2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım internete çok bakma bence.bir sıkıntı olsa doktorun söylerdi.internet felaket tellalı gibi :)

Benimki de zamanını söylüyor o çağırmadan ben gidiyorum zaten. Bu gidişimde benim de tansiyona bakmadı kiloya baktı sadece bir de bilgi verdi. Ilk bebek olduğu için ben gidiyorum çağırdığında. Internetten okuyoruz her şeyi arkadaşlardan da öğreniyoruz ama bilen birinin anlatması da güzel oluyor. Çoğu zaman duyduklarımız ve okuduklarımız bizi olumsuz etkiliyor zaten.
Sütüm gelmezse diye tedirgin oluyordum çünkü arkadaşım yeni doğum yaptı ve çok az geliyor. Bu konuda beni biraz rahatlattı sanırım.

Günaydınlar kızlar ! Bugün e-bebekte avent ürünlerinde indirim varmış . İlk çocuğum olacağı için ne alacağımı bilemiyorum . Önerdiğiniz emzik biberon falan var mı ?

teşekkür ederim canım.. Bencede iyi ki gitmemişsin.. Riske gerek yok.. Iyi müdürün bu konuda anlayışliymış ..

Çok geçmiş olsun Allah korumuş her zamankinden 2kat dikkat etmek gerekiyor ama bazende elinde olmuyo
Buyuk gecmis olsun arkadasim yazinin basini okurken bile odum patladi.cok sukur bisey olmamis.hepimiz cok dikkatli olmaliyiz.
Ayrı-ayrı çok teşekkür ederim.. Baş dönmesi falan da oluyor arada dikkatli olmak gerek..

Çok geçmiş olsun Gerçekten Allah korumuş ya. Kanaman olmadı ama değil mi. Bebek hareketlerini sürekli takip edersin inşallah bişey olmaz güzelce tamamlarız günlerimizi

Peki çatal seni korkuttu mu yoksa utandırdı mı :) utandırdıysa aşılabilir bence ama korkuttuysa çatı muayenesine kadar iyice düşünür değerlendirirsin durumu. Ben de zorlanmaması gerektiği taraftarıyım. Gerçi şimdi epidural alarak normal Doğum yapan arkadaşlarıma çok özeniyorum. Çok rahat Doğum yaptıklarını söylüyorlar

Kızlar ya benim bebiş geçen hafta pek hareketliydi ama kaç gündür çok sessiz günde bir iki kere hafif hafif hissediyorum hareketlerini. Benim gibi olanlar var mı? Bide sanki tetanoz aşısından sonra böyle oldu :/

Yaaaa geçmiş olsun. Çok dikkat et cnm. Edelim :)

Çok geçmiş olsun Gerçekten Allah korumuş ya. Kanaman olmadı ama değil mi. Bebek hareketlerini sürekli takip edersin inşallah bişey olmaz güzelce tamamlarız günlerimizi
Kanamam olmadı çok şükür sık sık lavaboya gittim korkudan kontrole.. Inşallah sağlıkla aliriz hepimiz kucağımıza meleklerimizi..

Kızlar ya benim bebiş geçen hafta pek hareketliydi ama kaç gündür çok sessiz günde bir iki kere hafif hafif hissediyorum hareketlerini. Benim gibi olanlar var mı? Bide sanki tetanoz aşısından sonra böyle oldu :/
benimki de istikrarlı değil, bir gün çok hissediyorum bir gün az, o da tedirgin ediyor insanı. sen aşıyı vurulalı kaç gün oldu? benim ilk dozda hareketlerde azalma hissetmiştim ama ikinci dozda hiç birşey değişmedi.

Günaydınlar kızlar ! Bugün e-bebekte avent ürünlerinde indirim varmış . İlk çocuğum olacağı için ne alacağımı bilemiyorum . Önerdiğiniz emzik biberon falan var mı ?
Günaydın :)
Emzik 0-3 avent sothie
Göğüs kalkanı
Avent süt saklama kabı özellikle tavsiyem sağıp işe götürecek olanlar için
Şimdi lazım değil ama avent pipetli bardak Büyük kızım hala kullanır ama erken olabilir :)

daha cok utanc duygusu hakimdi o şekilde kendimi aşırı kötü hissettim.

Bu arada ben daha hicbirsey almadim birkac zıbın disinda.. odayı ve salonu boyatmak gerekiyor.. ayrı bir oda yapamayacağım için yatakodasinda düzenleme yapıp oraya uygun bir dolap ve beşik almam gerekiyor.. Ayrıca bebek arabası banyo gereçleri hastahane çantası gibi önemli parçaları da almam gerekli... Hastahane icin foto çekimi istiyorum ama kararsizim.. Çevreme hastahane odası süslemesi yapmama rağmen kendime yapacak enerjim yok.. Bütün gun uyumak istiyorum.. Içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor.. Enerjim sıfır... hafta ici işteyim okulda yöneticiyim ve öğlenciyiz o yüzden sabah 9 akşam 6 çalışıyorum eve gelmem istanbul trafiginde 7yi geçiyor.. Yemek ye yat ertesi gün kalk ise git seklindeyim.. Evin temizligi çamaşırı bile işkence gibi geliyor hafta sonu.. Hafta sonu da eve ayırınca alışverişe ya da yukarıda saydığım diğer düzenleme işlerine ne vaktim ne de enerjim kalıyor.. 37 haftaya kadar çalışmak istiyorum ki sonrasında daha çok bebegimle vakit geçireyim.. Ama ya erken olursa ne ara bu işleri halledeceğim bilmiyorum.. Sıkıntıdan uykularım kaçıyor artık Gun geçtikçe birazda doğum korkusu sarıyor.. Ne çok yazdım.. Yoruldum.. Bana bir yol gösterin..

5gün oldu canım. Tek doz vurdurdum ben. Senin de ilk gebelik mı? Ya bakıyorum milletin bebişleri çok hareketleymiş insan ister istemez endişeleniyor.

Canım ablam hemşire .makinesi var evde yapiyoruz. Önce aç aldı sonra kahvaltı yapıp tozu içtim. Şeker beni mahvetti nabzim 132 yi gördü.ama 2. Kan 162 normal çıktı.
Canim ikinci kan 162 normal demissin. Bi yanlislik olmasin. 140 in altinda olmasi lazim. Ben 75 grlik seker ictim. 2 Saat sonrasi 165 cikti doktor diyetisyene yonlendirdi. Bir de parmaktan cihazla olcumle damardan alinan kanla olcum hassasiyet olarak farkediyor aklinda olsun.

5gün oldu canım. Tek doz vurdurdum ben. Senin de ilk gebelik mı? Ya bakıyorum milletin bebişleri çok hareketleymiş insan ister istemez endişeleniyor.
Benim de ilk gebelik, ama çok hareketli değil bebişim. Hafif hafif hissediyorum genelde. Karnın genişliği ile de alakalı olabilir ne kadar kuvvetli hissettiğimiz. Benim kontrole de daha 15 gün var. İnşallah her şey normal seyrediyordur. Endişe de iyi değil. Hissetmediğinde biraz sakinleşip dikkati verince hafif de olsa hareket ettiğini görüyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…