2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yok allaha sukur riskli degil. Doktorumun numarasi yok ki :/ bir sorun olmaz heralde ya. Zaten mola da veriyor otobus.
Nekadar cok tutuluyoruz .hamilelikten oluyor sanirim
Hamilelikten mi yoksa gecen gun euzgarfa kaldim o yuzden mi anlamiyorum. Ama resmen daha fena oldum. Kas gevseticiler hamilelikte sakıncaliymis o yuzden krem de suremedimZ
Gecmis olsun canim sicak su torbasi koy
Cok tesekkur ederim. Koydum ama malesef bana misin demiyor

CANim zaten 30 lu haftalarda gelisimi yavasliyir diye biliyorum. Yani gelisim hizi yavasliyor. Canini sikma zaten doktor da kotu bir sey soylememis

loveren peri masali
Ay kızlar böyle demeyin benim ilk hamileliğim olmasına rağmen Çok zor geçiyor. İkinci nasip olur mu bilmiyorum ama şimdiden tırsıyorum valla.
Herkes ilki kolaymış diyor
Ya gercekten oyle cok buyuk fark var birde ben 8 yil sonra vucudum cok agirlasti rahata alisti .Simdiki aklim olsa 4_5yasindayken oglum yapardim daha tez canliydim ozamanlar
Hafifte atlacaksak agir geciyor iste.
Ben hic grip olmazdim bu yil 2.kez grip oldum .

Ml demedi canım tıbbi bı terim soyledi ama anlamadım bende şaşırdım kaldım birşeyler soramadım
Kuzum ayrıntılı ultrasonda benim bebeğe de suyu fazla her hafta takip yazmıştı doktor, sonra kendi doktorumda evet biraz fazla demişti, miktarını sorduğumda söylemedi, sonra iki haftada bir gittik, şekerden şüphelendiler vs. Bişey çıkmadı ama ben tatlıyı kestim, iki hafta önce kontrol vardı suyu gayet normale dönmüş, endişe edilecek hiç bi şey olmadığını söyledi. Gelişimi de yaklaşık 2,5 hafta öndeydi öncesinde ama şimdi bi hafta kadar ancak farkediyor, 34. Haftaya kadar gelişim fazlalığı ya da geriliği olabileceğini, çok da önemli olmadığını söylemişti başka bi doktor. İnşallah senin kuzunun suyu da normale döner, tatlı yememeye çalış canım

Kaç olduğunu İnan bilmiyorum keşke şöyledeydi doktor okadar kötüydü ki. Acil doktoruydu gittiğimizde uyandırdılar öyle geldi zaten. Çok ters ve olumsuz bir uslübu vardı. Rahmin küçük senin çok azalmış suyun bebek çok yorgun gelişimi yavaşlamış sen bence çalışma izne çık. Yani hep olumsuz şeyler söyledi tam kalkacakken de haftasıyla uyumlu rahimde direnç yok dinlen bol bol dedi.
İnan aklımda bem dr pzt merakla bekliyorum. Senin fıstıktan da iyi Haberler alalım inşallah canım sağolasın
CANim zaten 30 lu haftalarda gelisimi yavasliyir diye biliyorum. Yani gelisim hizi yavasliyor. Canini sikma zaten doktor da kotu bir sey soylememis
Yani ben de öyle biliyorum suyu da azalacak sanırım yavaş yavaş ama sorun doktorun hep olumsuz şeyler söylemesi. Ya adam sinirlerimle oynadı resmen inan dünden beri hala şoktayım. Doktor kötü birsürü şey sıraladı. Karnıma bakar bakmaz ben çok yorgun bir hamile ve bebek görüyorum dedi. Suyun çok çok az bu haftada böyle olmaması lazım dedi. Rahmin küçük sana söylediler mi dedi. Kızın kaç kilo doğdu bu bebeğin gelişimi yavaşlamış dedi. Ve hep sordum rahim ağzı açılmış mı aşağı inmiş mi bebek. Suyum ne kadar bebek kaç cm hiçbirini cevaplamadı inanır mısın ya şu söylediklerimden hiçbirinin cevabını bilmiyorum

Ayrintilidan bundan önceki kontrollerde de suyu normaldir bu sefer fazla cikti tatli ekmek pirinç bunları kesicem inşallah kilo alımına durur 3 kilo almışım bide bu ay inşallah normale döner

Kızlar okulda kendimi kaptırdım teniz felan oynadım çocuklarla salakmıyım ben bebeğe bişey olmuşmudur çok korkuyorum uzandım topa vurayım diye hareket etmiyor şuan ağlayacam ya
Korkma canim bir sey olmamistir insallah. Hem sonradan hissetmissin de hateketini. Ben gecen hafta hamile oldugumu unutarak tepe taklak kostum otobuse yetisecem diye. İki gun vajina agrisi cektim, o nasil agri diye sorma valla bi garipti hayatimda ilk kez oyle degisik bir agri hissettim. Gece yataga gittigimde ayagimi yataga kaldiramadim dusun o derece. Esime soyledim ayaklarimi yataga koy diye. Fenaydi durumum cok korkmustum ama cok sukur bebegim iyi.
Benimki de hala makat gelisi. Gecen hafta gitmistim kontrole. Ama doktor daha doner bu haftalarda onemli degil ters olmasi dedi.
Bazi doktorlar gercekten cok dengesiz oluyor ya. Hamile kadina denecek laflar mi bunlar? Zaten buluttan nem kapiyoruz. Sen sıkma canını. Allaha sukur bebeklerimiz yasama sinirina coktan ulasti. Suan erken doğum yapsak bile cok buyuk ihtimalle yasayacaklar, oyle dusun. Stres yapma.

Gerçekten biraz olsun rahatladim teşekkür ederim. Sabah yataktan kalktığımda ve gün içinde uzanıp ayağa kalktığımda oluyor adım atmaya başlayınca geçiyor.

Tabiki paylaşırım. Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin. Randevum 6 sında daha erkene bulabilirsem erkene cekecem randevuyu inşaallah bulurum

Kİzlar mhrs uzerinden randevu alacagim. Ama alamiyorum. Kendi doktoruma randevu vermiyor. Sebebi ne olabilir fikri olan var mi?

Tum randevular Dolu olduğu için canm. diger ayın randevu tarihi de daha açılmamıştir.
İnsallah oyledir. Yoksa zaten mart ayina randevu alacaktim.
Randevu dolmuştur canım gece 12 den sonra bakarsan yakalayabilirsin 15 gün sonraya
Kac gundur deniyorum aslinda. Ama hep aksam saati denedim. Bir de gece deneyim bakalim insallah olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…