- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #26.661
Bez konusunda kızında premium care kullanmıştım çok da memnun kalmıştım yaşına doğru normaline geçmiştim o zamanda sorun yaşamadım şimdi oğluş için direkt aktif bebekle başlarım deyip ondan aldım 1 ve 2 numarasını.ikisinide kullanmış biri olarak primadan memnun kaldım yalnız prima iyi falan diyede çocuğu hiç öyle uzun süreli çişli bezde falanda bekletmedim kremini düzenli kullandım poposunu genelde yıkadım havalandırdım bence bunlarda pişikte vsde etkili oluyor birde çok sık bez markası değiştirilmemeliymiş
Benim esimin egzamasi var, camasir deterjanindan yerleri silme sivisina kadar her seyin hassas cilt icin olanlarini bulur alir. Bebegin de her seyini simdiden hassas cilt icin aliyor.
Ama
gel gelelimki o normal deodoranti banyoda ozellikle ikimiz ise gitmek icin hazirlanirken oyle bir sikarki benim cigerlerim yanar. Dikkat eden adam bile bazen sacma sapan seyler yapabiliyor ve kimyasallardan kacmak Tam mumkun olmuyor.
Kocaniza bebekler de egzema olabiliyormus diyin. Cimrilik etmesinler, bebeklerin camasirlari ayri yikanacak o deterjan oyle yada boyle kullanilip bitecek zaten.
Kizlar benim bebis kipir kipir, sabah uyanmak bilmiyor aksam durulmak
Canım ölçüm cihazının kalibrasyonu bozulmuş olabilir mi bayağı fark var çünkü.sema cim ben ikinci ölçümü aynı parmağın sağından yaptım.solda yapınca 155 çıkmıştı.aynı parmağın sağına yapınca 135 çıkmıştı.:)
inşallah gerek kalmaz canm sonucun olumlu çıkar çok geçmiş olsun stres yapma bebişlerimizi düşünüp üzülmeyelim çaresi vardır herseyınKızlar selam şimdi doktordan geliyorum. Sabah şiddetli karın ağrısıyla doktora gittim nst bağladı ama sancı çıkmadı. Böbrekte genişleme ve kist çıktı. Eğer genişleme çoksa stand takacaklar. Doktorun sonucu görmesini bekliyorum. Bir kaç gündür karın ağrısı vardı ama gelip gidiyordu bugün hiç geçmeyince ve çok şiddetli olunca gittim. İnşallah stand falan takmazlar.
Geçmiş olsun canımKızlar selam şimdi doktordan geliyorum. Sabah şiddetli karın ağrısıyla doktora gittim nst bağladı ama sancı çıkmadı. Böbrekte genişleme ve kist çıktı. Eğer genişleme çoksa stand takacaklar. Doktorun sonucu görmesini bekliyorum. Bir kaç gündür karın ağrısı vardı ama gelip gidiyordu bugün hiç geçmeyince ve çok şiddetli olunca gittim. İnşallah stand falan takmazlar.
inşallah gerek kalmaz canm sonucun olumlu çıkar çok geçmiş olsun stres yapma bebişlerimizi düşünüp üzülmeyelim çaresi vardır herseyın
Geçmiş olsun canımkardelen384 te stent taktırmışti inşallah sana takilmaz
geçmiş olsun, rabbim beterinden saklasın.Kızlar selam şimdi doktordan geliyorum. Sabah şiddetli karın ağrısıyla doktora gittim nst bağladı ama sancı çıkmadı. Böbrekte genişleme ve kist çıktı. Eğer genişleme çoksa stand takacaklar. Doktorun sonucu görmesini bekliyorum. Bir kaç gündür karın ağrısı vardı ama gelip gidiyordu bugün hiç geçmeyince ve çok şiddetli olunca gittim. İnşallah stand falan takmazlar.
Gecmis olsun canim, insallah genisleme cok degildir ve su iki ay idare edebilirsin. Her sey bebeklerimiz icin insallah kucagina aldiginda her seye degecek ve bu agrilar unutulacak canim.Kızlar selam şimdi doktordan geliyorum. Sabah şiddetli karın ağrısıyla doktora gittim nst bağladı ama sancı çıkmadı. Böbrekte genişleme ve kist çıktı. Eğer genişleme çoksa stand takacaklar. Doktorun sonucu görmesini bekliyorum. Bir kaç gündür karın ağrısı vardı ama gelip gidiyordu bugün hiç geçmeyince ve çok şiddetli olunca gittim. İnşallah stand falan takmazlar.
Gecmis olsun canim, insallah genisleme cok degildir ve su iki ay idare edebilirsin. Her sey bebeklerimiz icin insallah kucagina aldiginda her seye degecek ve bu agrilar unutulacak canim.
Ya bende bu drları anlayamıyorum önden gider eyvah şekerinmi var derler geriden gelir beslenmiyomu diye insanı panikletirler günü gününede uygun olamıyor işte bebekler benimkininde göbüşü önden gidiyor drum bişey demiyor ama yinede niyesini nasılını merak ediyor insan bence bir sorun yoktur canım allahın izniyle
Canım 1290 gr çıktı demişsin boyu kaçtı birde bu ölçümler yapıldıgında kaç haftalıktın bizim doğum tarihimiz aynı gösteriyor bizimki ne kadar oldu acaba biraz tosundu bakalım bu sefer nolucakBenimkide geçen ay 600 grdi 1 kilo olsa bari bu ay derken 1290 çıktı bebisleri yaniltiyor :)
İnşallah canım takılmaz, daha öncede genişleme vardı ama idare edilecek kadardı. Bu sefer daha da genişlemiş. Bebeğim iyi olsunda herşeye razıyım napim :/
Aynen cnm mecbur kalmazsam kullanmıyorum zaten hele yer birşey düşünce oturup ağlamak geliyor içimden yaa.Ayy hayret benimki neden ağrımıyor acabakimin neresi ağrıyorsa benim çoktandır agrıyor olurdu şaşırdım bak şimdi canım alaturka tuvalete girmem mümkün değil benim, yere bişi düşürsem onu bile alamıyorum, alıyorsam da alt karnım batıyor resmen eğilme der gibi
Boyunu doktor hiç söylemedi bende hiç sormadım USG kağıdında yazmıyor bu cuma günü gittim kontrole kafa 30 bacak boyu 29 karnında 29 haftaya uyumluyduCanım 1290 gr çıktı demişsin boyu kaçtı birde bu ölçümler yapıldıgında kaç haftalıktın bizim doğum tarihimiz aynı gösteriyor bizimki ne kadar oldu acaba biraz tosundu bakalım bu sefer nolucak
Canım 25 mm üstüne takıyorlar. Ama senin haftan bayağı az. Stent takip riske atmazlar. Ben taktirdigimda 22. Haftadaydım. Doğuma kadar böbreklerim iflas ederdi
Ay inşallah azdır canım doktorumdan haber bekliyorum işte bakalım ne olacak. Sende karın ağrısıylamı gittin direk böbrek ağrısımıydı
Benim belim çok agriyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?