- 16 Aralık 2015
- 323
- 368
- 103
- 46
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #23.881
Evet canım parmaktan. Dahiliye uzmanına gittiğimde cihazı ücretsiz verdi. Strip i eczaneden ücretle kendim aldım. Bir hafta sabah akşam açlık tokluk ölçümü yaptım.Parmaktan delerekmi yaptin takibi canim.
Kizlar merhaba
Benim SAT 1 Agustos. 13 Martta ise gitme dedi doktorum, gel sana 32. Haftalik olduguna dair belge vereyim dedi. Onu sonra kuruma teslim edicem sanirim belgeyi. 13 mart sali gunune denk geliyor laf olsun diye 12sinde verirmisiniz belgeyi dedim hic farketmez bir gun ama oylesine sordum. Kesinlikle olmuyormus sgk sorun cikarir erken izne ayrilcagim icin olmasi gerekenden. Yani sat tarihini baz aliyorlarmis. Size de oyle birsey dedi mi doktor?
Ya araştırayım bari canım çok kararsız kaldımAyyy evet yaa. Bu kadar hamile var burda. Yazılmaz bunlar :) ben okumadan geçiyorum artık :)
Can'ım tüm babynestler aynı boy değil sanırım. İnstagramda bi sayfa vardı baya büyük yapıyordu baby nestleri. 2 yaşındaki çocuk bile yatıyordu içinde :)
Aslında benim de gönlümde yatan o. Ay bilemiyorum bakmaya çıkınca ne alıp geleceğim acaba :)Evet dikdörtgen olanlar da var onlar daha kullanışlıdır diye tahmin ediyorum. Daha uzun süre de kullanılabilir. Benim isteğim oval olması. Mağazalarda görüyordum hep hoşuma gidiyordu yıllardır. Evli bile değilkeno yüzden sırf hevesim kalmasın diye alacağım az kullanacağımı bile bile. Yoksa anne yanı dikdörtgen çok güzel modeller de var başka markaların.
Canım bizde Kraft twist eco var sizinkinin alt modeli oluyor sanırım. Kullanışlı bence çok memnunduk. Sizinki daha genişidir sanırım güle güle kullan. Park yatakta herkes memnun sen de memnun kalırsın inşallah:)Ayy ben bir şey yaptım ama iyi mi yaptım kötü mü yaptım yaa bilmiyorum. E bebek e tekstil ürünlerine bakmaya gittim arabayla park yatak alıp çıktım
Casual Cadillac Air alacaktım kırmızı siyah. Bugün siyahı indirimliydi sadece, 1400 lira. Kırmızı istiyorum diye istemedim onu. Sonra kraft ta indirim var diye öylesine bakalım dedik. Alıp çıktık
Kraft Twist XLX. Daha önce hiiiç bakmadım, incelemedim. Bilen var mı iyi mi yaaa? Inşallah pişman olmam
Yatağı da kraft calipso elite dönenceli aldık gri renkte.
Ben normalde araştırıp incelemeden hiçbir şey almam. Şu an çok şaşkınım iyi mi yaptım kötü mü yaptım şoktayım
Ah be canım daha ben eşimle birlikte çıkıp hiç birşey almadım bebeğime. Hepsini tek başıma alıyorum adamın gördüğü bile yok. Bana hala alırız diyorNe biliyim iste. Hamileligim yarattigi duygular sanirim. Dun gece yatana kadar kendime zehir ettim gunu. Oysa cok mutlu olmam gerekirdi bebegimin kiyafet eksiklerini tamamladik. Ama iste. O kadar mutsuz bitirdim ki gunu araba ve yatak kararsizligi yuzunden. Bugun hasta oldum. Zaten ne zaman asiri mutsuz, kendimi banyoya kapatip aglayacak kadar, olsam ertesi gunune hastalanirimhamileligin en dayanilmaz yani sahip cikamadigim duygusallik ve yalnizlik hissi.
Kesinlikle. Ben hamilelikte antibiyotik agri kesici falan kullanmam derdim hep. Ama pazartesi doktor randevuma kadar agri devam ederse soyleyecem doktora. Doktor yazmasa bile arastirip hamilelikte zarari olmayan bir antibiyotik alacam. Cubku malesef bogazim agridiginda faranjite ceviriyor bir iki gun icinde gecmezse ve antibiyotiksiz asla gecmiyor. İltihap bebege ilaclardan daha cok zarar veriyor. İnsallah gecer ya. Birden bire agrimaya basladi hicbir seyim yoktu
Ev Yoğurdunun suyu ,hem probiyotik hem de idrar enfeksiyonu temizliyor.Kızlar idrarda enfeksiyon için bitkisel bi çözüm var mı ilaç içtim ama sanki faydası olmadı yine tahlil verdim yarın alcam gitsin bu enfeksiyonlar benden
Sirkeyi duydum ama korktuğumdan kullanmamıştım deniyim bari ilaç ilaç nereye kadar belli ki emfeksiyon geçmedi çünkü tuvaletimi az az yapıyorum tam yapamıyorumEv Yoğurdunun suyu ,hem probiyotik hem de idrar enfeksiyonu temizliyor.
