2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
cnm benim önlüğün kumaşı kalın ve üst kısmında sabit tutan plastik gibi bir şey var dikişinde ve boyun askısı çok kısa değil yani bebiş seni görüyor ama dışarısı sizi görmüyor evde değil ama yaz bebeği şimdi parklarda falan pikniklerde gezerken acıkırsa emziririz mis gibi havalarda.

Haklisin sadece yoruldum hep bi umut gidiyorum hep bi saskinlik donuyorum kilosuydu hazirligiydi inan icimden gelmiyor yapamiyorum. Hastane cantami bile hazirlayamiyorum ruhen cok yoruldum. Hele ozelde cok guvendigim o doktorun tepkisi hic risk goze almamasi belki insallah hersey iyi gececek benim icin zeynep kamilden bask bi yer kalmadi. Burdaki devlet hastanesi biz sana yetersiziz deyip beni birakti iki uctur zeynep kamil gidiyorum. Insallah dogumda bi sıkınti cikmaz kaynanamda tutturdu memelekete gel dogur orda perinotoloji yok arastirmada gitmek istemiyorum esim is sebebiyle burda kalacak ki kadin iyi ama konusmasini hic bilmiyor bazen oyle bi kıriyorki. Orda yapamam esimde bu gun memleket gitti ailesi benide istedi ama ben gitmedim 18 saatlik yol arabayla gidip ucakla donecekdik ama ucakda artik doktor raporu istiyor. Bide birakmazlar beni felan insallah zeynep kamilde dogumda beni birakmaz gercekden bazen cok dolu oluyor igne atsan dusmuyor hastane hakli belli kapasitenin uatune cikiyor ve yetisemiyolar ama bizlerde tabi darlaniyoruz su hamilelik zehir geciyor artik

Bende cumartesi diyetisyene gitmeyi planlıyorum.. benim aclık 82, 1.saat 158, 2. Saat 157 çıktı.. diyet neyse de hergün parmaktan şeker ölçmek istemiyorum.. zaten tüp bebekti.. iğneden nefret eder oldum
benim açlık 75, 1. saat 162, 2. saat 158 çıktı
doktor gebelik şekeri diyemem, 153 olması gerekirken 158 çıkmış sadece ilave şeker çikolata vs kes dedi
birkaç gün dikkat ettim ama hamurişi tatlı vs yiyorum yine ya
vicdan yaptım şimdi, çok mu sıkıntı olur ki

Esas 28.haftadan sonra yükselmeye başlıyor biraz daha dikkat edersin canım...yüklemesiz mi bu sadece açlık tokluk mu

canım 50 lik yükleme yapıldı bana, tokluk şekeri sınırı benim sonuç kağıdında 130 ve aşağısı normal gözüküyor, hatta benm de 123 çıktı dr sıkıntı yok dedi, bence dr abartmış, yani tabi dikkat etmemiz gerekir ama stres yapma bence

canım anladığım kadarıyla sınırdan çok yüksek olmadığı için öyle demiş ama bence hepimiz için geçerli dikkat etmek gerekiyor gerçi bende son 2 haftadır salmış durumdayım , bi abur cuburu hamur işini yü yerken şöyle düşünmeye çalışıyorum, bunun bebeğe bi faydası var mı? yok o zaman, yememelisin ama tabi insanın canı isteyince dayanamıyor da çok iyi bilirim, şu tatlı hamur işi isteklerimiz azalsın inşallah

Canım.benimde 1. Saat değerim.sinirda 173 çıkınca doktorum sadece tatlı ekmek hamur işi yeme dedi bende kepekli ekmek aldım sabah doyamıyorum yoksa

Canım.benimde 1. Saat değerim.sinirda 173 çıkınca doktorum sadece tatlı ekmek hamur işi yeme dedi bende kepekli ekmek aldım sabah doyamıyorum yoksa
Seninki ne peki bu 173 çıkan tokluk mu 50lik yükleme mi 75lik 1.saat mi

Hanımlar bebeğim nadir olarak resmen çok şiddetli titriyor 3-5 saniye arası karnımda deprem oluyor sanıyorum ama dünden beri 3 kez oldu. Korkuyorum öyle olunca sanki bir sıkıntısı var ben yardım edemiyorum sanıyorum size de oluyor mu.

