- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #26.081
Rahat olmherkeste aynı olmaz benim ilkimde kolaydı buda çok zorlamiyo Allah'a şükür :)loveren peri masali
Ay kızlar böyle demeyin benim ilk hamileliğim olmasına rağmen Çok zor geçiyor. İkinci nasip olur mu bilmiyorum ama şimdiden tırsıyorum valla.
Herkes ilki kolaymış diyor
Yok allaha sukur riskli degil. Doktorumun numarasi yok ki :/ bir sorun olmaz heralde ya. Zaten mola da veriyor otobus.Otobüs firmasına da söyle hamileyim diye özellikle ilgileniyorlar mesela benim için dönüş yolunda mola olmayan benzinlikte 5 dk mola verdi ihtiyaç diye. Hamileliğinde bir risk yoksa hareket etme kısıtlaman falan yoksa sorun olacağını sanmıyorum. İçim rahat etsin dersen ara doktorunu bir sor.
Hamilelikten mi yoksa gecen gun euzgarfa kaldim o yuzden mi anlamiyorum. Ama resmen daha fena oldum. Kas gevseticiler hamilelikte sakıncaliymis o yuzden krem de suremedimZNekadar cok tutuluyoruz .hamilelikten oluyor sanirim
Cok tesekkur ederim. Koydum ama malesef bana misin demiyorGecmis olsun canim sicak su torbasi koy
CANim zaten 30 lu haftalarda gelisimi yavasliyir diye biliyorum. Yani gelisim hizi yavasliyor. Canini sikma zaten doktor da kotu bir sey soylememisSağol canım ya dünden beri moralim çok bozuk. Gelişimi yavaşlamış demesine çok takıldım ama ne açıklama yaptı ne verdiği kağıtta bişeyler yazmıyor. Gerçekten öyle , mart sonuna kadar çalışacağım diyordum dün akşamında bunları duyunca vicdan azabı çektim 32 hafta da ayrılacağım.
Ya gercekten oyle cok buyuk fark var birde ben 8 yil sonra vucudum cok agirlasti rahata alisti .Simdiki aklim olsa 4_5yasindayken oglum yapardim daha tez canliydim ozamanlarloveren peri masali
Ay kızlar böyle demeyin benim ilk hamileliğim olmasına rağmen Çok zor geçiyor. İkinci nasip olur mu bilmiyorum ama şimdiden tırsıyorum valla.
Hafifte atlacaksak agir geciyor iste.Yok allaha sukur riskli degil. Doktorumun numarasi yok ki :/ bir sorun olmaz heralde ya. Zaten mola da veriyor otobus.
Hamilelikten mi yoksa gecen gun euzgarfa kaldim o yuzden mi anlamiyorum. Ama resmen daha fena oldum. Kas gevseticiler hamilelikte sakıncaliymis o yuzden krem de suremedimZ
Cok tesekkur ederim. Koydum ama malesef bana misin demiyor
Kuzum ayrıntılı ultrasonda benim bebeğe de suyu fazla her hafta takip yazmıştı doktor, sonra kendi doktorumda evet biraz fazla demişti, miktarını sorduğumda söylemedi, sonra iki haftada bir gittik, şekerden şüphelendiler vs. Bişey çıkmadı ama ben tatlıyı kestim, iki hafta önce kontrol vardı suyu gayet normale dönmüş, endişe edilecek hiç bi şey olmadığını söyledi. Gelişimi de yaklaşık 2,5 hafta öndeydi öncesinde ama şimdi bi hafta kadar ancak farkediyor, 34. Haftaya kadar gelişim fazlalığı ya da geriliği olabileceğini, çok da önemli olmadığını söylemişti başka bi doktor. İnşallah senin kuzunun suyu da normale döner, tatlı yememeye çalış canımMl demedi canım tıbbi bı terim soyledi ama anlamadım bende şaşırdım kaldım birşeyler soramadım