Bir de doktora sormadım ama yıkanacağım zaman küveti az biraz dolduruyorum ılıkça suyla içine de sirke döküyorum biraz çok olmayacak ama. İçinde oturup yıkanıyorum belime kadar değil de kalçamı geçecek kadar işte. Fazla sıcakta oturmak doğumu tetikliyor neticede sen yine de doktoruna sorabilirsin. Bir de pamuk üstüne sirke döküp o bölgeyyi silenler var onu denemedim hiç
Çok severim yoğurt suyunu aslında içiyorumda ama bu ara pek içmedim gaz yapıyo çatlıcak gibi oluyorum diye.. içicem artık mutlakaŞiddetle ev yoğurdunu tavsiye ediyorum özellikle suyunu icin bol bol okadar faydalıki anlatamm ben ilk gebeligimde yasamıstım doktorum ev yogurdunun suyunu ic demisti yogurt kendi suyunu salıyor ya onu icin bol bol hemen temizliyor bakterileri.
Canim kraft twist xlx ve 18 modelleri çok güzel iyi günlerde kullanın inş. Bende onlardan almayı düşünüyorum.. Fiyatı ne kadardiAyy ben bir şey yaptım ama iyi mi yaptım kötü mü yaptım yaa bilmiyorum. E bebek e tekstil ürünlerine bakmaya gittim arabayla park yatak alıp çıktım
Casual Cadillac Air alacaktım kırmızı siyah. Bugün siyahı indirimliydi sadece, 1400 lira. Kırmızı istiyorum diye istemedim onu. Sonra kraft ta indirim var diye öylesine bakalım dedik. Alıp çıktık
Kraft Twist XLX. Daha önce hiiiç bakmadım, incelemedim. Bilen var mı iyi mi yaaa? Inşallah pişman olmam
Yatağı da kraft calipso elite dönenceli aldık gri renkte.
Ben normalde araştırıp incelemeden hiçbir şey almam. Şu an çok şaşkınım iyi mi yaptım kötü mü yaptım şoktayım
Canim bana da tam 32+0 da 8 marta geliyor benim gel mutlaka izne ayrilabilir belgesi verelim dedi ayrilmasan da 37 ye kadar calisabilir belgesi veriliyormus ama ben ayrilacagim ins 've dedigin gibi bir gun bile once olmuyormus canim. Ne diyelim hizli gecsin insallahKizlar merhaba
Benim SAT 1 Agustos. 13 Martta ise gitme dedi doktorum, gel sana 32. Haftalik olduguna dair belge vereyim dedi. Onu sonra kuruma teslim edicem sanirim belgeyi. 13 mart sali gunune denk geliyor laf olsun diye 12sinde verirmisiniz belgeyi dedim hic farketmez bir gun ama oylesine sordum. Kesinlikle olmuyormus sgk sorun cikarir erken izne ayrilcagim icin olmasi gerekenden. Yani sat tarihini baz aliyorlarmis. Size de oyle birsey dedi mi doktor?
Yarin bir ugrayacam bakalim. Ama cok sukur bugun daha iyiyim.canım kbb ciya git.bende 5.ayda 1 hafta boyunca gecirecem diye uğraştım o boğaz ağrısını ve sonunda doktora gittim seninki artik bakteriye çevirmiş dedi doktor ve 7 günlük antibiyotik tedavisi verdi.kendiside sakınca yok dedi kandın dogumcum da sakınca yok kullanabilirsin dedi
Üzme canini. İnan ki beraber ciksan da ayri da ciksan hamilelikte alinganlik yapacak bir nokt buluyorsun.Ah be canım daha ben eşimle birlikte çıkıp hiç birşey almadım bebeğime. Hepsini tek başıma alıyorum adamın gördüğü bile yok. Bana hala alırız diyor
Canım bana kaşıntısı olduğunda doktorum sirkeli suyla yıka diye kendi söyledi. Çok yoğun değilse enfeksiyon iyi geliyor ama aşırı bir kaşıntı ve enfeksiyon varsa fayda etmiyor bence.Kızlar idrarda enfeksiyon için bitkisel bi çözüm var mı ilaç içtim ama sanki faydası olmadı yine tahlil verdim yarın alcam gitsin bu enfeksiyonlar benden
Aynen. Bir haftadir evi hile supurmuyorum. Hatta iki gundur yatagi da toplamiyorum. Gene yorgunum gene.Hamileyken çalışmak ne zordur yaa ben evde oturduğum yerde akşam olunca pestilim çıkıyo... Allah yardımcınız olsun valla..
Ben de hiç kaşıntı yok ağrı falanda yok. Sadece idrar yaparken tam yapamıyorum çok varmış gibi ama azıcık yapıyorum..Canım bana kaşıntısı olduğunda doktorum sirkeli suyla yıka diye kendi söyledi. Çok yoğun değilse enfeksiyon iyi geliyor ama aşırı bir kaşıntı ve enfeksiyon varsa fayda etmiyor bence.
Bir gün bile önce neden olmuyormuş yaCanim bana da tam 32+0 da 8 marta geliyor benim gel mutlaka izne ayrilabilir belgesi verelim dedi ayrilmasan da 37 ye kadar calisabilir belgesi veriliyormus ama ben ayrilacagim ins 've dedigin gibi bir gun bile once olmuyormus canim. Ne diyelim hizli gecsin insallah
Hem çalışıp hem de ikinciye hamile olanlar da var okuduğum kadarıyla gerçekten çok büyük iş dediğim gibi ben evde coluk yok cocuk yok eşim de çok yardımcı oluyo ona rağmen akşamları kolumu kaldırmaya halim kalmıyo..Aynen. Bir haftadir evi hile supurmuyorum. Hatta iki gundur yatagi da toplamiyorum. Gene yorgunum gene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?