2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Prima bende kizima cok uzun sure kullandim ama sonra baktimki poposunda tuz gibi birseyler gormeye basladim kısırlik yaptigi cok konusuldugu icin malesef bir suru bez degistim. Ama sadece ben degil gorumcemde ayni sey fark etmis o benden once degisti korktu. Simdi bende yeni dogan icin sasirmis durumdayim.

Sen dikkat ettiğin için astımsın diyor oysa alakası yok astımdan sonra dikkat ediyorum ama anlatamazsın işte başına gelmeyince anlamaz... birde kimyasallar yapay şeyler mikrop değilki bağışıklık güçlendirsin ... son aylarda gerçekten çok tuhaflaştı sanki 5 yıldır çocuk diye sıkıştıran o değildi sanki ben zorla çocuk yaptım üstüne kaldım gibi hissettiriyo

Kızlar selam şimdi doktordan geliyorum. Sabah şiddetli karın ağrısıyla doktora gittim nst bağladı ama sancı çıkmadı. Böbrekte genişleme ve kist çıktı. Eğer genişleme çoksa stand takacaklar. Doktorun sonucu görmesini bekliyorum. Bir kaç gündür karın ağrısı vardı ama gelip gidiyordu bugün hiç geçmeyince ve çok şiddetli olunca gittim. İnşallah stand falan takmazlar.

inşallah gerek kalmaz canm sonucun olumlu çıkar çok geçmiş olsun stres yapma bebişlerimizi düşünüp üzülmeyelim çaresi vardır herseyın

Geçmiş olsun canım kardelen384 te stent taktırmışti inşallah sana takilmaz

inşallah gerek kalmaz canm sonucun olumlu çıkar çok geçmiş olsun stres yapma bebişlerimizi düşünüp üzülmeyelim çaresi vardır herseyın

İnşallah gerek kalmaz canım, insan ağrı çekince aklına binbir türlü şey geliyor. Hemen bebeğe birşey mi oldu modundayım. Allah'a şükür bebeğim şuanda iyi. İnşallah herşey hepimiz için iyi olur

geçmiş olsun, rabbim beterinden saklasın.

Gecmis olsun canim, insallah genisleme cok degildir ve su iki ay idare edebilirsin. Her sey bebeklerimiz icin insallah kucagina aldiginda her seye degecek ve bu agrilar unutulacak canim.

Gecmis olsun canim, insallah genisleme cok degildir ve su iki ay idare edebilirsin. Her sey bebeklerimiz icin insallah kucagina aldiginda her seye degecek ve bu agrilar unutulacak canim.

İnşallah canım zaten doktora soracağım dayanabilirim ne kadar idare ederiz diye. Zor süreçler ama hepsine katlanırım bebeğim iyi olsunda. Hepsi geçecek gerçekten.

@bekleyen16 Inşallah birşey yoktur canim.

Bence seni hamileliğin başından beri kontrol eden doktor senin hakkında daha fazla bilgi sahibidir gelişimini biliyordur ona güvenmek daha mantıklı sanki.

Benimkide geçen ay 600 grdi 1 kilo olsa bari bu ay derken 1290 çıktı bebisleri yaniltiyor :)
Canım 1290 gr çıktı demişsin boyu kaçtı birde bu ölçümler yapıldıgında kaç haftalıktın bizim doğum tarihimiz aynı gösteriyor bizimki ne kadar oldu acaba biraz tosundu bakalım bu sefer nolucak

İnşallah canım takılmaz, daha öncede genişleme vardı ama idare edilecek kadardı. Bu sefer daha da genişlemiş. Bebeğim iyi olsunda herşeye razıyım napim :/

Canım 25 mm üstüne takıyorlar. Ama senin haftan bayağı az. Stent takip riske atmazlar. Ben taktirdigimda 22. Haftadaydım. Doğuma kadar böbreklerim iflas ederdi

Aynen cnm mecbur kalmazsam kullanmıyorum zaten hele yer birşey düşünce oturup ağlamak geliyor içimden yaa.

Boyunu doktor hiç söylemedi bende hiç sormadım USG kağıdında yazmıyor bu cuma günü gittim kontrole kafa 30 bacak boyu 29 karnında 29 haftaya uyumluydu

Canım 25 mm üstüne takıyorlar. Ama senin haftan bayağı az. Stent takip riske atmazlar. Ben taktirdigimda 22. Haftadaydım. Doğuma kadar böbreklerim iflas ederdi

Ay inşallah azdır canım doktorumdan haber bekliyorum işte bakalım ne olacak. Sende karın ağrısıylamı gittin direk böbrek ağrısımıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…