- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #26.621
Aslında ben kullanırken bile vardı Kızlar hughies molfix daha iyi diyenler vardı. Ben gerçekten her bebeğim ayrı bir tercihi var diye düşünüyorum. Bazı bebişler A101 beziyle büyüyor bir kez pişik olmadan. Bakalım bizim kuzular napacakCan'ım buna benzer şikayetler sadece 2017 değil 2016 dan beri var benim gördüğüm. Büyük paket ve küçük paketler arasında fark olabiliyormuş. Bu kadar memnuniyetsizlik her bez hakkında var. Yine prima premium hakkında diğerlerine göre olumlu yorum daha çok. Bebekten bebeğe değişen bir şey sanırım. Deneyimleyip göreceğiz artık :)
Canım büyük paketler mi kötüymüşCan'ım buna benzer şikayetler sadece 2017 değil 2016 dan beri var benim gördüğüm. Büyük paket ve küçük paketler arasında fark olabiliyormuş. Bu kadar memnuniyetsizlik her bez hakkında var. Yine prima premium hakkında diğerlerine göre olumlu yorum daha çok. Bebekten bebeğe değişen bir şey sanırım. Deneyimleyip göreceğiz artık :)
İnşallah canım siz de sağlıkla kullanın :)Sagolasin canim, insallah icine sinen bir seye karar verir, saglikli gunlerde kullanirsiniz
Kötü mü bilemem ama arasında fark olduğu söyleniyor Can'ım. Küçük paketler sarı bantlı oluyormuş büyükler beyaz bantlı. Dokuları da farklıymış. Ama bu diğer marka bezlerde de olan bir şeymiş. Öyle okudum bir yerde.Canım büyük paketler mi kötüymüş
Birde bu ölçümleri yaparken ilk çıkan kanı silip ikinci çıkan kanla ölçümü yapıyorsun değilmiCanim çok yüksek değil açlık 72-83 tokluk 120 civarları
Bu akşam yemeğinde eşim lahmacun söylemişti 2.5 tane hoplettim açlık 80 tokluk 135 cıktı
bende bununla ilgili soru soracaktimtired @adasuyu Kızlar siz ölçüm yapıyorsunuz. Ben bu akşam işaret parmağından ölçtüm 154 cıktı hemen ardından orta parmağından ölçtüm 135 cikti neden öyle oldu ki. Hangi parmak daha doğru sonuç veriyor. Ben hep orta parmaktan bakıyorum diye işaret parmağından bakayım dedim bu sonucu bulunca tekrar orta parmağa geçtim.
Sizce neden böyle oldu
Canim oglumda aynen dedigin gibi yapmistim.cok ta iyi olmustu.sadece besigin kenarindaki yastiklari cikarmistim onu gorebilmek icin :)Kızlar bebeğime bebek odası aldım ya onun karyolasını yatak odama koymayı düşünüyorum , gündüzde salonda annekıcağı aldım onda durur dedim sizce mantıklımı , yani yeni doğan bebeğim gece takımın karyolasında kalabilirmi ??? Birde gündüz anne kucağında sallanmaya alışırsa gece karyolada uyumazmı acaba
Birde bu ölçümleri yaparken ilk çıkan kanı silip ikinci çıkan kanla ölçümü yapıyorsun değilmi
benimkide 28 hafta da 2 hafta one gecmis simdi 29 dayim heralde bende nisanin sonuna dogum yaparim sezeryan olcak zaten mayisa kalmam galibaIyi akşamlar kizlar bende mayis annesiyim bugün randevumuz vardı normalde 30+3 haftalığım ama kontrolde 32 haftalik ciktik bizim kiz önden gidiyo 1838 gr olmuş minigim nisanın ortalarında doğum olucak gibi
Günaydın canım benimki de 2 haftayı geçiyordu önde gidişi şeker yüklemesinde yüksek çıktı 24.haftaydı galiba o zamanlar ne yesem yükselmiyordu şimdi yeni yeni kendimi denemek için ekmek falan yersem yükseldiğini görüyorum 29.haftadayım...tabi o zamandan beri diyet yürüyüş derken önde gidişi normale döndü sadece 5-6 güne düşmüş doktorum da bu duruma sevindi dediğin gibi...zaten gestasyonel diyabet 28.haftadan sonra ortaya çıkar bebeği etkiler etkilerini gösterir demiştiSelam anneler. Nasilsiniz?
Bu hafta doktor randevumda
doktoruma Turkiyede surekli ultrason yapiyorlar bebegin boyuna bakiyorlar ben de cok merak ediyorum deyince, bu sefer karin olcune baktigimda 1.5-2 hafta fazla cikti, gecen ay tam cikmisti dedi. Bu buyume hosuna gitmedi, Iki hafta sonra yine buyuk cikarsan ultrasonla ben zaten bakarim dedi. Gebelik sekeri testinide bir birim ile gecmistim.
Burda buyuk bebek istemiyor doktorlar. Ultrasona girecegim diye sevinecegimi saniyordum ama simdi korktum acaba gebelik sekeri testten sonra mi ortaya cikti..
Bebegi onden giden anneler sizin doktorunuz ne diyor?
canim yadtiklara pamuk ve yunu karistirdim ( sofra bezini odaya serdim biraz yun yastigimdan biraz pamuk yastigimdan doktum karistirdim sonra yastiklari doldurdum ) buraz pis bir islem ama sonra guzelce supurdum heryeri bu arada yastiklarim yazin yeni yikanmusti ve kullanilmamisti 4 yastik yaptim yun yorgan oglumdan vardi onu iyice havalandurmistim nevresim gecirdim ince yorganini yikadim cok cabuk kurudu zaten onada nevresim gecirdim dolaba yerlestirdim miss gibi acik acik bakiyorumCanim kolay gelsin keyifle kullansin bebegin insallah, yastiklarin icini neyle dolduracaksin pamuk sert oluyormus ne koymali ki bide bende uyku seti almistim onun yorganini da yikayayim demi makineye atsam olur mu
Canım ileri olması illa şeker olacak demek değil korkma. Ben hızlı kilo alırdım bebiş de hep öndeydi ona rağmen şeker çıkmadı, sen de şekerliSelam anneler. Nasilsiniz?
Bu hafta doktor randevumda
doktoruma Turkiyede surekli ultrason yapiyorlar bebegin boyuna bakiyorlar ben de cok merak ediyorum deyince, bu sefer karin olcune baktigimda 1.5-2 hafta fazla cikti, gecen ay tam cikmisti dedi. Bu buyume hosuna gitmedi, Iki hafta sonra yine buyuk cikarsan ultrasonla ben zaten bakarim dedi. Gebelik sekeri testinide bir birim ile gecmistim.
Burda buyuk bebek istemiyor doktorlar. Ultrasona girecegim diye sevinecegimi saniyordum ama simdi korktum acaba gebelik sekeri testten sonra mi ortaya cikti..
Bebegi onden giden anneler sizin doktorunuz ne diyor?
Canım ileri olması illa şeker olacak demek değil korkma. Ben hızlı kilo alırdım bebiş de hep öndeydi ona rağmen şeker çıkmadı, 32 de yine açlık tokluk bakılmıştı ama tost falan yemiştim , ona rağmen çıkmadı, sen de şekerli
Karbonhidratlı şeyler yememeye özen göster. Dün uzun zaman sonra pilav yedim hemen ayaklarım şişti mesela.
Walla doğru söylüyosun yaparız hallederiz modunda ama bu gidişle yine bana kalcak herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?