- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #27.221
cnm benim önlüğün kumaşı kalın ve üst kısmında sabit tutan plastik gibi bir şey var dikişinde ve boyun askısı çok kısa değil yani bebiş seni görüyor ama dışarısı sizi görmüyoremzirme yastigini aldim malesef hafif bir kumas olursa rahat ederim diye dusunuyorum..
benimkide oyle canim oyyy ask yasanilan yer zaten evde bulunsun iste ne bileyim cok zorlandigimda kullanırım diyorum
iyi fikir gidince bir bakayım canim tesekkurler
Canim gerçekten zor bir durum kimin ne dediği belli değil.
Doktorlar kötü diyorlarsa hastalar iyi şeyleri anlatıyorlar mi sanki. Sen de benim gibi zeynep kamile gidiyorsun değil mi
Ben orada doğum yapacağımı söylediğin tüm doktorlar bekleriz dedi. Düşün ki benim normal dogum ama sen özel hastasın sezeryan olacaksın. Ayrıca hastane takipli hastasını bırakmaz. Öncelik kendi hassasındadır. O yüzden ben hem kartala hemde üsküdarda gidiyorum takipli olayım ki geri çevirme sorunu olmasın.
Şeker yüklemesine bir hanımla konuştuk onun da ikinci bebegiymis ilk gebeliginde zehirlenme yaşamış zeynep kamil de sezeryan doğum yapmış. Şimdiki doğumda mecbur burada yapicakmis ve yine zehirlenme durumu varmış. Memnun kaldın mı dedim. Evet çok memnun kaldim hemşireler çok ilgililerce ailen olsa belki bu kadar ilgilenmez dedi. Doktorlarda iyiymiş.
Herkes böyle güzel şeyleri anlatmaz felaket tellallığı yapar. Benim de tanıdığım var böyle. Hangi konuyu acsaniz hep bir kötü anısı vardır.
Diyeceğim o ki kötü düşünme kötü kadar iyi olaylarda var herşey güzel olacak canim hepimiz sağlıkla tam vaktinde kucağımıza alacağız bebislerimizi Allah in izniyle
benim açlık 75, 1. saat 162, 2. saat 158 çıktıBende cumartesi diyetisyene gitmeyi planlıyorum.. benim aclık 82, 1.saat 158, 2. Saat 157 çıktı.. diyet neyse de hergün parmaktan şeker ölçmek istemiyorum.. zaten tüp bebekti.. iğneden nefret eder oldum
Esas 28.haftadan sonra yükselmeye başlıyor biraz daha dikkat edersin canım...yüklemesiz mi bu sadece açlık tokluk mubenim açlık 75, 1. saat 162, 2. saat 158 çıktı
doktor gebelik şekeri diyemem, 153 olması gerekirken 158 çıkmış sadece ilave şeker çikolata vs kes dedi
birkaç gün dikkat ettim ama hamurişi tatlı vs yiyorum yine ya
vicdan yaptım şimdi, çok mu sıkıntı olur ki
Kizlar slm .
Okadar moralim bozukki anlatamam .
Nereye donsem esimin akrabalari ailesi zehirlenme yasiyorum saniyorum.
Kapiyi acmiyorum telefonlarim susmuyo boyle birsey olamaz yaa.
Daha fazla yazasim varda yazamiyorum.kk da tanidik vardir diye.
Sabahtanberi aglamaktan canim cikti
Etrafi net goremiyorum basim donuyo bulantim azdi.
Bugun doktora gittim oda bebis iyi kilosu 1280 dedi .sekerin sinirdaymis dedi.130 bile gormussun.sekerli herseyi yasakladi .hamur ekmek vs .geriye ne kaldi diye sormayi unuttum.
Sekerin yukselirse dogumdan sonra bebegin tansiyonu duser kaybedebiliriz dedi.
