesinde regli sonrasi yapinca hem daha az aciyor. Birde ben ay takvimini duydum ona göre yapıyorum mesela bugün ve yarın kökten aldığınız zaman daha geç çıkıyor ve inceltiyor. Bacaklarımda ciddi anlamda azalma ve incelme. Denemenizi tavsiye ederim

Kız yazmasana hem kendini hem bizi gaza getiriyorsun şimdi bunları yemezsek uyku tutmaz bugün bizi
Ayyy evet yaa. Bu kadar hamile var burda. Yazılmaz bunlar :) ben okumadan geçiyorum artık :)

Kızlar bir de kullanan annelere babynest sormak istiyorum kaç aya kadar kullandınız. Bazı anneler onunla yatırıyormuş geceleri nasıl olur sizce
Can'ım tüm babynestler aynı boy değil sanırım. İnstagramda bi sayfa vardı baya büyük yapıyordu baby nestleri. 2 yaşındaki çocuk bile yatıyordu içinde :)

Ben şimdiye kadar hiç ağda denemedim canım çok tatlı ilk hamileliğimdede jilet kullanmıştım bundada öyle yapıyorum son aylarımda banyodaki aynamı çıkarıp karşıma koyuyorum hem çok eğilmemiş oluyorum hemde daha rahat görüyorum

Evet dikdörtgen olanlar da var onlar daha kullanışlıdır diye tahmin ediyorum. Daha uzun süre de kullanılabilir. Benim isteğim oval olması. Mağazalarda görüyordum hep hoşuma gidiyordu yıllardır. Evli bile değilken o yüzden sırf hevesim kalmasın diye alacağım az kullanacağımı bile bile. Yoksa anne yanı dikdörtgen çok güzel modeller de var başka markaların.

Kızlar gece vajinama sürekli giren ağrılar durdu çok şükür ama enfeksiyondan şüphe ediyorum yarın hastaneye gidicem bakalım ilginiz için çok teşk ederim

Benim de sağ kaburgamın altıyla ağrım oluyor ve sırtıma vuruyordu, son kontrolde doktor böbreğimde büyüme olduğunu söyledi. Baskıdan dolayı oluyormuş.
Ayni sey bendede var.peki yapilcak bisey varmiymis canim.yani tehlikeli biseymi bobrekte buyume yoksa gecici biseymi.hamilelige bagli olarak?

Sen de haklisin. Calisan icin zor olur zaman ayirmAsi. Ben hamilelik oncesi ayda bir kendim yapiyordum. Elim o kadar alisti ki 15 dk surmuyordu. Ve dedigin gibi adetten yaklasik 10 gun sonra falan yapinca acisi ciddi Azaliyor. Simdi hamilelikte zorlaniyorum bi jilete basladim. Dogumdan sonra lazere baslamayi dusunuyorum zaten.

Ben çalışmayı düşünmüyorum . Sonrası zaten yaz tatiline denk geliyor . Zor dayanıyorum zaten lisedeyim 45 50 kişilik sınıflar hepsi boyumdan büyük . Gün sayıyorum

Aynen ben de hemen ayrilacagim izne gun sayiyorum ama her durumda 32 de gitmek gerekiyormus calisanlar icin dedi doktorum.

Bana öyle bişey demedi . 12 sinden itibaren gitmezsin dedi

Kizlar merhaba

Benim SAT 1 Agustos. 13 Martta ise gitme dedi doktorum, gel sana 32. Haftalik olduguna dair belge vereyim dedi. Onu sonra kuruma teslim edicem sanirim belgeyi. 13 mart sali gunune denk geliyor laf olsun diye 12sinde verirmisiniz belgeyi dedim hic farketmez bir gun ama oylesine sordum. Kesinlikle olmuyormus sgk sorun cikarir erken izne ayrilcagim icin olmasi gerekenden. Yani sat tarihini baz aliyorlarmis. Size de oyle birsey dedi mi doktor?

Ayy ben bir şey yaptım ama iyi mi yaptım kötü mü yaptım yaa bilmiyorum. E bebek e tekstil ürünlerine bakmaya gittim arabayla park yatak alıp çıktım
Casual Cadillac Air alacaktım kırmızı siyah. Bugün siyahı indirimliydi sadece, 1400 lira. Kırmızı istiyorum diye istemedim onu. Sonra kraft ta indirim var diye öylesine bakalım dedik. Alıp çıktık
Kraft Twist XLX. Daha önce hiiiç bakmadım, incelemedim. Bilen var mı iyi mi yaaa? Inşallah pişman olmam
Yatağı da kraft calipso elite dönenceli aldık gri renkte.
Ben normalde araştırıp incelemeden hiçbir şey almam. Şu an çok şaşkınım iyi mi yaptım kötü mü yaptım şoktayım

Güle güle kullan canım. Kraft twist xlx iyi diye biliyorum. Bi arkadaşım çok araştırmıştı. Ondan aldı.
Kraft calipso ile ilgili de eşimle onun kavgasındayız. Aylar önce ben onu istedim. Park yatak istemedi beyfendi. Şimdi ben çilek in beşiğini istiyorum. Beyfendi park yatak istiyor. Dünden beri alalım diyip duruyordu. Ama biz dönencesiz alacaktık. Onun da renkleri kalmamış nette. Mağazada da yoktur sanırım.
Bence iyi seyler almışsın dert etme. Kraftın tüm ürünlerini çok beğendim ben.

Benim de sat 28 temmuz 9 Mart'ta verebileceğini söyledi . Öncesi için bişey demedi . 9 martta gel dedi

İlahi, valla güldürdün beni. Aslında aynı durumdayız da bozuntuya vermiyoruz işte

Ayni sey bendede var.peki yapilcak bisey varmiymis canim.yani tehlikeli biseymi bobrekte buyume yoksa gecici biseymi.hamilelige bagli olarak?
canım sende de mi genişleme var böbrekte? doktor ayrıntılı bişey söylemedi sadece bol su iç ve soluna yat dedi. gün içinde ayakta durduğumda ve biraz fazla yürüdüğümde ağrı giriyor. sen de nasıl belirtiler var?

Yok yani tani konmadi bana.Senin gibi sag gogsumun altina agri giriyo bazende sirtima vuruyor canim.Sen yazinca Ben de oyle dusundum.

Canım ben de kraft twist xlx aldım.güzel bir araba bence.sürüşü konforlu.çift taraflı kullanılabiliyor olması da güzel bir özellik.güle güle kullan :)

Devlet hastanesi ise doğrudur , özelde şeker yüklemesi dersen sadece onu yapar çünkü fiyat söylerken AKŞ ve şeker yüklemeyi ayrı aldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…