2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Hmm canim yani 32+0 da verecek degil mi belgeyi?
Bizim de tabi ki sata gore hesapladi

Ya araştırayım bari canım çok kararsız kaldım
Aslında benim de gönlümde yatan o. Ay bilemiyorum bakmaya çıkınca ne alıp geleceğim acaba :)

Canım bizde Kraft twist eco var sizinkinin alt modeli oluyor sanırım. Kullanışlı bence çok memnunduk. Sizinki daha genişidir sanırım güle güle kullan. Park yatakta herkes memnun sen de memnun kalırsın inşallah:)

Ah be canım daha ben eşimle birlikte çıkıp hiç birşey almadım bebeğime. Hepsini tek başıma alıyorum adamın gördüğü bile yok. Bana hala alırız diyor

canım kbb ciya git.bende 5.ayda 1 hafta boyunca gecirecem diye uğraştım o boğaz ağrısını ve sonunda doktora gittim seninki artik bakteriye çevirmiş dedi doktor ve 7 günlük antibiyotik tedavisi verdi.kendiside sakınca yok dedi kandın dogumcum da sakınca yok kullanabilirsin dedi

Kızlar idrarda enfeksiyon için bitkisel bi çözüm var mı ilaç içtim ama sanki faydası olmadı yine tahlil verdim yarın alcam gitsin bu enfeksiyonlar benden

Kızlar idrarda enfeksiyon için bitkisel bi çözüm var mı ilaç içtim ama sanki faydası olmadı yine tahlil verdim yarın alcam gitsin bu enfeksiyonlar benden
Ev Yoğurdunun suyu ,hem probiyotik hem de idrar enfeksiyonu temizliyor.
Bir de doktora sormadım ama yıkanacağım zaman küveti az biraz dolduruyorum ılıkça suyla içine de sirke döküyorum biraz çok olmayacak ama. İçinde oturup yıkanıyorum belime kadar değil de kalçamı geçecek kadar işte. Fazla sıcakta oturmak doğumu tetikliyor neticede sen yine de doktoruna sorabilirsin. Bir de pamuk üstüne sirke döküp o bölgeyyi silenler var onu denemedim hiç

Sirkeyi duydum ama korktuğumdan kullanmamıştım deniyim bari ilaç ilaç nereye kadar belli ki emfeksiyon geçmedi çünkü tuvaletimi az az yapıyorum tam yapamıyorum

Şiddetle ev yoğurdunu tavsiye ediyorum özellikle suyunu icin bol bol okadar faydalıki anlatamm ben ilk gebeligimde yasamıstım doktorum ev yogurdunun suyunu ic demisti yogurt kendi suyunu salıyor ya onu icin bol bol hemen temizliyor bakterileri.

Çok severim yoğurt suyunu aslında içiyorumda ama bu ara pek içmedim gaz yapıyo çatlıcak gibi oluyorum diye.. içicem artık mutlaka

Canim kraft twist xlx ve 18 modelleri çok güzel iyi günlerde kullanın inş. Bende onlardan almayı düşünüyorum.. Fiyatı ne kadardi

Canim bana da tam 32+0 da 8 marta geliyor benim gel mutlaka izne ayrilabilir belgesi verelim dedi ayrilmasan da 37 ye kadar calisabilir belgesi veriliyormus ama ben ayrilacagim ins 've dedigin gibi bir gun bile once olmuyormus canim. Ne diyelim hizli gecsin insallah

Yarin bir ugrayacam bakalim. Ama cok sukur bugun daha iyiyim.
Ah be canım daha ben eşimle birlikte çıkıp hiç birşey almadım bebeğime. Hepsini tek başıma alıyorum adamın gördüğü bile yok. Bana hala alırız diyor
Üzme canini. İnan ki beraber ciksan da ayri da ciksan hamilelikte alinganlik yapacak bir nokt buluyorsun.

Canım bana kaşıntısı olduğunda doktorum sirkeli suyla yıka diye kendi söyledi. Çok yoğun değilse enfeksiyon iyi geliyor ama aşırı bir kaşıntı ve enfeksiyon varsa fayda etmiyor bence.

Canım bana kaşıntısı olduğunda doktorum sirkeli suyla yıka diye kendi söyledi. Çok yoğun değilse enfeksiyon iyi geliyor ama aşırı bir kaşıntı ve enfeksiyon varsa fayda etmiyor bence.
Ben de hiç kaşıntı yok ağrı falanda yok. Sadece idrar yaparken tam yapamıyorum çok varmış gibi ama azıcık yapıyorum..

Bir gün bile önce neden olmuyormuş ya benimde 8 Mart ama 7 Mart'ta isticektim umarım benim sorum verir 1gun önce

Kizlar simdi size hic hos olmayan bir seyden bahsedecegim. Bugun kil tuy muhabeeti donunce dur dedim karnim iyice buyumeden agda yapayim. Neyse oturdum aynanin karsisina. Yaptim agdayi bitti. Dikkatini bir sey cekti. Genital bolgemin ic tarafi resmen simsiyah olmus o dudaklarin ic tarafi o kadar kararmis ki inanamadim. Cok uzuldum ya. İnternette baktim da kalici oldugu yaziyor gecmez diyor fikri olan var mi? Kalir mi gecer mi?

Aynen. Bir haftadir evi hile supurmuyorum. Hatta iki gundur yatagi da toplamiyorum. Gene yorgunum gene.
Hem çalışıp hem de ikinciye hamile olanlar da var okuduğum kadarıyla gerçekten çok büyük iş dediğim gibi ben evde coluk yok cocuk yok eşim de çok yardımcı oluyo ona rağmen akşamları kolumu kaldırmaya halim kalmıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…