130 cokmu yuksek arkadaslar simdi bu kadin beni niye korkuttu.gercekmi bu simdiye kadar dememisti tahlilide cok once yaptirmistim .Bundan sonrasi onemli dedi.
benim açlık 75, 1. saat 162, 2. saat 158 çıktı
doktor gebelik şekeri diyemem, 153 olması gerekirken 158 çıkmış sadece ilave şeker çikolata vs kes dedi
Canım.benimde 1. Saat değerim.sinirda 173 çıkınca doktorum sadece tatlı ekmek hamur işi yeme dedi bende kepekli ekmek aldım sabah doyamıyorum yoksabenim açlık 75, 1. saat 162, 2. saat 158 çıktı
Seninki ne peki bu 173 çıkan tokluk mu 50lik yükleme mi 75lik 1.saat miCanım.benimde 1. Saat değerim.sinirda 173 çıkınca doktorum sadece tatlı ekmek hamur işi yeme dedi bende kepekli ekmek aldım sabah doyamıyorum yoksa
75 gramlık yükleme sonuçları canım 3 hafta olacak sanırım yaptıralıEsas 28.haftadan sonra yükselmeye başlıyor biraz daha dikkat edersin canım...yüklemesiz mi bu sadece açlık tokluk mu
75 lik yapıldı canım açlık 86 1. Saat 173 2.saat 106Seninki ne peki bu 173 çıkan tokluk mu 50lik yükleme mi 75lik 1.saat mi
Bizim de yok canim hicbir sey
Bi anne cantasi birkac parca kiyafet aldik hanimefendiye o kadar . . .
Bana da oluyor canım oHanımlar bebeğim nadir olarak resmen çok şiddetli titriyor 3-5 saniye arası karnımda deprem oluyor sanıyorum ama dünden beri 3 kez oldu. Korkuyorum öyle olunca sanki bir sıkıntısı var ben yardım edemiyorum sanıyorumsize de oluyor mu.
Banada oluyor ben çok ciddiye almadım normaldir diye düşündümHanımlar bebeğim nadir olarak resmen çok şiddetli titriyor 3-5 saniye arası karnımda deprem oluyor sanıyorum ama dünden beri 3 kez oldu. Korkuyorum öyle olunca sanki bir sıkıntısı var ben yardım edemiyorum sanıyorumsize de oluyor mu.
Bende yapayim artik ozaman ya beklerse kokusu gidermi diye dusunmustum :)Canım bozulacağını zannetmiyorum. Aldığım yerdede şişede bekliyodur uzun süre diye düşünüyorum
Kan suruplarinin kapagida guzel kotu degil dene istersen .Ben kan şurubu şişelerinden yapıcam ama onlara mantar tıpa almalıyom bakıcam İnşallah bulurum aslında kendi kapakları var beyaz plastik tülle süsleyebilirim onları bakalım bi karar vericez inş
Benim esim soyluyor soyluyorda aile binasindayim .en son kapiyi acmak zorundayim.Ne diyorsun en korktuğum şey. Başıma gelene kadar duamı ettikçe hiçbişey olmaz derdim. Kapılarımdan yağlar çıkınca anladım anyayı konyayı. Evime kimseyi çağırmıyorum, temizlikçi bile. Mevlüt de yapmayacağım. Neler yaşadım çünkü bir ben bilirim. Allah korusun uzak durmaya çalış. Bazen istesen de olmuyor ama eşine anlat inanmasını anlamasını sağla. Allah korusun böylr şeylerle uğraşan insanlardan nefret ediyorum valla ve de çok korkuyorum.
Canim kotuyu dusunme ama ama yedek bi hastane bulamazmisin .arkadasim da egitime yolladilar ikizi vardi tehlikeli dedi dr .Kizlar hersey gectim nst bi bayanla konustuk oda karsidan geliyo bu egitim arastirma bana dediki daha yeni olmus bu olay bi kadinda ayni benim gibi ya bebekde ya annedemi ne sıkinti varmis dogum olucak artik hastane diyorki hastanede hic yer yok dogumda diye hastaneden hastaneye adam yetistirme calismis. Esi en sonunda vefat etmis adam daha cok cabalim derken kaza yapmis anne bebek es hepsi vefat etmis kadin diyo ben karsidan taa geliyorum bide derlerse dogumda yer yok ne yaparim bu hastanede gelmis galiba bu vefat eden aile varya kanim dondu her hastane zeten beni egitim arastirma atiyo bide arastirma yer yok derse dogum zamani ne yaparim ya
Senin kilonla bi ilgisi yok yinede randevunda bakilman lazim tabi.Kizlar bende birsey sorucam. Ben yaklaşık 6 7 haftadir hic kilo almiyorum. Sizce bebegim aliyomudur. 6 haftadir doktorada gitmedim randevum haftaya
Hayirli haberlerle don insallah canim bekliyoruzHerkese günaydınlar, bugün benim de kontrolüm var, bir aydan sonra bebek ne durumda çok merak ediyorum. Dün niyeyse çok ağrım oldu bakalım doktor bugün nstye sokacak mı? Şeker de ayrı sıkıntı, bu ay çok da iyi gitmedi, endişeliyim açıkçası. Umarım güzel haberlerle döneriz kontrolden. Herkese güzel bir cuma diliyorum.
