- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #26.101
Canim nette sikinti olabilir .Kİzlar mhrs uzerinden randevu alacagim. Ama alamiyorum. Kendi doktoruma randevu vermiyor. Sebebi ne olabilir fikri olan var mi?
Cok sevindim canim ya meraktaydim bendeKızlar hepinize çok teşk ederim bebek oynuyor çok şükür bir daha ani hareket etmiycem
En zor anımda gönlüme su serptiniz Allah razı olsun
Kız odoktor saçmalamış tahmin küçükki sana demedilermi komik kaç defa gittin doktora canım öyle olsa derlerdi arkadaşın dediği gibi doktorlar acımazki benim yüzüme diğer bebeğimde neler neler dediler ben hıçkıra hıçkıra ağlarken.... O adam kabus görmüş saçmalamışKaç olduğunu İnan bilmiyorum keşke şöyledeydi doktor okadar kötüydü ki. Acil doktoruydu gittiğimizde uyandırdılar öyle geldi zaten. Çok ters ve olumsuz bir uslübu vardı. Rahmin küçük senin çok azalmış suyun bebek çok yorgun gelişimi yavaşlamış sen bence çalışma izne çık. Yani hep olumsuz şeyler söyledi tam kalkacakken de haftasıyla uyumlu rahimde direnç yok dinlen bol bol dedi.
İnan aklımda bem dr pzt merakla bekliyorum. Senin fıstıktan da iyi Haberler alalım inşallah canım sağolasın
Yani ben de öyle biliyorum suyu da azalacak sanırım yavaş yavaş ama sorun doktorun hep olumsuz şeyler söylemesi. Ya adam sinirlerimle oynadı resmen inan dünden beri hala şoktayım. Doktor kötü birsürü şey sıraladı. Karnıma bakar bakmaz ben çok yorgun bir hamile ve bebek görüyorum dedi. Suyun çok çok az bu haftada böyle olmaması lazım dedi. Rahmin küçük sana söylediler mi dedi. Kızın kaç kilo doğdu bu bebeğin gelişimi yavaşlamış dedi. Ve hep sordum rahim ağzı açılmış mı aşağı inmiş mi bebek. Suyum ne kadar bebek kaç cm hiçbirini cevaplamadı inanır mısın ya şu söylediklerimden hiçbirinin cevabını bilmiyorum
Yok onda yazmıyo canım su oranı az çok tabiri var ayrıntılı da çıkıyor yada radyolog bakarsa o kağıtta yazıyo ultrason kağıdında olmıyo bu kontrole kadar dikkat düzelicek Inşallah .. Kendi doktoruna nezaman gideceksin... Birde merak ettim nedennacile gittinkiKızlar su verdikleri kağıtta yazıyor mu acaba ordan bakamaz mıyım.
Güldüm bian biliyomusun.... Birgün doktora gittim anlattım işte bişey var orda dedim ilk kez gördüm yeni çıkmış dedim... Çık masaya dedi çıktım hıı dedi nolmuş dedim valla benimkinin aynısı dedi ... Çok utanmıştım ozaman ama beni gör sanki bütün organlarım dışarda gibi anlatıyorum kadına stresliyim ... Aklıma geldi ogünüm güldüm vallaevet vajinanın içinde olan bisey
O zaman 34 haftadan sonra donmezse o zaman dondurmek icin ugrasayim. Kimi egzersizler varmis da donmesi icin hic duydun mu?Paralel olunca da dönmüş oluyo canım çocuk onu şuan değil ilerde daha iyi anlarız biz çocuk dik durmuyor ki ayaklarını büzdüğü için her yerde hissediyoruz benim terse döndü bidaha makata döndü 34 haftaya kadar tam sabit olmuyo zaten
İhtimaller olsa bile önüne geçilebilecek durumlara yönelik ihtimaller olduğu için bebeğine bir zarar geleceğini düşünüp kaygılanman yersiz,onu anlatmak istiyorum. Bu konuda sıkıntı da olma lütfen. Ayrıca bebeğin beslenmesinin senin beslenmenle Alakası yaklaşık %20 civarında. Kısa dönemde sağlıklı beslenmen sağlıklı bir bebek doğuracağın anlamına gelmiyor ne yazıkki,ayrıca bebeğin 4kilo doğması da sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor. Bebeğin kilosunu genelde plasenta aktivitesi belirliyor ve tabii genetik faktörler. Uzun yatak istirahatleri bebeğin kilosuna etki edebiliyor çünkü dinlene pozisyonunda plasentadan bebeğe kan akışı olabilecek maksimum seviyeye ulaşıyor. Yanii sonuç olarak sen bal tereyağ da yesen ya da tam tersi kuru ekmekle