2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aslında ben kullanırken bile vardı Kızlar hughies molfix daha iyi diyenler vardı. Ben gerçekten her bebeğim ayrı bir tercihi var diye düşünüyorum. Bazı bebişler A101 beziyle büyüyor bir kez pişik olmadan. Bakalım bizim kuzular napacak

Canım büyük paketler mi kötüymüş

Bende oğlumu prima ile büyüttüm memnundum tabi kaç sene önce. Bir arkadaş da oğluna prima almıştı çocuğa alerji yapmış doktorda sleepy tavsiye etmiş. Aylardır sleepy kullanıyor cok memnun bende oyuzden sleepynin yenidoğan setini aldım içinde herşeyi var fiyatı da uygundu kotu çıkarsa attığımda içim acımaz en azindan

Canım büyük paketler mi kötüymüş
Kötü mü bilemem ama arasında fark olduğu söyleniyor Can'ım. Küçük paketler sarı bantlı oluyormuş büyükler beyaz bantlı. Dokuları da farklıymış. Ama bu diğer marka bezlerde de olan bir şeymiş. Öyle okudum bir yerde.

Birde bu ölçümleri yaparken ilk çıkan kanı silip ikinci çıkan kanla ölçümü yapıyorsun değilmi

Kizlar nasilsiniz bugun net yoktu telefondanmi bilmiyorum giremedim alinti yapamadim.
Birazda bizimkiyle didistik.
Bebek dolabi sectim birbucuk aya geliyormus .kendi dukkani sozde insan demezmi hanim gec geliyor erken verek siparisi diye.
Simdi bi 15 gunde siparis vermeyi unutur.
Ben mi cok sinirliyim ondami sorun anlayamadim.
Besigide erteliyor..
Ona ne gerek var buna ne gerek var deyip duruyor.
Ikinci cocuga ne gerek vardi diye cokucem girtlagina o olucak

Canim oglumda aynen dedigin gibi yapmistim.cok ta iyi olmustu.sadece besigin kenarindaki yastiklari cikarmistim onu gorebilmek icin :)

Birde bu ölçümleri yaparken ilk çıkan kanı silip ikinci çıkan kanla ölçümü yapıyorsun değilmi

Evet canim hemşire tarif ederken söylemişti. "Ilk kanı siliceksin sonra parmak kökünden yukarıya doğru siktirarak kan çıkaracak o kanla ölçüm yapacaksın" dedi

Selam anneler. Nasilsiniz?

Bu hafta doktor randevumda
doktoruma Turkiyede surekli ultrason yapiyorlar bebegin boyuna bakiyorlar ben de cok merak ediyorum deyince, bu sefer karin olcune baktigimda 1.5-2 hafta fazla cikti, gecen ay tam cikmisti dedi. Bu buyume hosuna gitmedi, Iki hafta sonra yine buyuk cikarsan ultrasonla ben zaten bakarim dedi. Gebelik sekeri testinide bir birim ile gecmistim.

Burda buyuk bebek istemiyor doktorlar. Ultrasona girecegim diye sevinecegimi saniyordum ama simdi korktum acaba gebelik sekeri testten sonra mi ortaya cikti..

Bebegi onden giden anneler sizin doktorunuz ne diyor?

Iyi akşamlar kizlar bende mayis annesiyim bugün randevumuz vardı normalde 30+3 haftalığım ama kontrolde 32 haftalik ciktik bizim kiz önden gidiyo 1838 gr olmuş minigim nisanın ortalarında doğum olucak gibi
benimkide 28 hafta da 2 hafta one gecmis simdi 29 dayim heralde bende nisanin sonuna dogum yaparim sezeryan olcak zaten mayisa kalmam galiba

Günaydın canım benimki de 2 haftayı geçiyordu önde gidişi şeker yüklemesinde yüksek çıktı 24.haftaydı galiba o zamanlar ne yesem yükselmiyordu şimdi yeni yeni kendimi denemek için ekmek falan yersem yükseldiğini görüyorum 29.haftadayım...tabi o zamandan beri diyet yürüyüş derken önde gidişi normale döndü sadece 5-6 güne düşmüş doktorum da bu duruma sevindi dediğin gibi...zaten gestasyonel diyabet 28.haftadan sonra ortaya çıkar bebeği etkiler etkilerini gösterir demişti

Canim kolay gelsin keyifle kullansin bebegin insallah, yastiklarin icini neyle dolduracaksin pamuk sert oluyormus ne koymali ki bide bende uyku seti almistim onun yorganini da yikayayim demi makineye atsam olur mu
canim yadtiklara pamuk ve yunu karistirdim ( sofra bezini odaya serdim biraz yun yastigimdan biraz pamuk yastigimdan doktum karistirdim sonra yastiklari doldurdum ) buraz pis bir islem ama sonra guzelce supurdum heryeri bu arada yastiklarim yazin yeni yikanmusti ve kullanilmamisti 4 yastik yaptim yun yorgan oglumdan vardi onu iyice havalandurmistim nevresim gecirdim ince yorganini yikadim cok cabuk kurudu zaten onada nevresim gecirdim dolaba yerlestirdim miss gibi acik acik bakiyorum

Canım ileri olması illa şeker olacak demek değil korkma. Ben hızlı kilo alırdım bebiş de hep öndeydi ona rağmen şeker çıkmadı, sen de şekerli
Karbonhidratlı şeyler yememeye özen göster. Dün uzun zaman sonra pilav yedim hemen ayaklarım şişti mesela.

Hanımlar bizim bebişlerin xogu onden gidiyor sanirim benim de oyle.. Eger erken dogum olursa kalan izinlerimiz yanmiyor degil mi.. Bu konuda bilgisi olan var mı..

Erken dogum riski ile hastaneye yatan bir arkadas vardi ismini hatirlayamadim. Durumu ne oldu bilen var mi?

Zeynosrkn84 canim senin de dun kontrolun vardi. Ne durumda bebisin. İnsallah buyumustur kuzucuk sen de iyi haberler verirsin.

Kizlar bezler hakkinda konusmussunuz. Ben de her baktigimda prima aktif bebegin premium dan daha iyi oldugunu okudum aklinizda bulunsun. Ha ben huggies aldim, indirimde yakaladikca almaya da devam edecem orasi ayri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…