2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
S
Bundan daha önce bahsetmiştin canım bidaha araştırayım yaparım inş duamı düzenli yapıyorum kuranı okuyorum ama imtihan işte yalvar diyor Rabbim biz isteyelim o nasipse verir

S

Bundan daha önce bahsetmiştin canım bidaha araştırayım yaparım inş duamı düzenli yapıyorum kuranı okuyorum ama imtihan işte yalvar diyor Rabbim biz isteyelim o nasipse verir

Kesinlikle haklısın. Dua bekliyor başka bişey değil. Rabbim rahmetini dilediği kişiye dert verirmiş derler. Duacınım bende inşallah iki hafta sonra mutlu döneceksin

Canim minyon bir kızın olacak insallah. Yavaş yavaş büyüyecek anne karnında ama doğunca çabucak toparlayacak. Rabbim seni yine aynı sınavla sınamasın saglikla kucağına alicaksin kizini dualarimdasin zeynepcim

Gule gule, saglikla giysin yavrun insallah. Ben de bebegin ihtiyaclari icin asiri tepki verdigimde gormemis diyolar eminim ama 5 yildir evlat gormedim gercek yani. Gecen gun teyzemler,dayimlar otururken bebek yikamak zordur nasil yikican dedi biri yengemde ust kattaki komsu gelir yikariz dedi 7 cocugu var komsunun bende pek hoslanmiyorm o komsudan. Ben baskasinin dokunmasini istemem dedim kiyamadm pat diye deyince ani cevap vermis olabilirim. Gulduler hastanede de baskalari yikiyor dediler kibirli buldular belki beni. Ama napayim ben bile dokunmaya kiyamazken gozumun onune geldi irkildm. :)

Canim hep iyi dusun insallah iyi olacak. Bilinacaltinin gucu diye bir kitap okuyorum kanser tedavilerinde bile kisinin kendine sesli olarak olumlu telkin vermesi iyilesecegim ilahi guce ve bedenime inaniyorum demesi sonucu kac hasta imkansiz denildigi halde iyilesmis. Aksini hic aklina dahi getirme. 22 haftalik dogan bebegi yasattilar gop hastanesinde kuvezde teni seffaf bi avuc biseydi damarlari gorunuyordu. Senin kiz mucize gelmemis miydi zaten, erken de dogsa ( hayirli zamanda gelsin ) hayirlisiyla tutunacaktir annesine merak etme. Onunla konus, masal anlat, sarki soyle . Iyi olacak sonu ben inaniyorm

inşallah daha güzel haberler de gelir canım. Allah yardımcınız olsun. çevremde pramatüre bebiş çok var ve hepsi de sağlıklı maşallah, yakaladılar akranlarını. stres yapıp da bebişi de kendini de yorma, dualarımız seninle.

benimki de iki hafta ilerideydi perinatolog sorun var demedi. şekere baktılar sadece. dert etme kendine.

Ayy insallah kalmaz. Burda kalmaz dogumdan sonra gecer dediler ama. Yasayip gorevez artik.

Boşver herkes bişey diyo yetişemeyiz biz konuşanlara.. zaten hormonlar esir almış bizi bir de özlem hasret eklenince gözüm kimseleri görmüyo umursamıyorumda zaten :)

Canım allah hepimize şifa versin, inşallah sıkıntı büyümez. Ben de dua edeceğim hem senin hem hepimizin evlatları için. Sen içini ferah tut, herşey yoluna girecek inşallah

canım moral ve dua çok önemli, inşallah bebeşin kilo alacak bak burda bu kadar kişi sizin için dua ediyor, Rabbim bebeğini sağlıkla vaktinde kucağını almayı nasip etsin inşallah

Sağlıkla sorunsuz alın kucaklarınıza inşallah

kızlar ben de sizden dua bekliyorum, bugün idrar tahlilinde idrarımda protein çıktı ve gebelikte çok riskli bir durummuş. doktorum tahlili tekrar yaptırmamı istedi, eğer çıkarsa gebelik zehirlenmesi var demektir dedi. moralim bozuk

İnşallah çıkmaz Allah seninde yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…