2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Hem de ne zor! Ben artik hamilelik depresyonu yasadigimi dusunuyorum. O denli sıkıntılı, ve bunalımdayım. Fiziksel olan kismi geciyorum ruhen de çöktüm.

Kabız olan arkadaşlar hamilelikte kullanilirmi bilmiyorum ama Aloe Vera jeli limon ve su karışımı kabızlığa iyi geliyormuş bı araştırın isterseniz

Can'ım dualarım seninle. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

Can'ım leğen kemiği ile ilgili bir şey diyemem ama diğer söylediğin şeyler bende de var. Bi sağdan bi soldan bi aşağıdan tık tık tık :)
Benim de içim gıdıklanıyor :))

toist canım iyi haberlerine sevindim gözünaydın arkadaşım

Senin sorun neydi canım ? Bebeğim erkek. Allah yardımcımız olsun

Kızlar , şeffaf ve baya büyük bişey vardı çamaşırımda , nişan olabilirmi korktum bi an görünce , daha önce nişanı gelen varmı nasıl bişey
Canim benim oğlumda nişanım kanlı şekilde gelmişti. Bayağı kan rengindeydi.
Ama bu aralar benim de akıntım çoğaldı. Hatta bugün aha dedim birşey aktı hissettim yani tuvalette bakınca şeffaf sümüksü kıvamda akintiymis.
Ama kendini rahatlatmak için doktora görünebilirsin.

Kabız olan arkadaşlar hamilelikte kullanilirmi bilmiyorum ama Aloe Vera jeli limon ve su karışımı kabızlığa iyi geliyormuş bı araştırın isterseniz

Canim benim bildiğim aloe vera hamilelikte kullanılamıyor. Hatta bende yüzümdeki lekeler için bitkisini aldım ama biraz nette araştırınca sakıncalı yazıyordu. Zaten hiç kullanamadan soldu.

Canim benim bildiğim aloe vera hamilelikte kullanılamıyor. Hatta bende yüzümdeki lekeler için bitkisini aldım ama biraz nette araştırınca sakıncalı yazıyordu. Zaten hiç kullanamadan soldu.
Öyleymiş kuzum ya yeni gordum benimde var baya büyüdü yüzüme sürüyodum ama sürmedim hiç hamilelikte

Öyleymiş kuzum ya yeni gordum benimde var baya büyüdü yüzüme sürüyodum ama sürmedim hiç hamilelikte

Ya ben niye beceremedim de soldurdum hâlbuki arsız çok çabuk büyüyor ve yanlardan bebiş veriyor diyorlar.
Soldu gitti yaaaa

Kızlar bel ağrısı yaşayan var mı hiç geçen bir ağrı da değil ya belimde ağrı var sürekli
Şuanda hıçkırık tuttu benim de kızımı minikoglan bu bebişte ilk defa hissettim

Senin sorun neydi canım ? Bebeğim erkek. Allah yardımcımız olsun
İlk te direnç vardı malesef doğumdan 3 gün önce farkettiler sonra pıhtılaşma çıktı ama benim hiç gelişmemişti 26+6 iken 21 +3 le uyumluydu sakın kendinle kıyaslama alakası yok çünkü... Şuan ise neden bilmiyorum malesef son kontrolde tekrar sıkıntım çıktı 2 hafta geri ben bu durumu yaşadığım için ne olacapını sırasını biliyırum stres yapmamaya çalışıyorum çünkü 1 gram nedir bilirim... Benimde doktor heran herşey olabilir dedi.... Ama umutluyum çünki bebeğim 750 gramı görmek üzereydi bu büyük bibumut... Senin bıdık maşallah daha iyi annesi Allah ömür verdiyse hiç bir sıkıntı olmaz inşi.. Ömrü yoksa 4 kiloda doğum yapsan nafile hepsine şahit oldum gördüm Allah çekemeyeceğimiz yükü vermesin.... Dua dua dua yok başka yol

Bu hafta sanki çok stresli geçti grupta değilmi İnş yeni haftada herkes musmutlu girer sıkıntılı olan arkadaşların hepsi rahata kavuşur... Benimde pazartesi kontrol var ...
Herkesten hayırlı haberler alalım inşallah canım, rabbim yardımcımız olsun hepimizin, Allah’ın izniyle sağlıkla hepimiz yavrularımıza kavuşalım. Güzel günlerde güzel haberlerle buluşalım inşallah

Bu hafta sanki çok stresli geçti grupta değilmi İnş yeni haftada herkes musmutlu girer sıkıntılı olan arkadaşların hepsi rahata kavuşur... Benimde pazartesi kontrol var ...
Aynen grup geneli sıkıntılı bir haftaydı benim adımada en sıkıntılı haftamdı inşallah geride kalmıştır

Canımsın inşallah rabbim herkesin kucağına sağ Salim vermeyi nasip eder

Evet arkadaşım doğru diyorsun mesela ben gebelik sekerim olduğunu öğrendim ve su anda bu saatte ac olduğum için uyuyamiyorum veee mutsuzum.
Inşallah gelecek hafta güzel günler getirir ve senin güzel haberlerini. Inan herdaim dualarimdasin. Rabbim kızını sana bagislasin diye. Eşime de söyledim bize dua ederken seni unutmamasını.
Pazartesi güzel haberlerle gel bizide sevindir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…