2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim reflu yataginin yeri ayri babynestin ayri.
Acikcasi maddi olarak uyuyorsa al.ikiside kullanisli.
Dalin yerine unibaby tercih ederdim ama almissin birkere .

Yok canim hicbirsey olmaz stres olma .

Benimde yarin kontrolum heyecanla bekliyorum.haklisin saglam gidip hasta donuyorkar genelde .birakabilecegin kimse yokmu

Erken dogum degilde sut gelir erkenden sakin oynama daha dokunma kurusun

Insallah zende yarin guzel haberler alirsin bende Kardeslerim vardida ama ikiside sinavi var olmaz diyor o yuzden esim arabada tutacak suan hasta zature gecirdigi icin 10 aylikken hemen kapiyor hemen hemen o seviyedede zaten hafta sonundan beri ugrasiyorum ama henuz iyilesmedi siki giydirip esimle arabada birakacagim

Canım mıncıklanmaz mı yaa...her erkeğin rüyası iri göğüsler...üstümü değiştirirken falan görmesin diye nasıl çabalıyorum...gözleri yuvalarından fırlıyor

Kızlar ilk defa temizliğe kadın almadım banyoyu porçözle temizledim 10-15 dk soludum onu mecburen bebeğe bişey olmuşmudur Allah korusun niye böyle eşşeklik ettim bilmiyorum bu ara saçmalama dönemim biri bişey desin (((

Canım mıncıklanmaz mı yaa...her erkeğin rüyası iri göğüsler...üstümü değiştirirken falan görmesin diye nasıl çabalıyorum...gözleri yuvalarından fırlıyor
Ehehhe güldürdün beni kuzum, bilseler bu dolgunluk dirilik emme işi bitince patlamış balona dönecek bari keyfini çıkarsınlar

Kızlar 30 hafta bitti sanırım sizin doktorunuz kontrol sıklığını artırdı mı??

Kızlar size birşey soracağım.bana çok saçma geliyo ama .karnım kaşınıyor ama hep ayni bölge.aslında bölgede denilmez buyuklugu bi kase kadar yok.göbeğin üstü sağ taraf.hep ayni yerin kaşınması çok saçma değil mi

Bende geçen hafta çamaşır suyuyla tuvalet banyo ovdum eşik.cok kızdı ama napiyim yani posmi birakiyim arada çıkıp balkona nefes aldık tabi sende dikkat et porcoz daha keskin kullanma.bence

Bende geçen hafta çamaşır suyuyla tuvalet banyo ovdum eşik.cok kızdı ama napiyim yani posmi birakiyim arada çıkıp balkona nefes aldık tabi sende dikkat et porcoz daha keskin kullanma.bence
Ne bileyim kullandım bi kere biraz balkona çıkıp yoğurt yedim ama inş bişey olmaz

Kızlar ben bebeğin ve kendi pijamalarımı falan yıkamaya başlayıp bebeğin çantasını hazırlayacağım da size birley sorayım doğumhaneye verilcekleri bebeğin çantasından ayrı yere hazırlayacağım doğumhaneye çoklu hastane çıkışımı vermeli yoksa az parçalılardanmı vermeli?

Kızlar 30 hafta bitti sanırım sizin doktorunuz kontrol sıklığını artırdı mı??
Ben geçen hafta gittim 28 de 32 de gel dedi...yani 1 ay sonra hem doğum iznine ayrilma raporunu yazarız dedi...bazen karnım ağrıyor kasılma falan var mı dedim yok dedi ultrasondan anlaşılıyor mu ki bilmiyorum...bana hiiiiç NST falan demedi...bu kadın benimle ilgilenmiyor mu yaaa

Ben geöen cuma gittim bir sonraki kontrolü 9 marta verdi 15gün sonraya yani. Nstyede gircem birde raporumu alcam

Bende ayda bir gidiyorum da daha çok var gerçi benim kine bu sefer 45 gün verdi. 15 gun gecti 1 ay kaldi 1ay sonra tekrar gitcem 45 günde çok gibi sanki.

Canım bişey olmaz inşallah ama bi daha yapma hatta bence porçözü hayatından cıkar ben çamasır suyu bile kullanmıyorum artık. Bende koşa koşa merdiven cıkıyorum. Unutup neler neler yapıouorum hatta. Sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…