2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Oli ve hidro
Kız odoktor saçmalamış tahmin küçükki sana demedilermi komik kaç defa gittin doktora canım öyle olsa derlerdi arkadaşın dediği gibi doktorlar acımazki benim yüzüme diğer bebeğimde neler neler dediler ben hıçkıra hıçkıra ağlarken.... O adam kabus görmüş saçmalamış

Kızlar su verdikleri kağıtta yazıyor mu acaba ordan bakamaz mıyım.
Yok onda yazmıyo canım su oranı az çok tabiri var ayrıntılı da çıkıyor yada radyolog bakarsa o kağıtta yazıyo ultrason kağıdında olmıyo bu kontrole kadar dikkat düzelicek Inşallah .. Kendi doktoruna nezaman gideceksin... Birde merak ettim nedennacile gittinki

evet vajinanın içinde olan bisey
Güldüm bian biliyomusun.... Birgün doktora gittim anlattım işte bişey var orda dedim ilk kez gördüm yeni çıkmış dedim... Çık masaya dedi çıktım hıı dedi nolmuş dedim valla benimkinin aynısı dedi ... Çok utanmıştım ozaman ama beni gör sanki bütün organlarım dışarda gibi anlatıyorum kadına stresliyim ... Aklıma geldi ogünüm güldüm valla

O zaman 34 haftadan sonra donmezse o zaman dondurmek icin ugrasayim. Kimi egzersizler varmis da donmesi icin hic duydun mu?

toist canim takma kafaya benim sapa sağlam oğluma kucuk on gundur gelişmemiş demişti neyseki hepsi yalan .. sonra özele gitmiştim çok güzel gelişimi önde hatta dedi iste

İhtimaller olsa bile önüne geçilebilecek durumlara yönelik ihtimaller olduğu için bebeğine bir zarar geleceğini düşünüp kaygılanman yersiz,onu anlatmak istiyorum. Bu konuda sıkıntı da olma lütfen. Ayrıca bebeğin beslenmesinin senin beslenmenle Alakası yaklaşık %20 civarında. Kısa dönemde sağlıklı beslenmen sağlıklı bir bebek doğuracağın anlamına gelmiyor ne yazıkki,ayrıca bebeğin 4kilo doğması da sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor. Bebeğin kilosunu genelde plasenta aktivitesi belirliyor ve tabii genetik faktörler. Uzun yatak istirahatleri bebeğin kilosuna etki edebiliyor çünkü dinlene pozisyonunda plasentadan bebeğe kan akışı olabilecek maksimum seviyeye ulaşıyor. Yanii sonuç olarak sen bal tereyağ da yesen ya da tam tersi kuru ekmekle de beslensen bebeğin kilosuna ancak %20lerde kalan bir katkın olur. Kafan rahat olsun çok fazla ayrıntılarda boğulma tadını çıkar

sofiarya sen tired söylüyorsun sema kendine anlıyor.
Teşekkürler bilgilendirme için parmaklarına sağlık kaygılarım biraz olsun hafifledi.

Maşallah cimcimeye. Banada son kontrolde herşey yolunda dedi. Şeker yüklemesi yüksek cikinca bende acaba yolunda değil mi niye sormadım ki diye kendi kendimi yedim

Ya arkadaşlar benim şeker 75 grm yapıldı sadece 1. Saat sınırda yani 178 çıktı doktor suyum şeker den dolayı çok dedi of ben takmaya başladım nasıl çıkacak bu kafamdan

Karnıma darbe aldım canım öğrencimden. Karnım içeri doğru göçtü
Maalesef. Belki de ondan suyum azalıyor bilemiyorum. Belim hala çok ağrıyor. Kendi doktoruma not bırakmış acil Doktoru suyu azalmış Diye yarın nst ye giricem inşallah yolundadır herşey sağolasın.

toist canim takma kafaya benim sapa sağlam oğluma kucuk on gundur gelişmemiş demişti neyseki hepsi yalan .. sonra özele gitmiştim çok güzel gelişimi önde hatta dedi iste
İnşalşah canım ben de öyle şeyler duyarım sağol. Yarın beni de çağırdılar bakalım neler duyacağım.

Canım geçmiş olsun ya inşallah bir sıkıntı olmaz suyun normal seviyelere döner

Ya arkadaşlar benim şeker 75 grm yapıldı sadece 1. Saat sınırda yani 178 çıktı doktor suyum şeker den dolayı çok dedi of ben takmaya başladım nasıl çıkacak bu kafamdan
Çok yüksek değil canım yediklerine dikkat edersin doktorun yönergelerini uygularsın hemen düzelir takma kafana. Haftasıyla da uyumluydu hatırladığım kadarıyla. Zaten su azalacakmış 34. Haftadan sonra az az

Çok yüksek değil canım yediklerine dikkat edersin doktorun yönergelerini uygularsın hemen düzelir takma kafana. Haftasıyla da uyumluydu hatırladığım kadarıyla. Zaten su azalacakmış 34. Haftadan sonra az az
İnşallah canım diyet yapicam bakalım işe yarar umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…