Kaç olduğunu İnan bilmiyorum keşke şöyledeydi doktor okadar kötüydü ki. Acil doktoruydu gittiğimizde uyandırdılar öyle geldi zaten. Çok ters ve olumsuz bir uslübu vardı. Rahmin küçük senin çok azalmış suyun bebek çok yorgun gelişimi yavaşlamış sen bence çalışma izne çık. Yani hep olumsuz şeyler söyledi tam kalkacakken de haftasıyla uyumlu rahimde direnç yok dinlen bol bol dedi.Suyu dengelemir İnş stres yorgunluk daha sıkıntı yapar su tüket havuç suyu iç derim ama özellikle istirahat et gelişimi olunca suyu yerine geliyor Merak etme bebiş İdrar yapınca yerine 1 saatte bile geliyor... Kaça çok sınırda olmadığı müddetçe korkma benim 8.5 a düşmüştü doktor bu suyla 6ay gider demişti şükür az kaldı artık bizim birdahaki kontrolde herşey yolunda çıkıcak İnşallah
Yani ben de öyle biliyorum suyu da azalacak sanırım yavaş yavaş ama sorun doktorun hep olumsuz şeyler söylemesi. Ya adam sinirlerimle oynadı resmen inan dünden beri hala şoktayım. Doktor kötü birsürü şey sıraladı. Karnıma bakar bakmaz ben çok yorgun bir hamile ve bebek görüyorum dedi. Suyun çok çok az bu haftada böyle olmaması lazım dedi. Rahmin küçük sana söylediler mi dedi. Kızın kaç kilo doğdu bu bebeğin gelişimi yavaşlamış dedi. Ve hep sordum rahim ağzı açılmış mı aşağı inmiş mi bebek. Suyum ne kadar bebek kaç cm hiçbirini cevaplamadı inanır mısın ya şu söylediklerimden hiçbirinin cevabını bilmiyorumCANim zaten 30 lu haftalarda gelisimi yavasliyir diye biliyorum. Yani gelisim hizi yavasliyor. Canini sikma zaten doktor da kotu bir sey soylememis
Ayrintilidan bundan önceki kontrollerde de suyu normaldir bu sefer fazla cikti tatli ekmek pirinç bunları kesicem inşallah kilo alımına durur 3 kilo almışım bide bu ay inşallah normale dönerKuzum ayrıntılı ultrasonda benim bebeğe de suyu fazla her hafta takip yazmıştı doktor, sonra kendi doktorumda evet biraz fazla demişti, miktarını sorduğumda söylemedi, sonra iki haftada bir gittik, şekerden şüphelendiler vs. Bişey çıkmadı ama ben tatlıyı kestim, iki hafta önce kontrol vardı suyu gayet normale dönmüş, endişe edilecek hiç bi şey olmadığını söyledi. Gelişimi de yaklaşık 2,5 hafta öndeydi öncesinde ama şimdi bi hafta kadar ancak farkediyor, 34. Haftaya kadar gelişim fazlalığı ya da geriliği olabileceğini, çok da önemli olmadığını söylemişti başka bi doktor. İnşallah senin kuzunun suyu da normale döner, tatlı yememeye çalış canım
Korkma canim bir sey olmamistir insallah. Hem sonradan hissetmissin de hateketini. Ben gecen hafta hamile oldugumu unutarak tepe taklak kostum otobuse yetisecem diye. İki gun vajina agrisi cektim, o nasil agri diye sorma valla bi gariptiKızlar okulda kendimi kaptırdım teniz felan oynadım çocuklarla salakmıyım ben bebeğe bişey olmuşmudur çok korkuyorum uzandım topa vurayım diyehareket etmiyor şuan ağlayacam ya
Benimki de hala makat gelisi. Gecen hafta gitmistim kontrole. Ama doktor daha doner bu haftalarda onemli degil ters olmasi dedi.Selamlar herkese
Bu aralar kontrolu olan kizlar, bebegin pozisyonu ole ilgili birsey dedi mi doktorunuz? Bas asagi pozisyona gecmis mi? Benim dun kontrolum vardi makat gelis suan icin dedi doktor. Bakalim ne zaman inecek insallah iner bir ara.
Ultrasonda da baya hareketsizdi bu arada yani ben az hareket ettigini hissediyordum oyleydi gercekten de. Ama kalp atimi vs sorun yoktu. Hareketsizligine alistim artik. Bizimki de oyle galiba.