Icim rahatladi ya ailevi sikintilarin yaninda tuz biber olmustucanım 50 lik yükleme yapıldı bana, tokluk şekeri sınırı benim sonuç kağıdında 130 ve aşağısı normal gözüküyor, hatta benm de 123 çıktı dr sıkıntı yok dedi, bence dr abartmış, yani tabi dikkat etmemiz gerekir ama stres yapma bence
canım anladığım kadarıyla sınırdan çok yüksek olmadığı için öyle demiş ama bence hepimiz için geçerli dikkat etmek gerekiyor gerçi bende son 2 haftadır salmış durumdayım , bi abur cuburu hamur işini yü yerken şöyle düşünmeye çalışıyorum, bunun bebeğe bi faydası var mı? yok o zaman, yememelisin ama tabi insanın canı isteyince dayanamıyor da çok iyi bilirim, şu tatlı hamur işi isteklerimiz azalsın inşallah
Titreme degilde ustuste vuruyor seviyorum ben .Hanımlar bebeğim nadir olarak resmen çok şiddetli titriyor 3-5 saniye arası karnımda deprem oluyor sanıyorum ama dünden beri 3 kez oldu. Korkuyorum öyle olunca sanki bir sıkıntısı var ben yardım edemiyorum sanıyorumsize de oluyor mu.
Heyecan yapinca bi tuhaf oluyor icim .kizlar mart anneleri dogurmaya basladi ay cok heyecanlandimmm nisanin sonuna dogru bizim bebislerde baslar gelmeye
Aynısı oluyor bana da bu ara. Çok normal bir durum. Hatta dün kızım hindistan cevizi yağı sürüyordu karnıma. O sürerken yaptı. Çocuk korktu görünceHanımlar bebeğim nadir olarak resmen çok şiddetli titriyor 3-5 saniye arası karnımda deprem oluyor sanıyorum ama dünden beri 3 kez oldu. Korkuyorum öyle olunca sanki bir sıkıntısı var ben yardım edemiyorum sanıyorumsize de oluyor mu.
Eşinin yanında olması çok büyük nimet canım aç kapıyı ama müsait değilim de. Diyemiyorsan geldiklerinde ikramda bulunma. Hastasın yani hamilesin. Kimse senden bişey beklemesin. Bebeğim iyi değil hareket etmiyor stres yapmamak lazım bana bişey anlatmayın de. Hamileliğine yorar üstüne gelmezler. Yani inşallahBende yapayim artik ozaman ya beklerse kokusu gidermi diye dusunmustum :)
Kan suruplarinin kapagida guzel kotu degil dene istersen .
Benim esim soyluyor soyluyorda aile binasindayim .en son kapiyi acmak zorundayim.
Bebekle tasinmak zorunda kalicam kimsem de yok.rezillik cekicem baska birsey degil.
Ne var demi rahat dursalar .Hic mi Allah korkulari yok bunlarin anlamiyorum .
Canim kotuyu dusunme ama ama yedek bi hastane bulamazmisin .arkadasim da egitime yolladilar ikizi vardi tehlikeli dedi dr .
Yakinlarda bi hastanede yapmis dogumunu .
Senin kilonla bi ilgisi yok yinede randevunda bakilman lazim tabi.
Bende 1 kilo aldim .bebegim kilosunu aldi hamdolsun.
Bende cumartesi diyetisyene gitmeyi planlıyorum.. benim aclık 82, 1.saat 158, 2. Saat 157 çıktı.. diyet neyse de hergün parmaktan şeker ölçmek istemiyorum.. zaten tüp bebekti.. iğneden nefret eder oldum
senin degerler cok da yuksek gelmemis ama sinirin uzerindeki her deger vucudumuzun aldigimiz sekeri tolere edemedigi anlamina geliyor. hamur isine tatliya cok yuklenme, zaten sana da bebegine de faydasi yok onlarin. saglikli beslenme hepimize lazim belki bu durum vesilesi ile daha saglikli beslenmeyi ogreniriz hepimizbenim açlık 75, 1. saat 162, 2. saat 158 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?