- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 39
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #26.641
Çok biliyolar bu erkekler çookkkŞu erkekler beni deli ediyo benimkide tutturmuş bu kadar şey alma yok efendim ayrı deterjan alma çocuğun bağışıklığı kimyasallara alışsın...
Ya bende bu drları anlayamıyorum önden gider eyvah şekerinmi var derler geriden gelir beslenmiyomu diye insanı panikletirler günü gününede uygun olamıyor işte bebekler benimkininde göbüşü önden gidiyor drum bişey demiyor ama yinede niyesini nasılını merak ediyor insan bence bir sorun yoktur canım allahın izniyleKızlar bebişimin kafası 31 haftalık göbüsü 28 haftalık.. kendi doktorum sorun yok diyordu başka doktora göründüm o panik yaptı..beslenmiyor olabilir.. gittikçe fark açılmasın takip etmeli dedi...napcam ben yaaa
Günaydın kızlar az önce tetanoz 2. Dozu oldum
Normalde 12sindeydi ama hastalık sebebiyle ertelemişti doktorum
3 doz ağustosta bebiş 3 aylıkken
Herkesler iyidir umarım
Canim oglumda aynen dedigin gibi yapmistim.cok ta iyi olmustu.sadece besigin kenarindaki yastiklari cikarmistim onu gorebilmek icin :)
nasılsın gündaşımGunaydin :)
Bez konusunda kızında premium care kullanmıştım çok da memnun kalmıştım yaşına doğru normaline geçmiştim o zamanda sorun yaşamadım şimdi oğluş için direkt aktif bebekle başlarım deyip ondan aldım 1 ve 2 numarasını.ikisinide kullanmış biri olarak primadan memnun kaldım yalnız prima iyi falan diyede çocuğu hiç öyle uzun süreli çişli bezde falanda bekletmedim kremini düzenli kullandım poposunu genelde yıkadım havalandırdım bence bunlarda pişikte vsde etkili oluyor birde çok sık bez markası değiştirilmemeliymiş
Canım benim kızım 25 mart doğumlu o yüzden ele avuca gelip toparlandığında havalar sıcaktı akşamlarıda hafif kombiyi yakıyordum günlük banyo zaten yaptırıyordum kaka falan yaptığındada hemen ılık duru suyla yıkayıp kuruluyordum biraz açık bırakıp havalandırıyor kremini sürüp bezliyordum sen şuanda bakamama korkusu yaşıyorsun ama inan bana kucağına aldığında herşeyi biliyor olacaksın zaten her bebek ayrı dünya o sana neyi yapıp yapmaman gerktiğini öğretiyorBebeklerin poposunu nasıl yıkıyorsunuz günde kaçkere baya banyoya götürüpmü yıkıyorsunuz üşümüyomu kafamda deli sorular
İki akşam önce midem çok tuhaf olmuştu böyle tam yanma da değil mide bulantısı da vardı ilk zamanlar gbi salatalık yedim tuzlu hmn gecti gözüm açıldı resmen
NRYSYN canim neden gaviskon içmek istemiyorsun.
Bende oğlumu prima ile büyüttüm memnundum tabi kaç sene önce. Bir arkadaş da oğluna prima almıştı çocuğa alerji yapmış doktorda sleepy tavsiye etmiş. Aylardır sleepy kullanıyor cok memnun bende oyuzden sleepynin yenidoğan setini aldım içinde herşeyi var fiyatı da uygundu kotu çıkarsa attığımda içim acımaz en azindan
Inşallah bebislerimizde sorun yoktur canım.. ya bana farklı olması garip geldi..doktorum da mantıklı rahatlatıcı cevap veremedi.. zaten zor elde ettik bu bebeği başka doktor da bi baksın dedim.. biz bisi demedik kendi farketcek mi die.. hemen farketti.. yapmamız gerekn bisi varsa erkenden yapalım ihmal olmasın istiyorum bakalım araştırıyoruz bu konuyuY
Ya bende bu drları anlayamıyorum önden gider eyvah şekerinmi var derler geriden gelir beslenmiyomu diye insanı panikletirler günü gününede uygun olamıyor işte bebekler benimkininde göbüşü önden gidiyor drum bişey demiyor ama yinede niyesini nasılını merak ediyor insan bence bir sorun yoktur canım allahın izniyle
Yok canım nekadar iznin varsa hepsi Doğum sonrasına aktarılıyor merak etme.Hanımlar bizim bebişlerin xogu onden gidiyor sanirim benim de oyle.. Eger erken dogum olursa kalan izinlerimiz yanmiyor degil mi.. Bu konuda bilgisi olan var mı..