Bana da oluyor canım o çırpınıyor sanki içerde. İçim bi kötü oluyor öyle oldukça.

Banada oluyor ben çok ciddiye almadım normaldir diye düşündüm

Canım bozulacağını zannetmiyorum. Aldığım yerdede şişede bekliyodur uzun süre diye düşünüyorum
Bende yapayim artik ozaman ya beklerse kokusu gidermi diye dusunmustum :)
Ben kan şurubu şişelerinden yapıcam ama onlara mantar tıpa almalıyom bakıcam İnşallah bulurum aslında kendi kapakları var beyaz plastik tülle süsleyebilirim onları bakalım bi karar vericez inş
Kan suruplarinin kapagida guzel kotu degil dene istersen .
Benim esim soyluyor soyluyorda aile binasindayim .en son kapiyi acmak zorundayim.
Bebekle tasinmak zorunda kalicam kimsem de yok.rezillik cekicem baska birsey degil.
Ne var demi rahat dursalar .Hic mi Allah korkulari yok bunlarin anlamiyorum .
Canim kotuyu dusunme ama ama yedek bi hastane bulamazmisin .arkadasim da egitime yolladilar ikizi vardi tehlikeli dedi dr .
Yakinlarda bi hastanede yapmis dogumunu .
Kizlar bende birsey sorucam. Ben yaklaşık 6 7 haftadir hic kilo almiyorum. Sizce bebegim aliyomudur. 6 haftadir doktorada gitmedim randevum haftaya
Senin kilonla bi ilgisi yok yinede randevunda bakilman lazim tabi.
Bende 1 kilo aldim .bebegim kilosunu aldi hamdolsun.

Hayirli haberlerle don insallah canim bekliyoruz

Icim rahatladi ya ailevi sikintilarin yaninda tuz biber olmustu
Titreme degilde ustuste vuruyor seviyorum ben .
Allah onu oraya koyduysa yeri iyidir deyip sesli seviyorum :)
kizlar mart anneleri dogurmaya basladi ay cok heyecanlandimmm nisanin sonuna dogru bizim bebislerde baslar gelmeye
Heyecan yapinca bi tuhaf oluyor icim .
Daha cok var deyip sakinlesiyorum .
Cok var cok

Aynısı oluyor bana da bu ara. Çok normal bir durum. Hatta dün kızım hindistan cevizi yağı sürüyordu karnıma. O sürerken yaptı. Çocuk korktu görünce anne kardeşim çıkıyor galiba dedi

Eşinin yanında olması çok büyük nimet canım aç kapıyı ama müsait değilim de. Diyemiyorsan geldiklerinde ikramda bulunma. Hastasın yani hamilesin. Kimse senden bişey beklemesin. Bebeğim iyi değil hareket etmiyor stres yapmamak lazım bana bişey anlatmayın de. Hamileliğine yorar üstüne gelmezler. Yani inşallah

Bende cumartesi diyetisyene gitmeyi planlıyorum.. benim aclık 82, 1.saat 158, 2. Saat 157 çıktı.. diyet neyse de hergün parmaktan şeker ölçmek istemiyorum.. zaten tüp bebekti.. iğneden nefret eder oldum
senin degerler cok da yuksek gelmemis ama sinirin uzerindeki her deger vucudumuzun aldigimiz sekeri tolere edemedigi anlamina geliyor. hamur isine tatliya cok yuklenme, zaten sana da bebegine de faydasi yok onlarin. saglikli beslenme hepimize lazim belki bu durum vesilesi ile daha saglikli beslenmeyi ogreniriz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…