de beslensen bebeğin kilosuna ancak %20lerde kalan bir katkın olur. Kafan rahat olsun çok fazla ayrıntılarda boğulma tadını çıkarKontrolden geldik kadın doğum doktorumdan sonra da dahiliyeye gittim bi liste aldım...açlık tokluk sonuçların gayet iyi bu şekilde devam et dedi doktorlar ikisi de...bebeğim de 1220 gr 2 hafta önde gidiyordu artık epey normale dönmüş sadece 4-5 gün önde görünüyor...açıkçası bundan da korkuyordum hep aynı şeyleri yiyorum bu bebek beslenebiliyor mu...oğlum 4 kilo doğdu pehlivan gibiydi onda ben pekmez içerdim tereyağlar ballar yerdim sanki bebeğim beslenemiyor gibi geliyor...yani benim en yüksek tokluk 137 çıktı şimdiye kadar; sabah öglen akşam ölçüyorum parmaklarım delik deşik oldu...doğuma kadar böyle devam edersem şu durumda hala bebeğim doğduğunda böyle ihtimaller var mı
İnşallah canım, moralini bozma olumlu düşünAyrintilidan bundan önceki kontrollerde de suyu normaldir bu sefer fazla cikti tatli ekmek pirinç bunları kesicem inşallah kilo alımına durur 3 kilo almışım bide bu ay inşallah normale döner
Evet duydum eskide ebeler çevirirdi elle hatta hala doğum esnasında yapabiliyor duruma göre tabi inş vakti geldiğinde dönecekler yavrularO zaman 34 haftadan sonra donmezse o zaman dondurmek icin ugrasayim. Kimi egzersizler varmis da donmesi icin hic duydun mu?
randevusu mu dolu acebaKİzlar mhrs uzerinden randevu alacagim. Ama alamiyorum. Kendi doktoruma randevu vermiyor. Sebebi ne olabilir fikri olan var mi?
Ben de bu gece bakacam uyuyakalmazsam insallah bulurum.Ben genelde randevu bulamadığım bölümlere 00:05 gibi bakıyorum oluyor randevu inşallah sende bulursun
Yok nette degil sıkıntı. Baska doktora veriyor randevu.Canim nette sikinti olabilir .
182 miydi ordan ara istersen
Galiba oyle. Gece tekrar deneyecegim.randevusu mu dolu aceba
Çok sağol canım benim iyi ki varsınızCok sevindim canim ya meraktaydim bende
Karnıma darbe aldım canım öğrencimden. Karnım içeri doğru göçtüYok onda yazmıyo canım su oranı az çok tabiri var ayrıntılı da çıkıyor yada radyolog bakarsa o kağıtta yazıyo ultrason kağıdında olmıyo bu kontrole kadar dikkat düzelicek Inşallah .. Kendi doktoruna nezaman gideceksin... Birde merak ettim nedennacile gittinki
İnşalşah canım ben de öyle şeyler duyarım sağol. Yarın beni de çağırdılar bakalım neler duyacağım.toist canim takma kafaya benim sapa sağlam oğluma kucuk on gundur gelişmemiş demişti neyseki hepsi yalan .. sonra özele gitmiştim çok güzel gelişimi önde hatta dedi iste
Canım geçmiş olsun ya inşallah bir sıkıntı olmaz suyun normal seviyelere dönerKarnıma darbe aldım canım öğrencimden. Karnım içeri doğru göçtü
Maalesef. Belki de ondan suyum azalıyor bilemiyorum. Belim hala çok ağrıyor. Kendi doktoruma not bırakmış acil Doktoru suyu azalmış Diye yarın nst ye giricem inşallah yolundadır herşey sağolasın.
İnşalşah canım ben de öyle şeyler duyarım sağol. Yarın beni de çağırdılar bakalım neler duyacağım.
Çok yüksek değil canım yediklerine dikkat edersin doktorun yönergelerini uygularsın hemen düzelir takma kafana. Haftasıyla da uyumluydu hatırladığım kadarıyla. Zaten su azalacakmış 34. Haftadan sonra az azYa arkadaşlar benim şeker 75 grm yapıldı sadece 1. Saat sınırda yani 178 çıktı doktor suyum şeker den dolayı çok dedi of ben takmaya başladım nasıl çıkacak bu kafamdan
İnşallah canım diyet yapicam bakalım işe yarar umuyorumÇok yüksek değil canım yediklerine dikkat edersin doktorun yönergelerini uygularsın hemen düzelir takma kafana. Haftasıyla da uyumluydu hatırladığım kadarıyla. Zaten su azalacakmış 34. Haftadan sonra az az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?