Bazi doktorlar gercekten cok dengesiz oluyor ya. Hamile kadina denecek laflar mi bunlar? Zaten buluttan nem kapiyoruz. Sen sıkma canını. Allaha sukur bebeklerimiz yasama sinirina coktan ulasti. Suan erken doğum yapsak bile cok buyuk ihtimalle yasayacaklar, oyle dusun. Stres yapma.Kaç olduğunu İnan bilmiyorum keşke şöyledeydi doktor okadar kötüydü ki. Acil doktoruydu gittiğimizde uyandırdılar öyle geldi zaten. Çok ters ve olumsuz bir uslübu vardı. Rahmin küçük senin çok azalmış suyun bebek çok yorgun gelişimi yavaşlamış sen bence çalışma izne çık. Yani hep olumsuz şeyler söyledi tam kalkacakken de haftasıyla uyumlu rahimde direnç yok dinlen bol bol dedi.
İnan aklımda bem dr pzt merakla bekliyorum. Senin fıstıktan da iyi Haberler alalım inşallah canım sağolasın
Yani ben de öyle biliyorum suyu da azalacak sanırım yavaş yavaş ama sorun doktorun hep olumsuz şeyler söylemesi. Ya adam sinirlerimle oynadı resmen inan dünden beri hala şoktayım. Doktor kötü birsürü şey sıraladı. Karnıma bakar bakmaz ben çok yorgun bir hamile ve bebek görüyorum dedi. Suyun çok çok az bu haftada böyle olmaması lazım dedi. Rahmin küçük sana söylediler mi dedi. Kızın kaç kilo doğdu bu bebeğin gelişimi yavaşlamış dedi. Ve hep sordum rahim ağzı açılmış mı aşağı inmiş mi bebek. Suyum ne kadar bebek kaç cm hiçbirini cevaplamadı inanır mısın ya şu söylediklerimden hiçbirinin cevabını bilmiyorum
Gerçekten biraz olsun rahatladim teşekkür ederim. Sabah yataktan kalktığımda ve gün içinde uzanıp ayağa kalktığımda oluyor adım atmaya başlayınca geçiyor.Canım bu normal gerçekten rahatla diye demiyorum herkesin yapısı farklı mesela benim de şuan öyle 2 aydan fazladır çömelince bu benim değil diyorum düşün... Ama dopumdan sonra geçicek rahat ol .. Her bebekte aynı olmaz herkesin anatomisi aynı değil ... Ve şunud diyeyim ilişki sırasındaki fazla sıkılaşmada bundan dolayı canım bası oluyor rahimde doktora sor için rahat etsin . Dediklerimi duyacaksın
Tabiki paylaşırım. Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin. Randevum 6 sında daha erkene bulabilirsem erkene cekecem randevuyu inşaallah bulurumCanim benimde bir ara içeriden birşey çıkıyor gibiydi ama şimdi daha iyi tekrar olurmu bilmem. O zaman bebişi hep kasiklarimda hissediyordum yukarı çıkınca azaldı sanki. Öğrenince paylaşır mısın neden olduğunu
Seninde ikinci kolay olur inşallah canm.loveren peri masali
evet vajinanın içinde olan biseyBen de bilmiyorum ama vajinanın içinden sarkan bişeyse bence hemen doktoruna danış, kenarda filan şişlikse bilmiyorum
Tum randevular Dolu olduğu için canm. diger ayın randevu tarihi de daha açılmamıştir.Kİzlar mhrs uzerinden randevu alacagim. Ama alamiyorum. Kendi doktoruma randevu vermiyor. Sebebi ne olabilir fikri olan var mi?
Randevu dolmuştur canım gece 12 den sonra bakarsan yakalayabilirsin 15 gün sonrayaKİzlar mhrs uzerinden randevu alacagim. Ama alamiyorum. Kendi doktoruma randevu vermiyor. Sebebi ne olabilir fikri olan var mi?
İnsallah oyledir. Yoksa zaten mart ayina randevu alacaktim.Tum randevular Dolu olduğu için canm. diger ayın randevu tarihi de daha açılmamıştir.
Kac gundur deniyorum aslinda. Ama hep aksam saati denedim. Bir de gece deneyim bakalim insallah olur.Randevu dolmuştur canım gece 12 den sonra bakarsan yakalayabilirsin 15 gün sonraya
Ben genelde randevu bulamadığım bölümlere 00:05 gibi bakıyorum oluyor randevu inşallah sende bulursunİnsallah oyledir. Yoksa zaten mart ayina randevu alacaktim.
Kac gundur deniyorum aslinda. Ama hep aksam saati denedim. Bir de gece deneyim bakalim insallah olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?