2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar bebişimin kafası 31 haftalık göbüsü 28 haftalık.. kendi doktorum sorun yok diyordu başka doktora göründüm o panik yaptı..beslenmiyor olabilir.. gittikçe fark açılmasın takip etmeli dedi...napcam ben yaaa

Bez konusunda kızında premium care kullanmıştım çok da memnun kalmıştım yaşına doğru normaline geçmiştim o zamanda sorun yaşamadım şimdi oğluş için direkt aktif bebekle başlarım deyip ondan aldım 1 ve 2 numarasını.ikisinide kullanmış biri olarak primadan memnun kaldım yalnız prima iyi falan diyede çocuğu hiç öyle uzun süreli çişli bezde falanda bekletmedim kremini düzenli kullandım poposunu genelde yıkadım havalandırdım bence bunlarda pişikte vsde etkili oluyor birde çok sık bez markası değiştirilmemeliymiş

Y
Ya bende bu drları anlayamıyorum önden gider eyvah şekerinmi var derler geriden gelir beslenmiyomu diye insanı panikletirler günü gününede uygun olamıyor işte bebekler benimkininde göbüşü önden gidiyor drum bişey demiyor ama yinede niyesini nasılını merak ediyor insan bence bir sorun yoktur canım allahın izniyle

Canim oglumda aynen dedigin gibi yapmistim.cok ta iyi olmustu.sadece besigin kenarindaki yastiklari cikarmistim onu gorebilmek icin :)

Bebeğin üstüne ince battaniyesini örtüyoruz değilmi peki altına sadece çarşafmı yoksa altınada battaniye örtüyormuyuz doğjmdan korkmuyorumda doğum sonrası bebeğimle başbaşa kalacağım zamanlardan korkuyorum , inşallah incitmeden sağsalim büyütürüz

Bebeklerin poposunu nasıl yıkıyorsunuz günde kaçkere baya banyoya götürüpmü yıkıyorsunuz üşümüyomu kafamda deli sorular

Bebeklerin poposunu nasıl yıkıyorsunuz günde kaçkere baya banyoya götürüpmü yıkıyorsunuz üşümüyomu kafamda deli sorular
Canım benim kızım 25 mart doğumlu o yüzden ele avuca gelip toparlandığında havalar sıcaktı akşamlarıda hafif kombiyi yakıyordum günlük banyo zaten yaptırıyordum kaka falan yaptığındada hemen ılık duru suyla yıkayıp kuruluyordum biraz açık bırakıp havalandırıyor kremini sürüp bezliyordum sen şuanda bakamama korkusu yaşıyorsun ama inan bana kucağına aldığında herşeyi biliyor olacaksın zaten her bebek ayrı dünya o sana neyi yapıp yapmaman gerktiğini öğretiyor

NRYSYN canim neden gaviskon içmek istemiyorsun.

Canim sonucta ilac oldugu icin pek o tur seyler kullanmiyorum. Normalde bile agri kesici atan biri degilim. Cok kotu olmadikca idare ederim diye gecistiriyorum :) Bugun saglik ocaginda sordum tuzle seyler yiyerek bastirabilirsin dedi bakalim oyle deniyecem artik.

Bende Sleepy almayi dusunuyorum hatta Civilde baya indirimdeydi hem islak mendili hem bezleri :)

Inşallah bebislerimizde sorun yoktur canım.. ya bana farklı olması garip geldi..doktorum da mantıklı rahatlatıcı cevap veremedi.. zaten zor elde ettik bu bebeği başka doktor da bi baksın dedim.. biz bisi demedik kendi farketcek mi die.. hemen farketti.. yapmamız gerekn bisi varsa erkenden yapalım ihmal olmasın istiyorum bakalım araştırıyoruz bu konuyu

Hanımlar bizim bebişlerin xogu onden gidiyor sanirim benim de oyle.. Eger erken dogum olursa kalan izinlerimiz yanmiyor degil mi.. Bu konuda bilgisi olan var mı..
Yok canım nekadar iznin varsa hepsi Doğum sonrasına aktarılıyor merak etme.

Benim 5 şubatta öyleydi kafa 2 hafta ilerde kilo günündeydi, hiç öyle bir yorumda da bulunmadı. Hatta büyük kafalı mı olacak diye güldük Yok daha çok değişir dedi. Dönem dönem atağa geçiyor vücut bölgeleri bence. Dün gittim Allah’a şükür normale dönmüş. Sen de sürekli kontrol altında olursun hiç stres yapma derim.

Katılıyorum yengem de memnun değildi ama çok az değiştirirdi ben de dediğin gibi hiç öyle kocaman doldurana kadar tuttuğumu bilmem. Şimdi ıslak mendil aldım ama sürekli yıkar kremlerdim. Allah’a şükür sorun olmadı. Bana primi taşırıyor demişlerdi ama çok sıvı başlarda o da normal gelmişti bana.

Şu erkekler beni deli ediyo benimkide tutturmuş bu kadar şey alma yok efendim ayrı deterjan alma çocuğun bağışıklığı kimyasallara alışsın...
Benim esimin egzamasi var, camasir deterjanindan yerleri silme sivisina kadar her seyin hassas cilt icin olanlarini bulur alir. Bebegin de her seyini simdiden hassas cilt icin aliyor.
Ama
gel gelelimki o normal deodoranti banyoda ozellikle ikimiz ise gitmek icin hazirlanirken oyle bir sikarki benim cigerlerim yanar. Dikkat eden adam bile bazen sacma sapan seyler yapabiliyor ve kimyasallardan kacmak Tam mumkun olmuyor.

Kocaniza bebekler de egzema olabiliyormus diyin. Cimrilik etmesinler, bebeklerin camasirlari ayri yikanacak o deterjan oyle yada boyle kullanilip bitecek zaten.

Premium değil ama normal prima alacağım. Haklısın canım hepsinde şikayet var ama iyi bir ürünün kalitesi neden düşürülür anlamıyorum???

İnşallah canım çok heyecanlıyım inşallah sağsalim kavuşalım hepimiz

Bende seninle ayni durumdayim 28 haftalikken beben karin cevreleri 29 cikti kafa 31hafta 2 gun simdi 31 haftaligim bakalim bu persembe ne dicek soru sordum ne olabilir diye sadece akraba evliliginden bi ton azar isittim o kadar o yuzden izele gitmek istiyorum nefret ettim arastirmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…