- Konu Sahibi kardelen384
-
- #24.021
Diyorum ya çok zor ama stres yapmamaya çalış bebek etkilenmesin ne kadar çok içeride durursa o kadar iyi... Allah yardımcınız olsun hatta yardımcımız olsun çünkü neyle karşılaşıcaz önümüzdeki günler bizlere neler getiricek bilemiyoruz.. garantimiz yok malesef...Aynen öyle Rabbim ne gösterir bilinmez veren o nasibi varsa Yaşar yoksa kendini parçala olmaz zzz... Yaşadım gördüm elden bişey gelmiyor ..
Canım ağlama ilerili olması vahim bi durum değil bunu seni rahatlatmak için söylemiyorum inanki .. Şeker nasıl çıkmıştı senin oda tetikliyor bebeğin ilerde olmasını... Ama bu hayati risk değil Allah'a emanet yavrularımız İnş kalbinde bişey olsa şimdiye çooktan çıkardı bence ayrıntılı girmişmiydinBilmiyorum hep özele gidiyordum test için tıp fak gideyim dedim ağlıyorum iki saattir tekrar gidicem hastaneye kalbine öğleden sonra bakabilirler inş
Canım dualarımız seninle senin icin actım formu okumaya hiç bişey olmucak Allah ın izniyle bol bol dua edicem kızına doktorların acıklaması ne peki neden oluyo yani kan sulandırıcıda kullanıyodun hatırladıgım kadarıylaAynen öyle Rabbim ne gösterir bilinmez veren o nasibi varsa Yaşar yoksa kendini parçala olmaz zzz... Yaşadım gördüm elden bişey gelmiyor ..
Benim hep iki hafta ileriydi önemsemiyordum ama kilo almış başını gitmiş canım ona sıkıldı
Aynen öyle hamilelik kapalı kutu hep derim insan bilmiyo görmüyor... Zaten öyle yapıcaz kızımla yicez içicez yatıcaz inş büyücez 15 gün sonra gerilik azalır inş ve biz yine yer içer yatarız minnaklaDiyorum ya çok zor ama stres yapmamaya çalış bebek etkilenmesin ne kadar çok içeride durursa o kadar iyi... Allah yardımcınız olsun hatta yardımcımız olsun çünkü neyle karşılaşıcaz önümüzdeki günler bizlere neler getiricek bilemiyoruz.. garantimiz yok malesef...
Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah toparlar, Allah yardimcin olsunKızlar acil sevk yapıldı malesef gerilik ilerlemiş çok üzgünüm Rabbim aynı acıyı yaşatmasın dua edin nolur
Kizlar simdi size hic hos olmayan bir seyden bahsedecegim. Bugun kil tuy muhabeeti donunce dur dedim karnim iyice buyumeden agda yapayim. Neyse oturdum aynanin karsisina. Yaptim agdayi bitti. Dikkatini bir sey cekti. Genital bolgemin ic tarafi resmen simsiyah olmuso dudaklarin ic tarafi o kadar kararmis ki inanamadim. Cok uzuldum ya. İnternette baktim da kalici oldugu yaziyor gecmez diyor fikri olan var mi? Kalir mi gecer mi?
