hayırlı sabahlar kızlar. dün kontrolüm vardı 28. haftamdayım burası nedense 1 hafta sonrasını gösteriyor anlamadım? Neyse 1200kg -37cm boy, kızımızı gördük ağzını açıp kapatıyordu :) bende en basından beri akıntı oluyor, ve malesef seffaf da değil. 2 farklı zamanda da tek kullanımlık şase vermişti doktor içtim, bikerede fitil kullandım ama bi faydası olmadı. dün devam ettiğini söylediğimde vajinamdan örnek almak istedi ve ben çok utandım, o çatal denilen sandalyeye oturmak beni çok gerdi. öncesinde de korkardım normal doğumdan ama kendimi kandırıp yok mümkünse normal olsun tabi diye düşünürdüm. ama bi kere daha anladım ki benim yapım, psikolojim normal doğum için uygun değil

kasılıp kalıyorum, bacaklarımı bile açamadım çok zordu. benim için en sağlıklısı sanki sezaryen gibi.. yani hiç hazır hissetmiyorum ki hele o anı yasadıktan sonra kafamda iyice netleşti bu durum. önemli olan kızımla sağ salim-güzel psikolojide kavusmak bence. Yanlış mı düşünüyorum sizce? üzülmeli miyim böyle düşündüğüm için?