2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ya kizlar diyetisyene msj attim tokluk 110diye.epeyce yuksek demis.yanlismi anladi acaba aclik diyemi anladi.nette yuksek yazmiyo 120alti normal diyo.bilen biri bisey soylesin nolur.yuksekmi gercekten

benim de plesantam önde, dr sıkıntı yok şimdilik dedi. ben de problem yaşamadığım için sorun etmedim. internete bi baktım için karardı, baktım kafaya takıcsm kapttım dra güvenmeyi tercih ettim

Bende aynı şeyleri yaşadım sizinle :bicak: daha fazla takılmamak için doktoruma güvenmeyi tercih ettim aynı şekilde:anneadayı:

Can'ım benim de ayrıntılı ultrasonda öyle bişey yazıyordu. Plasenta antierör mü ne öyle bişeydi. Plasentanın önce olması demekmiş. Karınla bebek arasında olması. Araştırınca sezaryen olurken dikkatli olunması gerektiğini falan okudum. Ama 3 dr da dikkate almadı bu yazanı. Demek ki önemli bişey değil. Seninki de öyleyse sen de takma boşuna.

Özellikle sordum doktoruma ama bir sıkıntı olmadığını söyledi ki şu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım. Sezeryan istemiyorum. umarım miniğim döner ve normal doğumla gelmek ister diye dualarım hep ama internette plasente ön duvarda olunca sezeryan gerekir, yok rahim kısalığı oluşur, yok rahim ağzı kapanmıştır falan filan diye okuyunca tedirgin oldum ama doktoruma güvenmeyi tercih ediyorum. tabii ki doktorum sezeryan doğuma kendince yol açmaya çalışmıyorsa :skandal::anneadayı:

Ya kizlar diyetisyene msj attim tokluk 110diye.epeyce yuksek demis.yanlismi anladi acaba aclik diyemi anladi.nette yuksek yazmiyo 120alti normal diyo.bilen biri bisey soylesin nolur.yuksekmi gercekten
Canım bence yanlış anlamış tokluk iki saat sonra 120 altı olması gerekiyor, gayet iyi çıkmış telaş etme

Saolun canlar kadin sinirimi ziplatti ya.yanlis anladiysa oda kotu guvenim sarsildi resmen.zaten sesli msjla cvp yazmis disardaydi sanirim.kizlar bide acken ne olmali deger bide onu soyler misiniz Rica etsem. adven adven H Hafsa

Canım.icin rahat olsun,ben şeker yüklemesi sonucu yüksek çıktığı için doktor takibindeyim.. hamilelikte yemekten 1 saat sonra ölçülecek ve 140 i gecmiyorsa problem yok.. benim doktorumun beyani bu ve bende buna göre her öğün ölçüp kontrolde gösteriyorum..geçmiş olsun..

Biri kesinlikle yeme o tarz etleri dedide hic yemedim epeydir canimda cekiyoda bilemedim
Hijyenik olduğundan emin değilsen Yeme, yemek zorunda kalırsan da iyice pişsin sakın çiğ yada az pişmiş olmasın...ama dayanilmayacak gibi değilse yemeni önermem...

benim yüksek maalesef açlık 148 tok 250 260 arasında çıkıyor diyet ve insilünle bile bazen220 çıkıyor anlamadım cuma tekrar gideceğim kontrole hayırlısıyla şu kan aylarımız bi geçseydi yavrularımızı sağlıkla kucağımıza al sak diye dua ediyorum
Bende insülin kullanıyorum canım her öğunden önce ve snra ölçüyorum günde 4 defa insülin benim

O seni yanlış anlamış olabilir açlık 92 tokluk 140 olması lazım canım en yüksek bu gayet normal

Back
X