Ben şeker yaptırmadımCanım ağlama ilerili olması vahim bi durum değil bunu seni rahatlatmak için söylemiyorum inanki .. Şeker nasıl çıkmıştı senin oda tetikliyor bebeğin ilerde olmasını... Ama bu hayati risk değil Allah'a emanet yavrularımız İnş kalbinde bişey olsa şimdiye çooktan çıkardı bence ayrıntılı girmişmiydin
Yemekten sonra şişlik epey geçmiyor bendede. Hatta öyleki uyuyana kadar hazmedemediysem çıkartıyorum maalesef.Kızlar artık bende son 100 e girdim artık atarsa 99
Yemek yedikten 1-2 saat sonra daha şiş hissediyorum kendimi. Mide yanması gaz sancısı beni mahvediyor. Ve son günlerde gece kusmalarim başladı. Aksi taktirde uyuyamiyorum. Sizde durumlar nasıl
Ya ne kadar zor gecirsemde bu hamilelik zamanını doğum cabuk gelsin istemiyorum nedense. Sanırım bebisimin hareketlerini sadece benim hissetmem acayip bir mutluluk veriyor. Bu mutluluğu paylaşmak mi istemiyorum acep
Evet damarlara bakıldı sıkıntı yokydedi ama oğlumdada son hafta damarda direnç oldu ohaftaya kadar git gel yaptık bulamadılar haaa diyelim buldular ne yapacaklar hiç bişey malesef bu saatten sonra bebeğin kalbi anne karnında durmadan almak tek çözüm... Allah büyük sulandırıcı ve coraspin devam edicez biz yine azda olsa kilo alması çook çokk önemliCanım dualarımız seninle senin icin actım formu okumaya hiç bişey olmucak Allah ın izniyle bol bol dua edicem kızına doktorların acıklaması ne peki neden oluyo yani kan sulandırıcıda kullanıyodun hatırladıgım kadarıyla
Şekere baktırmadım canım artık hayırlısıcanım benimkide kiloda çok ileride normalde 3-4 gün ilerideydi ama su ara kiloda 1 haftadan da ileride.sıkma sen canını allahın izniyle hic birşey olmaz.annem abimi 5 kilo doğurmuş bazı bebisler göbişli olur.önemli olan şeker oda normalse hic birşey olmaz
Canım bol bol tahin pekmez ye muz ye kilosu artsın cimcimenin dualarım seninle inşallah hepimiz sağ salim alıcaz yavrularımızıBe
Ben 28 e gelirim az kaldı ne var şurada İnş kızım gelsin önemli olan onun bana yetişmesi azcık koşsa cimcime
Canım bol bol tahin pekmez ye muz ye kilosu artsın cimcimenin dualarım seninle inşallah hepimiz sağ salim alıcaz yavrularımızı
Anladım cnm gerilemicek Allah ın izniyle bol kaşar muz ye biri yazmıstı bak tahin pekmez cok yemiş dualarımız seninle nereye sevk etti dr uludağ üniversitesine miE
Evet damarlara bakıldı sıkıntı yokydedi ama oğlumdada son hafta damarda direnç oldu ohaftaya kadar git gel yaptık bulamadılar haaa diyelim buldular ne yapacaklar hiç bişey malesef bu saatten sonra bebeğin kalbi anne karnında durmadan almak tek çözüm... Allah büyük sulandırıcı ve coraspin devam edicez biz yine azda olsa kilo alması çook çokk önemli
Canım dualarım seninle. Rabbim en büyük yardımcımız. Gönlüne göre versin. Minik melek iyileşecek inşallah içini ferah tut.Kızlar acil sevk yapıldı malesef gerilik ilerlemiş çok üzgünüm Rabbim aynı acıyı yaşatmasın dua edin nolur
Zeynosrkn84 ben de kaşar peyniri duymuştum bebek kilo alsın diye onu da deneyebilirsin
oyle günlerde genelde aşırı bunalmış ve sürekli oturmuş hiç hareket etmediysem öyle sorun aşıyorum akşamları
Canım duaya sarılalım inşallah. Bilmiyorum önemsermisin ama üveys zikri çekiyorum ben ve hamile kalmamda ki yardımcılardan. İstersen senide tanıştırabilirim bu zikirle. Dualarımdasın. Rabbine güven düzelecek inşallah.Merhaba kızlar dualarınız için Allah razı olsun . Şimdi perintolog baktı gerilik artmış fakat takip edicem dedi riske girdiği an alıcaklar 15 günde 1 takip verdi 15 gün sonra gidicem bidaha . Bakalım Allah büyük ona emanet ettim çok korkuyorum ama bunun bi tedavisi yok onuda biliyorum .. Rabbim sağlıklı sıhhatli doğumunu nasip etsin şimdi heran beklemekten başka yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?