2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim gozun aydin , cok sukur iyi haberler almisin . Masallah kilosu da gayet iyiymis aramizda bir hafta var benim de haftada 200-250 gr aliyor artik hizli buyuyorlar sen dinlenmene dikkat et her sey cok daha iyi olacaktir insallah

Sağolasın canım, ağrım geçti şükür duş iyi geldi. Yorgunluktan değilde sanırım rahim genişliyor sanırım. İdrar yolu daha önceki aylarda çıkmıştı geçti sonra. Belki yeniden olmuşta olabilir. Ama şuan geçti çok şükür.

Selam kızlar, mutlu haftasonları hepimize, herkesin sağlığının iyi olmasını diliyorum, sıkıntıda olan arkadaşlara dualarımı gönderiyorum..
Danışmak istediğim bir sorum var, sol leğen kemiğimin orda bir agrı var, sanki bebek kemiğin üstüne çıkmış tepiniyor gibi ama kaburgalarım da agrıyor ki bu duruma arkadaşlar ayaklarıdır diyor. Şimdi bizim oğlan kafasını kemiğime mi yasladı acaba? Ama bazen de gıdıklıyor gibi, eliyle mi yapıyor ki? Haftası ileri arkadaşlardan ya da ikinciyi bekleyenlerden var mı böyle bi şey yaşayan? Ve tekmeden çok sürekli kaymalar oluyor, minik mandalina gibi birşey sürekli sağa sola, aşagı yukarı gidip geliyor. İnşallah tek benim yaşadığım bi şey değildir çünkü huzursuzum, acaba bebeği rahatsız eden bi şey mi var ki böyle yapıyor diye

Sağolasın canım amin inşallah iyi olacak diye düşünüyorum. Allah razı olsun senden ve hepinizden

toist suyu iyiyse süper haber.keyfi yerindedir annesi.içim rahatladı valla.
Sağol canım evet suyu beni çok rahatlattı İnan.

Cok sevindim cnm sıkıntı olmamasına kan akısıda iyi demişsin gerilik icin bi sebep söyledi mi doktor
Ya şöyle ki
Sağol canım Tatile girince gerilik kapanmıştı. Okul başladığı gün gitmiştim ilk kez öne geçmişti. Şimdi yine gerileyince yorgunluk sebepli olabilir dedik.
Gozun aydın cnm inş sağ salim kucağına alırsın yavrunu vakti zamanı gelince.
İnşallah çok sağol canım hepimize nasip olsun.
Canim gozun aydin , cok sukur iyi haberler almisin . Masallah kilosu da gayet iyiymis aramizda bir hafta var benim de haftada 200-250 gr aliyor artik hizli buyuyorlar sen dinlenmene dikkat et her sey cok daha iyi olacaktir insallah
Çok sağol canım benim de 2 haftada 300 gr kadar almış işte işte çok yoruluyorum ona yorduk biz de. .
Oh çok iyi inşallah böyle devam eder
İnşallah canım sağol sen de güzel haberler ver bize inşallah

Huzursuz olma arkadaşım . Gayet olagan anlattığın seyler. Benim kizim doğum pozisyonunda suan. Yani kafa asagida ayaklar kaburgamda midemde. Cok canim yanıyor gerindiginde filan. Kaburgama yasliyor ayaklari batiyor. Onun disinda cok harekeltli gobek civarında kollari dirseklerini gezdiriyor. Bazen kafasını itttiriyor o zman cisim olmasa bile bianda altima yapicakmis gibi hissediyorum.icin rahat olsun yani. Benim ikinci gebeligim buarada. Sali gunu randevumda da sordum hatta doktoruma. Soluma yatınca sanki bebek sıkışacak ezilecek gibi geliyor dedim. Mumkun degil dedi suyu var kas var dedi.

Allah razı olsun canım her an herşey olabilir şu an doğsa sakat olma ihtimalleri anlatınca doktor kendimi tutamadım hala ağlıyorum zaten zor kavuşmuştum yavruma dualarınızı esirgemeyin

Dualarımız seninle ağlama korkma herşey güzel olacak dua et sadece kötü düşünceleri at aklından. Rabbim bu yolda kimseyi yarıyolda bırakmasın

Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın, ikinciyi bekleyenler avantajlı tabi, biz bilmeyince hemen ödümüz kopuyor. Beşinci ayda falan son iki ay zor geçer dediklerinde ne kadar zor geçebilir diyordum, yaşayıp görüyoruz. Yine de çok şükür bu günümüze

Kızlar , şeffaf ve baya büyük bişey vardı çamaşırımda , nişan olabilirmi korktum bi an görünce , daha önce nişanı gelen varmı nasıl bişey

Kızlar , şeffaf ve baya büyük bişey vardı çamaşırımda , nişan olabilirmi korktum bi an görünce , daha önce nişanı gelen varmı nasıl bişey
O nişan değil canım senden gelen rahimden gelen akıntı malun genişliyor gayet normal buralar akıntı çokluğu nişan kanlı akıntı şekilinde kıvamlı yoğun bişey

Canım benim bevekte şuan geride senin akım çabuk görülmüş bu iyi bişey benim diğer bebktede 5 hafta geriledi çıktı bundada 2 haftahgeri şuan yine bişey çıkmıyor Allaha emanet edip beklicez bebekler bizimle olduğu müddetçe biz umutlu olucaz İnş sağlıklı sıhhatli alıcaz yavrularımızı birde bebiş kızmış erkekmi canım

Benim kahveli bile geldi yumurtlama akintisi gibi yogun sumuksu uzayan ve wcde ikindim kahveli geldi. Doktora gittim bisey yoktu. Cok korkmustum bende. Ihmal etme doktora git baksinlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…