Benim 5 şubatta öyleydi kafa 2 hafta ilerde kilo günündeydi, hiç öyle bir yorumda da bulunmadı. Hatta büyük kafalı mı olacak diye güldük Yok daha çok değişir dedi. Dönem dönem atağa geçiyor vücut bölgeleri bence. Dün gittim Allah’a şükür normale dönmüş. Sen de sürekli kontrol altında olursun hiç stres yapma derim.Kızlar bebişimin kafası 31 haftalık göbüsü 28 haftalık.. kendi doktorum sorun yok diyordu başka doktora göründüm o panik yaptı..beslenmiyor olabilir.. gittikçe fark açılmasın takip etmeli dedi...napcam ben yaaa
Katılıyorum yengem de memnun değildi ama çok az değiştirirdi ben de dediğin gibi hiç öyle kocaman doldurana kadar tuttuğumu bilmem. Şimdi ıslak mendil aldım ama sürekli yıkar kremlerdim. Allah’a şükür sorun olmadı. Bana primi taşırıyor demişlerdi ama çok sıvı başlarda o da normal gelmişti bana.Bez konusunda kızında premium care kullanmıştım çok da memnun kalmıştım yaşına doğru normaline geçmiştim o zamanda sorun yaşamadım şimdi oğluş için direkt aktif bebekle başlarım deyip ondan aldım 1 ve 2 numarasını.ikisinide kullanmış biri olarak primadan memnun kaldım yalnız prima iyi falan diyede çocuğu hiç öyle uzun süreli çişli bezde falanda bekletmedim kremini düzenli kullandım poposunu genelde yıkadım havalandırdım bence bunlarda pişikte vsde etkili oluyor birde çok sık bez markası değiştirilmemeliymiş
Benim esimin egzamasi var, camasir deterjanindan yerleri silme sivisina kadar her seyin hassas cilt icin olanlarini bulur alir. Bebegin de her seyini simdiden hassas cilt icin aliyor.Şu erkekler beni deli ediyo benimkide tutturmuş bu kadar şey alma yok efendim ayrı deterjan alma çocuğun bağışıklığı kimyasallara alışsın...
Premium değil ama normal prima alacağım. Haklısın canım hepsinde şikayet var ama iyi bir ürünün kalitesi neden düşürülür anlamıyorum???Can'ım buna benzer şikayetler sadece 2017 değil 2016 dan beri var benim gördüğüm. Büyük paket ve küçük paketler arasında fark olabiliyormuş. Bu kadar memnuniyetsizlik her bez hakkında var. Yine prima premium hakkında diğerlerine göre olumlu yorum daha çok. Bebekten bebeğe değişen bir şey sanırım. Deneyimleyip göreceğiz artık :)
Canım benim kızım 25 mart doğumlu o yüzden ele avuca gelip toparlandığında havalar sıcaktı akşamlarıda hafif kombiyi yakıyordum günlük banyo zaten yaptırıyordum kaka falan yaptığındada hemen ılık duru suyla yıkayıp kuruluyordum biraz açık bırakıp havalandırıyor kremini sürüp bezliyordum sen şuanda bakamama korkusu yaşıyorsun ama inan bana kucağına aldığında herşeyi biliyor olacaksın zaten her bebek ayrı dünya o sana neyi yapıp yapmaman gerktiğini öğretiyor
Kızlar bebişimin kafası 31 haftalık göbüsü 28 haftalık.. kendi doktorum sorun yok diyordu başka doktora göründüm o panik yaptı..beslenmiyor olabilir.. gittikçe fark açılmasın takip etmeli dedi...napcam ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?