2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Gözün aydın canim bende merakla haber bekliyordum. Inan ki çok rahatladım. Kilosu iyi gibi geldi. Daha 2.5 -3 ayları var toparlar inşallah.

Hadi geçmiş olsun canım gerileme devam etmez Allah'ın izniyle kilosu da iyi maşallah
inşallah canım sağolasın bana da iyi geldi ya az kilolu olsun da sağlıklı olsun napalım

Gözün aydın canim bende merakla haber bekliyordum. Inan ki çok rahatladım. Kilosu iyi gibi geldi. Daha 2.5 -3 ayları var toparlar inşallah.
Evet canım çok sağol. Ben de suyundan dolayı çok endişeliydim, inşallah beslenmesi devam tetiği sürece sıkıntı Yok zaten kilosu bence de iyi

Canim ellerine sağlık. Bende yeni kek yaptım bir dahakine bu tarifi deniyeceğim.

@ haydarinna Allah buyuk canım kendini sıkma . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Nur topu gibi hemde. Allah'a şükür ki doktor gözetimindesin şimdi. Gece gündüz duacinim

Kizlar bebegim hickirik tuttu sol karnimin alt tarafinda hissediyorum hickirigini. Dönmüş olma ihtimali nedir bu durumda? En son 4 gun once randevum vardi ve donmemisti. Bu 4 gun icinde dönmüş olabilir mi?

Allah yardimciniz olsun. Insallah bir sikinti olmadan kucagina alicaksin. Yapicak biseyim yok deme bol bol dua et. Allah hicbir duayi geri cevirmez. Butcen dahilinde bi adak ada. Insallah minik minik dogsada sen onu besler buyutur kocaman yaparsin. Allah buyuk.

eline sağlık canım mükemmel oldugu kesın denemek lazım fikir oldu bizede

Cok sevindim cnm sıkıntı olmamasına kan akısıda iyi demişsin gerilik icin bi sebep söyledi mi doktor

Haydarinna cnm Allah yardımcın olsun mümkün olduğunca kendini telkin et. Allah diledikten sonra kim önüne geçebilir inş evladın sağ salim kucağına gelecek. Doktorların görevi en kötüye hazırlamak ama düşün bak minicik doğuyorlar ama kocaman adam oluyorlar. Dualarını kabul etsin Allah inş, bizlerde dua ediyoruz sizler için.

Ultrasondan baktılar sağolasın, mavi kırmızı bir alan sanırım değil mi. Şuanlık direnç Yok çok şükür aynı şeyden BAhsediyorsak
Gozun aydın cnm inş sağ salim kucağına alırsın yavrunu vakti zamanı gelince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…